Laureat Nobel: Vaccinarea este o eroare uriașă… Creează noi tulpini și provoacă decese

Hristos a înviat!

Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese. „Este o eroare uriașă. O eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă”, a declarat Montagnier într-un interviu publicat de RAIR Foundation USA. „Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”

Mulți epidemiologi știu și totuși păstrează tăcerea despre această problemă cunoscută ca „amplificarea dependenței de anticorpi”. Anticorpii produși de virus fac ca infecția să devină mai puternică, a declarat Montagnier într-un interviu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media realizat luna aceasta. Tulpinile unui virus pot apărea în mod natural, însă Montagnier spune că vaccinarea accelerează procesul. „Ce face virusul? Moare sau găsește o altă soluție? Este clar că noile tulpini sunt create prin selecția mediată de anticorpi provocată de vaccinare.”

Vaccinarea în timpul unei pandemii este „de neimaginat” și provoacă decese, a afirmat laureatul din 2008 al Premiului Nobel pentru Medicină. Noile tulpini sunt un rezultat al vaccinării. Puteți vedea în fiecare țară, este același lucru: în fiecare țară, după vaccinare urmează decesele, a spus virusologul francez. Un video publicat săptămâna trecută pe YouTube folosește date de la Institute for Health Metrics and Evaluation de la Universitatea din Washington pentru a ilustra creșterile numărului de decese în numeroase țări de pe glob după începerea vaccinării anti-COVID, confirmând observația lui Montagnier.

Pierre Barnérias l-a întrebat pe Luc Montagnier în legătură cu datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care arată că, de când au apărut vaccinurile în ianuarie, numărul noilor infectări a „explodat”, împreună cu decesele, „în special în rândurile tinerilor”. „Da”, a fost de acord virusologul francez care este profesor la Universitatea Jiao Tong din Shanghai. „Și cu trombozele etc.”

Trombozele – sau cheagurile de sânge – s-au dovedit o problemă neașteptată a vaccinurilor împotriva coronavirusului și motivul pentru care vaccinul de la AstraZeneca a fost oprit în câteva țări. Montagnier a declarat că în prezent efectuează cercetări pe persoane care au fost infectate cu COVID după ce au fost vaccinați. „Voi demonstra că ei creează tulpini rezistente la vaccin”, a spus Montagnier.

Faimosul virusolog francez a provocat valuri în aprilie 2020 când a declarat la o televiziune din Franța că SARS-CoV-2 a fost creat de om în laborator. „Prezența de elemente HIV și germeni de malarie în genomul coronavirusului este foarte suspectă și caracteristicile virusului nu puteau apărea în mod natural”, a declarat el. Deși a fost ridiculizat de unii experți francezi pentru că are o „concepție conspiraționistă care nu are legătură cu știința reală”, Montagnier a publicat un articol în iulie 2020 în sprijinul afirmațiilor sale că noul coronavirus își are probabil originea în experiențe umane de laborator. Această teorie este în prezent considerată cea mai plauzibilă pentru a explica originea virusului.

Ștefan Constantinescu

6 gânduri despre „Laureat Nobel: Vaccinarea este o eroare uriașă… Creează noi tulpini și provoacă decese”

 1. Veste buna,fratilor.Arafat si Nelu Tataru vizati de DNA pt abuz in serviciu,fals intelectual,(genocid in masa).Stire de ultima ora.Ca bucuria sa fie deplina.

  Apreciază

  1. Stati linistiti. Nu va ingrijorati de cei doi criminali. Nu vor pati nimic. Antihristii vor sa ne arunce praf in ochi. Pedeapsa lor va veni de la Dumnezeu si nimeni nu va mai putea face nimic impotriva voii Lui. DNA nu se atinge de oamenii sistemului, ca pentru asta a fost creat

   Apreciat de 1 persoană

 2. Nu, nu vor păți nimic, vor fi aspru sancționați cu privilegii și pensii speciale, avem exemplul torționarilor de dinainte de 89 care știm cum au fost „pedepsiți”

  Apreciază

 3. „Săltaţi, ceruri, de bucurie şi tu, pământule, bucură-te; munţilor, chiotiţi de veselie, că Domnul a mângâiat pe poporul Său şi de cei în necaz ai Lui S-a milostivit”

  Isaia 49;13

  Curtea Supremă de Justiție a Noii Zeelande a decis că este ILEGAL să fie constrânsă o persoană să accepte un VACCIN EXPERIMENTAL
  Datorită hotărârii Înaltei Curți, Guvernul Noii Zeelande a modificat ieri legea privind distribuția vaccinului Pfizer / BioNTech; hotărârea afirmă că accesul la vaccin a fost ilegal și încalcă Legea medicamentelor, deoarece era încă experimental.

  „Obligarea pacienților sau a lucrătorilor să primească medicamente sau vaccinuri care sunt încă în faza de experimentare ar constitui un precedent medical semnificativ, care ar fi contrar tuturor codurilor internaționale de etică medicală din Codul de la Nürnberg din 1947 și Declarația de la Helsinki din 1952 ”

  ESTE PRIMA DECIZIE DE ACEST FEL DIN LUME!

  https://www.worldlifeo.com/news/pfizer-biontech-illegale-perch-sperimentale-sentenza-dell-alta-corte-della-nuova-zelanda?fbclid=IwAR1pxlPtEYGOr-80Ygj5OvXDa4fnpSk1a11jKNiA0iaLsEpDFgWa5NjVPK8#.YKgiTkyBAdo.twitter

  Apreciază

 4. Prof. Univ.Dr.Gheorghe Piperea:

  În special în legătură cu ceea ce am scris eu săptămâna asta pe feisbuc, dar și pentru trezirea prostiților pe față care preferă să se lase în continuare prostiți, iată ce se spune într-un articol curajos publicat într-un ziar globalist, pro-vaccinare, pro-pașaport de vaccinare, pro-supunere necondiționată la toate tâmpeniile “luptei” contra pandemiei.
  Iată, pentru nerăbdători, câteva pasaje din articol:

  „Vaccinul nu te ferește de boală, dar dacă te vaccinezi, vei face o formă ușoară”. Odată cu apariția vaccinurilor împotriva Covid 19 am aflat pentru prima oară acest lucruri despre vaccin. Știam, căci așa ni se spusese zeci de ani, că vaccinurile ne protejează de boli. Că uneori trebuie să refacem un vaccin, după o anumită perioadă de vreme, pentru a ne reînnoi imunitatea. Dar nu ni se mai spusese niciodată că un vaccin nu ne ferește de contractarea unei boli. Pentru profani, vaccinurile împotriva Covid 19 au adus această noutate informațională.

  Nu am auzit nici un medic, nici un singur specialist spunând că există riscul de deces la persoane care s-au vaccinat și apoi au contractat boala. Pur și simplu, singurul risc este acele al unei forme ușoare de boală. Ei, bine, comunicarea pe această temă este departe de a fi una onestă.

  Conform CNSCBT, „10,8% din totalul persoanelor testate în intervalul 27 decembrie 2020 – 9 mai 2021 au fost persoane vaccinate. Dintre acestea, doar 44,3% au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2”. Acest „doar” strecurat de comunicatorii CNSCBT în fața lui 44,3% este ușor manipulator, dar justificabil din punctul lor de vedere. Din alt unghi, cifrele pot fi citite și așa: aproape jumătate din persoanele vaccinate care au fost testate au avut un test pozitiv de infecție cu SARS CoV-2.

  Informația cea mai cutremurătoare însă care până acum nu a ajuns la publicul larg este că 488 de persoane vaccinate au decedat din cauza infecției cu SARS CoV-2 în România.

  încetați să ne mai spuneți că cei vaccinați riscă cel mult să contracteze boala într-o formă ușoară. Atâta vreme cât nu există informații credibile de pe lumea cealaltă, nu putem considera moartea o formă ușoară a niciunei boli.

  PS Mai am de adăugat o întrebare retorică: manipulează știrile și mint autoritățile, plus presa main-stream și paginile de socializare? Neah, nici vorbă fraților – și statuile pandemice, și slugile lor, și stăpânii lor neo-feudali, care au acumulat oceane de surplus comportamental și de bani sunt niște îngeri radioși, niște sfinți progresiști și noi-normali. Suntem noi cârcotași, negaționiști și conspiraționiști, și de aia nu i-am crezut niciodată.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s