Intr-adevăr, urâciunea pustiirii, ce s-a zis prin Daniel Proorocul, stă în locul cel sfânt

Într-una din Duminici, am urmărit, din curiozitate, o parte a liturghiei săvârşită într-o biserică şi transmisă pe un post TV local. Credincioşi nu prea mulţi, dar purtând toţi botniţe, întocmai cum cere ucazul antihristic şi cum li se impune de către preotul locului. Surpriză extrem de neplăcută din partea femeiască: multe din doamne asistau la ceremonial cu capul descoperit, dar cu faţa acoperită de oribila botniţă.

Soborul a fost condus de parohul bisericii, nu un fiştecine, ci stătorul pe fotoliul nr. 2 al Episcopiei, imediat după titular. Cv-ul – impresionant. Două doctorate, în Teologie şi istorie, la Universitatea din Cluj. Un număr de opt cruci, ca distincţii, pentru merite deosebite. Le enumăr:  Crucea Patriarhală (2013), Crucea Transilvană (2014), Crucea Australiană (2015), Crucea Nordului (2015), Crucea Sălăjană (2016), Crucea Finlandeză (2016), Crucea Estoniană (2017), Crucea Mexicului (2018). Una singură îi lipseşte, Crucea Mântuitorului Hristos. Toate premizele pentru a atrage interesul. Numai că…

1.Omul nostru nu se însemnează cu semnul Sfintei Cruci. Face un semn ciudat, dar nu e Semnul Sfânt al ortodocşilor, şi asta spune multe. N-a uitat însă să-şi aranjeze frumos sprâncenele, aşa cum e moda acum şi cum stă bine oricarui domn care se respectă.

2.Spre sfârşitul ritualului, s-a citit acea rugăciune impusă de Patriarhie, pentru cei loviţi, chipurile, de covid, ca şi pentru medicii din prima linie, aceia care-şi trimiteau pacienţii în mormânt, ambalaţi în saci negri. Psihoza şi frica trebuie întreţinute prin toate mijloacele, inclusiv prin preoţii lui baal. Nu contează că pandemia a fost artificial creată şi întreţinută prin minciună şi frică, nu contează că acum ne găsim în pauza dinainte de ,,pandemia’’ din toamnă, vajnicii slujbaşi ai sistemului sunt la datorie în fiece Duminică.

3.Predica, rostită pe un ton patetic, a fost alcătuită din părţi disparate, fără logică şi fără legătură între ele. A început cu descrierea a două statui catolice dintr-o ,,biserică’’ din Regensburg. A strecurat cu subtilitate minciuna dragă gnosticilor vechi şi noi, după care Sfânta Maria Magdalena ar fi avut o viaţă desfrânată. Doamne, fereşte! A revenit cu tema zisei pandemii, spunându-ne că nu mai scăpăm de ea. Ştie el ce ştie.

4.Încununarea ritualului a constat în anunţarea numelor donatorilor, care contribuie cu sume băneşti la efectuarea transmisiilor, şi, bineînţeles, cu un apel pentru sporirea acestor sume.

Privind, am priceput şi mai bine preasfintele cuvinte ale Mântuitorului, consemnate de Sfântul Evanghelist Matei (24, 15).

Presbiter Ioviţa Vasile

5 gânduri despre „Intr-adevăr, urâciunea pustiirii, ce s-a zis prin Daniel Proorocul, stă în locul cel sfânt”

 1. Să fie blagoslovit cuvântul Sfinției Voastre!
  Dureros, foarte dureros!
  Acestea sunt vremurile din urmă prorocite de Sfinții Părinți!
  Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

  Mocnește ceva de nedescris în aerul pestilențial al verii 2021
  Dr. Adrian Cacovean 28 Iulie 2021

  Pute a dictatură și măsuri criminale, se pune la cale uzurparea libertății, a liberului arbitru, se consolidează cenzura, o educație catalogată corect corupere de minori nu educație, dezorientarea polarității normale a oamenilor spre confuzia identității sexuale, epurarea normalului, asanarea sănătosului, îmbolnăvirea genetică, apoi acesta este Holocaustul universal! Este de neînțeles cum lumea încă stă și nu reacționează la nebunia care conduce acum lumea!

  Minciuna se va întoarce împotriva voastră și veți plăti toți, pentru ticăloșie, crimă, minciună, sfaturi criminale, incompetență, uzurparea rolului medicului, asociere la crimă, cărdășie criminală, omor calificat, abuz în servici, deturnare de fonduri, subminarea sănătății omenirii, crime împotriva omenirii și multe altele!

  Ne conduc niște secături, criminali, psihopați așa de mari că niciodată nu am crezut că sminteala, corupția, minciuna, ticăloșia este așa de mare. Le-au dat gir 5 milioane de români. Ceea ce este semnificativ. Trăim în Sodoma, Gomora, Babilon, Auschwitz, Infern, Socola în același timp. Platformele de socializare au devenit centre de epurare și cenzură, guvernele sunt ocupate de infractori și uzurpatori ai statului de drept, parlamentele sunt populate de penali, învățământul de educatori de gen, sănătatea de înțepători cu forța, serviciile sunt peste tot, ocupă toate funcțiile prin acoperiți, care tac toți și coordonează măcelul, oricine protestează este luat în vizor și răpus dacă poate avea impact, nimeni nu mai poate mișca, respira, gândi fără să fie imediat sancționat, blamat, hulit, linșat mediatic, nu mai poate exista alternativă, opinie diferită că este imediat catalogat recalcitrant, diversionist, răspânditor de fake news, înapoiat, cu gândire de ev mediu, nebun.

  Celor ce nu ați înțeles încă, vă spun răspicat: trăim o dictatură pe care dacă nu o simțiți încă, din cauza stresului indus la instalarea ei și a credulității voastre în sistem, o veți trăi sigur voi și copiii voștri. Vine vremea când sistemul nu mai are nevoie de voi că deja s-a instalat manipulându-vă și atunci veți simți deplin ce vă spun eu acum. Celor 5 milioane de păcăliți. Nu vă veți simți mai bine când numărul vostru a crescut datorită vouă, că ați vrut să aveți credibilitate și succes în demersul vostru.

  Nimeni nu se va simți bine când adevărul va fi scos la lumină și veți constata dintre rudele dumneavoastră, prietenii sau urmăritorii dumneavoastră, că au murit atâția și s-au nenorocit atâția și prin contribuția voastră, îndemnurile voastre, presiunile voastre, de a crede în Covid, „pandemie”, măsuri, vaccinare experimentală și tratamente experimentale. Dacă nu credeți acum, veți vedea toți imediat ce intrați în programul de desprindere a sufletului de trup, de care nu scapă nimeni, nici de întâlnirea cu Creatorul și adevărul! Atunci adevărul va fi așa de evident, că nimeni dintre ce ce citesc acum sau nu au citit cele scrise acum, nu va mai putea fi ignorant ca acum. Vorbesc în cunoștință de cauză și nu pretind să mă credeți. Eu știu!.

  Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor s-au redus testările și s-a inventat varianta „Delta„.

  Dacă se recunoaște polimorfismul, similar gripei, atunci lumea se înțeapă degeaba din capul locului. Dacă se recunoaște minciuna, atunci se reia procesul de la Nurenberg. Minciuna este veche, pe mai multe planuri și când va crăpa se vor schimba multe. Până atunci se trage de timp și de banul public, cât mai merge.

  Deocamdată foarte mulți strigă cu nesimțire: urcați în „Titanic” că știința a demonstrat siguranța și eficiența, „Titanicul” salvează vieți și cine nu urcă în „Titanic” este conspiraționist, necredincios, retardat, retrograd, comunist, este cu Dragnea și va fi dat afară din serviciu, facultate, restaurant, teatru, avion, spital, taxat, amenințat, i se vor lua copiii, întemnițat pentru zădărnicire, scuipat și nici slujbă de înmormântare nu va avea de păcătos ce e. Poftiți și urcați în „Titanic”, că e pe mici, shoturi, gratis din banul public, sigur, eficient, salvator de vieți, la liber, altfel vă ia dracu!

  Pare că înțepăturile făcute într-o țară nu sunt valabile în cealaltă țară, nici bețele din nas și gât nu sunt valabile de la o țară la alta. Belciugul românesc nu este permis deloc și Cantacuzino își doarme liniștit somnul.

  Literele grecești sunt numeroase și se pot chiar combina. De la Alfa la Omega (vorba profesorului Astărăstoae – n.r.) e cale lungă. Dacă stăm liniștiți și privim spectacolul, până se testează toate, murim de moartea noastră.

  Apreciază

 2. Col. Florin Șinca dezvăluie fățărnicia celor angajați in jefuirea țării și prigonirea fără limite a neamului românesc

  El s-a adresat „și demnitarilor fără demnitate, miniștrilor făcuți, iar nu de vocație, stâlpilor de cafenele și leprelor politice, celor din Servicii, care ați abandonat Țara și slujiți lui Lucifer”.

  „Dar e vremea să mă adresez și demnitarilor fără demnitate, miniștrilor făcuți, iar nu de vocație, stâlpilor de cafenele și leprelor politice, celor din Servicii, care ați abandonat Țara și slujiți lui Lucifer.

  Nu mai participați la adunări festive, când voi nu știți câte strofe are Imnul. În pixul vostru a stat bunăstarea. Voi ați semnat jefuirea. În semnătura voastră a stat binele românilor. Voi ați semnat spolierea.
  În pana voastră a stat propășirea spirituală. Voi ați semnat incultura. În semnătura voastră a stat apărarea țării.
  Voi ați semnat capitularea. În pixul vostru a stat slobozenia cetățenilor. Voi ați iscălit carantinarea sufletelor.
  Trebuia să pecetluiți binele. Voi ați pecetluit răul.Trebuia să gândiți instrucțiunea, învățământul pruncilor. Voi înseilați politicile tâmpite ale distrușilor lgbtiq.
  Prin urmare:Când jefuiți Țara Românească, nu mai duceți mâna – afectați, vezi Doamne – la inimă ! Când ne vindeți libertatea, nu mai bombați pieptul! Cocoșați-vă, că aveți o povară grea de dus!
  Când ne iscăliți condamnarea, nu mai rânjiți
  !Când plănuiți distrugerea, nu mai ridicați privirea țanțoși către cer! Priviți în pământ! În fond, aveți exemple.
  Și ucigașul Stalin, își mângâia cu afecțiune fiica pe cap și în secunda doi mai semna trimiterea la glonț sau în gulag a câtorva sute de rusnaci”, a scris Florin Șinca.

  via R3Media

  Apreciază

 3. INEVITABILUL SE PRODUCE: CAD TESTELE PCR
  CU CE VOR FI ÎNLOCUITE?

  De peste un an de zile am afirmat, alături de mulți oameni mult mai bine instruiți științific decât mine, că testele PCR nu au nicio relevanță diagnostică sau epidemiologică și că sunt folosite în scop politic, de putere și control, ca instrument măsluit de regizat amplitudinea dorită a pandemiei și ca pretext pentru restrângerea drepturilor individuale și colective. Iată că în sfarșit, acum câteva zile , pe 21 iulie 2021, s-au anunțat modificări importante referitoare la folosirea testului RT-PCR:
  CDC retrage cererea de autorizație de urgență a testului RT-PCR, trimisă FDA. Practic RT-PCR nu va mai fi recunoscut ca test diagnostic în Covid după data de 31.12.2021.
  CDC trimite notificări laboratoarelor care au folosit până acum testul RT-PCR, ca începând cu 31 decembrie 2021, să renunțe la acest test și să caute, în lista testelor aprobate de FDA, un alt test pt diagnosticul bolii Covid.

  În paralel, un consorțiu din care fac parte Bill Gates și George Soros cumpără pentru 41 de milioane de dolari compania britanică Mologic, cea mai cunoscută producătoare de teste Covid. Sursa nu este vreo fițuică conspiraționistă , ci cunoscuta și reputata publicație Forbes.

  Întrebări imediate: De ce cumpără Gates și Soros fabrica de teste acum când sunt declarate defectuoase și ineficiente? Dacă testele sunt dovedite ACUM a fi irelevante, de ce se vor elimina ABIA în decembrie?
  Cred că pregătesc un nou fel de test genetic (unii zic că e bazat pe CRISPR) și au nevoie de timp până în decembrie de timp, pentru a-l putea scoate pe piață și a-l impune cu forța populației de pe întregul glob.
  Este evident că până la sfârșitul anului trebuie consumate testele deja existente, indiferent dacă nu au și nu au avut nici un fel de valoare. O umilință și o batjocură disprețuitoare la adresa întregii omeniri, la adresa medicilor care cu bună știință (unii) au acceptat să devină slugile umile, mincinoase, iudele fără conștiință, care și-au încălcat în picioare menirea dăruită lor, de către Ziditorul.
  Stăpânii întunecați ai ocultei masonico-sioniste globalizante, zmulg astfel și ultimul bănuț, bătându-și joc de un întreg mapamond cu ajutorul slugilor lor simbriașe antihristice din fiecare țară!
  Fraților, nu vă lăsați prostiți în așa hal, chiar dacă cel care vă îndeamnă să vă vaccinați este slujitorul Domnului!
  Cât de amarnic va fi regretul, cât de curând, dar atunci va fi prea târziu!

  Sursa: https://bucovinaprofunda.com/2021/07/29/inevitabilul-se-produce-cad-testele-pcr/#more-19753

  Apreciază

 4. „Dacă vreți să construiți o țară în care se vor întoarce fii și fiicele voastre, dacă vreți să construiți o țară în care oamenii vor pleca doar în timpul vacanțelor, dacă vreți să construiți o țară care nu va avea frică pentru viitor, atunci faceți doar doi pași:
  – Echivalați corupția cu trădarea de țară, iar oficialii corupți cu trădătorii până la a șaptea generație…
  – Faceți trei profesii cele mai bine plătite și cele mai respectate: profesia de militar, profesor și medic.
  Și cel mai important: munciți, munciți și munciți pentru că nimeni în afară de voi nu vă va proteja, nimeni în afară de voi nu vă va hrăni și doar voi aveți nevoie de țara voastră, nimeni altcineva”
  (Golda Meir – Prim-ministrul Israelului în perioada 1969-1974)
  Oare suntem noi în stare de așa ceva?
  Sau poate toți sunt năimiți, sau sunt lipsiți de vlagă, de dragoste de țară, de aproapele și de neam și buimaci vom rămâne până la sfârșitul veacurilor?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s