DOVEDIT: „Împunsătura” este o armă secretă

O mare parte din America este deja distrusă fără speranță. Aceste informații sunt pentru cei care nu au fost vaccinați și care mai au o șansă, și sunt documentate 100% în documente oficiale ale guvernului. De la bun început  au făcut parte din sistemul de armament, iar acum avem dovada. Aici este, și cum am obținut dovada:
Practic, tot ceea ce se referă la conținutul injecției și la modul în care este făcută este redactat cu codul (b)(4), care este un cod de redactare specific pentru „3.3 (b) (4) Dezvăluirea de informații care ar putea afecta aplicarea tehnologiei de ultimă oră în cadrul unui sistem de armament al SUA”

Acest lucru nu este inventat, documentul care prezintă fabricarea și conținutul vax-ului care este puternic redactat cu codul (b)(4) este AICI, iar documentul guvernamental separat care explică ce este codul (b)(4), este AICI. (Notă. Documentele nu pot fi reproduse din lipsa cunoştinţelor tehnice)

Cei care cred că documentele sunt falsificate să deschidă cele două site-uri oficiale și să le studieze. Da, așa e. Este pe bune. Vaccinul Pfizer numit Comirnaty este într-adevăr un „sistem de armament american de ultimă generație clasificat”.

Sursa Jim Stone, Freelance Journalist

Comentariul mucenicul. Ce face exact această armă (în afară de a-i ucide pe unii și a declanșa boli ucigătoare în timp la alții)  numai cei care au proiectat-o știu. Chiar și fără acestă dovadă tot nu m-aș fi vaccinat niciodată. Din păcate doi dintre fiii mei și alte persoane dragi din familie au făcut-o, în ciuda faptului că i-am avertizat. Doar cei care gândesc și sunt în aceeași situație ca mine pot înțelege care sunt gândurile și supărările mele zilnice.

Din ziua când copiii mei s-au vaccinat nu mai am absolut nimic de pierdut, așa că întreaga mea energie și viață mi-am concentrat-o în lupta împotriva acestui sistem diabolic universal. Nu mă tem el și n-o să-i dau satisfacție niciodată, indiferent de consecințe.

Acest articol a fost preluat de pe Mucenicul’s Blog. Imi cer iertare pentru faptul ca n-am mentionat sursa din primul moment.

Presbiter Iovita Vasile , 27 sept. 2021

3 gânduri despre „DOVEDIT: „Împunsătura” este o armă secretă”

 1. Vă rog să puneți sursa articolului care l-ați preluat de la mine și pe care eu l-am tradus. Și pe care nu-l modificați așa cum vă place. Există niște termeni și condiții la mine pe blog. Îmi pare rău că avem discuții de genul ăsta.

  Apreciază

  1. Doamne ajuta
   Va cer iertare. N-am vrut sa va supar. N-am avut nicio clipa intentia sa-mi insusesc traducerea si comentariul Dumneavoastra. Greseala mea prima e ca n-am mentionat sursa, si va explic de ce. O Doamna din Cluj, CI, mi-a trimis textele Dumneavoastra pe telefon cu rugamintea ,,daca puteti sa trimiteti si sa instiinati si pe altii”. Nestiind cum sa le transfer de pe telefon pe blog, Doamna mi-a trimis apoi textele pe e-mail, de unde le-am preluat. Trecand prin aceasta filiera, am uitat sa mentionez sursa. Am remediat aceasta greseala.
   A doua greseala e faptul ca in loc de COMENTARIUL MUCENICUL, care nu suna prea bine, am scris COMENTARIUL UNEI MAME. Nu m-am gandit atunci ca ar fi atat de grav. Si aceasta eroare am indreptat-o, cat s-a putut
   Pentru a evita asemenea erori, pe care mi le asum, promit public sa nu mai preiau vreun text de pe MUCENICUL’ S BLOG, cel pe care-l administrati Dumneavoastra. Inca o data, iertati-ma. Pace, sanatate si mantuire sa va dea Dumnezeu.

   Presbiter Iovita Vasile

   Apreciat de 1 persoană

   1. Nu e vorba de unde preluați ci cum le preluați. Oricum textul fără poze nu are nici o valoare. Nu am vrut să vă supăr dar dacă tot strigăm că vrem adevărul, atunci suntem noi obligați să-l respectăm. Doamne ajută!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: