Prezentam textul complet al manifestului scris de Doamna Diana Şoşoacă

„Congresul Poporului Roman

Edictul democratiei si statului de drept in Romania

02.10.2021

Piata Victoriei, Bucuresti

Adunarea Poporului edicteaza:

1. Poporul roman este suveran. Nimeni nu poate trece peste suveranitatea poporului roman, nicio persoana fizica sau juridica, nicio entitate statala romaneasca sau straina, nici macar Uniunea Europeana, NATO, OMS, ONU si celelalte entitati asa-zis suprastatale. Poporul roman nu are conducere suprastatala!

2. Poporul roman este liber! Poporul roman nu accepta imixtiunea politica, sociala sau de orice natura a niciunei alte puteri, unui stat, unei entitati de orice natura, a niciunui alt popor sau asa-zise puteri! Poporul roman se guverneaza singur, suveran, independent si de sine-statator!

3. Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Ceea ce inseamna ca nimeni nu are dreptul sa solicite autonomie teritoriala, pe niciun fel de criteriu, regionalizare care sa duca la autonomie teritoriala, nu poate cere modificarea granitelor teritoriale decat in sensul largirii acestora prin reunirea cu teritoriile care ne-au fost smulse cu forta de puterile straine, nimeni nu poate impune Romaniei ce sa faca cu bogatiile ei si cu poporul ei, nimeni nu mai poate provoca in niciun mod emigrarea romanilor, segregarea lor pe niciun motiv.

4. Limba oficiala in Romania este limba romana. Nicio alta limba nu poate fi folosita in institutiile statului decat limba romana. Statul roman va depune toate eforturile pentru ca cetatenii romani care nu cunosc limba romana sa invete limba oficiala a statului roman, astfel ca toti cetatenii romani sa aiba parte de egalitate de sanse. Cetatenii romani care au fost obligati indirect sa nu cunoasca limba romana vor beneficia de translatori autorizati care sa ii ajute in relatiile cu institutiile statului roman si vor fi ajutati sa invete limba romana. Acest lucru nu va aduce atingere pastrarii identitatii culturale si pastrarii traditiilor cetatenilor de alta etnie, care vor putea nestingheriti sa isi pastreze identitatea culturala, religioasa, sociala, traditionala, istorica. Insa este obligatoriu ca toti cetatenii romani sa cunoasca limba romana.

5. Cetatenia romana va putea fi retrasa oricarui cetatean care nu a dobandit-o prin nastere, in cazul in care acesta actioneaza impotriva intereselor statului roman, al poporului roman, ameninta natia si statul roman, impune restrictii si restrangeri de drepturi si libertati, ameninta cu moartea sau cu contagiozitatea unei boli, care abuzeaza de lege si statutul functiei pe care o detine, care ameninta copiii si impune acte medicale obligatorii, care abuzeaza psihic si emotional copiii, care aduce atingere drepturilor si libertatilor cetatenesti ale romanilor! Orice cetatean roman care se considera afectat poate actiona in judecata orice persoana, oficiala sau nu, care incalca drepturile si libertatile cetatenesti! Termenele de judecata vor fi scurte, acordate din 48 in 48 de ore. In cazul in care va fi gasit vinovat, acestuia i se va retrage cetatenia romana si va putea fi expulzat in termen de 24 de ore de la ramanerea definitiva a hotararii. In acest sens, poporul roman decreteaza ca retrage cetatenia romana lui Raed Arafat, pe care il condamna la inchisoare pe viata! Solicitam Parchetului General retinerea si incarcerarea lui!

6. Numai persoanele cu cetatenie romana si exclusiv cu cetatenie romana pot sa fie alese in functiile publice! Cei care au doua sau mai multe cetatenii vor trebui sa renunte la celelalte si sa ramana doar cu cetatenia romana!

7. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman anuleaza starea de alerta, starea de urgenta si decide abrogarea legilor 55/2020, 136/2020, a tuturor hotararilor CNSU, de Guvern, decrete prezidentiale, ordonante de urgenta care au legatura cu starea de alerta si starea de urgenta.

8. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman decreteaza anularea pandemiei de Covid-19 in Romania si recuperarea drepturilor si libertatilor cetatenesti!

9. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman decreteaza destituirea din functia de presedinte al Romaniei a lui Klaus Werner Iohannis, demiterea intregului guvern si al tuturor directorilor, sefilor, secretarilor de stat, destituirea din functiile de conducere a tuturor conducatorilor serviciilor secrete existente in Romania, retinerea de catre parchete a tuturor politicienilor implicati in procesul de deznationalizare, distrugere a tarii, a economiei, emigrarii romanilor, predarea lor justitiei si condamnarea lor pentru crime impotriva umanitatii, inalta tradare si tradarea poporului roman si a Romaniei!

10. Poporul roman declara nule absolut toate contractele de privatizare a industriei Romaniei incheiate incepand cu 1990 si recuperarea industriei, reintroducerea patrimoniului in proprietatea statului roman, proprietatea statului fiind inalienabila, toate aceste contracte fiind incheiate cu incalcarea dispozitiilor constitutionale!

11. Poporul roman decide redeschiderea tuturor minelor de carbune si folosirea inventiilor oamenilor de stiinta romani pentru a le face functionale si nepoluante, plafonarea preturilor la utilitati si subventionarea acestora pentru ca poporul roman sa poata avea un trai decent, cel putin.

12. Vaccinarea nu este si nu va fi obligatorie niciodata. Orice persoana va indrazni sa promoveze obligativitatea unui act medical, conditionarea oricarui act de viata de un act medical se va considera ca este dusman al poporului roman si va fi retinuta imediat si deferita justitiei pentru instigare la omor. Orice obligativitate a unui act medical se constituie in infractiune si atentat la viata omului!

13. Nicio persoana nu poate exercita presiuni, amenintari, constrangeri, etc. asupra copiilor pentru a semna acte, a accepta procedee medicale sau vaccinare, mai ales in ceea ce priveste Covid-19; in sens contrar, va fi condamnat la inchisoare pe viata!

14. Invatamantul se va desfasura liber de orice constrangeri, presiuni si amenintari, obligativitati etc, acesta exercitandu-se intr-un cadru liber, linistit, in care copilul sa vina cu placere la scoala, iar profesorii vor trebui triati astfel incat sa aiba har pedagogic, sa iubeasca Romania si poporul roman si sa aiba respect fata de istoria si traditiile poporului roman!

15. Poporul roman nu va mai purta niciodata masca, nu va arata niciun act cu privire la starea de sanatate pentru a intra in institutii, locuri publice sau private, orice acte de control al sanatatii pentru a-ti trai viata normal fiind considerate a fi tortura, hartuire si incalcarea drepturilor omului!

16. Niciun cetatean roman nu va putea fi vreodata constrans, interzis, limitat in dreptul sau cu prvire la exercitarea drepturilor la credinta! Dumnezeu este totul si noi suntem fiii lui Dumnezeu! Orice persoana care va indrazni sa restranga, anuleze, conditioneze dreptul la credinta si la Dumnezeu se considera ca a savarsit infractiunea de tradare si va fi condamnat la inchisoare pe viata. Nimeni nu va putea interzice, restrange, conditiona procesiunile religioase, slujbele etc.

17. Poporul roman declara Romania libera, independenta fata de orice putere a lumii! Poporul roman se declara liber, independent si suveran! Din acest moment, Romania va depune toate eforturile pentru instituirea unui guvern de uniune nationala format doar din profesionisti!

18. Toate partidele care au condus Romania la dezastru in acesti 31 de ani sunt scoase in afara legii, interzise si membrii lor care au avut functii de decizie in stat sau au fost complici la actiuni de subminare a economiei nationale sau acte de tradare a poporului roman si a tarii vor fi deferiti de urgenta justitiei! PNL, UDMR, USR-PLUS sunt scoase in afara legii, in prima faza!

19. Trusturile mass-media si jurnalistii, televiziunile care au indus panica, teroarea in cetatenii romani, care au interzis aparitia unor medici, juristi, politicieni, luptatori civici, preoti, cetateni romani etc care aveau si alte opinii decat cele ale Guvernului si institutiilor statului in pandemia de Covid-19, care au interzis dreptul la libera exprimare, opinie etc in aceasta pandemie vor fi imediat anchetati si deferiti justitiei pentru a fi condamnati pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hartuire, inducerea in eroare a opiniei publice cu informatii false, incalcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei gasiti vinovati nu vor mai putea sa isi exercite profesia de jurnalist si nici sa emita opinii publice!

20. Magistratii care nu au dat curs prevederilor legale si au refuzat sa respecte legea, fiind influentati si ascultand de ordine politice, precum si juristii, politistii, jandarmii care au incalcat drepturile si libertatile cetatenesti vor fi de urgenta retinuti si anchetati, judecati in regim de maxima urgenta pentru incalcarea dreptului cetateanului roman de a avea acces liber la justitie, la un proces echitabil si mai ales pentru faptul ca au executat comenzi politice prin care au adus atingere drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si pentru refuzul de a ancheta persoanele implicate politic, clasand dosarele penale si refuzand astfel sa ii ancheteze! Toate plangerile penale formulate impotriva lui Iohannis, Citu, Orban, Tataru, Arafat, Voiculescu si a tuturor celorlalti ministri si politicieni in functii publice vor fi repuse pe rol si anchetate in regim de maxima urgenta. Toate decesele din timpul pandemiei de Covid vor fi anchetate de urgenta, cei peste 30.000 de morti cerand dreptate!

21. Avand in vedere ca UE a devenit un factor de putere care isi permite sa se implice si sa influenteze deciziile pe plan national, incalcand grav Constitutia Romaniei, economia romaneasca este subminata de la nivel european, poporul roman este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetatenii romani nu sunt egali in drepturi cu cetatenii celorlalte state-membre UE, fiind considerati cetateni de lumea a treia, ni se fura bogatiile tarii pas cu pas cu aportul UE, ni se incalca traditiile si istoria, ni se anuleaza identitatea si credintele, UE fiind factorul declansator si decisiv in adoptarea si implementarea tuturor deciziilor impotriva esentei neamului romanesc, solicitam iesirea din UE, deci ROEXIT! Solicitam de urgenta organizarea unui referendum!

21. Acest edict se va completa si se va depune in Parlament! Va fi comunicat tuturor institutiilor statului ca edictul poporului roman!

Poporul unit invinge! Dumnezeu a invins in Romania!

Preluare de pe Lumea Justiţiei

7 gânduri despre „Prezentam textul complet al manifestului scris de Doamna Diana Şoşoacă”

 1. Sandu Tudor (Fericitul Martir Daniil de la Rarău): CARE ESTE CAUZA DURERII DIN CEASUL DE ACUM?

  22 Decembrie 1896-17 Noiembrie 1962 Aiud, Râpa robilor
  Întemnițat timp de: 8 ani la: Canal, Aiud

  “Nemulțumirea diavolească, nemulțumirea metafizică a celui ce veșnic se svârcolește în gol e trăsătura de temelie a vremurilor noastre de acum. Oricare din noi simte un rău, o neliniște sub apăsarea unui bolovan de zădărnicie. Nu se poate tăgădui prin aceasta că omenirea nu a fost îndurerată, nu a suferit pururea. Mulți au dovedit-o cu prisosință: durerea e baza vieții și chiar conștiința eului nu o avem decât prin suferință. Deapururi omul și-a țipat tragedia sufletului său căzut. Niciodată însă nemulțumirea nu a fost mai obștească din atâtea mulțimi de pricini și în atâtea chipuri deosebite și puternic vădită. Nu perspectiva vreunui gând pesimist mă face să înțeleg astfel vremea noastră, ci observația concretă a vieții.

  Care e pricina, e principala întrebare? De-ar mai da vreun oracol ca odinioară răspuns cred că ar avea forma acestui dureros și adânc – cuprinzător țipăt al lui Dostoievski, acest profet al vremurilor noastre:

  ”Omul nu poate fi decât laș în vremurile acestea”.

  Boala cea adâncă a veacurilor e suprema lașitate pe care Apocalipsul ne-a proorocit-o. ”Oare omul care a căpătat conștiință de el însuși poate cu adevărat să se respecte”? analizează mai departe marele scriitor rus. Încheierea aceasta este răsturnat și protivnic a tot ce ar crede cineva care se află la începutul încercărei de cucerire proprie și conștientă. Toți cei ce suntem novici în lupta contra noastră înșine ne spunem: să ajungi să-ți dai seama de rezultatele propriilor tale fapte pare că te pune în stăpânirea unei conștiințe relativ activă și în creștere, care tinde spre o înfăptuire din ce în ce mai desăvârșită. Așa ne creăm din judecata primei păreri cercul cel vicios în jurul căruia ne învârtim continuu, așa ne făurim marea iluzie raționalistă, care crede să mântuiască pe om prin om.

  Care ar fi leacul? Pocăința. Recunoașterea păcatului de individualizare a omului, păcat ce i-a intrat în sânge decând a mușcat din fructul pomului cunoștinței binelui și răului. POCĂINȚA ȘI MĂRTURISIREA EI. Niciodată nu e târziu și nici greu să te întorci pe drumul cel adevărat pe care te așteaptă să te însoțească dragostea Lui, ca și pe drumul dela Emaus. În adevăr, celor ce sunt asemenea copiilor lesne le va fi. Totuși noi să fim cinstiți și curați cu noi înșine; ceea ce împiedică atâția oameni de a fi azi creștini e tocmai această condiție de mărturisire deplină a păcatelor noastre. Aici simțim toată lașitatea. Ne lipsește curajul de a ne supune. O mărturisire făcută în general, în principiu, făcută lui Dumnezeu, o putem împlini oricând și ori de câte ori, însă umilința ceia deplină să îngenunchezi în fața unui om, acelui care se numește preot, a-i povesti lui în amănunțime toate mizeriile trupului și duhului tău, a-i dezvălui slăbiciunile tale ascunse pe care numai Dumnezeu singur le cunoaște, a te înfățișa ca un vinovat înaintea cuiva care-ți este egal și care poate nu prețuiește nimic și care poate nu te înțelege cu desăvârșire – iată ce oprește pe cei mai mulți.

  Cum să regăsim acest eroism străbun al supremei renunțări, iată singura condiție de a reveni la Hristos”.

  Extras din articolul ”Un gand de capat de an”, publicat de Sandu Tudor in Buletinului Asociației Creștine Studențești din București, Anul IV, no. 1, Ianuarie 1927

  Sandu Tudor (Fericitul Martir Daniil de la Rarău) despre NOUA SPIRITUALITATE
  „Viaţa duhovnicească nu este nici nouă, nici veche, e veşnică asemenea Duhului cel Sfânt al lui Dumnezeu. Vremea de acum pare că nu poartă semnele adevăratei duhovnicii. Dăinuieşte mai mult o „preocupare”, o mirare, nu o trăire în cele sfinte. Sub icoana Hristosului întrezăreşti mutra animalului decăzut al veacului. Câtă murdărie grămădită în viaţa ascunsă a fiecăruia, cât băligar de păcate care face din suflet o hazna, cât puroi care astupă urechile și înăbuşe inimile! Trebuie să fie ars în cenuşă de minunea acelui foc duhovnicesc pe care a venit să îl aprindă Hristos.

  Şi tu, întrebătorule, ce vrei să afli o întrebare de viaţă, fără a fi profet, deschide cartea de sfârşit a Evangheliei. Prin slovele ei vei urca şi vei vedea departe ceva din sângeriul amurg al celei din urmă înserări a Apocalipsului. Atunci drept răspuns îţi va ţâşni un strigăt neîndoios: Vine bestia, Vine Antihristul! Vine spiritualitatea Răului, a Celui ce se îmbracă pentru a înşela în înger de lumină.

  Să nu ne minţim. Există şi o spiritualitate a Celui întunecat, foarte asemănătoare cu cea a Hristosului. Ea se apropie mai puternică decât oricând. Cu cât lumina creşte, cu atât şi umbra e mai neagră. Aceasta este aşa fără vreo sminteală pentru că Domnul Slavei vine, vine deasupra veacurilor, mai fatal ca orice. Dacă ne este dat ceva nou pentru cei ce voim să slujim Semnul Răstignirii, nu este o nouă spiritualitate, ci o nouă pocăinţă voinică şi aspră ca pentru nişte adevăraţi ostaşi ai celui ce vine pe calul alb de apoi”.

  Sandu Tudor-Revista Tiparniţa Literară Noua spiritualitate, 1928

  Apreciază

 2. Avocat Gheorghe Piperea:
  Patru comisii ale Camerei Deputaților, respectiv, Comisia pentru drepturile omului, Comisia de Sănătate, Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională și Comisia IT au dat aviz nefavorabil ordonanței arahatian-cîțiene privind nazipass-ul sanitar.
  Certificatul “verde”, în varianta contorsionată arahatian-cîțiană și toate restricțiile aferente vor pica, împreună cu ordonanța. Entitatea care ocupă azi Palatul Victoriei (care nu poate guverna, ci doar schimba becuri sau plivi iarba pe acolo) nu mai poate emite alte ordonanțe sau hotărâri totalitare.
  În ciuda numelui unuia dintre președinții de comisie, deputații nu au șovăit.

  Apreciază

 3. Avocat Gheorghe Piperea:
  La presiunea lui Arahat, infractorul Cîțu* a prelungit din nou starea de alertă.
  Hotărârea este nulă, pentru că țara nu are guvern** – asta din cauza lui Iohannis, care a omis să numească un premier interimar, plecând din țară la nu știu ce eveniment de importanță galactică (probabil la golf, undeva, în Slovenia).

  Nu voi mai face, individual, nicio acțiune în anulare a acestei noi mizerii arahatien-cîțiene; pe judecătorii din București, oricum, îi doare fix la bască de legalitate și Constituție.
  Rămâne ca fiecare să interpretăm legea și să purtăm sau nu măști, să ne vakseenăm sau nu pentru a intra la food court în mall sau la club, să ieșim sau nu la protest, în uichend, cu sutele de mii.

  Hai liberare!

  *individul uzurpă calitatea oficială de premier, fiind demis de Parlament, neavând dreptul să semneze nici hotărâri CNSU ca președinte
  **nici măcar un guvern interimar nu ar putea prelungi starea de alertă, pentru că se opune art.110 alin. 4 din Constituție; starea de alertă este o situație exceptională care nu poate fi instaurată decât de un guvern cu puteri depline

  Apreciază

 4. Sfântul Efrem Sirul

  “Cu acest fel de chip va veni, preapângăritul, ca un fur, ca să înşele pe toţi: smerit, liniştit, urând cele nedrepte, dinspre idoli întorcându-se, evlavia mai cu seamă cinstindu-o, bun, iubitor de săraci, peste măsură de frumos, prea cu bună aşezare, blând către toţi, cinstind cu cuviinţă neamul iudeilor, fiindcă ei aşteaptă venirea aceluia. Şi după ce multe noroade şi gloate vor vedea nişte fapte bune ca acestea şi puteri, toţi cu o socoteală se vor face şi cu bucurie mare îl vor propovădui pe el împărat, zicând unii către alţii: Au doară se mai află vreun om bun şi drept ca acesta?”

  Sfântul Efrem Sirul, Cuvânt pentru a doua venire a Domnului, sfârşitul lumii şi venirea lui Antihrist în Apostazia şi Antihristul după învăţăturile Sfinţilor Părinţi, Constanţa 2008

  Apreciază

 5. Antihrist
  IOAN IANOLIDE

  Satana este prima creatură ce s-a opus lui Dumnezeu. Păcatul originar a început prin ispitirea omului de către satana. Satana a iscat în om “eul”, tentându-l cu orgoliul şi plăcerea şi ispitindu-l să se despartă de Dumnezeu. Aşa a ajuns omul „eu fără Dumnezeu”, sau chiar „eu împotriva lui Dumnezeu”.

  Duhul satanic ispiteşte din afară pe om, se strecoară într-un gând şi în cele din urmă umple omul în toată fiinţa lui sufletească şi trupească. Oamenii satanizaţi folosesc magia neagră, dar de multe ori nu mai au conştiinţa satanizării lor, ba chiar îl neagă pe satana, însă sfârşitul lor este nebunia şi sinuciderea.

  Satana ajunge să stăpânească omul, apoi îl face agent al său, al răului comunitar şi al răului politic. Omul satanizat este un pericol social, cultural, politic şi spiritual. Satanizarea colectivă şi organizată politic este un monument de răutate, ce se asemuieşte sfatului satanic din iad, oştirilor demonilor şi ordinii demonice din iad. Satanizarea ajunsă stare de lege, de ordine şi de guvernare creează o atmosferă satanică, o pseudo-spiritualitate şi o modalitate de vieţuire satanică. Sunt astăzi organizaţii omeneşti satanizate ce răspândesc satanismul. Satanizarea e mai rea decât păgânismul.

  Când forţele satanice ajung să cucerească puterea în lume, ele îşi fac oştiri ca să le apere, legi care să le organizeze, ideologii care să le justifice şi chiar religii ca să-i înşele pe oameni.

  Guvernarea puterilor satanice se justifică prin starea de păcat şi necredinţă şi ea are o durată corespunzătoare iconomiei providenţiale, prin care lumea îşi va plăti rătăcirile ei până ce se va pocăi şi va reintra în rânduiala dumnezeiască a vieţii. Creştinii nu trebuie să lase forţele satanice să cucerească puterea; iar dacă au cucerit-o, ei trebuie să-şi organizeze forţele şi să o învingă în numele lui Hristos.

  Creştinismul este veghea şi puterea sfântă care răspunde de mântuirea lumii. Şi vai de creştinii ce nu corespund sfintei misiuni ce le este încredinţată, căci Dumnezeu va ridica şi din pietre pe alţi aleşi ai Săi, care să-I zidească Împărăţia!

  Antihrist este un om, şi anume un om politic ce va stăpâni lumea descreştinând-o, satanizând-o şi pierzând-o.

  Antihrist e persoană, dar fenomenul antihristic e social-politic. Hristos este şi El persoană, dar creştinismul este fenomen general-uman. Iată cele două poziţii, cele două lumi şi cele două persoane ce stau faţă în faţă în confruntarea apocaliptică: Hristos şi antihrist.

  Antihrist are neamul său, oştirea sa, filozofii săi, activiştii săi, legile sale, spiritualitatea sa, cultura sa, civilizaţia sa, lumea sa, aliaţii săi, tovarăşii săi de lucru, slugile sale, spionii săi, călăii săi, metodele sale şi este plin de înţelepciune, iscusinţă şi putere. El ştie să fie şi frumos, şi bun, şi omenos, spre a induce lumea în eroare[1]. El convinge şi pe unii creştini, până ce-i va pierde, căci el nu suferă pe Hristos.

  Antihrist e ofensiv, cuceritor şi revoluţionar. El foloseşte aurul ca zeu şi ca putere, minciuna ca argument şi capcană, tirania ca guvernare. El ştie să dizolve prin libertate, să anuleze prin egalitate şi să stăpânească prin putere.

  Sabia e argumentul său suprem: ucide pe toţi cei ce nu i se supun. Urăşte adevărul, dragostea, dreptatea şi toate valorile ce vin de la Dumnezeu. Antihrist e spiritul caiafic perpetuat în istorie prin uciderea lui Hristos. Pentru antihrist, Iuda şi Caiafa sunt sfinţi, iar Hristos este trădătorul. Antihrist se vrea pe sine centrul lumii, prin alungarea hristocentrismului.

  Pe mulţi sfinţi îi va sili el să i se închine, dar tot nu-şi va asigura puterea. Puterea lui e tolerată de iconomia dumnezeiască pentru a se respecta libertatea omului. Puterea lui se explică prin păcatele şi necredinţa oamenilor, prin orgoliul de a stăpâni lumea şi prin ispitirea satanică. Oamenii au de ales între a sluji lui Hristos sau lui antihrist.

  Puterea lui antihrist are un caracter local şi altul universal, un caracter temporar şi altul etern. Bătălia apocaliptică este necurmată până la biruinţa finală
  a Mielului.

  Puterea lui antihrist e tolerată pentru o vreme, iar vremea aceea este în funcţie de trezirea creştinilor, căci creştinii vor suferi până ce vor deveni vrednici de Hristos, asemenea Lui, biruitori prin El.

  Creştinii participă cu Hristos la mântuirea lumii, după cum antihrist participă cu fiii întunericului la pierzania lumii. Creştinii să nu uite că adesea fiii întunericului sunt mai înţelepţi, mai viguroşi şi mai puternici decât fiii luminii. Creştinii să înţeleagă că neprihănirea lor, energia şi puterea lor trebuie să depăşească şi să învingă pe a fiilor întunericului.

  Creştinătatea va triumfa prin Hristos. El vine să desăvârşească şi să facă posibilă mântuirea lumii căzută în păcat.

  Antihrist va fi biruit de Hristos.

  Ioan Ianolide, Deţinutul Profet, Ed. Bonifatie, 2009

  Apreciază

 6. Părintele Justin Pârvu despre Corneliu Zelea Codreanu

  Iniţiatorii mişcării legionare erau în primul rând oameni creştini model, erau nişte modele ale societăţii. Ei au adus un mare aport neamului şi Bisericii în acea perioadă. Au refăcut viaţa bisericească şi duhovnicească a poporului, pentru că era o oarecare decădere. Au întreţinut o flacără aprinsă de rugăciune, au întreţinut un spirit viu al jertfei şi al sacrificiului, al omeniei. Acei tineri nu au urmărit scopuri politice, ci doar să înalţe neamul pe linia Bisericii. Nu era vorba de vreo rătăcire, să pui neamul mai presus de Biserică, ci doar să aduci neamul în Biserică şi la consolidarea aceasta au contribuit minţile cele mai înalte ale culturii şi spiritualităţii noastre de atunci, pe care noi acum le îngropăm. Ei au reuşit să îi dea ţăranului o pâine mai ieftină, acesta era de altfel scopul lor. În afară de asta, au avut un rol foarte important în stăvilirea comunismului. De pildă, în anul 1920 când era ancorat la Iaşi steagul roşu deasupra atelierelor din Nicolina, alături de fotografia lui Marx, Codreanu s-a ridicat şi a aruncat de acolo cârpa aceea roşie. Atunci mult tineret s-a ataşat mişcării legionare. Erau multe manevre străine, ce introduceau la noi în țară corupţia, în special ruşii şi evreii, care stăpâneau presa, învăţământul şi comerţul. Legionarii nu au avut nimic cu poporul evreu în sine. Ba chiar erau mulţi evrei simpatizanţi ai Mișcării, iar Radu Gyr însuşi a înfiinţat Teatrul evreiesc. Însă s-au ridicat împotriva lor atunci când atentau asupra teritoriului nostru românesc.

  Politica întotdeauna a fost asemeni păgânismului cu care a luptat Creştinismul de-a lungul secolelor, încă de la începuturile lui. Ca şi atunci, aşa cum spunea şi Sf. Iustin Martirul şi Filosoful, creştinul trebuie să se lepede de imoralităţile păgâne, apoi să înveţe legea creştină, să cunoască adevărata filosofie, a cultivării calităţilor sufleteşti şi apoi să le aplice practic în viaţa de zi cu zi. Aceasta a făcut Mişcarea Legionară şi munca lor sinceră le-a încununat-o bunul Dumnezeu cu martiriul. Bineînţeles că cei care au învins au scris istoria şi au scris-o cum le-a plăcut, transformându-i pe legionari în nişte terorişti, nazişti, antisemiţi. Ei vin acum cu holocaustul lor, cum că românii i-au maltratat şi i-au dus în lagăre; dimpotrivă noi i-am protejat pe evrei. Antonescu avea ordin de la germani să îi aresteze pe evrei şi să îi închidă în lagărul din Transnistria. Antonescu ce a făcut? Nu a arestat niciun evreu. Ci în locul evreilor a adunat toţi ţiganii, i-a dus în lagăr, unde trebuiau duşi evreii. Nemţii ne întrebau cum stăm cu evreii. „Da, i-am deportat pe evrei”, pe când evreilor le-a dat în alb paşaport Antonescu să părăsească ţara şi aşa au scăpat de uciderea nemţilor.

  Este cunoscut faptul că era o relaţie amicală între Codreanu şi rabinul sef din România, care a fost foarte impresionat de personalitatea Căpitanului, şi se întrețineau în discuții. Căpitanul era chiar şi împotriva nazismului. Se ştie că atunci când au vrut să cumpere o maşină, Codreanu a dat ordin camarazilor săi să cumpere o maşină străină, dar numai nemțească să nu fie. Nu împărtăşea deloc spiritul egoist al nazismului. Dacă nu era mişcarea legionară am fi avut aceeași soartă cu a sârbilor, cum au fost ei decimaţi de germani, cu protecţia papalităţii cu tot. În fond, atât ruşii cât şi germanii erau state cu o puternică doctrină ateistă.

  …Îmi amintesc de ceea ce spunea Corneliu Zelea Codreanu – că aici vor veni toate neamurile să se desfăteze de frumuseţea şi bogăţia acestei ţări. Iată cum cuvintele lui se adeveresc. Şi văd o asemănare mare între acest Codreanu şi domnitorul Mihai Viteazul, pentru că amândoi au luptat pentru biruinţa acestui neam, prin stârpirea tuturor duşmanilor şi străinilor ce ne-au oprimat şi furat bogățiile şi valorile ţării. Amândoi au murit martirizaţi pentru nişte idealuri măreţe şi dumnezeieşti. Amândoi erau personalităţi puternice, alese de Dumnezeu, cărora puţini le puteau sta înainte. Oameni care au pus mai presus neamul şi naţia decât propriile lor
  interese şi de aceea Dumnezeu i-a ales pe ei să împlinească acest plan divin, al unităţii noastre româneşti. Cel care a continuat această luptă şi acest ideal al unităţii noastre de neam, a fost Corneliu Zelea Codreanu. Aceşti oameni, alături de alţi domnitori măreţi ai neamului nostru, fac parte din planul lui Dumnezeu care acţionează în istorie.

  Codreanu a fost cel care a dat semnalul nenorocirilor ce vor urma. El a spus: „Dacă armatele ruseşti mai dăinuiesc la noi, Europa se va transforma într-un stat sovietic”. Şi într-adevăr Europa are conducere unică. De aceea, nici canonizările nu se pot face.

  (Fragmente preluate din cartea Ne vorbește Părintele Justin)

  Apreciază

 7. Directorul științific principal al Pfizer, Philip Dormitzer, admite că țesutul fetal avortat este utilizat în programul de vaccinare al companiei, dar că angajații ar trebui să se limiteze la narațiunea oficială a Pfizer, care omite orice mențiune despre țesutul fetal avortat, pentru a evita orice problemă cu publicul.

  Dezvăluirile Project Veritas confirmă avertismentele ActiveNews, care a insistat în van asupra declanșării unei dezbateri firești în societatea românească, a unei Comisii de Bioetică a Bisericii și a specialiștilor în domeniu din România, despre conținutul real al pseudo-vaccinurilor injectate în masă în populație, la ordinul unor politicieni veroși și vremelnici, injectări ce rămân cu efecte absolut necunoscute pe termen lung.

  Iată și dovezile Project Veritas:

  Vanessa Gelman, care ocupă funcția de director principal al Pfizer pentru cercetare la nivel mondial, a încurajat personalul să fie atent atunci când vorbește despre celulele fetale umane în programul de vaccinare al companiei.

  „Din punctul de vedere al afacerilor corporative, dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate”, a declarat Gelman.

  „Riscul de a comunica acest lucru în acest moment depășește orice potențial beneficiu pe care l-am putea vedea, în special în ceea ce privește membrii publicului larg, care ar putea prelua aceste informații și le-ar putea folosi în moduri pe care noi nu le dorim să fie difuzate. Nu am primit nicio întrebare din partea factorilor de decizie politică sau a mass-mediei pe această temă în ultimele săptămâni, așa că dorim să evităm să ridicăm acest subiect dacă este posibil”, a mai spus ea.

  Chiar așa: cine să întrebe: media aservită sau politicienii mituiți de companie, cum sunt unii care ocupă poziții chiar în Parlamentul României?

  Denunțătorul care a împărtășit aceste e-mailuri cu Project Veritas, Melissa Strickler, auditor de calitate a producției Pfizer, a declarat:

  „Sunt atât de înșelători în e-mailurile lor, încât este aproape ca și cum [țesutul fetal] ar fi chiar în vaccinul final. Asta m-a făcut să nu am încredere”, a spus ea.
  https://www.activenews.ro/stiri/O-angajata-a-companiei-Pfizer-dezvaluie-discutiile-secrete-despre-EMBRIONII-UMANI-din-vaccinul-PFIZER-Dorim-sa-evitam-ca-informatiile-despre-celulele-fetale-sa-fie-vehiculate.-Riscul-e-prea-mare.-CONFIRMAREA-AVERTISMENTELOR-ACTIVENEWS-169837

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s