Vom mai avea multe dineuri cu proşti. Arafat: Vaccinarea este obligatorie, pentru cel care o dorește

Starea de alertă tocmai ce s-a prelungit la infinit. Precum se observă din hotărârea CNSU de ieri, restricțiile se păstrează, până în august, cel puțin. Așa-zisele “relaxări”, adică micile concesiuni pe care ni le acordă cei care ne-au luat libertatea în proprietate prin ocupațiune, sunt condiționate de atingerea “țintei” de înțepare. Nu mi-e clar care e această țintă, dar tocmai asta e și ideea, să nu știe șeptelul câte locuri sunt în saivan. Campanii de înțepare vor fi tot anul, căci turma de 70% din populație nu se va putea atinge, cu toate eforturile lui Cîțu și “moda” segregării pe criterii sanitare, care a pus stăpânire peste tot. Mai mult chiar, variante, mutații și tulpini noi vor fi mereu – înțeparea cu poțiunea magică a druizilor pharma va fi mereu necesară. Cei care cred că scapă doar cu una, două sau trei injecții anul ăsta, se înșeală amarnic : ca și Asterix, cel fără puteri speciale în lipsa poțiunii lui Panoramix, pentru a fi “liberi” să iasă la club, concert sau cinema, să călătorească, să învețe sau să muncească, ei vor fi nevoiți să repete mereu gestul injectării sau al testării, care va deveni ritualic.

Pe de o parte, inteligenții care se oftică și își manifestă obida pe feisbuc că și-au asumat riscul înțepării fără să primească în schimb, numai pentru ei, “darul libertății” de a merge la dineuri cu proști, se pot considera răzbunați. Ne-înțepații și infidelii nu vor primi vreodată înapoi libertatea furată. Și nu va fi revoluție pe tema asta, ci supușenie treptată. Pe de altă parte, se poate înțelege, retroactiv privind la declarația complet ilogică și oximoronică de ieri, că Arafat nu glumea când spunea ,,vaccinarea este obligatorie, pentru cel care o dorește”.

Reamintesc că am o acțiune pe rol, cu termen săptămâna viitoare, în care solicit anularea ultimelor hotărâri de guvern referitoare la starea de alertă perpetuă – dar ce mai contează asta la halul în care se pronunță aceste instanțe și la gradul imens de conformare voluntară față de aberațiile juridice, logice și sanitare ale acestui Torquemada al noii Inchiziții covidocratice?

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Piperea

5 gânduri despre „Vom mai avea multe dineuri cu proşti. Arafat: Vaccinarea este obligatorie, pentru cel care o dorește”

 1. Aritmetica pentru disonanți cognitivi spune că 2+2=5.

  Aritmetica pentru spectatorii – experimentatori la Dineu cu proști spune că 5% = 0,06%.

  La A3 tocmai ce a spus o doamnă – reporter emotivă că, cică, marja de rateu de pe prospectul poțiunilor magice cu manipulare genetică, de 5%, este de fapt, 0,06%. Așa ar fi calculat cică niște matematicieni, citați de un vice-președinte al unei societăți de epidemiologie. Evident, nu e precizat nici studiul, nici condițiile în care s-a efectuat.
  Dar ce contează când scopul e atât de înalt? Adică, numai 6 inși din 10 mii se vor îmbolnăvi grav după ce s-au “imunizat”. Restul, de până la 5%, vor face “forme ușoare” ale bolii. Desigur, și unii și alții vor putea da infecția mai departe. Cu metroul circulă cca 500 de mii de oameni zilnic, deci riscul e “neglijabil”. Dar totul e bine câtă vreme vânzarea de ser magic merge brici, cel puțin până în 2124.

  Aveți încredere în experți. Sunt atât de bazați, săracii. Mai ceva ca celebri cercetători englezi…

  Prof. Univ. Dr. Gheorghe Piperea

  Apreciază

 2. Ce știm – și poate nu vom ști niciodată – Despre vaccinurile COVID

  Este sigur vaccinul COVID? A fost testat temeinic? Care sunt efectele secundare pe termen lung? Este chiar eficient?

  Guvernul, mass-media și chiar vedetele ne spun că trebuie să primim cu toții vaccinul, că este singura modalitate de a ne feri de COVID-19.

  Dar lipsește o discuție deschisă și sinceră despre riscurile potențiale ale vaccinului asupra sănătății. Câți oameni au murit sau au fost afectați după ce au primit vaccinul? Și de ce îi îmbolnăvește pe unii oameni? Este din cauza ingredientelor vaccinului?

  S-ar putea să nu știm niciodată.

  „Nimic de acest fel nu a mai fost folosit până acum. Acesta nu este un vaccin. Vaccinurile sunt substanțe în care un microorganism, cum ar fi un virus, este pompat în organism la o doză mică, astfel încât sistemul imunitar să poată răspunde și să înceapă să producă anticorpi. Oricum, aceasta este teoria. Dar nu asta se întâmplă acum cu actualele vaccinuri. ”

  Injectia COVID este un vaccin sintetic ARNm. Odată injectat în corpul tău, nanoparticule mici perforează găuri în celulele tale pentru a dispersa ARNm sintetic. Acest proces îi spune corpului tău să reproducă părți ale virusului COVID-19.

  „Este ca și cum ai pirata un computer”. „Dar, în loc de computer, îți piratează corpul pentru a deveni parte dintr-un virus”.

  „Injecția COVID îți ocolește ADN-ul, la fel cum un hacker ocolește paravanul de securitate al unui computer. Hackerul computerului răspândește un virus. Hackerul de injecție face parte din virus. Dar nu ești o mașină. Deci, cum poți fi sigur că este sigur și că singurul cod pe care îl încarcă în celulele tale este codul care se presupune că luptă împotriva COVID-19?”

  Au fost testate riguros aceste vaccinuri COVID experimentale pentru siguranță? Raspunsul este nu.

  Nu s-au făcut studii pentru a vedea cum reacționează vaccinul cu alte medicamente pe care le-ați putea lua.
  Nu s-au făcut studii de toxicitate pe o singură doză.
  Nu s-au făcut studii toxicocinetice cu vaccinul pentru a vedea ce se întâmplă cu aceste substanțe chimice odată ce acestea sunt în corpul dumneavoastră.
  Nu s-au făcut studii de genotoxicitate pentru a vedea ce se întâmplă cu ADN-ul dumneavoastră dupa vaccinare.
  Nu s-au efectuat studii de carcinogenitate pentru a determina dacă substanțele din vaccin provoacă cancer.
  Nu s-au făcut studii privind modul în care vaccinul afectează dezvoltarea prenatală și postnatală la mame sau nou-născuți.
  Nu s-au făcut studii pentru a afla ce se întâmplă atunci când cuplurile primesc vaccinul și ce se întâmplă cu eventualii copii pe care ulterior îl pot avea și care vor primi, de asemenea, vaccinul.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/what-we-know-may-never-know-about-covid-vaccines/

  Apreciază

 3. Întrebări care nu vor primi niciodată răspuns

  Vă rog, explicați și pe înțelesul meu:

  1. De ce azi sunt obligat să port masca pe stradă ca să nu mă atace virusul, dar mâine pot merge fără mască? Ce se întâmplă în noaptea asta, ce tratative se duc cu virusul, cum poate fi el convins să mă ocolească de la orele 24 încolo?

  2. N-am văzut analizată situația de după Noaptea de Înviere: s-au înmulțit îmbolnăvirile? Au scăzut? Comparația cu situația de anul trecut. Cum e bine, să mergem la biserică sau să nu ne apropiem de ea sub 300 de metri?

  Asta ca să vedem dacă măsurile care se iau au vreun rost sau nu, în acest al doilea caz noi plătind amenzi pentru că nu am căpiat și nu am acceptat să ne jucăm rolurile într-un teatru de bufoni.

  PS: La teatru, pentru a nu-i afecta emoțional pe artiști, depuneți măștile la garderobă. Vă mulțumim.

  MIRON SCOROBETE

  Apreciază

 4. Poate nu știați:

  Câteva cuvinte despre producătorii de seruri experimentale aflate încă în faza lor de testare, conform propriului lor prospect (CITIȚI-L!):

  Pfizer – Amenzi de 4,7 miliarde de dolari pentru afirmații false cu privire la produsele lor, violări ale siguranței medicamentelor și echipamentelor medicale, corupție și mită pentru medici (Atenție: Corupția Ucide!).

  Moderna – Nu a scos pe piață nici un vaccin de când a fost înființată, deși au încercat să producă 9 vaccinuri din care nici unul nu a trecut de faza a 3-a a testărilor clinice.

  Johnson&Johnson – Acuzată în sute de mii de procese pentru comercializarea de produse toxice/periculoase, inclusiv medicamente, șampoane, echipamente medicale și pudră cancerigenă pentru bebeluși, contaminată cu azbest.

  AstraZeneca – Vaccinul lor experimental a fost suspendat de peste 20 de țări din cauza reacțiilor adverse severe sau chiar letale, provocate de cheagurile de sânge la care se adaugă sindromul Guillain-Barre.

  ȘTIAȚI CĂ: Agenția Europeană a Medicamentului tocmai a anunțat că a început investigațiile asupra efectele adverse ale vaccinurilor AstraZeneca, Pfizer și Moderna?

  ȘTIAȚI CĂ: Pfizer are de TREI ORI MAI MULTE DECESE decât AstraZeneca numai la capitolul TULBURĂRI GENERALE, chiar dacă AZ are de două ori mai multe reacții adverse neletale? ANALIZĂ COMPARATIVĂ Pfizer, ModeRNA și AstraZeneca în Europa

  ȘTIAȚI CĂ toate vaccinurile anti-Covid au legătură cu celule provenite de la copii avortați?

  ȘTIAȚI CĂ Pfizer recunoaște într-un document intern că persoanele vaccinate răspândesc particule infecțioase?

  ȘTIAȚI CĂ Numărul anual total al deceselor nu a crescut, atunci cum poate fi numită aceasta o pandemie?

  ȘTIAȚI CĂ Dacă vine valul trei ȘI VACCINAȚII VOR MURI?! Scenariul oficial al Guvernului de la Londra care a speriat toți britanicii vaccinați cu o doză sau chiar două: 60-70% din morții valului trei vor fi dintre cei injectați. GRAFIC / DOCUMENT OFICIAL

  ȘTIAȚI CĂ Infectările cresc după vaccinare? Studiu de caz: Seychelles, țara cu cei mai mulți vaccinați din lume, reimpune restricții din cauza explodării numărului de cazuri. Peste o treime dintre ele sunt la persoane vaccinate cu ambele doze de ser Covid

  MEMÉNTO: Mulți români au murit după vaccinare. Multe cazuri au rămas necunoscute. Cel mai recent deces cunoscut a fost chiar în Vinerea Mare: Varujan Vosganian îi acuză de omor prin omisiune pe medicii Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță, după decesul în urma vaccinului a unei colege de la Editura Ararat a comunității armene: Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s