De ce protestează românii (II)

16.Pentru că puternicii zilei au colaborat la răspândirea virusului blestemat, au declarat drept pandemie o gripă obişnuită, pentru ca la adăpostul acestei zise pandemii să suprime drepturile şi libertăţile constituţionale.

17.Pentru că obligă oamenii să poarte nejustificat măşti dăunătoare sănătăţii şi-i împing spre primirea vaccinului ucigaş de trupuri şi de suflete.

18.Deoarece Constituţia e ca inexistentă, legile au devenit facultative, cu excepţia celor îndreptate împotriva poporului.

19.Deoarece justiţia a fost subordonată total puterii şi prin aceasta oamenii de valoare sunt întemniţaţi pe nedrept, pentru a nu face concurenţă mediocrilor cu mari pretenţii de intelectuali.

20.Deoarece favorizează sodomiţii în detrimentul oamenilor normali, în loc să-i îndrepte spre menirea firească a fiecărui om.

21.Fiindcă s-a alcătuit un guvern – guvernul meu – de nulităţi penibile şi agresive, în frunte cu Câţu cel repetent.

22.Pentru că Parlamentul, în loc să fie preocupat de a legifera în folosul şi spre binele oamenilor, se apucă sa dezbată Legea arderii frunzelor şi Legea gunoiului de grajd. Ce prestanţă şi legitimitate mai poate avea un asemenea legislativ?

23. Deoarece suntem otrăviţi constant şi lent cu substanţe introduce deliberat în alimente.

24.Deoarece avioanele militare ne otrăvesc cu substanţe pulverizate din văzduh, iar autorităţile păstrează tăcerea.

25.Pentru că antihriştii distrug sistemul ,,horeca’’, bătându-şi joc de munca şi investiţiile bieţilor români.

26.Pentru că au introdus arestul la domiciliu, sub masca mincinoasă a grijii pentru om.

27.Deoarece au adoptat legi care le permit să ia cu sila copiii de lângă părinţi, să-i sodomizeze sau să le preleveze organele.

28.Pentru că au cedat străinilor suveranitatea României şi au transformat ţara într-o colonie condusă şi secătuită de aceştia.

29.Pentru că românii şi moldovenii nu sunt două popoare distincte, cum zice Iohannis cel înţelept. Sunt acelaşi popor separaţi teritorial de bandiţii istoriei. Românii nu sunt proşti sau inconştienţi. Aşa a decretat acelaşi fuhrer. Nu ştiu care român s-ar fi apucat să scrie ,,De ce e întuneric noaptea’’, şi-apoi să se mândrească cu această ispravă. Românii nu sunt nici needucaţi, nici anormali, aşteptându-l pe Iohannis să-i scoată din acest impas. Mai bine şi-ar vedea de educaţia şi normalitatea lui.

30.Pentru că fiecare a primit de la Dumnezeu un loc pe pământul acesta şi un rost în viaţa lui. Acestea sunt daruri Dumnezeieşti pe care nu are voie să le ia Iohannis, Câţu, Orban, Arafat, Rafila, cu tot neamul lor. Fiecare îşi trăieşte viaţa cum găseşte de cuviinţă. Noi vrem să-L slujim pe Mântuitorul şi Binefăcătorul lumii, Iisus Hristos; alţii s-au pus în slujba satanei. Fiecare va primi ceea ce merită.

31.Dragi români, să fim realişti, să spunem lucrurilor pe nume. Suntem conduşi de asasini doritori să ne extermine, după planuri diabolice précis stabilite. Suntem într-un război de supravieţuire. Mulţi dintre noi au ajuns în morminte, din cauza acestor satanişti. Nădejdea noastră rămâne Dumnezeul dragostei şi al dreptăţii. Sub acoperământul Lui să stăm. Ultimele investigaţii arată, fără dubii, că sataniştii au introdus un fel de nanoparticule, probabil nişte paraziţi deosebit de periculoşi, în măştile pe care ne obligă să le purtăm. Cu noi este Dumnezeu! Ei nu au nevoie de religie, de Dumnezeu, de cele sfinte, cum spunea creatura aceea ciudată, Clotilde Armand.

Presbiter Ioviţa Vasile

4 gânduri despre „De ce protestează românii (II)”

 1. Sa fie blagoslovit cuvântul Sfinției Voastre!

  ANALFABETISMUL FUNCȚIONAL
  de Alin Bogdan

  Analfabetism funcțional înseamnă să nu-ți pui întrebări atunci când, pentru prima dată în istorie, pentru o viroză respiratorie, se schimbă definiția omului bolnav astfel încât să-l cuprindă și pe „asimptomatic”.

  Analfabetism funcțional înseamnă să nu-ți pui întrebări atunci când statistica infectărilor este alcătuită pe baza unor teste care au o rată de eroare fals pozitivă de 30%, a căror eficiență în acest circ mondial este contestată chiar de către inventatorul lor.

  Analfabetism funcțional înseamnă să nu-ți pui întrebări atunci când gradul de pericol al virusului este stabilit prin decese declarate ca avându-l drept cauză, deși autopsiile sunt interzise (tot o premieră istorică!), și în ciuda faptului că decedații sunt, în majoritate, oameni cu boli care prezintă risc de moarte și care își dau duhul în secțiile de terapie intensivă, nu cad pe stradă ca în făcăturile de PR pandemistic de anul trecut.

  Analfabetism funcțional înseamnă să nu-ți pui întrebări cu privire la mitul periculozității virusului atunci când statisticile arată un risc vital de 0,2-0,4% dintre cei infectați și să continui să țipi, precum o găină speriată, că e nevoie de mai multe restricții.

  Analfabetism funcțional înseamnă să susții această aberație pseudo-științifică (dar 100% politică) cu argumente cu valoare epistemologică (asta e partea de filozofie care se ocupă de cunoaștere) zero, de tipul „vărul Gigel știe el pe cineva care are un cuscru care a murit de covid pentru că făcea dializă”.

  Analfabetism funcțional înseamnă să nu te întrebi de ce percepția asupra gradului de pericol al virusului este construită prin propagandă susținută guvernamental și bazată pe răspândirea panicii, în condițiile în care, într-o lume normală, a oamenilor cu oarecare dram de înțelepciune, în cazul unui virus periculos, guvernele și mass-media ar trebui să evite panica.

  Analfabetism funcțional înseamnă să susții mai multe restricții cu argumentul imbecil „și alte țări fac la fel”, ignorând faptul că sunt și „alte țări” care nu fac la fel și, după un an de demență mondială, potrivit statisticilor, sunt tot pe-acolo și la infectări, și la decese.

  Analfabetism funcțional înseamnă să porți mască atunci când ești singur pe stradă nu de frica – firească – de amendă, ci din convingerea că te protejezi pe tine, sau, mai grav, că îi protejezi pe ceilalți.

  Analfabetism funcțional înseamnă să te lași păcălit de o minciună care, prin însăși formularea ei, arată că ăia care ți-o vând te consideră un imbecil: „scapi de restricții dacă te vaccinezi cu un vaccin aflat în stadiu experimental, care nu imunizează, ci doar oferă șansa unei forme mai ușoare a guturaiului, care nu previne răspândirea virusului, fapt pentru care nu vei scăpa de restricții, dar va trebui să umbli prin crâșme și prin lume cu un pașaport de vaccinat, ca un câine”.

  Analfabetism funcțional înseamnă, în fine, să nu-ți pui întrebarea-cheie, întrebarea-corolar a dilemelor de mai sus: „Nu cumva măsurile astea, care cică îl combat, fac mai rău decât virusul în sine?.”

  Acestui tip de analfabetism funcțional îi prefer oricând înțelepciunea ultimului cocalar din Ferentari care, cu toată lipsa lui de școală ori de maniere, încă își conduce viața după o brumă de bun-simț comun, ce îl împiedică să se lase păcălit. Și, mai ales, îl împiedică să dezvolte o obsesie de a schimba lumea, de a-i vedea pe toți ceilalți îmbotnițați mintal, după schema de-o descrisei aici-șa.

  DECI, CONCLUZIA MEA, ANALFABEȚI FUNCȚIONAL SUNT TOȚI CEI CARE SUSȚIN PANDEMIA, CARANTINA ȘI MASCA!:-)))”

  Apreciază

 2. Tot omul e făptură preţioasă
  SFÂNTUL SOFRONIE SAHAROV

  Tot ceea ce dobândiţi în războaiele voastre lăuntrice se răsfrânge în viaţa voastră în Dumnezeu. Luptaţi împotriva a toată patima ce naşte în voi gânduri de judecată faţă de altcineva. Nu primiţi ceea ce vrăjmaşul vă insuflă împotriva celui ce se poartă nedrept cu voi. Fie că sunteţi singuri în chilia voastră sau în obşte, tot gândul de judecată, toată mişcarea lăuntrică negativă pricinuieşte o crăpătură în fortăreaţa voastră duhovnicească şi în cea a obştii.

  Nu este gând să se nască şi să nu aibă urmare. Având gânduri bune, veţi putea vedea în tot omul pe care-l veţi întâlni o făptură preţioasă. În schimb, cu gânduri negative, faţa voastră, energiile voastre sufleteşti, vă vor strica legăturile şi vor schimba mediul ce vă înconjoară. Când harul este cu tine, nu vezi neajunsurile celorlalţi; nu vezi decât suferinţele şi dragostea fraţilor tăi.

  Este tot atât de greşit şi de înşelător să aştepţi desăvârşirea unui grup, ca şi cea a unei persoane. Mai întâi, pentru că noi înşine nu avem gând drept în ce priveşte desăvârşirea. Apoi pentru că desăvârşirea este starea de deplină asemănare cu Hristos.

  Arhimandrit Sofronie, Din viaţă şi din Duh, Editura Reîntregirea, Alba Iulia, 2014, p. 48-49

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s