Un episcop-stareţ îşi impinge Turma spre vaccinul satanic, invocând ascultarea oarbă si absurda


Valaam, 25 iunie 2021

Toți cei care trăiesc și lucrează la Mănăstirea Sfânta Schimbare la Față sunt obligați să primească vaccinul COVID, iar oricine refuză va fi dat afară din mânăstire, a declarat ieri starețul pentru RIA-Novosti. Preasfințitul Episcop Pankraty de Troitsk, Starețul celebrei Mânăstiri Valaam, a fost recent infectat cu coronavirus. El a primit vaccinul Sputnik în septembrie, dar nu mai avea suficienți anticorpi pentru a combate virusul. După cum a explicat Episcopul-stareț, vaccinul va fi obligatoriu pentru frații monahi, clerici și toți lucrătorii. „Un principiu fundamental pentru orice mânăstire este ascultarea de stareț, ierarhie. Dacă este supravegheată, mânăstirea funcționează și se dezvoltă normal; dacă nu, atunci totul se prăbușește. Prin urmare, nu aș putea lăsa ca voia fiecăruia să decidă într-o problemă atât de serioasă ”, a explicat IPS Sa. Cei care refuză să fie vaccinați „vor fi pur și simplu scoși din mânăstire fără niciun sprijin financiar”, a adăugat el, menționând că sunt câțiva care refuză vaccinarea. Voluntarii care vin la mânăstire vor fi rugați să arate fie dovada vaccinării, fie un test PCR recent. „Dar dacă suntem vaccinați, atunci nu va mai fi totul atât de înfricoșător pentru noi”, a comentat IPS Sa.

Referindu-se la propria lui luptă cu virusul, IPS Sa a subliniat că el și alții pe care i-a văzut erau la un pas de moarte. „Prin urmare, polemicii și opiniile personale anti vaccin sunt complet irelevante”. „Susțin vaccinarea absolută, completă, sută la sută a întregii populații a Federației Ruse. Aceasta este poziția mea: eram chiar în zona roșie, aproape de moarte și am văzut oameni care așteptau moartea, pe un ventilator ”, și-a amintit el.

Există opinii diferite despre vaccinarea obligatorie în cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse, care nu și-a exprimat poziția oficială în această privință. Înaltpreasfințitul Mitropolit Hilarion (Alfeyev) a declarat recent că personal este în favoarea ordinului obligatoriu de vaccinare al administrației orașului Moscova pentru lucrătorii de serviciu, în timp ce Preasfințitul Episcop Savva de Zelenograd, Administratorul adjunct al Patriarhiei Moscovei, a negat ieri zvonurile că vaccinarea obligatorie va fi pusă în aplicare pentru clerul din Moscova. „Pot spune destul de oficial că nu există astfel de intenții”, a spus Preasfinția Sa. Și vorbind personal și neoficial, el crede că vaccinul este bun și util, „dar fiecare decide pentru el însuși”.

În aprilie, Primatul Bisericii Grecești, Arhiepiscopul Ieronims din Atena, a indemnat toți credincioșii să se vaccineze, numind această alegere un act de dragoste pentru Dumnezeu și aproapele. În februarie, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Georgiene a declarat în mod specific că nu își va asuma responsabilitatea promovării vaccinului.

Sursa :https://orthochristian.com

Traducerea Dr. Gabriela Naghi

Remarcă. Bădia Pankraty de Troitski-stareţul minte când spune că a fost infectat cu virusul ucigaş, răspândit de antihrişti. A simulat acest fapt pentru a se face credibil, şi acum iată cât de frumos brodează pe această minciună şi se face sluga sataniştilor. Greu răspuns va da la Înfricoşătoarea Judecată.

Presbiter Ioviţa Vasile

5 gânduri despre „Un episcop-stareţ îşi impinge Turma spre vaccinul satanic, invocând ascultarea oarbă si absurda”

 1. Profeţia Părintelui Zenovie Grigore, Stareţul Mănăstirii Nechit:
  „Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

  Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.

  Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.

  Oamenii care sunt fericiți astăzi că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

  Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

  Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

  Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală. Sfinții Părinți ne profețesc.
  Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare. Planul lor criminal este genocidul în lume, pe tot globul pământesc.” – a spus starețul.

  Apreciază

 2. Reacţia Patriarhiei BOR, prin dl.Bănescu Vasile, a venit punctual, printr-o înfierare tovărăşească, tipic stalinisto-bolşevică, în acelaşi inconfundabil limbaj de lemn, condamnând ferm, cu duritate, predica anti-vaccinare a Părintelui Stareţ Zenovie.

  Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, a oferit, în exclusivitate pentru Digi FM, o reacţie despre predica stareţului de la în cazul stareţului Zenovie Grigore: „Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareţ, care, departe de lumea reală a informaţiei medicale, nu împărtăşesc această poziţie normală, raţională, poziţie care nu are şi nu poate avea nicio conotaţie religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora.
  Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credinţa şi teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziţie a credinţei cu raţiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraţioniste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creştin şi cu atitudinea instituţiei Bisericii“. Purtătorul de cuvânt al BOR consideră că impactul unor astfel de predici este şi va rămâne minor în societate. Mănăstirea Nechit este un secular aşezământ de cult din judeţul Neamţ, existenţa lui fiind legată de voievodul Ştefan cel Mare. În perioada comunistă slujbele au fost interzise, dar au fost reluate după 1990.

  Apreciază

 3. Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său.
  Căci eu ştiu aceasta, că după plecarea mea vor intra, între voi, lupi îngrozitori, care nu vor cruţa turma.
  Şi dintre voi înşivă se vor ridica bărbaţi, grăind învăţături răstălmăcite, ca să tragă pe ucenici după ei.
  Fapte 20; 28-30

  Dl.Banescu este în fapt asa cum spunea despre Părintele Zenovie, „ departe de lumea reală a informaţiei medicale“, căci Stareţul Zenovie a citat cu exactitate din prospectele „vaccinurilor”!!! Vrednic este, în lupta pentru apărarea turmei lui Hristos!!! Este singurul cleric din BOR care a a avut curajul să vorbească deschis despre efectele fatale ale vaccinurilor asupra vieţii omului.! Viaţa omului este legată de teologie şi credinţa, în orice clipă, tovarăşe Bănescu!

  Părintele Zenovie este o persoana bine informată, care nu-şi minte credincioşii!N-a luat nimic de pe niciun site conspiraţionist, a „citat” din prospectele vaccinurilor şi de pe site-urile OFICIALE ale companiilor care urmăresc în toata lumea, reacţiile secundare ale vaccinurilor, Eudravigilance pentru Europa şi Vaers pentru America.
  Sunteţi rupt de realitate, domnule Bănescu la ordinele Patriarhiei îngenuncheate în faţa arhitecţilor întunericului.
  Inaltă Ierarhie BOR, domnule Preşedinte al Sinodului BOR, nu dezinformaţi credincioşii, căci veţi da seama în faţa Dreptului Judecator, alături de toţi ierarhii şi preoţii care au propovăduit vaccinul „sigur şi eficient”, de toate relele boli , de suferinţa şi chiar moartea naivilor care v-au făcut ascultare.

  https://spotmedia.ro/stiri/social/reactia-bor-dupa-ce-un-preot-a-spus-ca-vaccinul-ii-face-pe-oameni-zombie-si-le-ies-solzi-pe-corp

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: