Împotriva poruncilor lui Dumnezeu, păcatul sodomit va fi legalizat de autorităţile statului antihristic

A sosit vremea decontului, după eșecul Referendumului pentru susținerea familiei tradiționale, pentru că s-a votat împotriva lui Dumnezeu, s-a ales lepădarea de Hristos. Ce nu face omul pentru 30 de arginți?! Vinde totul, fără scrupule, își vinde sufletul, familia, țara, credința, cerul și pământul, iar ceea ce mi se pare și mai odios este că proclamă păcatul drept virtute.

Deocamdată, prea puțini conștientizează că într-o națiune în care a fost introdus „parteneriatul civil” se va ajunge mai devreme sau mai târziu la un conflict înverșunat între efectele juridice ale noii instituții sociale pe de-o parte, și instituțiile, normele și practicile sociale întemeiate pe înțelesul tradițional al familiei, ca uniune firească dintre un bărbat și o femeie, pe de altă parte. Conflictul ireconciliabil dintre o asemenea instituție, fixată din punct de vedere juridic în cadrul legislativ al statului și învățătura creștină despre familie, este inevitabil, după cum o demonstrează experiența altor societăți în care mișcarea pentru „drepturi LGBTQ+” este deja consacrată. Toleranță și înțelegere reciprocă între adepții agendei LGBTQ+ și creștinii adevărați, care urmează și respectă învățătura Bisericii Ortodoxe, nu va exista vreodată. Aceasta îmi spune mie, personal, îmi dă de înțeles că prin votarea de către Parlamentul României a legii „parteneriatului civil” se marchează un punct fără întoarcere în evoluția societății noastre. România fost cândva creștină, dar care, din diverse motive, se găsește în plin proces de dezumanizare, secularizare, decreștinare și desacralizare, cu atât mai mult cu cât învățătura creștină despre moralitate ajunge în contradicție directă cu ordinea constituțională. Pe de altă parte, păstrarea oricărui însemn creștin pe distincțiile oficiale ale statului (stemă, sigiliu, drapel etc), într-o asemenea societate, nu reprezintă altceva decât o imensă fraudă istorică, culturală, religioasă și simbolică, deoarece creștinismul încetează să mai fie un punct de referință pentru definirea identității noastre naționale.

Ce pot spune?! Că este un moment de răscruce în istoria bimilenară a creștinismului pe aceste meleaguri și că Biserica Ortodoxă (prin care eu înțeleg clerul și creștinii monahi şi mireni români, aflați în comuniune de Credință și de duh cu Sfinții, Mărturisitorii și Mucenicii Bisericii lui Iisus Hristos din toate veacurile) trebuie să se opună din răsputeri unui asemenea demers. Altfel, se va transforma într-o simplă firmă prestatoare de servicii rituale, iar nouă creștinilor ortodocși, care susținem familia tradițională și care respectăm poruncile Creatorului, nu ne mai rămâne decât lupta: nu numai cu fricile și cu păcatele noastre, dar și pentru despătimirea fraților noștri de neam, căzuți sub robia patimilor și vrăjiți de utopia unei ideologii politice precum aceea a „parteneriatului civil”.

Măcar acum să demonstrăm solidaritate și să ne apărăm religia și drepturile noastre, știut fiind faptul că și pe vremea lui Ștefan Cel Mare, dacă s-ar fi retras toți în post și rugăciune, n-ar mai fi existat nici urmă de mănăstire prin Moldova, iar România creștină punea, încă de pe atunci, cruce Crucii!

Maria-Teodora

Un gând despre „Împotriva poruncilor lui Dumnezeu, păcatul sodomit va fi legalizat de autorităţile statului antihristic”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: