Masca werner-ului

Nu-i așa că sunteți nespus de fericiți?! wernerul v-a dat iluzia că sunteți liberi, v-a dat mască mai puțină (la tot cartieru’!) și ore de noapte libere la plimbare, i-a retras în cazarme, deocamdată, pe criminalii în uniformele statului, v-a dat program normal la hipermarketurile multinaționalelor ca să puteți cumpăra suficientă hârtie igienică!

Ehei, nu-i așa că vă este un dor cumplit de degetul lui werner când vă amenința, „dragii lui români”, că de Învierea Domnului, veți avea multe înmormântări dacă nu stați în case?! Nu-i așa că vă este un dor sfâșietor de salvatoarele lui recomandări scrâșnite – să purtați mască și să vă spălați pe mâini?! Nu-i așa că simțiți lipsa corturilor de campanie militară inaugurate de werner pentru sufocarea bolnavilor?! Ce să mai zicem de izoletele naziste, inventate de genialii ingineri militari, pe care doar când le vedeai ți se lua aerul și te gândeai imediat dacă nu cumva te-ai îmbolnăvit de ebola?!

Nu-i așa că vă este un dor nemărginit de sclaveții înspăimântători în halate albe, agenți ai inoculării Fricii, de beatricele și mustele, de valericii și raezii, și mulți, mulți alții de pe listele simpozioanelor bine plătite ale big-pharma, care vă înspăimântau, ziua și noaptea, cu „sporirea” deceselor dacă nu purtați masca și nu vă distanțați „social”?! Dar de canalele tv mituite gras, ale căror maimuțe vorbitoare, spălate pe creier, vă prezentau cele mai oribile imagini din spitale, în rafale de foc automat, la vomitivele „breaking news”, și vă vânau pe străzi, prin piețe, că nu purtați masca și vă turnau mai rău ca pe vremea fostei securități?!

Iar pe acordeonistul vela marcel, fost șef la MAI, acum senator, care citea greu, pe litere, echipat în „jacă” de piele, „asezonat” cu un alt idiot, despescu, care vă promiteau că milițienii și jandarmii vor fi „necruțători” dacă veți fi prinși cu masca sub nas sau că n-ați intrat la ora exactă în vizuini, nu-i regretați?! Iar criminalii în uniformele pe care cetățenii le plăteau – milițieni, jandarmi, analfabeți interlopi locali, chiar au fost necruțători – de la crime la bătaie soră cu moartea, până la amenzi uriașe! Totul în marșuri cu sirene la maximum, cu girofaruri și cu imnul național batjocorit!

Ehei, dar de ciucă, vă amintiți?! Căruia i-a pus wernerul patru „cărămizi” pe umeraș și partenerul strategic i-a prins în piept tinichelele-răsplată care se acordă slugilor din lumea a treia?! Cum mai scotea el mercenarii, în uniforme noi, cu arme și glonț pe țeavă ca-n Afganistan, cu blindate Humvee, să nu îndrăznească poporul să crâcnească măcar!

Sunt sigur că vă este un dor nemărginit și de-alde anisie, cu „pepsiglasul” ei, de violeta bau și ligheanul ei electoral, de raluca (!) care vă trezește dimineața morți, adică de partea frumoasă și bună a guvernării României! Sunt mulți, mulți alții de care sunt sigur că vă este un dor cumplit!

Dar am o presimțire: haita werneriană va trece de la „atacul măștii” la „vânarea cu seringile”! Ei știu acum că pot orice, v-au verificat suficient. Urmează în curând copiii și tinerii. Vaccinare liberă și, mai ales, sănătoasă!

Marian Ghițeanu

2 gânduri despre „Masca werner-ului”

 1. În ce templu va domni Anticristul?

  Se crede pe larg în creștinism că restaurarea Templului Ierusalimului este unul dintre semnele venirii lui Antihrist, deoarece acesta trebuie să domnească în acest templu. Susținătorii acestei opinii cred că acest lucru este indicat de cuvintele apostolului Pavel: „Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării, Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.”(2 Tes. 2, 3-4).

  Aceste cuvinte implică Templul Ierusalimului sau altceva?

  Mulți Sfinți Părinți cred că Sfântul Apostol Pavel a avut în vedere tocmai Templul din Ierusalim.

  „În biserica lui Dumnezeu – nu a noastră, ci a celei antice, a evreilor” (Sf. Ioan Damaschinul).

  „„ El este destinat să stea în biserica lui Dumnezeu ”. Care biserică? În templul ruinat al evreilor, mai degrabă decât în ​​cel în care ne aflăm acum. De ce spunem asta? Să nu se gândească nimeni la noi că suntem lingușitori Dacă vine la evrei sub numele lui Hristos și dorește ca evreii să i se închine, atunci, pentru a-i înșela mai mult, va avea grijă deosebită de templu, arătându-le că el, fiind din dinastia lui David , dorește să creeze templul construit de Solomon ”
  (Sfântul Chiril al Ierusalimului).

  Se crede în lumea creștină că restaurarea Templului Ierusalimului este unul dintre semnele venirii lui Antihrist, deoarece el trebuie să domnească exact în acest templu.

  Dar acesta nu este singurul punct de vedere. De exemplu, Sfântul Efrem Sirul spune că prin asta se înțelege Biserica lui Hristos, adică Biserica Ortodoxă: „În acest fel va apărea și va urca în templul lui Dumnezeu pentru a sta în interiorul și în Biserica lui Dumnezeu. El va disprețui și respinge toate cultele (false) pentru a cuceri Biserica. De aceea va urca în chiar templul lui Dumnezeu pentru a se așeza și a se arăta ca și cum ar fi Dumnezeu. Cum va arăta el că este un Dumnezeu adevărat? Pe lângă gloria și onoarea cu care va fi învestit, va arăta acest lucru și mai mult prin dușmănia împotriva sectelor eretice. Întrucât nu se va închina către nicio erezie, atunci, datorită dragostei sale (prefăcute) pentru copiii Bisericii, îi va face să creadă că îi iubește ca pe drept adevărații (copii ai Bisericii) și va veni la templul lor și se va așeza, ca în templul adevărului, pentru a arăta că este Dumnezeu ”.

  Fericitul Augustin a recunoscut în general că nu există nicio modalitate de a afla în care templu va fi scaunul Antihristului: „Dar nu se știe în ce templu al lui Dumnezeu va sta: pe ruinele templului construit de regele Solomon (vezi : 1 Regi 6: 1-38) sau într-o biserică. Căci Apostolul nu ar numi templul vreunui idol sau demon un templu al lui Dumnezeu ”.

  Majoritatea Sfinților Părinți au recunoscut că Antihristul ar putea sta atât în ​​templul Ierusalimului, cât și într- una din Bisericile creștine.

  „El nu va conduce lumea către idolatrie, ci va respinge pe toți zeii și va porunci tuturor să i se închine lui în locul lui Dumnezeu. Și va ședea în templul lui Dumnezeu – nu numai în Ierusalim, ci peste tot în biserici ”(Sf. Ioan Gură de Aur).

  „Nu se spune: în Templul Ierusalimului propriu-zis, ci pur și simplu: în templu, în fiecare templu al lui Dumnezeu” spune Fericitul Teofilact al Bulgariei.

  Sfântul Teofan Zăvorâtul, rezumând părerile Sfinților Părinți, a scris: „Va fi undeva locul central al activității lui Antihrist și, desigur, va exista un anumit moment în care se va manifesta ca atare. Apostolul se referă la templul principal al acelui loc. În acest templu el va sta ca un zeu; și apoi va avea un astfel de statut și în orice alt templu pe care îl întâlnește în persoană. Sau, poate, va ședea personal într-o biserică, în timp ce în altele va conduce adunarea sa în alt mod. ”

  Având în vedere exacerbarea actuală a conflictului arabo-israelian, agenția de știri greacă Vimaorthodoxias a postat pe site-ul său un citat al Cinstitului recent canonizat, Sfântul Paisie din Muntele Sfânt: „Un semn că împlinirea profețiilor se apropie, va fi distrugerea Moscheii Omar din Ierusalim. Va fi distrusă pentru a se reconstrui Templul lui Solomon, despre care se spune că ar fi fost în locul ei. În templul reconstruit, sioniștii vor proclama în cele din urmă pe Antihrist drept Mesia. Am auzit că evreii se pregătesc deja să construiască Templul lui Solomon ”.

  Totul se îndreaptă încet, dar sigur către faptul că „al treilea templu” va fi totuși construit în ciuda rezistenței întregii lumi musulmane.
  Aceste cuvinte sunt confirmate de întregul curs al dezvoltărilor care au avut loc în Orientul Mijlociu, începând cu restaurarea Israelului ca stat în 1948. Într-adevăr, totul se îndreaptă încet, dar sigur către faptul că „al treilea templu” va fi totuși construit în ciuda rezistenței întregii lumi musulmane. Cu toate acestea, având în vedere că Sfinții Părinți nu au ajuns la un acord deplin cu privire la această problemă, nu ne putem baza total pe punctul de vedere al Sfântului Paisie și al altor părinți care și-au exprimat o părere similară, deoarece acest lucru poate ascunde un pericol serios. Căci, în timp ce așteptăm restaurarea templului din Ierusalim și credem că fără aceasta, Antihristul nu a sosit pe pământ, el ar putea veni totuși și ar putea să stea într-un loc complet diferit. Cu alte cuvinte, este posibil sa „pierdem” momentul.

  Prin urmare, este necesar să fim atenți nu numai la construcția templului în care va sta Antihristul, ci și la întregul complex de profeții asociate cu venirea sfârșitului vremurilor. Și cel mai important, trebuie amintit că Apostolul Pavel, care le-a scris Tesalonicenilor că Antihristul „va sta în templul lui Dumnezeu ca Dumnezeu”, a scris, de asemenea, că fiecare creștin este templul lui Dumnezeu: „Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ”(1 Corinteni 6: 19).
  Și dacă lăsați sau nu pe Antihrist să intre în acest templu depinde doar de fiecare dintre noi.

  fragment
  https://spzh.news/en/zashhita-very/80067-arabo-izrailyskij-konflikt-i-prorochestva-o-tretyjem-khrame

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s