Alexis Bugnolo: Cei care vă vaccinează știu foarte bine că aceste vaccinuri vă vor ucide. Intenția este exterminarea umanității

Aproximativ 2 miliarde de oameni au fost vaccinați, din câte știu eu. Potrivit câștigătorului Premiului Nobel Luc Montagnier, oricine a fost vaccinat cu un vaccin își deteriorează sistemul imunitar, deoarece reacționează excesiv la coronavirus. Toți acești oameni vor fi morți peste 2 ani. Peste 2 ani, vom vedea 2 miliarde de oameni morți pe pământ. Când știu că 85% dintre prietenii mei sunt vaccinați, mă gândesc că mulți dintre ei nu vor rămâne în viață, căci puțini vor rămâne vii care nu au fost vaccinați.

Orice persoană inteligentă a avut suficient timp să examineze această minciună sanitară și să vadă că totul este o înşelare. Majoritatea oamenilor au preferat să lase totul deoparte și să se grăbească să primească vaccinul, astfel încât să poată călători sau să desfășoare o mulțime de activități în mod liber. Deodată, devii un idiot și un laș. Negi astfel adevărul. Nu puteți ignora adevărul dacă sunteți o persoană obiectivă. Știința și toate aceste experimente ți le dovedesc.

Ei că vor să crezi că totul este în regulă. Pentru că ei știu că, de îndată ce te vei infecta cu coronavirusul, vei muri. Dar dacă nu ați fost vaccinat, acest lucru nu vi se va întâmpla. Cu toate acestea, dacă 1/3 din oamenii din lume mor în decurs de 1 an sau 2 ani, vor exista grave perturbări economice, de securitate și sociale. În primul rând, nu există suficiente ambulanțe pentru a transporta toți morții. Nu vor fi destui directori funerari. Majoritatea acestora (îngrijitori) au fost vaccinați și vor muri și ei. Trebuie să anticipați acest lucru și recomand tuturor să cumpere o uniformă Hazmat, deoarece există șanse mari să fiți chemat să mutați morții în mormintele lor. Va fi nevoie să sape gropi uriașe comune. Nu vor mai fi destui saci de gunoi. Oamenii vor trebui să aibă grijă de acest lucru și acest lucru poate provoca infecții uriașe, dar în calitate de creștini este datoria noastră. Acest lucru îi va ajuta pe oameni să se pocăiască chiar înainte de a pleca în liniște.

Chiar trebuie să înțelegem că, cei mai buni oameni de știință din lume, asta ne spun că se întâmplă. Și acum, când omenirea a fost dezamăgită de învățăturile rele ale globaliștilor, vor plăti scump pentru asta! Și va fi un moment oribil, cel mai întunecat timp din toată omenirea. Va fi una dintre cele mai mari catastrofe și oamenii nu vor putea să o primească. Să rămânem calmi și concentrați. Dacă acești oameni încep să spună că este vina noastră, și anume a nevaccinaților, va trebui să fugim… Vor exista oameni care ne vor supăra mult și care vor dori să ne atace.

Oamenii vaccinați vor trebui să ia aceste medicamente toată viața … căci altfel, de îndată ce va aparea un coronavirus, vor muri. Persoanele care au fost vaccinate au suferit inflamații cardiace în trecut, chiar dacă nu știu. Inimile lor sunt mai slabe și unii mor din cauza atacurilor de cord. Vor fi mulți care vor muri din disperare pentru că acești oameni sunt atât de mândri că au fost vaccinați încât nu vor recunoaște niciodată că au greșit.

Și când devine clar pentru toată lumea că cei vaccinați vor fi morţi, acești oameni se vor mânia, vor fi revolte în toate orașele mari, vom vedea căderea guvernelor și vor încerca să-i ucidă pe acești oameni, pe jurnaliști și pe acei medici pentru ceea ce le-au făcut chiar înainte de a muri ei înșiși. Va fi o mare tulburare civilă. Vă sfătuiesc să fugiți din marile orașe și să mergeți la țară pentru a vă apăra. Știu că acest lucru sună ca science fiction pentru tine, dar acesta este adevărul și cineva trebuie să ți-l spună, când nimeni nu are curajul să te avertizeze. Pentru că eu cred că adevărul este cea mai bună apărare, armă și aliat. Trebuie să ne pregătim din vara aceasta, deoarece gripa sezonieră vine și haosul va începe treptat”.

8 gânduri despre „Alexis Bugnolo: Cei care vă vaccinează știu foarte bine că aceste vaccinuri vă vor ucide. Intenția este exterminarea umanității”

  1. „Cand o usa se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”
    Hellen Adams Keller

    Apreciază

  2. Cine vrea sa ajute semenii vezi adresa;Bdul Mihail Kogalniceanu nr.7 ,Fundatia Catalin Berenghi,mun.Bucuresti.Pt bani luati legatura cu cei de la sediul fundatiei.Multumesc.Statul omoara oamenii,iar cetatenii au inceput sa constientizeze ca statul (clica de criminali de razboi,ei se considera statul) omoara lume pe capete iar cetatenii romani au inceput sa se solidarizeze,au inceput sa stie unii de altii pentru ca vad pericolul izolarii,lockdown-ului ca forma de separare inter-individuala pe motive inventate(acum plandemia,mai incolo terorismul si asa mai departe) ca nu cumva sa mai existe forme de viata in afara controlului ocultei mondiale care ,iata ca e realitate.De ce trebuie sa lepadati frica astazi?Pentru ca atunci cand vorbim de oculta mondiala,trebuie sa stiti ca la ei totul e batut in cuie.Cerintele satanei pentru ei sunt atat de ingraditoare(populatia nu stie asta) incat o mica incalcare a regulilor convenite de ei cu satana duce la distrugerea lor impotriva carora nu e necesar arme atomice sau alte arme,proteste ,ci cu armele credintei ortodoxe pot fi distrusi.In grupul lor daca,dea Dumnezeu,s-ar nimeri un crestin ortodox(dau exemplu)care si-ar face in prezenta lor semnul Sf Cruci corect,in doua secunde vor muri cu totii pentru ca toti diavolii cu care fac rau vor invada peste ei si i va nimici,nu numai pe ei,ci toata tehnologia,neamul lor si pe supusii lor.Au niste reguli batute in cuie de care lumea ar trebui sa profite fara teama.Ei sunt ca niste roboti ai satanei care sunt setati de satana sa mearga numai dupa regulile lui.Ei nu pot face altfel sau altceva.De aceea fiind malefici,nici nu va imaginati cat de la mana si la mila voastra sunt ei.Repet si iar repet:NU VA TEMETI.UITATI DE CUVANTUL FRICA.

    Apreciază

  3. Stiati ca…?
    Asa cum spune Sfanta Evanghelie:”Sambata a fost facuta pentru om si nu omul pentru sambata” tot asa spunem despre sistem si despre om ca Sistemul a fost facut PENTRU OM iar nu OMUL a fost facut PENTRU SISTEM.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă