Consimțământul și obligativitatea dozării 

După opinia mea, dozarea (vaccinarea) nu cred că va deveni obligatorie până în 2023, până la terminarea testării (terapeuticii genetice experimentale) la nivel mondial. Până atunci (finalul experimentului) autoritățile vor folosi campanii de convingere și constrângere pentru a ajunge la un procent mulțumitor al celor dozați, care să le dea „motivul” de a iniția mecanisme de instituire a dictaturii medicale prin „înțepare”, sub paravanul unei viitoare legi abuzive și neconstituționale. 

În această ecuație, problema cea mai gravă este cu totul alta, Nu obligativitatea dozării! Probleme au fost și sunt în legătură cu efectele secundare ale dozării, cu posibila zombificare sau chiar cu moartea. Dar nu acestea sunt cele mai grave. Cea mai mare problemă este CONSIMȚĂMÂNTUL pe care omul îl dă în legătură cu dozarea! De ce spun acest lucru? Pentru că în spatele acestei plandemii este o lucrare demonică prin care nu se urmărește neapărat o reducere a populației, ci se caută pierderea sufletelor prin CONSIMȚĂMÂNTUL dat pentru dozarea care este parte a peceții și conduce spre pecetluire.

De aceea, gândul îmi spune că obligativitatea dozării (în această fază) este un steag fals, o fumigenă, pentru că diavolul (prin autorități) nu caută să oblige omul să se dozeze, printr-o lege silnică, fără consimțământul lui, iar în cazul morții să aibă „răspuns bun la înfricoșata Judecată a lui Hristos”! 

Prin urmare, acum se urmărește dozarea prin consimțământul omului, pentru ca diavolul să ajungă la sufletul omului și să-i pregătească pecetluirea finală. Apoi, negreșit, va urma persecuția celor care nu vor consimți la această înșelare. Unii, din frică, vor ceda. Cu siguranță dozarea conduce la pecetluire!

Preot Claudiu Buză 

2 gânduri despre „Consimțământul și obligativitatea dozării ”

 1. Hristos a înviat!
  Să fie blagoslovit cuvântul Sfinției Voastre!
  „Toate prin El s-au făcut, și fără El nimic nu s-a făcut.” (Ioan 1, 4)

  Extrem de important este ca toți oamenii creduli, năuciți de publicitatea abuzivă a dozării, înfricoșați de boală și moarte iminentă, să cunoască acest efect extrem de grav, otrăvit al vaxinării, asupra mântuirii, modificările pe care le declanșează în profunzimea vieții duhovnicești a persoanei, care a consimțit să primească înțeparea.
  În același timp, persoana care acceptă vaxinarea, refuză în fapt ajutorul lui Dumnezeu, refuză a-L recunoaște pe Hristos ca peTatăl, Stăpânul vieții noastre, ca pe Biruitorul morții, Dătătorul de lumină și viață veșnică!
  Se pare că multe persoane „au auzul și conștiința împietrite, căci auzind, rămân tot în neascultare și în voia lor cea rea, acestora chiar dacă le vorbești continuu zi și noapte, chiar dacă îți deșerți toată înțelepciunea Părinților în urechile lor, chiar dacă faci minuni în fața ochilor lor, chiar dacă întorci Nilul înapoi, aceștia nu vor avea niciun strop de folos.”[1]
  Au fost sensibili doar la șoapta vicleanului vrajmaș, care i-a amețit cu promisiunea sănătății vremelnice și nimeni nu îi mai poate întoarce la Adevăr.
  Spunea Cuviosul și vrednicul de pomenire, Părintele Cleopa:
  „Vedeți leacul prin care se poate vindeca lumea? Credința și smerenia. Că dacă omul a decăzut moral atât de mult, este numai din cauză că s-a depărtat de Dumnezeu și de smerenie. Necredința în Dumnezeu și mândria au adus ființa umană în starea în care se găsește astăzi. Vedeți care este calea cea mai scurtă și mai sigură a mântuirii noastre? Credința și smerenia! Credința că Dumnezeu există și are milă de lumea pe care a creat-o, de fiecare dintre noi, și, în același timp, smerenia sinceră, mărturisită că nu suntem vrednici să intre Hristos în casa și în inima noastră din cauza mulțimii păcatelor pe care le-am făcut. Iată leacul care poate vindeca omul de astăzi. Să creadă cu tărie și dreaptă credință în Iisus Hristos și să se socotească cel mai păcătos de pe pământ.”[2]

  [1]Gheron Iosif Isihastul, Mărturii din viața monahală, Editura Bizantină, București, 2003

  [2]Pr. Cleopa Ilie, Predici la Duminicile de peste an, Ed. Episcopiei Romanului și Hușilor, 1990

  Apreciază

 2. Codul de la Nurnberg necesită consimțământul voluntar cu privire la acceptul vaccinării precum și la alte aspecte legate de sănătatea umană. Prin intermediul acestui act normativ, orice lucru care riscă potențial suferința fizică și mentală, moartea sau dizabilitatea, este interzis. Or, mandatul în masă dat de către autorități (dacă se va ajunge aici) oriunde în lumea aceasta, privind obligativitatea dozării și implicit a imunizării în masă, va constitui o încălcare flagrantă a Codului de la Nurnberg. Desigur, pe de altă parte, lobbyurile finanțate de Gates și Soros au condus – în timp – la o justiție obedientă politicului, eventual una de tip DNA, prin urmare, procedura de-a-i acționa în instanță devine foarte grea, dar nu imposibilă.
  Pe de altă parte, Big Pharma se află în discuții cu mogulii media și cu guvernele statelor încă de la inițierea falsei pandemii, urmărind suprimarea altor remedii mai puțin costisitoare folosite în tratarea (cu rezultate pozitive) COVID-19, deoarece utilizarea lor, dacă este larg răspândită, subminează scopul Pharma de a beneficia de câștiguri imense de mai multe miliarde de dolari – indiferent de daunele aduse sănătății umane provenite de la vaccinurile lansate pe piață. Pe scurt, cercul se strânge!
  Deocamdată, profeția Sfântului Moise Arapul despre călugării din neamul cel de pe urmă NU s-a împlinit, de unde tragem nădejde că Dumnezeu în enorma Sa milostivire pentru noi NU are vrere să zidească răul și încă ne mai oferă timp pentru pocăință adevărată. Până la urmă, dacă omul îl iubește în mod sincer și cu toată inima pe Hristos, nici ostracizarea din partea societății NU mai contează și nici actul final: mucenicia.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s