Avocat Dr. Reiner Fuellmich, despre Nürenberg 2: Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității

Mulți oameni și-au pus speranțele în Avocatul germano-american Reiner Fuellmich pentru a ne salva din ghearele marilor corporații și a Forumului Economic Mondial. Ne aflăm într-un fel de al treilea război mondial, unde clasa de mijloc este distrusă, iar IMM-urile sunt preluate de giganți precum Amazon. Ei lucrează de mai bine de 10 ani la asta, a spus Fuellmich în urmă cu câteva zile în dialog cu scriitorul și jurnalistul englez James Delingpole. În două-trei săptămâni, se vor întâmpla lucruri mari. „În câteva săptămâni, vor începe procese foarte mari”, a spus Fuellmich, care îl vizeaza pe virusologul german Christian Drosten, care a proiectat testul PCR pentru corona-virus; Lothar Wieler, directorul RIVM german; și alții. „Sunt ușor de prins.” El a mai auzit de la prietenii americani care „îl urmăresc pe Fauci”. „Poate fi concediat”, declară el. „În două-trei săptămâni, lucruri mari se vor întâmpla pe trei continente diferite”, a subliniat Fuellmich, care lucrează cu alți 200 – 300 de avocați. „Atunci vom vedea dacă sistemul juridic mai există sau dacă acesta a fost deja preluat complet de partea adversă, ceea ce nu cred că este cazul”. Nu veți citi nimic despre asta în mass-media

Doi foști angajați ai OMS au mărturisit Av.Dr. Fuellmich că companiile farmaceutice au cerut OMS în ianuarie 2020 să declare o criză internațională de sănătate. Acest lucru a fost necesar pentru ca terapia lor genetică experimentală – „vaccinul contra corona virus” – să poată fi aprobat pentru utilizarea de urgență.

Vaccinul face parte din planurile Forumului Economic Mondial – Marea Resetare – și a Fundației Bill & Melinda Gates de a reduce populația lumii, a spus Av.Dr. Fuellmich. „Nu citiți nimic despre asta în mass-media, deoarece Klaus Schwab și Bill Gates au investit o grămadă de bani în companiile media”, a spus el.
„Toți oamenii care au fost vaccinați ar fi trebuit să fie informați în prealabil că acesta nu este un vaccin, ci o terapie genetică experimentală – acest lucru nu s-a mai făcut până acum – și că nu există cercetări medicale de specialitate. Acesta este un experiment. Persoanele care participă la acest experiment nu au fost corect informate. Sunt cobai. (guineea pigs)”

Îi vom prinde!
„Toți cei care fac parte din aceasta – inclusiv medicii care fac șmecherii, oamenii din conducerea guvernelor, oamenii care profită de acest lucru și guvernele care încurajează oamenii să se vaccineze – sunt responsabili. Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității. Cred că avem nevoie de o curte internațională de legiști pentru a curăța toată această mizerie. În două-trei săptămâni, Av.Dr. Fuellmich ne va dezvălui mai multe despre acestă problemă.

Acest lucru este mai rău decât ceea ce s-a întâmplat în al treilea Reich. Trebuie să facem ceva, deoarece persoanele responsabile de acest lucru nu au empatie și sunt extrem de periculoase. Le pasă doar de bani și de putere. ”

Avocat Dr.Fuellmich este plin de speranță: „Le vom obține!”, cu alte cuvinte, „Îi vom învinge!”

*Av.Dr. Reiner Fuellmich s-a născut și a crescut la Bremen. A urmat școala în Bremen și Farmington Hills, Michigan. Și-a finalizat studiile de drept la Universitatea Georg-August din Göttingen și din Los Angeles. Printre altele, a lucrat ca asistent de cercetare la facultatea de drept a Universității Georg-August din Göttingen, unde și-a făcut doctoratul. Înainte să conducă firma de avocatură Dr. Fuellmich, a lucrat în Băncile corporative ale Deutsche Bank în Germania și Japonia. Dr. Fuellmich a publicat diverse articole și cărți în domeniul dreptului bancar, al dreptului medical și al dreptului privat internațional și a predat ca profesor și lector la universități din Germania și Estonia.

Adaosuri necesare:

Criminalii împotriva umanitaţii condiţionează internarea în spitale de vaccinarea cu ambele doze. Pentru ei, aceasta însemnă că vaccinul este voluntar. Aşteptăm să întărească această afirmaţie şi atunci când vor fi în boxa acuzaţilor. În acest fel, oamenii sunt lipsiţi de asistenţa medicală firească, şi aleg drumul cimitirului, decât să primească diabolicul vaccin. Personal, n-am încredere în aşa numita justiţie omenească. Am însă o încredere nemăsurată în dreptatea lui Dumnezeu, şi de aceasta nu vor scăpa asasinii.

Martorii lui iehova s-au vaccinat, după unele estimări, în proporţie de peste 70%, respectând disciplina sectei. Cei vaccinaţi dintre ei au devenit agenţi de influenţă, îndemnând oamenii să primească vaccinurile. Aceasta, ca să ştim în ce punct ne situăm.

Presbiter Ioviţa Vasile

7 gânduri despre „Avocat Dr. Reiner Fuellmich, despre Nürenberg 2: Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității”

  1. Mi-ar place sa pot crede si eu ca mai exista justitie dar nu cred ca au facut gresala sa o lase libera. Mai trebuie cineva in ipoteza ca vor fi condamnati sa ii aresteze ori in Germania toti din politie care au „comentat” ceva au fost de mult inlocuiti!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Elveția devine prima țară care anchetează PENAL atât medicii implicați care au prezentat datele false legate de „pandemie”, dar și Big Pharma.

    S-a deschis o anchetă penală împotriva „National Covid-19 Science Task Force” elvețiană pentru comiterea fraudelor legate de Covid19.

    Au fost depuse acuzații penale împotriva lui Martin Ackermann, șeful Forței Naționale Elvețiene Covid-19 pentru Științe și „posibil altor părți implicate”, pentru înspăimântarea deliberată și cu succes a populației în conformitate cu art. 258 din Codul penal.

    Plângerea penală a fost depusă de cinci asociații și șapte persoane fizice.

    Reclamanții îl acuză pe Martin Ackermann de următoarele infracțiuni, printre altele:

    -Publicarea repetată a unor prognoze înfricoșătoare neverosimile privind utilizarea paturilor de terapie intensivă, cu scopul de a îngrozi publicul și de a pune în aplicare măsuri mai stricte.
    -Manipularea repetată și sistematică a datelor din trecut, probabil cu scopul de a face situația actuală să pară mai dramatică.
    -Declarații false despre spitalizări și decese. Cu ocazia conferinței de presă a Consiliului Federal din 27 octombrie 2020, Martin Ackermann a comentat situația actuală: „Astăzi, Elveția are mai multe spitalizări și decese pe zi decât la mijlocul lunii martie. Și numărul continuă să crească. ”Afirmația a fost greșită.
    -Modificarea constantă a motivelor de restrângere sau menținere a măsurilor, în funcție de indicatorul care se potrivește cel mai bine povestii dorite.
    Procuratura Zürich Limmat este acum solicitată să deschidă o anchetă penală și să securizeze documente privind infracțiunile săvârșite de acuzat și de „toți complicii”. Yves Flückiger, membru al consiliului de administrație al universităților elvețiene, Michael Hengartner, președintele consiliului de administrație al ETH și Matthias Egger, președintele Fundației Naționale Elvețiene pentru Științe și primul președinte al grupului de lucru, sunt numiți complici.

    https://dailyexpose.co.uk/2021/05/25/criminal-investigation-opened-against-swiss-national-covid-19-science-task-force-for-committing-covid-fraud/?fbclid=IwAR2yFBeAC_9t0iWoIUSwojS_HQqq-oE97jnb5CMHA5OJHmHQ2sNBk3IasXk

    Apreciază

  3. „Psalmul care trebuie citit în boală și suferință”

    Psalmul 6 este cartea lui Iov în miniatură, care ne învață atitudinea corectă față de suferință. Iov, un om bogat, cu viață dreaptă, bucurându-se de un respect deosebit, „cel mai important dintre toți fiii Răsăritului” (Iov 1, 3), s-a trezit brusc lipsit, în câteva ore, de o imensă proprietate, de zeci de copii, care au pierit în timpul unui ospăț sub ruine, și de sănătatea sa.
    Suferind, într-un mod insuportabil, fizic și moral, el caută sprijin și consolare de la cei apropiați, dar, din păcate, nu găsește niciun ajutor în persoana soției sale, care l-a părăsit, sfătuindu-l să „blesteme pe Dumnezeu. ”, Și nici în prietenii lui care l-au acuzat și l-au acoperit cu reproșuri, în loc să-i ofere cuvinte de mângâiere.

    La un moment dat, Iov a crezut că Însuși Dumnezeu si-a întors Fața de la el, că I-a uitat existența, suferințele, și a rămas surd la rugăciunile sale. El nu a înțeles de ce l-a coplesit o asemenea amărăciune: era un om cinstit, drept și temător de Dumnezeu, s-a îndepărtat întotdeauna de rău. Care a fost vina lui, în ce s-a făcut vinovat față de Dumnezeu? Ce a determinat aceste pedepse aspre aduse lui Iov, aceste suferințe nemeritate?

    Aceste versete ale Psalmului 6 repetă într-un fel gemetele lui Iov:
    „Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă cerţi.
    Miluieşte-mă, Doamne, că neputincios sunt; vindecă-mă, Doamne, că s-au tulburat oasele mele;
    Şi sufletul meu s-a tulburat foarte şi Tu, Doamne, până când?
    Întoarce-Te, Doamne; izbăveşte sufletul meu, mântuieşte-mă, pentru mila Ta.
    Că nu este întru moarte cel ce Te pomeneşte pe Tine. Şi în iad cine Te va lăuda pe Tine?
    Ostenit-am întru suspinul meu, spăla-voi în fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele aşternutul meu voi uda.
    Tulburatu-s-a de supărare ochiul meu, îmbătrânit-am între toţi vrăjmaşii mei.”.

    Aceste cuvinte sunt un strigăt de durere, o plângere a sufletului. Provin dintr-o inimă smerită, care suferă groaza, tulburarea și suferința cumplită.

    Și, așa precum Iov nu l-a trădat pe Dumnezeu, nu a început să-l blesteme, tot așa și sufletele noastre, în cele mai cumplite clipe, trebuie să-și croiască drum prin întuneric, suferință, chin și durere cu credință neclintită în Domnul.

    Este incredibil de greu pentru orice om să înțeleagă sensul suferinței, mai ales dacă nu este meritată. Nu vom putea niciodată să dezlegăm pe deplin acest mister. Dar întâmplarea cu Iov permite descifrarea ei ușoară. Această istorie arată că Domnul permite încercările nu numai pentru păcate, El are și alte intenții și rațiuni (în cazul lui Iov, Domnul a permis ca Satana să-l ispitească pe cel drept). Așa martirii și mărturisitorii au întâmpinat suferințe și chinuri, pentru a se întări și mai mult în credință, pentru a nu-L trăda pe Cel care i-a ales, și Care le-a încredințat să poarte coroanele martiriului.

    Încercarea Dreptului Iov amintește credincioșilor că, indiferent de încercări, oricât de nemeritate ar fi, nu trebuie să-L ofensăm pe Dumnezeu, ci să facem precum a făcut Iov, care în niciun caz n-a murmurat măcar și nici n-a blasfemiat. Trebuie să te încredințezi total lui Dumnezeu, să te lași în voia Lui, să nădăjduiești în El. Atunci Domnul ne va îndreptăți, la fel cum l-a îndreptățit pe Iov.

    Versetele finale ale Psalmului 6 vorbesc despre acest lucru:
    „Depărtaţi-vă de la mine toţi cei ce lucraţi fărădelegea, că a auzit Domnul glasul plângerii mele.
    Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit.
    Să se ruşineze şi să se tulbure foarte toţi vrăjmaşii mei; să se întoarcă şi să se ruşineze foarte degrab. ”

    Psalmul este format din zece versete. În ele este cuprinsă toată viața: toate îndoielile și temerile noastre, plângerile și resentimentele, durerile și regretele noastre. 10 etape, de la necredință la credință, de la moarte la viață, de la inexistență la veșnicie.

    Fiecare verset este ca o lovitură rapidă și puternică, care își atinge cu precizie ținta. În acest psalm scurt și desăvârșit, adâncimea sufletului care se smerește în fața frumuseții și măreției lui Dumnezeu este relevată uimitor.

    Cu toții suntem copiii lui Iov, cei mult încercați. Creștem, ne facem planuri de viitor, sărbătorim și în momentul următor ne prăbușim deja sub ruinele patimilor.
    Dreptul Iov a fost îndreptățit și mântuit, dar noi avem suficientă tărie în Duh și credință?

    https://orthodoxologie.blogspot.com/2021/05/metropolite-antoine-pakanitch-le-psaume.html

    Apreciază

  4. Care lucru este mai important pentru mântuirea sufletului?
    SFÂNTUL NICOLAE VELIMIROVICI CUVINTE DUHOVNICEŞTI

    Iar eu o să te întreb ceva, dragul meu tovarăș de drum, și răspunsul pe care mi-l dai mie ți l-ai dat în același timp și ție. Ce este, așadar, mai important pentru nou născut? Hrana, sau încălzirea, sau baia, sau ocrotirea? Poți spune că una dintre ele este mai importantă decât alta, dar trebuie să recunoști că toate patru sunt foarte importante pentru dezvoltarea corectă a copilului.

    Sufletul unui om care s-a deșteptat și s-a pocăit e ca un nou-născut. Adu-ți aminte cum i-a vorbit Hristos lui Nicodim despre nașterea din nou a omului. Sufletul nou-născut are nevoie și să fie hrănit cu învățătura lui Hristos, și să se curățească prin post și rugăciune, și să se încălzească prin dragostea față de Ziditorul său, și să se păzească cu luare-aminte prin controlul gândurilor și al dorințelor de toate săgețile și pieirile.

    Nu ne-a vestit, oare, Mântuitorul prin Apostolii Săi: dacă Mă iubiți, păziți poruncile Mele?
    Nu a zis: păziți o poruncă, ci: păziți poruncile, adică pe toate. Iar poruncile lui Hristos privesc ostenelile noastre pentru propriul suflet. Nu o singură osteneală, ci multe osteneli. Tu ești pomicultor cunoscut. Câte osteneli nu îți dai pentru un singur pom? Și pe niciunul nu îl lăsăm. Și atunci, cum să lăsăm noi fie și o singură osteneală pentru sufletul nostru, singura noastră avere pe care mormântul nesătul nu o înghite?
    Iată, tu ai găsit de cuviință că pentru sufletul tău era de trebuință și un pelerinaj la Ierusalim. Aceasta nu este o poruncă răspicată a lui Dumnezeu, și totuși tu, din dragoste față de Domnul tău și pentru sufletul tău, ai luat asupră-ți și osteneala aceasta. Și atunci, cum să trecem peste o poruncă răspicată a Mântuitorului nostru ca peste un lucru de mică însemnătate?

    Pace ție și bucurie de la Domnul!

    Sfântul Nicolae Velimirovici, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, Editura Sofia, p.32-33

    Apreciază

  5. „Am luat pentru o vreme de la tine darul”
    SFÂNTUL IOAN CARPATIUL -CUVINTE DUHOVNICEŞTI

    Presupune că Domnul zice către tine:

    „Am luat pentru o vreme de la tine darul acesta şi acela, de care socoteai că mintea ta e plină şi se poate odihni, şi ţi-am dat în locul lor darul acesta şi acela, de acelaşi preţ. Tu însă, gândindu-te la cele luate şi neprivind la cele date în locul acelora, eşti posomorât şi îndurerat, şi te topeşti de întristare.
    Dar întristat de Mine, tu Îmi produci bucurie. Căci Eu întristez spre folos, urmărind mai degrabă să mântuiesc, decât să pierd pe cel ce l-am socotit să-Mi fie fiu.”[1]

    „Să nu învinuim pe nimeni”

    „Multă destoinicie şi mult folos câştigă sufletul dacă rabdă cu tărie orice necaz, fie că vine de la oameni, fie de la diavoli, şi dacă ştie că suntem datori să purtăm ostenelile şi să nu învinuim pe nimeni, decât pe noi înşine.

    Căci cel ce învinuieşte pe altul pentru necazurile sale a alunecat din dreapta judecată a ceea ce se cuvine.”[2]

    [1]Sfântul Ioan Carpatiul, Capete de mângâiere, cap. 38, în Filocalia, vol. IV, p. 135

    [2]Sfântul Ioan Carpatiul, Capete de mângâiere, cap. 21, în Filocalia, vol. IV p. 130

    Apreciază

  6. Unui om care se plânge că năvălește asupra lui duhul fricii
    SFÂNTUL NICOLAE VELIMIROVICI CUVINTE DUHOVNICEŞTI

    Duh rău e cel ce năvălește asupra ta. Unul dintre numeroasele duhuri rele care lucrează spre pierzania oamenilor.
    Îmi scrii că atunci când năvălește asupra ta duhul fricii ți se pare că toată lumea te urmărește, că toți oamenii ți-s dușmani, că și Dumnezeu te urăște. I-ai întrebat pe cunoscuți, și ei ți-au zis: „Este un fel de nebunie”.
    Nebunie și este; bine ți-au zis. Și Biserica îți va spune același lucru – numai că Biserica îți va spune mai mult, potrivit experienței și cunoașterii sale. Ea îți va spune și de la cine, și pentru ce ți-a venit această nebunie. De la duhul rău, și pentru oarecare păcat al tău.
    Biserica îți va prescrie și medicamentul: mărturisește-ți și pocăiește-ți păcatul, și duhul rău se va depărta de la tine.

    Niciodată nu s-ar depărta de voia sa, dar Dumnezeu îl va înlătura, de la tine. Știi cum a izgonit Atotputernicul Hristos duhurile din oameni. Cum a avut deplină stăpânire asupra lor. Cum duhurile rele I se supuneau necondiționat.

    Stăpânirea lui Dumnezeu asupra duhurilor rele nu privește, însă, doar izgonirea duhurilor rele din oameni, ci și îngăduirea acestor câini nevăzuți asupra sufletului.
    De aceea duhul rău și este numit al lui Dumnezeu în Sfânta Scriptură. Nu citim, oare, în Vechiul Testament: Și a căzut duh rău de la Dumnezeu asupra lui Saul (l Regi 18, 10)? El nu este numit a lui Dumnezeu fiindcă e înrudit cu Dumnezeu ori fiindcă iese de la Dumnezeu – departe de asta –, ci fiindcă e legat sub stăpânirea lui Dumnezeu.
    Citește primul capitol al cărții despre Iov, și te vei încredința că duhul rău nu poate năvăli asupra omului dacă nu-i îngăduie Dumnezeu.

    De vreme ce știi asta, deznădejdea să se depărteze de la tine. Dumnezeu e și Atotputernic, și Atotmilostiv. El poate și vrea să izgonească de la tine duhul cel rău al fricii care te chinuie groaznic câteodată. Numai să recunoști puterea și milostivirea lui Dumnezeu.

    Și atunci, mărturisește-ți păcatul, pocăiește-te și roagă-te cu osârdie Preaînaltului Dumnezeu. Spune în rugăciune: „Dumnezeul duhurilor și a tot trupul, Atotputernice și Atot-milostive, iartă-mă pe mine, păcătosul, miluiește-mă și mă mântuiește pentru chinurile de pe cruce ale Fiului Tău și Mântuitorului nostru Iisus Hristos!”.
    Și nu te îndoi câtuși de puțin. Dumnezeu Se va milostivi și va alunga de la tine sperietoarea neputincioasă.
    Dumnezeu să-ți fie într-ajutor!

    Episcopul Nicolae Velimirovici, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, vol. 1, Editura Sophia, București, 2002, pp. 72-73

    Apreciază

Lasă un comentariu

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă