Întru Numele Domnului: Întâlnire liturgică şi frăţească a celor îngrădiţi de episcopii eretici

La Duminica a 19-a după Pogorârea Sfântului Duh, clerici şi credincioşi din judeţele Bihor, Arad, Alba, Timiş şi Sălaj s-au întâlnit, în duh de rugăciune, spre slava Atotputernicului Dumnezeu, într-una din puţinele biserici care nu se află sub stăpânirea ierarhilor eretici.

În ajun, s-au săvârşit Vecernia cu Litie, Ceasurile şi Utrenia. În Sfânta zi de Duminică, s-a citit Acatistul, apoi s-a început slujirea Sfintei Liturghii, fiind împărtăşiţi numeroşi oameni de toate vârstele şi mulţi copii. A urmat Sfânta Taina a Maslului. La sfârşitul Sfintelor Slujbe, Părinţii au rostit cuvinte de învăţătură şi îndemn duhovnicesc, pentru toate sufletele prezente, greu încercate de actele nebuneşti ale mai marilor zilei.

Părintele Paroh a prezentat cartea excepţională a Părintelui Theodoros Zisis, Biserica şi coronavirusul, de curând tradusă şi tipărită în limba romană. Aş caracteriza această carte ca fiind glasul Bisericii lui Hristos, care se face auzit şi este atât de necesar, în aceste vremuri antihristice. Părintele Theodoros, din dagoste pentru românii îngrădiţi de erezie, a binevoit să ne acorde dreptul de a traduce şi publica această carte, care s-a tipărit cu strădania Părinţilor şi sprijinul bunilor noştri credincioşi. Nădăjduim ca foarte curând să putem face o recenzie, spre folosul celor care sunt dornici de cunoaştere şi mântuire şi nu au posibilitatea să primească această carte. Totodată, credincioşii au fost informaţi că va apărea şi partea a doua, cu patru capitole, unul dintre ele referindu-se la diabolicul ,,vaccin’’.

La ieşirea din sfânta biserică, credincioşii au primit câte un exemplar de carte, unii au cerut mai multe spre a le distribui, şi caserolele cu bucate, pregătite cu generozitate de bunii credincioşi ai locului. Zăbovind incă o vreme în afara sfântului locaş, o bijuterie cum n-am mai văzut, credincioşii s-au bucurat de reîntâlnire, s-au întreţinut în discuţii duhovniceşti, i-au primit cu bucurie pe cei care au venit întâia oară. Am trăit acea bucurie duhovnicească, în care petreceau fiii Bisericii din vremea apostolică, în secolul I.

Mare eşti, Doamne, şi minunate sunt lucrurile Tale, şi niciun cuvânt nu este de-ajuns spre lauda minunilor Tale!

Presbiter Ioviţa Vasile

1.Un patron cu frică de Dumnezeu, către angajaţi: ,,Vă rog să nu vă vaccinaţi. Cel care se vaccinează nu va mai lucra în firmă. Va pleca. Nu vrem să aducem diavolul în mijlocul nostru’’. Nu s-a vaccinat niciunul. De luat aminte pentru patronii imbecili, care se joacă cu vieţile oamenilor.

2.În Japonia, vaccinaţii n-au voie să doneze sânge. Spre ştiinţa vaccinaţilor români, ca să înţeleagă pe unde se situează.

9 gânduri despre „Întru Numele Domnului: Întâlnire liturgică şi frăţească a celor îngrădiţi de episcopii eretici”

 1. SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
  AMIN!

  Vă rog să citiți cu răbdare și să dați mai departe

  „Este oportunitatea maximă, iată!, pe fondul manipulării, fricii și urii generale induse, pentru identificarea și „marcarea” digitală a oamenilor în sensul suprapunerii identității biologice cu cea digitală (prin inserarea în corp a zeci, poate sute de nano-cipuri sincronizate între ele) și conectarea tuturor la Internet of Bodies. Acesta este, deci, momentul optim când „autoritățile” (să nu uităm că toate au un regizor comun, ocult dar global, strategia de implementare a lagărului politico-medical-digital fiind unică la nivel mondial) vor și pot să ne bage forțat în corp (în doze/rapeluri multiple, alterându-ni-se astfel treptat și metabolismul biochimic celular natural în mod ireversibil, atenție!), nu doar substanțe chimice (oricum ținute la secret), ci și dispozitive electronice minuscule (electromagnetic active, adică RFID) care, pe de o parte, colectează date personale biometrice și biomedicale despre noi și le transmit automat prin tehnologia GSM-xG-WiFi către centrele Big Human Data ale Big Brother-ului global, iar pe de altă parte, și modelează/influențează comportamentul celular și tisular în organismele noastre (și asta nu doar în sens benefic, așa cum ar părea ideal din perspectivă științifică și bioetică). Trupul omului devine astfel un „smart device” conectat la internet fără un control real, conștient, al persoanei. Plus că expunerea la atâtea surse de radiații electromagnetice pulsate (mici, e drept, dar neîntrerupte) crește riscul dereglărilor biologice în țesuturile învecinate. Și, de asemenea, nu putem trece cu vederea faptul că există și riscurile unor invadări din afară (hackeri) a sistemelor conectate la IoB și chiar intervențiile distructive/ilegale ale unor operatori umani necinstiți care trafichează date biometrice și medicale personale…”
  https://patermihail.wordpress.com/2021/09/29/covid-1984-plandemie-vaccipare-internet-of-bodies-great-reset-brave-new-world/

  Apreciat de 1 persoană

 2. Scrisoare deschisă adresată Președintelui și Prim-ministrului României

  Domnului președinte K.W. Iohannis
  Domnului prim-ministru F.-V. Cîțu,
  Tuturor celor în cauză

  „România jefuită” – socotim de datoria noastră să vă atragem atenția, că lucrați contra interesului național

  În situația actuală, când patriotismul pare că abia mai pâlpâie și în mijlocul trupelor și-a făcut loc trădarea, oportunismul și lașitatea, noi, militarii în rezervă, cei care am rostit un „Jurământ de Credință” și care ne-am făcut datoria față de Patrie, nu putem rămâne nepăsători la acțiunea de distrugere a țării.

  La peste trei decenii de 1989, România se află în agonie. Țara este pradă jafului și cotropirii, cum nici în vremea otomanilor și a fanarioților nu a fost. Suveranitatea a rămas doar în Constituție, iar țara ați adus-o în situația unui condamnat la pedeapsa capitală care doar așteaptă lovitura de bardă a călăului.

  Înainte de a fi o îndatorire constituțională, fidelitatea față de țară este înscrisă în ADN-ul nostru. Suntem vocea inclusiv a celei mai mari părți a personalului activ. De aceea, noi, soldați ai țării până la cea din urmă bătaie a inimii, cântărindu-vă faptele, socotim de datoria noastră să vă atragem atenția, că lucrați contra interesului național. Naționalismul este sufletul politic al corpului etnic prin care ne afirmăm valorile și demnitatea poporului român. Vă cerem să încetați de îndată blamarea naționalismului și prigoana românilor!

  Instrucțiunea publică, cultura, cercetarea sunt șubrezite pe zi ce trece. Cu complicitatea unora, desăvârșiți cea mai nefastă perioadă a ceea ce istoricii vor numi cel mai mare exod românesc.

  După Al Doilea Război Mondial, bolșevicii au importat – în afară de crimă și gulag – statui cu Lenin. Vă cerem să nu ne mai aduceți în mijlocul nostru idoli falși, simboluri care ne insultă memoria istorică!

  Încetați acțiunea de deprofesionalizare a instituțiilor care sunt garantul statalității și de deturnare a misiunilor personalului, precum și pe cea de învrăjbire a militarilor activi și în rezervă, pentru că Oștirea a pus România pe hartă!

  Încetați folosirea celor din serviciile secrete în scop politic ori străin!

  Nu mai alimentați atitudinea ofensatoare la adresa credinței creștine, a Bisericii Ortodoxe în special, și protejați familia, așa cum a lăsat-o Dumnezeu!

  Creați locuri de muncă pentru a păstra și a readuce în țară românii băjenari.

  Opriți înstrăinarea ultimelor active ale statului român, încălcarea legii la nivel înalt și alimentarea degradării climatului de armonie socială. Încetați subminarea economică, șubrezirea sistemului energetic, precum și înstrăinarea pământului agricol, pentru că în el se află moaștele strămoșilor care s-au jertfit pentru țară. Nu mai numiți agenți ai unor entități străine transnaționale în funcții-cheie!

  Încetați sfârtecarea și regionalizarea țării, umilirea românilor, batjocorirea simbolurilor naționale, defrișarea pădurilor și exportul de materii prime!

  În condițiile molimei, opriți încercările autoritarist-dictatoriale, încălcarea Constituției și discriminarea unor categorii sociale!

  Renunțați la agenda globalist-neomarxistă și nu mai fiți vrăjmașii poporului român!

  Consolidați democrația, nu o șubreziți; semănați unire, nu discordie!

  Gândiți-vă la izbucnirea unei calamități, a unui război și decretarea mobilizării. Cum credeți dvs. că veți fi comandant al Oștirii, inclusiv al nostru?

  București, 30 septembrie 2021.

  Semnatari:

  General de Flotilă Aeriană (retr.) Radu Theodoru
  Colonel (rez.) Florin Șinca
  Colonel (rez.) George Badiu
  Colonel (rez.) Petre Chițu
  Căpitan comandor (rez.) Ioan Nichitean
  Colonel (rez.) Cezar Manolache
  Colonel (rez.) Luminița Ion
  Colonel (rez.) Marian Cristea
  Colonel (rez.) Lena Mitroi
  Colonel (retr.) Nicolae Văduva
  Locotenent (rez.) Valentin Bercă
  Locotenent (rez.) Gheorghe Alexandru
  Eugen Sechila, subofițer, Legiunea Străină;
  Colonel (rez.) Gabriel Geantă ș.a.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Despre o cerere adresata presedintelui Romaniei de angajament de curatare a pamantului tarii de eretici ecumenisti nici vorba.Tot textul de mai sus e minciuna si aprinde mania lui Dumnezeu.Daca semnatarii cred ca Il mint pe Dumnezeu pana la nesfarsit se inseala.Dumnezeu nu se uita la astfel de minciuni.Tradatorilor ai ortodoxiei,nu mai mintiti.Nu va crede nimeni.Traiti in erezia ecumenista ,cu erezia ereziilor in brate ,ticalosi nemernici si va numiti nationalisti,patrioti?De unde tupeul asta cand voi nu faceti ce trebuie-izgonirea,punerea pe fuga cu biciul a ierarhilor eretici din biserici?Un prost de acesta zice:”stai ca nu conteaza ca esti eretic,nationalist sa fii,patriot sa fii”.Mars drace ca nu mai pacalesti tu mult lumea.

   Apreciază

 3. Doamne,slava Tie.
  https://fb.watch/8qRLf0Y07e/
  Indraznesc sa pun un tropar al tuturor Sf Mucenici Romani:
  Cei ce pentru dreapta credinta si pentru Neam v-ati invrednicit a suferi moarte de martiri,drept-credinciosilor ortodcsi romani martiri,pe Hristos-Dumnezeu Rugati-L sa se mantuiasca sufletele noastre.(glas 3.Imi apartine si e pentru toti Sf Martiri Romani crestini ortodocsi din toate timpurile).Toti veti fi daruiti cu cununile nepieritoare ale muceniciei.Toti veti sfarsi mucenici si va veti bucura vesnic impreuna in fericirea Raiului in ceata Sfintilor Mucenici Romani Mari Marturisitori.Dar oare va lipsi vreunul?Nu.Niciunul dintre voi!

  Apreciază

 4. Să rămânem în stare de trezvie cu lumânările aprinse.
  Slugile leviatanului pregătesc ceva de amploare!
  Mâine ar putea raţionaliza curentul , ca alimentele la sfârşitul dictaturii bolşevic-comuniste.
  Au căzut toate sistemele de comunicare de la whatsApp și Facebook ul, la Instagram și Facebook Messenger din întreaga lume.Potrivit DownDetector, problemele au început în jurul orei 16:44 (Greenwich – 18.44 ora României) și afectează utilizatorii la nivel global.

  Apreciază

 5. În iad vor fi şi oameni răi, şi milostivi

  Pilda însemnată a celor zece fecioare are ca scop conştientizarea faptului că trebuie să fim mereu pregătiţi şi cu candelele aprinse (virtuţi­le noastre), pentru întâmpinarea Mirelui ceresc, care va veni pe neaşteptate, ca un fulger, fără de veste, fie prin moartea fiecăruia, fie la a Doua Venire.

  Mirele este preadulce, frumos şi plin de bunătate. Mireasa Lui este fiecare suflet, căruia drept zestre i se oferă Preacuratul Trup şi Sânge al Său. Cămara nunţii este Biserica, în care prin Sfânta Împărtăşanie ne unim cu Hristos, fapt ce constituie arvuna nunţii ce va avea loc în Împă­răţia Lui cerească. Untdelemnul candelei, care o menţine aprinsă şi dă lumină, este dreapta cre­dinţă, care trebuie însoţită de dumnezeieştile virtuţi şi de faptele bune.

  Somnul fecioarelor este trândăvia duhovnicească şi amânarea ispititoa­re. Sfântul Tihon Rusul spunea odată cu umor: „Iadul este aşternut cu «o să…». O să mă rog, o să mă pocăiesc, şi vine moartea şi vom rămâne cu intenţiile noastre foarte bune, dar nerealizate”. De asemenea mai spunea: „În iad vor fi şi oameni răi, şi milostivi, şi dintre cei care au mers la bise­rică, şi feciorelnici, dar niciun om smerit. Şi în Rai vor fi oameni diferiţi, dar niciun om mândru“. Fecioarele înţelepte aveau fecioria, dar aceasta n-a fost suficientă de una singură pentru a intra în cămara de nuntă. Cel ce se laudă pentru virtu­tea lui pierde răsplata cerească a ostenelilor sale. Somnul fecioarelor mai înseamnă şi conştiinţa relaxată, slăbirea criteriilor ortodoxe. Diavolul obişnuieşte în mod inteligent să ofere somnifere dulci. Evanghelia, ca trâmbiţare duhovnicească, îl deşteaptă pe om, ducându-l la izbăvire.

  Desigur, este foarte de lăudat înfrânarea as­cetică şi cu adevărat mare izbândă este fecioria cea curată, dar fără inimă milostivă lumina lor păleşte. În cele cinci fecioare înţelepte se îmbi­nau în chip minunat fecioria cu milostenia.
  Însă fecioarele neînţelepte, deşi izbutiseră un lucru mare, fecioria, au nesocotit un lucru mai mărunt, milostenia, şi au rămas în afara bucuriei veşnice. Fecioarele cele neînţelepte nu sunt diferite faţă de cele care au fost târâte de ispitele puternice ale trupului nesătul. Au iubit banii, s-au zgâr­cit fără rost, au fost ademenite de somn. Som­nul este moartea. Fecioarele neînţelepte, după moarte au cerut untdelemnul îndurării, dar nu li s-a dat. Milosteniile străine nu aduc mântuirea, împrumuturile nu se pot face mereu. Îmbinarea dintre înţelepciunea preabunului Iosif şi milos­tenia celor cinci fecioare înţelepte se dovedeşte mântuitoare în drumul nostru spre întâmpina­rea Patimilor Domnului.

  Cel mai mare predicator al tuturor veacuri­lor, înţeleptul monah şi ascet al cetăţilor, Sfântul Ioan Gură de Aur, ajunge să spună că „miloste­nia este mai mare decât fecioria“. Însă prin asta n-a vrut să spună că o virtute poate fi singură, depărtată şi izolată de celelalte.

  Monahul Moise Aghioritul, “Tacerea cea bine graitoare”, Editura Egumenita, 2016

  Apreciază

 6. Au devenit fanatici.De fapt asa erau de 2000 de ani.
  Secta care conduce lumea a devenit agresiva si extrem de periculoasa.
  CAMPANIE MILITARA DE VACCINARE FORTATA – Consiliul Legislativ condamna Executivul pentru masurile discriminatorii prin care 75% dintre romani sunt exclusi din societate. Avocatul Adrian Toni Neacsu: „Daca Guvernul Citu trece si acum peste opinia Consiliului Legislativ, care citeaza Decizii ale CCR, se dovedeste ca legea nu mai conteaza si ca suntem in plina campanie militara de fortare a populatiei sa se vaccineze”

  Scris de: Valentin BUSUIOC
  03.10.2021 11:14
  Vizualizari: 6883
  Daca Guvernul Romaniei va continua sa ne calce in picioare drepturile si libertatile chiar si cand nu este cazul si – mai mult – s-o faca nu prin lege, ci prin acte infralegale (respectiv HG-uri), atunci inseamna ca suntem „intr-o plina campanie militara de fortare a populatiei sa se vaccineze”.

  Amara concluzie a fost trasa vineri, 1 octombrie 2021, de catre avocatul Adrian Toni Neacsu (foto), la scurta vreme dupa ce Consiliul Legislativ a emis un aviz favorabil cu observatii fata de proiectul de hotarare de Guvern pentru modificarea si completarea anexelor nr. 2 si 3 ale HG nr.932/2021 privind prelungirea starii de alerta incepand cu 10 septembrie 2021.
  Repetam: avizul Consiliului Legislativ este unul favorabil, dar cu observatii. Iar una dintre aceste observatii se refera atat la caracterul exagerat al discriminarii romanilor nevaccinati, cat si la faptul ca acest abuz este introdus prin act cu putere inferioara legii.
  Avizul CL este cu atat mai umilitor pentru regimul Iohannis-Citu-Arafat, cu cat institutia atrage atentia ca excesele pandemice nu sunt nicidecum justificate stiintific, neexistand in nota de fundamentare a proiectului de HG vreo trimitere la vreun studiu de specialitate.

  Iata mai intai pasajele relevante din avizul CL:

  „Precizam ca normele propuse pentru art.4 alin.(2) i (3) creeaza o situatie de discriminare pentru persoanele care nu pot, din considerente medicale, sau nu vor, din orice considerente, sa se vaccineze.
  Astfel, potrivit proiectului, aceste persoane nu vor putea participa la anumite activitati. Chiar daca testele ar avea rezultat negativ si/sau, dupa caz, daca s-ar afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2.
  Este necesara, de aceea, reevaluarea masurilor propuse, pentru respectarea principiului egalitatii in drepturi.
  De altfel, Nota de fundamentare nu cuprinde precizari referitoare la motivarea stiintifica a acestor masuri, prin indicarea rezultatelor studiilor sau cercetarilor care au condus la stabilirea eficacitatii tor, fiind necesara completarea corespunzatoare a acesteia.
  Precizam ca, potrivit art. 5 alin. (2) lit. d) din Legea nr. 55/2020, care este indicat drept temei al instituirii masurilor, acestea trebuie sa reprezinte masuri de protectie a vietii si pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sanatatii persoanelor.
  Prin urmare, in Nota de fundamentare trebuie precizate in mod expres elementele care conduc la concluzia ca masurile instituite intra in categoria celor prevazute la art. 5 alin. (2) lit. d).
  In acest context, este de analizat daca masurile propuse pot fi instituite printr-o hotarare a Guvernului”.

  Redam si comentariul de pe Facebook al avocatului Adrian Toni Neacsu:

  „Consiliul legislativ atrage atentia Guvernului ca este discriminatorie, in sensul Constitutiei, deci nelegala si abuziva, diferentierea pe care vrea sa o faca intre persoanele vaccinate si persoanele care prezinta un test negativ care arata ca nu sunt purtatoare de COVID.
  Altfel spus, daca din motive subiective de constiinta sau din motive obiective medicale o persoana nu se vaccineaza dar face dovada ca nu este purtatoarea virusului libertatea de miscare ar trebui garantata in aceeasi masura.
  Daca Guvernul Citu trece si de data aceasta peste opinia organului specializat in avizare juridica (care de altfel citeaza Decizii ale CCR), se dovedeste ca legea nu mai conteaza si ca suntem intr-o plina campanie militara de fortare a populatiei sa se vaccineze si atat”.

  Consiliul Legislativ a prins sange in instalatie

  Mentionam ca pozitia de mai sus a Consiliului Legislativ legata de abuzurile pandemice nu este singulara. La fel stau lucrurile si in cazul avizului pe care Consiliul Legislativ l-a dat (tot favorabil, dar tot cu observatii) asupra proiectului initial, nemodificat, al HG privind prelungirea starii de alerta incepand cu 10 septembrie 2021. Cu acea ocazie, Consiliul a adus argumentele pe care le-a reluat in avizul de mai sus, semnalat de Toni Neacsu, dar a si subliniat ca „alin.(3) si (4) ale art. 4 din Legea nr. 55/2020, in temeiul carora a fost adoptata Hotararea Parlamentului nr. 5/2020, au fost declarate neconstitutionale prin Decizia Curtii Constitutionałe nr.457/2020”.

  * Cititi aici ambele avize ale Consiliului Legislativ, in ordine cronologica

  Apreciază

 7. Secta care conduce lumea a devenit extrem de agresiva si periculoasa.Va rugam sa va luati masurile de siguranta necesare.Nu intrati in panica.Evitati categoric contactul cu televiziunile ,radioul si mass media acestei secte evreiesti.Fiti calmi si nu va agitati.Asteptati pana cand veti primi informatia necesara din partea grupului salvator care vi se va aduce la cunostinta.Credeti cu tarie ca binele va iesi biruitor.Orice s ar intampla brusc si pe nepusa masa nu va panicati pt ca aceasta e metoda jefuitorilor sa timoreze si sa intimideze.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s