Avertisment pentru homosexuali: România este Ţară Ortodoxă şi Dumnezeu nu va îngădui sodomizarea ei

,,Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer…’’ (Facere 19, 24)

Pentru ca botjocura asupra Poporului Român să fie cât mai mare, uniunea sataniştilor din România, împreună cu celelalte structuri ale statului antihristic, au programat parada sodomiţilor în ultima zi a Postului, în preziua Sărbătorii Sfinte a Adormirii Maicii Domnului. Vom avea un spectacol grotesc, dezagreabil, întristător, pentru că sodomiţii, de toate felurile, au pierdut orice urmă de ruşine şi de bun simţ. Sfidează un Popor întreg asupra căruia vor să-şi impună ideologiile şi spurcăciunile lor diavoleşti.

Biserica va fi prezentă în stradă pentru a afirma legile şi valorile Dumnezeieşti cu care a fost înzestrată omenirea. Când spun ,,Biserică’’, mă gândesc la Poporul Dreptcredincios, nicidecum la cinstiţii noştri ierarhi, care nu îndrăznesc să scoată măcar un cuvânt prin care să-şi supere stăpânii. Şi cum ar îndrăzni, când li se spune în faţă: ,,Noi te-am făcut episcop, de noi trebuie să asculţi’’. De ce tac dumnealor, când ar fi trebuit să emită imediat un comunicat, prin care să dezaprobe această manifestare satanistă şi să ceară imperativ autorităţilor române să se desolidarizeze de ea şi s-o interzică?

1.Pentru că au primit consemn să tacă, să nu îndrăznească să apere morala ortodoxă şi tradiţiile sănătoase ale Poporului Român. Cineva remarca pe bună dreptate că ierarhii români au făptuit toate relele ce le-au ieşit în cale, şi-atunci ce aşteptări mai putem avea din partea lor?

2.Pentru că o seamă din sinodalii români au afinităţi cu sodomiţii, cum bine spunea Părintele Mihai Voicu. În sinod se ştie acest lucru, pidosnicii sunt cunoscuţi, dar nimeni nu mişcă un deget pentru înlăturarea lor, că de pocăinţă nu mai poate fi vorba. Trebuie să izbucnească un scandal, de felul celui în care a fost implicat Corneliu Onilă de la Huşi, şi-atunci, neavând încotro, sinodalii hotărăsc înlăturarea respectivului, asigurându-i condiţii de trai regeşti, ca să poată muşamaliza cât mai repede cazul.

Oricât i-ar chema Biserica pe sodomiţi să părăsească păcatele teribile în care se complac, aceştia rămân insensibili, ba mai mult, se manifestă cu o agresivitate diabolică. În aceste circumstanţe, când nu înţeleg de vorbă bună, n-avem altceva de făcut decât să ne rugăm pentru ei, să se întoarcă de pe calea pierzării, pe care o străbat cu inconştienţă. Nimeni nu le poate face răul pe care şi-l fac ei înşişi. Acum înţelegem cuvintele Sfântului Ioan Evanghelistul: ,,Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce şi mai greu. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine e sfânt, să se sfinţească şi mai mult’’ (Apocalipsa 22, 11).

Presbiter Ioviţa Vasile  

 

5 gânduri despre „Avertisment pentru homosexuali: România este Ţară Ortodoxă şi Dumnezeu nu va îngădui sodomizarea ei”

 1. L’am citit pe nerasuflate!
  Din 2,5 milioane de locuitori ai capitalei(sunt de fapt mai multi daca’i numaram si pe cei ce nu au locuinta de rezidenta acolo) sa vedem cati vor iesi maine.
  Cat despre Corneliu va spun ce am auzit si eu(nu ma intereseaza barfa, pur si simplu am auzit); dosarul a fost stramutat de la Iasi la Galati.
  De ce?
  Cine are ”ochi ca sa vada si urechi sa auda” va intelege!
  Hristos sa ne lumineze mintea sa putem merge pe calea Lui ce’a stramta si cu chinuri. Amin.

  Apreciază

 2. Astfel de parade și defilări ale sodomitilor sau desfășurat și în celelalte guvernări post decembriste, nemaipunind la socoteală și o.n.g-uri finanțate și sponsorizate din exterior ce militează pt „drepturile” acestora

  Apreciază

 3. Nădejdea şi curajul ce arăţi către Maica Domnului sunt bogăţie, fericire şi scăpare temeinică
  Sfântul Nicodim Aghioritul

  Când, cu îndrăzneală și credință, vrei să alergi la Născătoarea de Dumnezeu pentru orice trebuință a ta, poți obține acest har dacă vei cugeta acestea:

  1) Orice vas în care se pune mir prețios, miroase chiar după ce nu mai este mirul într-însul. Cu atât mai puternic cu cât mirul a stat mai mult în el și cu atât mai mult cu cât mirosul mirului a fost mai puternic. Iar dacă mirul rămâne în vase, el miroase covârșitor mai mult decât cele golite. Dar dacă s-ar zice că acel miros este o însușire a unui anumit element, închipuie-ți că ceva stă lângă o mare ardere și multă vreme ține ferbințeala deși s-ar depărta de foc.

  Cu aceste observații adevarate, te intreb: ce mireasmă a iubirii de oameni, ce văpaie a dragostei, ce gânduri ale îndurării și milei nu se găsesc cu îndestulare în lăuntrul Născatoarei de Dumnezeu, care nouă luni a purtat în feciorescu-i pântece pe Hristos, mirul cel nedeșertat? Ea, care ține totdeauna la piept și în iubire pe Fiul lui Dumnezeu! De aceea, după cum un lucru oarecare apropiat de un vas de mir prinde miros, ori ceva apropiat de foc se încălzește, tot astfel, ba poate mai mult, orice lipsit, care se apropie cu smerenie și cu credință de Mirul ceresc și de focul milei și îndurării ce de-a pururi arde în pieptul Născătoarei de Dumnezeu, lucru hotărât va lua sprijin, binefaceri și daruri cu atât mai multe cu cât are credință și curaj mai mare.

  2) Nici o făptură n-a iubit vreodată atât pe Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ca Prea Sfânta lui Maica. Aceasta din două pricini: Întâi fiindcă L-a născut fără de bărbat și al doilea pentru că a fost unicul și singurul ei Fiu. De aceea dragostea ei a rămas neîmpărțită. Dacă acest Fiu al lui Dumnezeu și iubit fiu al Fecioarei și-a dat toată viața și pe Sine tot, pentru trebuințele noastre, a celor păcătoși, iar pe Maica Sa a dat-o nouă Maica, sprijin, și mijlocitoare pentru mântuirea noastră, cum și de ce să nu ne ajute și să nu influențeze voința Fiului ei, Cel atât de iubit.

  De aceea aleargă iubite, în orice nevoie, aleargă la Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Nădejdea și curajul ce arăți către dânsa sunt bogăție, fericire și scăpare temeinică. Ele totdeauna îți aduc daruri și îndurări.

  Sfântul Nicodim Aghioritul, Războiul nevăzut, Editura Egumenița, Galați, p.150-151

  Apreciază

 4. Iubirea Maicii Domnului îmbrăţişează întreaga lume
  SFÂNTUL CUVIOS SILUAN ATHONITUL

  Sufletul meu se înfricoşează şi se cutremură când se gândeşte la slava Maicii lui Dumnezeu. Mintea mea este slabă şi inima e săracă şi neputincioasă, dar sufletul meu se bucură şi e atras să scrie despre Ea măcar un cuvânt.

  Sufletul meu se înspăimântă de o asemenea îndrăzneală, dar iubirea mă împinge să nu ascund recunoştinţa mea faţă de milostivirea Ei.

  Maica Domnului n-a aşternut în scris gândurile Ei, nici iubirea Ei pentru Dumnezeul şi Fiul Ei, nici durerile sufletului ei în vremea răstignirii pentru că nu le-am fi putut nicicum înţelege, fiindcă iubirea ei pentru Dumnezeu e mai puternică şi mai arzătoare decât iubirea Serafimilor şi a Heruvimilor, şi toate Puterile cereşti ale Îngerilor şi Arhanghelilor sunt mute de uimire faţă de ea.

  Chiar dacă viaţa Maicii Domnului e ca învăluită într-o tăcere sfântă, Bisericii noastre Ortodoxe Domnul i-a dat să cunoască că iubirea Ei îmbrăţişează întreaga lume şi că, în Duhul Sfânt, Ea vede toate noroadele de pe pământ şi, asemenea Fiului ei, îi este milă de toţi şi miluieşte pe toţi.

  Ah, dacă am şti cum iubeşte Prea Sfânta pe toţi cei ce păzesc poruncile lui Hristos şi cât îi este de milă şi se întristează pentru cei ce nu se îndreaptă…

  Ea viază în ceruri şi vede neîncetat slava lui Dumnezeu, dar nu ne uită nici pe noi, sărmanii, şi acoperă cu milostivirea ei tot pământul şi toate noroadele.

  (Cuviosul Siluan Athonitul, Între iadul deznădejdii şi iadul smereniei, Editura Deisis, 1996, p. 108)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: