Sataniştii europeni vor să sodomizeze lumea întreagă. Agresiune inimaginabilă împotriva lui Dumnezeu, a legilor şi făpturilor Sale

Dragi români,

Adunarea satanistă numită parlamentul european a votat recent un raport, un fel de lege izvodită în străfundurile iadului, prin care se ridică împotriva Atotputernicului Dumnezeu, Făcătorul cerului şi al pământului. Prevederile acestuia depăşesc tot absurdul pe care l-a putut gândi omenească în decursul istoriei. Să nască bărbaţii! Să omorâm copiii nenăscuţi, fără apărare! Dacă totuşi se nasc, să-i sodomizezi de mici,după fanteziile tale bonăvicioase! Să ne coborâm dub nivelul necuvântătoarelor! Iată Babilonul antihristic manifestându-se în toată murdăria şi virulenţa lui. De aceea a scris Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan cuvintele din Apocalipsa, referitoare la cetatea spurcată a Babilonului: ,,Ieşiţi din ea, Poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcaterle ei şi să nu luaţi pedepsele ei’’ (Apocalipsa 18, 4). Poporul lui Dumnezeu este Sfânta Biserică Ortodoxă, avându-L drept cap pe Hristos Biruitorul.

Perverşii sodomiţi au deplină libertate de manifestare. Faptele lor spurcate au fost dezincriminate şi nu mai sunt pedepsiţi cu ani grei de închisoare, ca în vremea comunismului. Sunt chiar lăudaţi şi promovaţi. Nu le este suficient! Ei vor mai mult, vor să transforme omenirea după fanteziile lor bolnă-vicioase, vor să domine lumea şi să stăpânească întreaga creaţie a lui Dumnezeu. Ceea ce fac ei, la cel mai înalt nivel, ne aduce aminte de proorocia Sfântului Antonie cel Mare, făcută cu mai bine de 1600 de ani în urmă: ,,Va veni vremea ca oamenii sa înnebunească şi când vor vedea pe cineva ca nu înnebuneşte, se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor’’. Ce împlinire dureroasă a acestei proorocii! Şi se ridică cu ameninţări de felul acesta: ,,Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” (de a ucide pruncii, n.n.) sau a altor asemenea drepturi, cum ar fi preoții, vor suferi rigorile legii’’. Aşadar, închisoare dacă aperi firavele fiinţele umane de demenţa antihrştilor criminali. După închisoare – asasinatul. Îmbrăcaţi-vă în cămaşa morţii şi pregătiţi-vă de mucenicie!

Cât despre cetatea Babilonul antihristic, nu vă temeţi, nu-i departe vremea când se va auzi glasul Îngerului lui Dumnezeu: ,,A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoarea tuturor duhurilor necurate şi colivie tuturor păsăărilor spurcate şi urâte. Pentru că din vinul aprinderii desfrânărilor ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit’’ (Apocalipsa 18, 2-3).

Până atunci, Iohannis, Cioloş şi toată şleahta lor de neisprăviţi se vor pregăti să poarte sarcini şi, dacă nu vor avorta, vor şi naşte. Nebunilor!

Presbiter Ioviţa Vasile                                                                

Cariera Simonei Halep s-a încheiat. După ce a ratat turneele de la Roma, unde s-a accidentat, zice-se, Roland Garos şi Bad Homburg, acum s-a retras şi de la Wimbledon. Accidentul de la Roma s-a produs într-o poziţie aproape statică şi nu putea fi atât de grav. Problemele de sănătate ale tenismenei sunt mult mai grave şi nu au legătură cu ruptura de gambă. Ne aducem aminte cu câtă nesăbuinţă s-a oferit ca voluntară şi s-a vaccinat, ca să arate românilor ce bine mare refuză ei, ţinându-se departe de vaccin. Dumnezeu ştie câtă sminteală a produs şi câţi români  s-au vaccinat numai pentru că au văzut-o pe Simona primind să i se inoculeze drăceasca substanţă. De când a fost înţepată, cu reclama şi publicitatea de rigoare, Simona nu mai are zi bună. Nimeni nu va recunoaşte acest lucru.

Am scris cu drag şi admiraţie despre ea, atunci când a triumfat la Roland Garos şi Wimbledon. Era singura tenismenă care se însemna cu semnul Sfintei Cruci, şi nu se ruşina. Ce a determinat-o să facă pasul necugetat, e greu de înţeles. În niciun caz lipsa banilor. Mă tem că de-acum va aluneca încet spre zona mediocrităţii şi apoi a uitării. Sic transit gloria mundi. Nu-mi spuneţi că are suficiente milioane de euro, până la sfârşitul vieţii. Cine se sprijină pe bani prea mulţi, calcă pe nisipuri mişcătoare. Mă rog Bunului Dumnezeu măcar să o ţină în viaţă.

9 gânduri despre „Sataniştii europeni vor să sodomizeze lumea întreagă. Agresiune inimaginabilă împotriva lui Dumnezeu, a legilor şi făpturilor Sale”

 1. Felicitari parinte Vasile; acum cinci minute stiristii de serviciu au anuntat ca la sfarsitul lui august ”varianta delta” va deveni globala(glob in capul lor-eu nu cred in glob); aveti dreptate; ori de dragul ADEVARULUI vom renunta la multe dintre comoditatile si placerile noastre ori ne v’a lua scaraoschi.
  Iar legat de Halep am si eu o informatie despre un parinte de la Manastirea Antim din Bucuresti care a fost luat cu salvarea in cursul zilei de ieri; era singurul din Manastire care se vaccinasera.
  Sa stam bine, sa luam aminte FRATILOR SI SURORILOR!

  Apreciază

  1. Doamne ajuta
   Da, am citit si eu de monahul de la Antim si tarea-as vrea sa scape si sa se cuminteasca. Sigur ca antihristii programeaza pandemia dupa cum le convine, ca sa-si implineasca planurile marsave. Nu va temeti. Dumnezeu e sus si nu ne lasa. Nu ne lasa nici Maicuta Sfanta.

   Apreciază

 2. Tăcerea vinovată şi compromiţătoare a ierarhiei BOR, dovedeşte complicitatea la această mârşăvie fără seamăn împotriva sufletului neamului nostru. Slujbaşii trădători de neam , plătiţi din banii noştri, votează din jilţurile comode din Bruxelles, sinistre legi, care vor distruge în timp inocenţa şi puritatea copiilor şi vor perverti sufletele tinerilor(cei care au scăpat deocamdată de tăvălugul vaccinist). „Nebuni si orbi..Şerpi, pui de vipere, cum veţi scăpa de osânda gheenei?”(Matei 23;19,33)
  Panerezia ecumenistă, a permis intrarea duhului mut şi surd în conştiinţa multora, şi greu va fi izgonit.
  Fenomene stranii meteo, tornade cu vânt de 140km. /h, descărcari electrice, furtuni cu grindină care mătură tot în calea lor, ape ieşite din matcă care distrug case, arbori şi grădini. Jale mare…
  Invazie de gărgăriţe… semne prevestitoare ale răului iminent care se apropie. Întreaga natură se revoltă împotriva omului, devenit peste noapte duşman. Ne întoarcem la ordinele arhitecţilor întunericului în era bolşevic-sionisto-masonică, coşmarul lumii atee, umaniste, a lumii care L-a izgonit pe Hristos, Lumina lumii, Dătătorul de Viaţă Veşnică, alegând în locul mântuirii şi izbăvirii, moartea şi întunericul fără sfârşit.

  Apreciază

 3. Boala de a te crede învățat când nu ești, este vrednică de lacrimi și de suspine
  SFÂNTUL GRIGORIE DE NAZIANZ

  Boala asta, de a te crede învățat când nu ești, este vrednică de lacrimi și de suspine mai mult decât orice altă boală. Adeseori am deplâns boala asta, pentru că știu bine că pretenția aceasta îți pierde și bruma de învățătură ce-o mai ai, iar umbletul după slava deșartă este pentru om mare piedică în calea virtuții.

  Numai unul ca Petru sau ca Pavel poate vindeca și opri boala aceasta! Numai unul ca acești mari ucenici ai lui Hristos, care au luat și harul vindecărilor o dată cu puterea de a conduce pe credincioși cu cuvântul și cu fapta, care s-au făcut tuturor toate, ca pe toți să-i dobândească (I Corinteni 9, 22).
  În ce ne privește pe noi ceilalți, mare lucru dacă ne lăsăm bine conduși și păstoriți de cei cărora li s-a încredințat vindecarea unor astfel de boli și ocârmuirea credincioșilor.

  Sfântul Grigore din Nazianz, Despre Preoție, Editura Sophia, 2004, p. 250

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: