Impostorul Vasile Bănescu a nimerit iar cu oiştea-n gard

Părintele Stareţ Zenovie de la Mănăstirea Nechit nu se numără printre nepomenitori. Are însă curajul să mărturisească Adevărul, şi acesta-i lucru mare. Într-o vreme când o seamă de preoţi ai lui baal colindă din casă-n casă, îndemnând credincioşii să primească substanţa satanică, Prea Cuvioşia Sa trage un semnal de alarmă şi-i informează pe oameni despre primejdia de moarte, care, literalmente, bântuie în societatea noastră. Citiţi, vă rog, cu atenţie cuvintele Sfinţiei Sale şi veţi vedea care este gradul de adecvare la realitate şi cât de frumos se intersectează cu realismul creştin, ca să citez din behăiturile lui Vasile Bănescu:
„Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ. Oamenii care sunt fericiți astăzi că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu. Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală. Sfinții Părinți ne profețesc. Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare. Planul lor criminal este genocidul în lume, pe tot globul pământesc.” – a spus starețul.

Imediat după această predică, a urmat reacţia behăitorilor. Şi Vasile Bănescu a fost nelipsit. Aş remarca însă ieşirea unui papistaş, Doboş îl cheamă, care a afişat un aer şmecheresc, o atitudine de superioritate, luând în derâdere spusele Părintelui Zenovie, ca ale unui călugăr moldovean incult, ce nu trebuie ascultat. Ascultat trebuie să fie el, ereticul şi schismaticul din Bucureşti, supus al diabolicului Francisc de la Vatican.

Să revenim în ograda noastră, populată de specimeni vânduţi, neavând nimic cu Sfânta noastră Biserică, nici măcar Botezul, căci s-au lepădat de el când au făcut pactul cu diavolul. Aşadar, mireanul Vasile Bănescu se substiuie patriarhului şi tuturor episcopilor români. Orice problemă majoră se iveşte, iese Bănescu Behăitorul şi dă soluţia. Nu că am avea mari aşteptări de la ceilalţi ierarhi, dar măcar de ochii lumii ar trebui să contureze o poziţie comună. N-au loc de Bănescu, acest individ sordid, care ar trebui scos din Patriarhie cu un şut în posterior, şi trimis să lustruiască ghetele stăpânilor săi.

Nu se poate să nu ascultăm şi ceea ce s-a putut desluşi din behăiturile bănesciene, o înfierare tovărăşească, tipic stalinisto-bolşevică, în acelaşi inconfundabil limbaj de lemn, condamnând ferm, cu duritate, predica anti-vaccinare a Părintelui Stareţ Zenovie. Impostorul care vorbeşte în numele Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, a oferit, în exclusivitate pentru Digi FM, o reacţie despre predica stareţului de la în cazul stareţului Zenovie Grigore: „Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareţ, care, departe de lumea reală a informaţiei medicale, nu împărtăşesc această poziţie normală, raţională, poziţie care nu are şi nu poate avea nicio conotaţie religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora.
Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credinţa şi teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziţie a credinţei cu raţiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraţioniste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creştin şi cu atitudinea instituţiei Bisericii“. C
onsideră că impactul unor astfel de predici este şi va rămâne minor în societate. Mănăstirea Nechit este un secular aşezământ de cult din judeţul Neamţ, existenţa lui fiind legată de voievodul Ştefan cel Mare. În perioada comunistă slujbele au fost interzise, dar au fost reluate după 1990.

Confirmarea spuselor Părintelui Zenovie a venit nu după multă vreme. Un studiu al Centrului Național de Informații privind Biotehnologia al SUA, însoţit de fotografii înfricoşătoare, arată efectele terifiante ale substanţelor ce sunt injectate bieţilor oameni, sub numele mincinos ,,vaccin’’. Recomand să citiţi acest studiu pe blogul ActiveNews, şi vă veţi convinge. Veţi înţelege de ce un mirean neisprăvit, cu numele Bănescu, încearcă să înăbuşe în Biserică orice voce care cutează să rostească Adevărul, singurul cu care putem sta împotriva avalanşei de prostie, minciună şi răutate.

Dr Gabriela Naghi                     Presbiter Ioviţa Vasile

4 gânduri despre „Impostorul Vasile Bănescu a nimerit iar cu oiştea-n gard”

 1. Iubind această lume, nu-L putem iubi pe Dumnezeu – şi nu ne putem mântui sufletul

  În cuvintele nu iubiţi lumea (I Ioan 2, 15), lumea nu înseamnă deloc ceea ce înseamnă în cuvintele: căci Dumnezeu aşa a iubit lumea (Ioan 3, 16).
  În cele din urmă, prin lume se înţelege neamul omenesc cel căzut, care este, în acelaşi timp, iubit de Dumnezeu. Dumnezeu datorită acestui lucru a şi hotărât să-l mântuiască, dându-L pentru el pe Fiul Său Cel Unul Născut. Iar în cele dintâi se înţelege acea parte a neamului omenesc care nu vrea să ştie de Dumnezeu şi nu se îngrijeşte să-I facă pe plac; toată grija este pentru propria plăcere prin satisfacerea patimilor sale, de moarte nu pomeneşte şi la viaţa viitoare nu se gândeşte. Faţă de lumea aceasta Dumnezeu nu binevoieşte şi îşi întoarce faţa de la ea, nu o iubeşte şi oamenilor le porunceşte să nu o iubească.
  Astfel, din cuvintele Dumnezeu aşa a iubit lumea, nu rezultă că şi noi trebuie să iubim lumea fără nici o limită, ci se cuvine să adăugăm: cu excepţia acelei lumi pe care Dumnezeu nu o iubeşte şi de care ne porunceşte să fugim sau pe care ne porunceşte să nu o iubim. Căci, iubind această lume, nu-L putem iubi pe Dumnezeu – şi nu ne putem mântui sufletul.

  Sfântul Teofan Zăvorâtul, Sfaturi înțelepte, traducere de Cristea Florentina, Editura Cartea Orodoxă, p. 304

  Apreciază

 2. Un cantaret al unei biserici din Roman a marturisit contra s.Creta.Vezi pe fb Emanuel Iscru.Imi e scarba de atitudinea „enoriasilor”de acolo.Huo acelor”enoriasi”!

  Apreciază

 3. Cum sa iei pe sus ,femeie care ai porunca sa taci in sf lacasi,o persoana care s a decis sa marturiseasca pe Hristos.Rusine unor asa oameni .Numele cantaretului care a biruit frica e Cezar Marian.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: