De ziua Patriarhului, tristete apasatoare

Astăzi Patriarhul României Daniel, a împlinit 70 de ani. Prin Voia Domnului Atotateziditor, conduce încă BOR, pleroma credincioasă, necăjită şi vândută mai marilor slugi ale zidarilor întunericului, clerul laic şi monahal prea plecat supus, care îl pomenesc (încă) la Sfintele Liturghii şi la alte slujbe ale Bisericii. Nimic nu s-a schimbat în bine pentru BOR de când cel care astăzi îşi sărbătoreşte aniversarea, a devenit cârmaciul turmei binecredincioase încredinţată lui spre păstorire, de Cel Prea Înalt.

Instruit la înaltele şcoli teologice ale apusului, a fost menit să fie continuatorul de nădejde al idealurilor ecumenisto – masonice pierzătoare de mântuire, al unora dintre înaintaşii săi, comemoraţi cu cinste la Sfintele Liturghii. După marea trădare a Ortodoxiei de la Kolimbari din iunie 2016, când panerezia ecumenistă a fost instaurată drept far călăuzitor în viaţa Bisericii Ortodoxe, Patriarhul Daniel a devenit surd la orice doleanţă adresată lui, prin memorii, de către oile cuvântătoare care s-au îngrădit de erezia ecumenistă, conduse de Preoţii care au încetat pomenirea ierarhilor propovăduitori ai ecumenismului satanicesc, conform canonului 15 I-II Constantinopol.

Din dragoste pentru Hristos, nu pot să vă doresc de ziua dvs.aniversară, să simţiţi amărăciunea şi durerea care a însoţit cererile noastre, la care nu am primit răspuns, dar pe care le cunoaşteţi bine. Să vă dea Dumnezeul Cel în Treime Slăvit, înţelepciunea, puterea şi răbdarea, gândul cel bun, spre a împlini măcar acum, căci numai este vreme, cereile adresate PF Voastre:
1-condamnarea minciuno-sinodului din Creta şi retragerea semnăturilor comisiei reprezentative a BOR, de pe hotărârile sale eretice
2-ieşirea BOR din CMB şi din toate adunările afiliate lui
3-anularea ruşinoaselor caterisiri ale Preoţilor lui Hristos, pe motivul încetării pomenirii ierarhului, măsură umilitoare care nu a mai fost luată decât de prigonitorii Sfinţilor Părinţi, care au mărturisit de-a lungul veacurilor, Adevărul.
4-canonizarea Sfinţilor Martiri, Mucenici şi Mărturisitori din temniţele comuniste şi închisori, care au suferit si au murit în chinuri, pentru credinţa în Hristos, neam şi ţară.
5-condamnarea catolicismului si a celorlalte denominaţiuni creştine drept erezii şi pe papa drept eretic
6-condamnarea tomosului autocefaliei BOU, acordată de pseudo-Patriarhul Bartolomeu.
6-condamnarea aşa zisei pandemii, a măsurilor care au încălcat şi încalcă drepturile constituţionale şi libertăţile umane
7-condamnarea vaccinurilor tip ARN mesager şi a oricăror tip de vaccinuri drept înşelări şi mijloace ale stăpânilor întunecaţi masonico-globalisto-sionişti de înrobire şi supunere în faţa stăpânilor lumii, ateii bolşevici de sorginte marxistă care Îl neagă pe Dumnezeu.

Părinte Patriarh, vă doresc cu această ocazie, să aveţi curajul să sfărâmaţi lanţurile care vă ţin rob şi sunt convinsă că Marele Arhiereu va spori anii P.F. Voastre cu îmbelşugate binecuvântări şi se va apleca cu mila Sa nemărginită spre întreaga Naţie Ortodoxă Română. Aşa ar face un Păstor Mucenic al cărui nume ar fi înscris de Atotmilostivul Hristos în Cartea veşniciei!

Dar din păcate nu sunteţi dvs.acela!
Știu că nu veţi putea împlini nici măcar o cirtă din cele menţionate mai sus.
Aţi abdicat demult de la slujirea Împăratului Hristos împreună cu sinodalii, vremelnicii voştri simbriaşi, semnatari ai ereziei cretane şi toţi ceilalţi Păstori din BOR, care fac „reaua ascultare” şi refuză să mărturisească Adevărul. Cum îi veţi privi în ochi la Înfricoşătoarea Judecată a lui Hristos, pe Sfinţii Martiri şi Mucenici din închisori, dvs., cel care aţi refuzat cinstirea şi recunoaşterea lor ca prieteni ai Mirelui, cât timp aţi condus BOR.  Prin urmare, nu pot decât să mă rog cu smerenie ca Marele Arhiereu Hristos, să aibă mila de sufletul PF.Voastre şi a complicilor cu care aţi sfâşiat Cămaşa Domnului şi aţi trădat Ortodoxia.
Amin

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Dr. Gabriela Naghi

4 gânduri despre „De ziua Patriarhului, tristete apasatoare”

  1. De ziua Prea Ferricirii Sale ,pseudopatriarhului Daniel ii dorim sa aiba parte de aceeasi mana si gura tradatoare cu care L-a tradat el pe Hristos la sinodul din Creta si sa aiba parte de aceiasi tradare dupa cum a tradat si vandut sfanta ortodoxie pe doi lei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s