Deconectarea de la „software-ul” divin și conectarea, prin vaccinare, la „software-ul” luciferic…

În structura psiho-somatică a omului, Dumnezeu a așezat un „Program” perfect funcțional prin care coroana creației să poată atinge desăvârșirea, adică starea de asemănare, de îndumnezeire. Acest „Software”, proniat corespunzător de Dumnezeul Treimic pentru realizarea scopului amintit, este unic – originar și original – și funcționează fără eroare, având în dotare un „antivirus” direct de la „Producător”. Câtă vreme „Software-ul” rulează în conformitate cu „instrucțiunile”, utilizatorul beneficiază gratuit (în Dar) de toate facilitățile pe care Creatorul i le-a pus la dispoziție. Și acestea nu sunt puține!

De-a lungul timpului „concurența” a încercat să „pirateze”, într-o formă pervertită și comercială, „Software-ul divin”, fără a reuși, însă, să modifice structura programului și buna lui funcționare. A reușit să supună pe beneficiar prin păcat, dar nu a reușit decât o pervertite vremelnică a celor mai importante „funcții ale sistemului” (puterile sufletești: rațiune, poftă și mânie). Nu a reușit o modificare prin păcat a structurii psihosomatice, ci cel mult o „abatere a lucrării puterilor sufletești de la scopul lor” (Sfântul Maxim Mărturisitorul).

Astăzi, asistăm la o realitate nemaiîntâlnită, însă profețită: aceea de a putea fi oprit „Software-ul divin” pentru a fi înlocuit cu un „software luciferic”. Cum se poate realiza această ștergere din Cartea vieții pentru o pecetluire în cartea morții? Prin nanotehnologia introdusă prin dozare (vaccinare)! Părintele Elpidie vorbește despre șapte doze „special specializate” care pregătesc pecetluirea oamenilor descrisă în Cartea Apocalipsei (cap. 13). Ultima doză (a șaptea), numită „bijuteria coroanei nanotehnologiei”, va avea capacitatea de a insera numărul fiarei pe ADN-ul uman, iar pecetea va fi interfața dintre omul însemnat cu numărul fiarei și computer (care va cuprinde toate numerele numelui Fiarei). Gândul îmi spune că fiecare doză de vaccin introduce în om, prin nanotehnologia conținută (ARN-m), parte a „software-ului luciferic”, la capătul procesului având loc „deconectarea” (lepădarea) de la „Software-ul divin” (ștergerea din Cartea Vieții) și pecetluirea pentru un alt „sistem de operare” administrat de Antihrist! Pecetluirea va fi această „deconectare” de la Dumnezeul Treimic și „conectarea” la Antihrist și împărația morții! Ar fi bine să luăm în calcul și acest „efect secundar” al vaccinării care, după opinia mea, este cel mai îngrijorător dintre toate, pentru că, dacă este adevărat, desparte pe om de Dumnezeu și de viața veacului ce va să fie, în Împărăția cerurilor.

Preot Claudiu Buză

6 gânduri despre „Deconectarea de la „software-ul” divin și conectarea, prin vaccinare, la „software-ul” luciferic…”

 1. Hristos a înviat!
  Minunat cuvânt de învățătură, să fie în veci blagoslovit, Prea Cucernice Părinte Claudiu!
  Așadar să luam aminte la alegerile, la planurile și aspirațiile noastre.
  Să nu ne atragă și să ne înșele oamenii și lucrurile care par să aducă „bucuria”unei aparente stări de sănătate , fără a avea însă binecuvântarea Marelui Arhiereu . Nădejde nefățarnică și încredere să avem numai în mila Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Dumnezeul Prea Slăvit, Cel ce ne-a zidit dintru început.
  Să preferăm „cele bune și de folos sufletelor noastre”.
  Poate vom fi mai săraci în cele pe care le-a dorit mintea noastră nevolnică, însă ne vom afla în siguranță și vom fi mai bogați duhovnicește, pentru că vom avea binecuvântarea și ocrotirea lui Dumnezeu.
  Astfel vom găsi pregătite anume pentru noi „luminoasele haine” pe care le împarte pentru Cină Însuși Domnul nostru.
  „Luminează haina sufletului meu, Dătătorule de lumină și mă mântuiește!”

  Apreciază

 2. *Înţelepciunea nu pătrunde în sufletul viclean.
  SFÂNTUL CUVIOS PORFIRIE KAFSOKALIVITUL

  În Sfânta Scriptură cuvântul lui Dumnezeu ne vorbeşte limpede despre simplitate şi delicateţe: Iubiţi dreptatea, judecători ai pământului; cugetaţi drept despre Domnul şi căutaţi-L cu inimă smerită. Căci El Se lasă găsit celor care nu-L ispitesc şi Se arată celor care au credinţă în El.
  Într-adevăr, cugetele viclene depărtează de Dumnezeu, şi puterea Lui, când Îl ispiteşti, mustră pe cei fără de minte. Înţelepciunea nu pătrunde în sufletul viclean şi nu sălăşluieşte în trupul supus păcatului (In. 1, 1-4).

  Simplitate şi bunătate! Asta-i totul, pentru a dobândi harul dumnezeiesc. Câte taine se ascund în Sfânta Scriptură! „Sufletul viclean” este cel ce meşteşugeşte răul. Nici nu vine, nici nu sălăşluieşte înţelepciunea cea dumnezeiască într-un asemenea suflet. Acolo unde există stricăciune şi viclenie nu vine harul lui Dumnezeu.

  **Luptă pentru dobândirea virtuților, iar patimile se vor ofili de la sine

  Părintele ne înfăţişa lupta duhovnicească într-un fel simplu, sugestiv şi uşor de înţeles:

  Ce este lupta creştină? Iată, sufletul e o grădină împărţită în două părţi: într-o parte, cresc spinii, iar în cealaltă, florile. Noi avem un rezervor cu apă – puterile sufletului –, cu două robinete şi două şanţuri. Unul duce apa spre spini, iar celălalt, spre flori. De fiecare dată nu pot deschide decât un singur robinet. Las spinii neudaţi, să se ofilească, şi ud florile, ca să înflorească.

  Bătrânul nu privea sufletul ca fiind exclusiv angelic sau exclusiv demonic, ci îl vedea aşa cum era în realitate, adică influenţat şi de îngeri, şi de diavoli. Nu voia ca lupta creştinului să se poarte la modul negativ, axată fiind pe dezrădăcinarea patimilor, ci voia să se poarte la modul pozitiv, presupunând numai stropirea „florilor”, având drept rezultat înflorirea lor, adică a virtuţilor îngereşti şi, în acelaşi timp, ofilirea spinilor, adică a patimilor drăceşti

  *Ne vorbeşte Părintele Porfirie, Editura Egumeniţa, Cartea Ortodoxă, 2003
  **Părintele Porfirie Kafsokalivitul, Antologie de sfaturi şi îndrumări, Editura Bunavestire, Bacău, p. 199

  Apreciază

 3. „Am luat pentru o vreme de la tine darul”
  SFÂNTUL IOAN CARPATIUL -CUVINTE DUHOVNICEŞTI

  Presupune că Domnul zice către tine:

  „Am luat pentru o vreme de la tine darul acesta şi acela, de care socoteai că mintea ta e plină şi se poate odihni, şi ţi-am dat în locul lor darul acesta şi acela, de acelaşi preţ. Tu însă, gândindu-te la cele luate şi neprivind la cele date în locul acelora, eşti posomorât şi îndurerat, şi te topeşti de întristare.
  Dar întristat de Mine, tu Îmi produci bucurie. Căci Eu întristez spre folos, urmărind mai degrabă să mântuiesc, decât să pierd pe cel ce l-am socotit să-Mi fie fiu.”

  Sfântul Ioan Carpatiul, Capete de mângâiere, cap. 38, în Filocalia, vol. IV, p. 135

  Apreciază

 4. Masca werner-ului

  Nu-i așa că sunteți nespus de fericiți?! wernerul v-a dat iluzia că sunteți liberi, v-a dat mască mai puțină (la tot cartieru’!) și ore de noapte libere la plimbare, i-a retras în cazarme, deocamdată, pe criminalii în uniformele statului, v-a dat program normal la hipermarketurile multinaționalelor ca să puteți cumpăra suficientă hârtie igienică!

  Ehei, nu-i așa că vă este un dor cumplit de degetul lui werner când vă amenința, „dragii lui români”, că de Învierea Domnului, veți avea multe înmormântări dacă nu stați în case?! Nu-i așa că vă este un dor sfâșietor de salvatoarele lui recomandări scrâșnite – să purtați mască și să vă spălați pe mâini?! Nu-i așa că simțiți lipsa corturilor de campanie militară inaugurate de werner pentru sufocarea bolnavilor?! Ce să mai zicem de izoletele naziste, inventate de genialii ingineri militari, pe care doar când le vedeai ți se lua aerul și te gândeai imediat dacă nu cumva te-ai îmbolnăvit de ebola?!

  Nu-i așa că vă este un dor nemărginit de sclaveții înspăimântători în halate albe, agenți ai inoculării Fricii, de beatricele și mustele, de valericii și raezii, și mulți, mulți alții de pe listele simpozioanelor bine plătite ale big-pharma, care vă înspăimântau, ziua și noaptea, cu „sporirea” deceselor dacă nu purtați masca și nu vă distanțați „social”?!

  Dar de canalele tv mituite gras, ale căror maimuțe vorbitoare, spălate pe creier, vă prezentau cele mai oribile imagini din spitale, în rafale de foc automat, la vomitivele „breaking news”, și vă vânau pe străzi, prin piețe, că nu purtați masca și vă turnau mai rău ca pe vremea fostei securități?!

  Iar pe acordeonistul vela marcel, fost șef la MAI, acum senator, care citea greu, pe litere, echipat în „jacă” de piele, „asezonat” cu un alt idiot, despescu, care vă promiteau că milițienii și jandarmii vor fi „necruțători” dacă veți fi prinși cu masca sub nas sau că n-ați intrat la ora exactă în vizuini, nu-i regretați?!
  Iar criminalii în uniformele pe care cetățenii le plăteau – milițieni, jandarmi, analfabeți interlopi locali, chiar au fost necruțători – de la crime la bătaie soră cu moartea, până la amenzi uriașe! Totul în marșuri cu sirene la maximum, cu girofaruri și cu imnul național batjocorit!

  Ehei, dar de ciucă, vă amintiți?! Căruia i-a pus wernerul patru „cărămizi” pe umeraș și partenerul strategic i-a prins în piept tinichelele-răsplată care se acordă slugilor din lumea a treia?! Cum mai scotea el mercenarii, în uniforme noi, cu arme și glonț pe țeavă ca-n Afganistan, cu blindate Humvee, să nu îndrăznească poporul să crâcnească măcar!

  Sunt sigur că vă este un dor nemărginit și de-alde anisie, cu „pepsiglasul” ei, de violeta bau și ligheanul ei electoral, de raluca (!) care vă trezește dimineața morți, adică de partea frumoasă și bună a guvernării României! Sunt mulți, mulți alții de care sunt sigur că vă este un dor cumplit!

  Dar am o presimțire: haita werneriană va trece de la „atacul măștii” la „vânarea cu seringile”! Ei știu acum că pot orice, v-au verificat suficient. Urmează în curând copiii și tinerii.

  Vaccinare liberă și, mai ales, sănătoasă!

  MARIAN GHIȚEANU

  Apreciază

 5. Scenariu halucinant după vaccinare. Unde e vaccinul antideces?

  Florin Cîțu: 5 milioane de vaccinați până la sfârșitul lunii. Valeriu Gheorghiță: vaccinare inclusiv la piscină sau la muzeu. Klaus Iohannis: 7 milioane de vaccinați până în august. Alexandru Rafila: 10 milioane de vaccinați până în septembrie. În panoplie mai avem și „Orașul vaccinează satul”, o capodoperă a prostiei, dar și a disperării că România nu iese la socoteală cu ceea ce o fi promis. Curând o să vedem cum e și cu vaccinarea printre blocuri, promisă tot de Gheorghiță. Am avut parte și de vaccinare la Biblioteca Națională, la Circ, prin parcări. Am văzut și condiționări, nu mergi la teatru sau pe stadion dacă nu ai certificat că ți-ai făcut vaccinurile.

  Toate acestea au fost gândite ca niște scenarii care să ducă la terminarea pandemiei. Nici scenariile colorate pe care Iohannis le recita la televizor nu au dus la vreo rezolvare. Rezultatul a fost pe măsură. Virusul l-a ignorat și pe el, dar și pe experții de care cetățenii nu prea auziseră. I-a ignorat și pe fostul și actualul premier, și pe Arafat, și pe fostul ministru al Sănătății.

  Val de decese previzibile
  Există însă un scenariu despre nimeni nu vrea să discute. Nu îl găsiți publicat în integralitate, sunt doar fragmente ce trebuie puse cap la cap. Sunt puncte de vedere ale unor cercetători de top din toată lumea. Fiecare dintre ele contrazice, uneori cu eleganță, alteori tranșant, scenariul vaccinării.
  „Dovezile și informațiile științifice disponibile indică faptul că vaccinurile COVID-19 sunt nenecesare, ineficiente și nesigure”, a declarat grupul Medici pentru etica COVID-19 într-o scrisoare deschisă adresată Agenției Europene a Medicamentului, Comisiei Europene și Consiliului Europei, redactată în urmă cu două săptămâni.
  „Actorii care autorizează, constrâng sau administrează serurile experimentale COVID-19 expun populațiile și pacienții la riscuri medicale grave, inutile și nejustificate”, explică pe larg site-ul http://www.activenews.ro în articolul intitulat VACCINURILE vor crește letalitatea COVID-19.
  Ex-vicepreședintele PFIZER, Dr. Michael Yeadon, și peste 160 de medici din întreaga lume, alertează Europa asupra pericolelor vaccinurilor Covid: „Decese în masă previzibile”. SCRISOARE CĂTRE UE. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer, fondatorul grupului respectiv, atrage atenția la modul cel mai serios că ne-am putea confrunta cu un val de decese în urma vaccinărilor împotriva Covid 19.

  Nu se moare din senin
  În România, subiectul „decese după vaccinare” este subiect tabu. Autoritățile nu sunt dispuse să recunoască evidențe pe care alte state nu le ascund. De fiecare dată, la apariția unor asemenea situații s-a căutat să se mușamalizeze.
  Ba victima avea comorbidități necunoscute sau nedeclarate, ba decesul s-a produs fără legătură cu vaccinul.

  Cum așa, din senin? Specialiștii din grupul Medici pentru etica COVID-19 au subliniat riscurile de „tulburări letale și non-letale de coagulare a sângelui, inclusiv tulburări de sângerare, tromboză la nivelul creierului, accident vascular cerebral și atac de cord”, „intensificarea dependentă de anticorpi a bolii”, reacții autoimune și posibile efecte ale „impurităților din vaccin din cauza fabricării în grabă și a standardelor de fabricație nereglementate”.
  Mai mult, „în timp, fie că este vorba de luni sau de ani, acest lucru face ca atât vaccinarea, cât și coronavirusurile să fie periculoase pentru grupele de vârstă tinere și sănătoase, pentru care, fără vaccinare, COVID-19 nu prezintă niciun risc substanțial”, au concluzionat aceștia.

  Unde e vaccinul antideces?
  Ați auzit vorbindu-se în România despre așa ceva? Cred că nu, pentru că nu face parte din politica de sănătate pe care guvernul o duce. Aici, baza este vaccinarea în număr cât mai mare, toți dacă s-ar putea și încă repede, într-o săptămână de preferat.

  Să îndemni lumea la vaccinare, să cauți măsuri de constrângere sau să o momești cu avantaje ieftine fără a o pune în temă cu posibile consecințe, dintre care unele foarte grave, nu este în regulă. Nu spune nimeni că scenariul pe care oricine și-l poate imagina trebuie să se și întâmple, însă nici exclus nu poate fi.
  Există studii care arată că în timp, 3-4 ani, poate mai repede, poate mai târziu, anumite afecțiuni să fie răscolite de vaccinurile anti Covid 19 și să ducă la decese în serie.
  Ni s-a spus cumva asta sau este secret?
  Nu sunt fatalist, dar dacă tot ajungem aici, îmi vine să întreb: aveți și vaccin antideces?

  VALENTIN BOERU

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s