Neica cel fudul

Să ne înţelegem dintru început: Nu e vorba de Neica Nimeni, ci de Neica Iohannis, ajuns preşedinte peste români cu un procent în jur de 66,6 la sută din voturi. Acela care a spus că suntem proşti sau inconştienţi, acela care afirmă acum că suntem duşmanii poporului, dacă nu ne vaccinăm, cum zice el. Omul are o puternică susţinere externă, după bunul obicei al americanilor, aşa încât îşi poate permite orice, câtă vreme execută ordinele stăpânilor, câtă vreme rade pădurile României şi le trimite peste hotare. Iohannis e un monument de ignoranţă crasă, mediocritate, stupizenie şi nesimţire. Citiţi, vă rog, extrasele de mai jos şi vă veţi edifica asupra staturii morale şi intelectuale ale lui Neica Iohannis:

Klaus Iohannis era profesor de fizică în micul oraş Agnita, dar, aşa cum se consemnează în documentul de mai sus, era preocupat şi de „orientarea ideologică-politică în realizarea sarcinilor educative” ale elevilor de clasa a VI-a. În acest sens, „Tovarăşul profesor s-a evidenţiat prin interesul pentru realizarea unei concepţii materialist-didactice despre lume şi viaţă la elevi.” Din acest document mai aflăm că „tovarăşul profesor Iohannis” era nu numai dirigintele unei clase, ci şi „comandant-instructor de pionieri”. Bravo! Mereu în frunte!

Pe vremea când era profesor de fizică la Şcoala generală nr. 2  Agnita, Klaus Iohannis a scris un referat ,,De ce e întuneric noaptea?”, relevă un document, datat 11 iunie 1987, după o inspecţie şcolară.  Procesul-verbal întocmit de prof. Ana Maria Bucuţa  a apărut în ziarul „Cotidianul”. Documentul mai relevă că era membru al bigăzii ştiinţifice. Astăzi Klaus Iohoannis se erijează în luptător contra comunismului.

Sub preşedinţia lui Neica Iohannis, Constituţia e ca şi suspendată, legile – facultative, deciziile Curţii Constituţionale rămân literă moartă, ţara e jefuită şi băgată-n datorii de adunătura de mediocrităţi, în frunte cu penibilul Câţu. Sub pretextul zisei pandemii, crimele din spitale au fost şi vor fi la ordinea zilei, pentru că maltusianiştii în halate albe au protecţie înaltă, purcoaie de bani, nesimţire ca niciodată-n istorie.

Toate instituţiile au fost populate cu indivizi de teapa lui Iohannis cel fudul. Acum are guvernul lui, cu miniştri penibili de nivelul lui. Dragnea îl avea-n buzunar pe Iohannis în toate cele (săriţi în sus, penelişti!), de aceea a stat în temniţă nevinovat. De Câţu are nevoie fudulul Iohannis, de această glumă proastă, pentru că valoric sunt cam pe aceaşi treaptă. Câţu e acoperit de diplome de doi bani, obţinute în Statele Unite, căci în ţară n-a fost în stare să treacă treapta pentru a ajunge în clasa a XI-a, başca două nereuşite la ASE. Acum e mare economist cocoţat în fotoliul de premier. S-a făcut mare caz de zisa incultură a Vioricăi Dăncilă. Aceştia de-acum n-au termen de comparaţie nici măcar în vizitiul lui Petru Groza, Romulus Zăroni, ajuns ministru, fără voia lui, într-un guvern democratic de paie.

Câtă cultură a acumulat Neica cel fudul vedem din opera sa nemuritoare, intitulată ,,De ce e întuneric noaptea’’. Cum a putut face averi din meditaţii, când s-a făcut de trei parale în faţa unei naţiuni, neştiind formula ariei cercului? Cu toate acestea, neica-i fudul, nevoie mare.

Una din căpeteniile naziste a spus ,,când aud cuvântul cultură, îmi vine să pun mâna pe pistol?’’ Aşadar, soluţia ne vine tot de la un neamţ: toţi cei cocoţaţi pe piramida puterii să poarte la cingătoare câte un pistol.

Presbiter Ioviţa Vasile

Impresionant şi îmbucurător

Tartorul aflat la cârma Sfintei Biserici Ortodoxe a Greciei, Ieronim, a trimis în toate bisericile ţării un ucaz (un fel de ,,pastorală’’), obligând preoţii să îndemne Poporul Ortodox să se vaccineze. Într-o biserică, preotul a vrut oarecum să se eschiveze, şi i-a dat cântăreţului să citească, dar acesta a refuzat. Neavând încotro, preotul s-a apucat să citească el, moment în care o credincioasă s-a urcat la amvon şi a rupt hârtia pe care era scrisă porunca criminală a zisului arhiepiscop Ieronim. Dumnezeu să-i dăruiască mântuirea acelei femei, iar pe vrăjmaşii Bisericii să-i înţelepţească.

10 gânduri despre „Neica cel fudul”

 1. Minunat!
  Să fie blagoslovit cuvântul Sfinţiei Voastre, Cinstite Părinte Vasile!

  Cine sunt dușmanii poporului
  Iohannis a descoperit cine sunt dușmanii poporului. Toți cei care nu vor să solidarizeze împotriva pandemiei. Să solidarizăm cu cine? Și cum s-o facem? Din vorbe, așa cum o face el? Bunăoară, eu am încercat să fiu solidar cu spitalul din Lețcani. Apoi cu alte spitale, la fel de goale și la fel de vizitate de Iohannis. Am fost solidar și cu spitalele lucrate la traforaj. După un timp, când am văzut hoțiile de care scria presa în legătură cu ele, solidaritatea mea a luat pauză. Și acum tot în pauză este.

  „O criză este un test de unitate. Lupta împotriva acestui virus agresiv ne-a pus și în fața unei alte lupte – cea cu dezinformarea, cu stigmatizarea, din păcate, inclusiv a personalului medical. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false este tocmai acela de a slăbi solidaritatea națiunii noastre. Să nu le permitem să facă așa ceva!” E un mic pasaj din cuvântarea Întâiului Brancardier al Țării, la Ziua Ambulanței. Acum, când recitesc monologul cetățeanului Iohannis, îmi dau seama că scopul meu profesional este exact cum a spus el, să răspândesc dezinformări și știri false. Am scris că masca de protecție ne apără de virus. Fals! Minciună! Studiile arată că nu ne apără nici măcar mustața de frig. Am dezinformat când am spus că Pfizer este viitorul vaccinos al omenirii. Am mințit când am afirmat că vaccinurile ne apără de virus. Neadevărat! Nu sunt în stare să ne păzească de moarte și nici de Covid. Cât de repede am ajuns dușman al poporului. Nici mie nu îmi vine să cred.

  Sunt singurul? Nu. Mai suntem câteva milioane de dușmani. Nu vrem să ne vaccinăm și pace. Noi suntem armata de cetățeni normali, care nu cred nici în predicile lui Iohannis, nici în îndemnurile că vaccinarea are efecte certe și demonstrate. Am devenit dușmani ai poporului pentru că eu și colegii mei am scris despre potlogăriile medicilor care n-au chef să-și complice existența cu tratamente inovatoare. Am slăbit, deci, solidaritatea națiunii. O națiune solidară cu cine?

  Autor: Valentin Boeru

  Apreciază

 2. Vaccinarea obligatorie este antiromanism.Cipuirea populatiei prin :permis cu cip,covid pass,card bancar,cartela de intrare in fabrici,card de sanatate,semnatura electronica,ecumenismul din Biserica Ortodoxa Romana ,ca un sistem antiromanesc de abuz impotriva constiintei ortodoxe impotriva credinciosilor si clericilor ortodocsi,cipuirea pe mana si pe frunte este antiromanism.Cand legea antiromanism va fi publicata in Monitorul Oficial reclamati toate cele de mai sus si recapatati va drepturile.

  Apreciază

 3. Rezolutia 2361 a Consiliului Europei adoptata pe 28.01.2021 prin articolele 731 si 732 arata ca vaccinarea nu poate fi obligatorie nicicand si niciunde si nicio persoana nu poate fi discriminata pe criteriul nevaccinarii.

  Apreciază

 4. Teme-te, omule, de înşelăciunea însoţită de un cârlig, ascultă-mă şi depărtează-te de ei

  Tot cel ce vrea să-L găsească pe Dumnezeu, să se tăgăduiască pe sine însuşi (Matei 7, 23), să nu-şi cruţe sufletul, ci duşmănie să pună (Facerea 3, 15) între el şi toţi cei ce umblă după trup (Romani 8, 4; II Corinteni 10, 2). Niciunul dintre aceştia să nu se lase întors înapoi prin cuvinte, chipurile mângâietoare şi să nu şadă împreună cu ei în scaun (Psalmul 1, 1), nici să nu se întovărăşească în tovărăşii rele (Corinteni 15, 33), prin care sufletul este otrăvit şi silit să petreacă în gândurile şi simţămintele rele de mai dinainte.
  Teme-te, omule, de înşelăciunea însoţită de un cârlig, ascultă-mă şi depărtează-te de ei. Nu coborî din nou sufletul tău la iad (Psalmul 29, 4). Opreşte cugetul tău şi nu îngădui să fie dus în rătăcire auzind cele deşarte.

  Sfântul Simeon Noul Teolog, Cateheze. Scrieri II, Editura Deisis, Sibiu, 2003, p. 27

  Apreciază

 5. Vom sta înaintea Lui, a Celui Care este însăşi Mântuirea!

  În Scriptura Noului Legământ găsim ceva încă şi mai măreţ, deoarece odată cu Învierea lui Hristos moartea este efectiv biruită.
  Moartea e biruită în mai multe feluri. Este biruită deoarece ştim că prin Învierea lui Hristos moartea nu are ultimul cuvânt şi că suntem chemaţi să ne sculăm din nou, să înviem şi să trăim.
  De asemenea, moartea mai este învinsă şi în biruinţa lui Hristos asupra păcatului şi în surparea iadului, deoarece aspectul cel mai înfricoşător al morţii, aşa cum îl vedem reprezentat în Vechiul Legământ de către poporul lui Israel, era că despărţirea de Dumnezeu, care a adus după sine moartea, putea deveni definitivă, de neînlăturat prin însăşi moartea. Cei ce muriseră din cauza pierderii de Dumnezeu (şi aceasta se întâmpla cu toată lumea), prin moarte Îl pierdeau pentru totdeauna. Şeolul Vechiului Legământ era locul unde nu era Dumnezeu, locul absenţei Sale, al definitivei, iremediabilei despărţiri de Dumnezeu.
  Prin Învierea lui Hristos, prin pogorârea Lui la iad, prin surparea iadului, acestea au luat sfârşit. Pe pământ există despărţire şi durerea despărţirii, dar în moarte nu mai este despărţire de Dumnezeu. Dimpotrivă, moartea reprezintă momentul şi calea prin care, oricât de despărţiţi am fi fost, oricât de nedesăvârşită ar fi fost unirea sau armonia noastră cu Dumnezeu, ne înfăţişăm înaintea feţei Domnului nostru, Mântuitorului lumii. Nu a spus El, şi nu o dată: „Nu am venit să judec lumea, ci să o mântuiesc” (Ioan 12, 47)?
  Vom sta înaintea Lui, a Celui Care este însăşi Mântuirea!

  Mitropolit Antonie de Suroj, Viața, boala, moartea, Editura Sfântul Siluan, Slatina–Nera, 2010, pp. 129-130

  Apreciază

 6. Un post binecuvântat tuturor!

  Evanghelia nu este scopul final! Este o rețetă medicală!

  Arhiepiscopul Hristofor Attallah:
  Deci Evanghelia nu este un scop. Evanghelia este calea. Învățătura lui Dumnezeu, învățătura lui Iisus nu este scopul, ci este prescripția medicală pentru a fi tratat și vindecat, pentru a fi curățat și purificat.
  De ce?
  Să-L vedem pe Hristos! Să-L vezi și să-L cunoști! Să-L iubim așa cum El ne-a iubit! Cât de important este pentru noi să-l întâlnim pe Hristos … Și asta oferă Biserica. Biserica este trupul lui Hristos. De aceea, aici, în Biserică, ne întâlnim cu Hristos. Nu Îl întâlnim într-o dimensiune teoretică și nici nu Îl urmăm pe Hristos de dragul Evangheliei și al învățăturii Sale, nici pentru vreo teorie morală pe care El a predat-o. Îl urmăm pe Hristos de dragul lui Hristos, pentru că ar trebui să-l întâlnim pe Hristos.

  Deci scopul nu este Evanghelia, nici învățătura lui Hristos, scopul este Hristos. Să-L întâlnim pe Hristos … Să-L vedem. Să-L atingem… prin iubire.

  Toate religiile vorbesc despre credința în Dumnezeu. Ce spune prima poruncă? Iubește-l pe Domnul, Dumnezeul tău, din toată inima ta și din toată mintea ta … De aceea creștinismul nu este o religie, creștinismul este Adevărul revelat întrupat în Dumnezeul Întrupat care a dezvăluit adevărul etern, universal, ceresc. El ni l-a dezvăluit. Și ÎL trăim aici în Biserică. În timp ce toate religiile fac apel la credința în Dumnezeu, Biserica (Biserica Ortodoxă) ne îndeamnă să-L iubim pe Dumnezeu, Cel pe care ÎL vedem și ÎL cunoaștem. De aceea avem Biserica ca martor al Adevărului în interiorul universului și al lumii.

  Biserica nu este doar Biserica pe care o vedem. Biserica este veșnică pentru că Dumnezeu este veșnic. În Sfânta Treime: Tatăl, Fiul, Duhul Sfânt, aceasta este prima Biserică din eternitate care a apărut în Iisus Hristos, Dumnezeul Întrupat. Această Biserică care a păstrat credința ortodoxă timp de 2000 de ani … Și fiecare dintre noi are o responsabilitate: cum să-L întâlnim pe Iisus, cum să-L iubim pe Iisus și cum această iubire să se întrupeze în viața noastră, în relația noastră cu noi înșine, cu ceilalți și cu Dumnezeu.

  http://otelders.org/theology-and-spirituality/the-gospel-is-not-the-ultimate-goal-it-is-a-medical-prescription-met-christophoros/

  Apreciază

 7. CJ Hopkins: Furtuna care vine

  Așadar, prieteni, vine furtuna. Se tot apropie de 16 luni încoace. Iar GloboCap ne bagă direct în mijlocul ei. Eu, și mulți alții ca mine, i-am urmărit dezvoltarea precum Centrul de Monitorizare a Uraganelor Totalitare (știți voi, ca acela din Miami, doar că în acest caz toți meteorologii sunt „conspiraționiști”.) Am dat în vileag toată propaganda, minciunile, manipularea statisticilor, anularea drepturilor constituționale, trupele de huligani ale Noii Normalități, cenzura corporatistă și toate celelalte elemente ale noii ideologii oficiale, precum și măsurile totalitare necesare pentru a o pune în aplicare.

  Nu am muncit degeaba, dar nu am avut suficient succes încât să schimbăm direcția evenimentelor … direcție care a fost întotdeauna evidentă, direcție pe care fiecare mișcare totalitară trebuie să o ia pentru a-și atinge obiectivele. Nu poți remodela societăți întregi în sisteme cvasitotalitare fără tulburări sociale, haos, răzmerițe, război sau alte forme de cataclism. Spălarea pe creier este foarte bună, dar, de la un anumit punct încolo, trebuie să-i faci pe cei care rezistă noii „realități totalitare” să devină neguvernabili, astfel încât să-i strivești și să-i transformi în dușmani oficiali, ceea ce pare că se întâmplă acum.

  GloboCap pregătește totalitarismul și ni-l zvârle în față. Aici, în Noua Germanie Normală, oficiali ai sănătății de rang înalt latră lozinci goebbelsiene precum „FĂRĂ LIBERTATE PENTRU NEVACCINAȚI” și „NEVACCINAȚII SUNT O AMENINȚARE PENTRU SOCIETATE”. Peste tot în Europa, inclusiv în Marea Britanie, unde „Ziua Eliberării” se apropie repede, sunt implementate sisteme pseudo-medicale de segregare socială. În Franța, Grecia și în multe alte țări, cei care refuză să fie „vaccinați” sunt dați afară de la muncă sau pedepsiți altfel. În SUA, unde Nevaccinații sunt, la rândul lor, segregați, brigăzi de haidamaci Noi Normali agresează familiile „reticente la vaccin” pentru a se conforma ideologiei oficiale.

  Și așa mai departe… M-am săturat să citez fapte. Oricum, nu contează absolut deloc pentru marea majoritatea a Noilor Normali. După cum am tot spus în articolele mele anterioare, acești oameni și-au predat raționalitatea și s-au dizolvat într-o mișcare totalitară care a devenit „realitatea” lor perceptuală și socială, „sănătatea” lor depinzând de apărarea acestei povești, așa încât faptele nu contează absolut deloc pentru ei.

  Iar voi știți deja faptele.

  Da, voi. Noi. Ceilalți. Nevaccinații. „Negaționiștii Covid”. Nu sunteți atât de naivi să credeți că vreun Nou Normal taliban a citit până aici, nu-i așa? Nu au făcut-o. Dacă au dat din greșeală peste articol pe internet și din întâmplare au început să-l citească, creierul lor s-a închis la primul paragraf … la modul literal, neurologic, s-a închis. Și-au dat seama că e o amenințare la adresa „realității” lor și l-au șters instantaneu din conștiința lor, sau l-au denunțat la autoritățile abilitate, poate la FBI, la Bundesnachrichtendienst, sau Facebook, ori vreo altă corporație globală.

  La asta s-a ajuns, prieteni … oamenii toarnă „crimele de gândire” ale altor oameni la corporațiile globale și agențiile de securitate ale „guvernelor democratice”, în speranța că le vor distruge sau periclita viețile, ori măcar să îi cenzureze, sau să nu mai existe în spațiul public.

  După cum scriam în ultimul editorial, societățile noastre au fost divizate. Trăim în două „realități” reciproc ostile, o stare care nu poate merge la nesfârșit. Problema pentru noi (i.e. Nevaccinații) este că, probabil, reprezentăm undeva la 20-25% din populație, așa încât suntem copleșiți masiv de Noii Normali. Problema pentru Noii Normali este că suntem mult prea mulți pentru a ne băga la pușcărie sau a ne elimina cumva din societate.

  Așadar, planul lor este de a ne face viața cât mai grea cu putință, de a ne segrega, de a ne stigmatiza, a ne demoniza, a ne agresa și intimida, a ne presa să ne conformăm cu orice prilej. Nu ne vor îmbarca în trenuri să ne trimită în lagăre. GloboCap nu sunt naziștii. Au nevoie să păstreze aparența democrației. Așa că sunt obligați să ne transforme în niște paria: „conspiraționiști anti-sociali”, „antivacciniști care dezinformează”, „suprematiști albi care neagă rezultatele alegerilor”, „potențiali extremiști violenți” și orice alte epitete le mai trec prin minte, astfel încât să fim prezentați ca niște ciudați periculoși și îndepărtați din societate într-o manieră în care să pară că ne-am exclus singuri.

  Acest proces este deja în desfășurare și va deveni din ce în ce mai intens, ceea ce va conduce la tulburări sociale. „Nevaccinații” fanatici vor rezista. Din nou, nu suntem în Germania nazistă. Sunt mulți dintre noi care deja rezistă.
  Ne pot segrega, ne pot interzice să călătorim, ne pot trece sub tăcere protestele, ne pot cenzura, ne pot scoate de pe rețelele sociale, ne pot interzice conturile bancare, ne pot intimida în multe feluri, dar nu ne pot face să dispărem din societate. Așa că ne vor irita până ne vom ieși din fire. Până acum am arătat o disciplină incredibilă, dar în cele din urmă ne vom pierde răbdarea. Va fi urât, iar unii oameni vor suferi.

  Ceea ce, bineînțeles, este tocmai ce dorește GloboCap. Nimic nu îi va face mai fericiți decât faptul de a ne vedea transformați în „extremiștii violenți” de care au tot pomenit fără nicio dovadă în ultimii cinci ani. Au o nevoie disperată să devenim „extremiști” înainte de a-i „îmbrobodi” pe mult prea mulți cu „dezinformările noastre”, cu „reticența la vaccin” și dezgustul general față de întregul program ideologic al capitalismului global.

  Din păcate, cred că își vor vedea realizată dorința.

  Ceea ce ne trebuie acum este o campanie organizată la nivel global, de nesupunere civilă non-violentă, însă nu ne vor da timp pentru asta. Ne vor tot presa, vor apăsa pe accelerație cu propagandă, cu absurdități, confuzie, cu reguli care se tot schimbă, cu isterie de masă, minciuni pe față, până când o vom lua razna în restaurante, în puburi, în școli, în mijloacele de transport în comun, iar locurile segregate social, ale Noilor Normali, vor fi vandalizate noaptea, sau și mai rău, vor apărea alte forme de „acțiune directă”.

  Moment în care s-a terminat, pentru că ei au câștigat. Noi vom fi „extremiștii” de care au avertizat lumea, iar ei vor fi în stare să facă tot ce doresc cu noi, iar vechii noștri prieteni (acum Noi Normali) vor aplauda sau se vor uita în altă parte.

  Sau poate că … nu știu, poate mă înșel. Poate că unii Noi Normali încă mai citesc acest eseu și își pot redobândi, în acest stadiu târziu, percepția. Poate că încă putem evita uraganul și implementarea totală a „Noii Realități Normale”. [..]
  Da, știu. Mă agăț de orice pai, dar am încrederea asta orbească în oameni. Pe deasupra, îmbătrânesc și nu mă încântă prea tare ideea de a mă lupta pe străzi, așa cum aș fi făcut-o în urmă cu 30 sau 40 de ani.

  Ah, era să uit: tuturor prietenilor mei din Noua Normală Marea Britanie … să aveți o Zi a Eliberării minunată!

  Traducere din engleză de la Consent Factory

  CJ Hopkins este un dramaturg american laureat stabilit în Germania.

  https://contramundum.ro/2021/07/19/furtuna-care-vine/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s