Tragediile provocate de substanţa numită vaccin. Behăitorii de la televiziunile ticăloase nu vă vor spune adevărul. Ei ascund adevărul, fiind bine platiţi pentru asta

Imagini îngrozitoare ale nou-născuților cu un singur ochi și coadă, deformate de „vaccinuri”. Canalul de televiziune turc „Beyaz” a fost la o conferință de presă care arăta fotografii ale bebelușilor născuți oribil defigurați după ce mamele lor au fost injectate cu „vaccinurile” Covid din Pfizer și Moderna.

Aceste informații de ultimă oră vor fi traduse și în olandeză:

„Erbakan: S-au născut copii cu un singur ochi și coadă!” Președintele Partidului Turc al Asistenței Sociale, Fatih Erbakan, se afla în fața camerelor din Ankara. Au fost medici, un psiholog clinic, un neurochirurg și specialist în boli toracice, profesorul dr. Serhat Fındık, care îl susținea.

https://www.youtube.com/embed/ywPmw2Y3QkE?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=ro&autohide=2&wmode=transparent Transcript:

Da, dragi telespectatori, Fatih Erbakan, președintele Partidului Turc al Asistenței Sociale, care nu avea vaccinul Coronavirus, a stat în fața camerelor cu trei medici lângă el și a arătat câteva fotografii … A arătat o fotografie a unui schimbător de gene. El a spus, „Nu este un vaccin, este un gen de expansiune. După cum puteți vedea aici, un copil cu coadă s-a născut din cauza unui defect genetic. Copiii s-au născut cu un ochi și o coadă … ”

Fotografiile copiilor sunt prezentate cu mai multe brațe și picioare, sau cu un singur ochi sau cu un corp complet afectat acoperit cu păr, o piele de animal. Erbakan: „Acesta nu este de fapt un vaccin; aceasta se numește științific o terapie genică sau un schimbător de gene! ” El arată o fotografie … „Aici vedeți un copil născut cu o coadă, un defect genetic. Iată un bebeluș cu pielea unui animal. Iată un bebeluș cu patru picioare și trei brațe. Științific, aceasta se numește terapie genică. „Deci, această tehnologie poate fi utilizată și terapeutic, dar poate provoca o structură diferită și provoacă mutații, cum ar fi bebelușii cu coadă, cu patru picioare și trei brațe. Este o armă care poate fi folosită! ”

Amintind că există o substanță străină în vaccinurile moderne ale Ministerului Sănătății din Japonia, Erbakan a susținut că aceeași substanță se găsește și în vaccinurile biotehnologice. Fatih Erbakan a spus: „Sunt gata să discut acest lucru cu oamenii de știință. Să venim cu aceste date în prezența celor 83 de milioane de oameni. Să vină cei care se împotrivesc să (le) ia (datele/dovezile). Avem documente și dovezi disponibile. ”

Sursa – eindtijdnieuws.com

Preluare de pe Daniel Vla, Ortodoxie, Ţara, Românism

4 gânduri despre „Tragediile provocate de substanţa numită vaccin. Behăitorii de la televiziunile ticăloase nu vă vor spune adevărul. Ei ascund adevărul, fiind bine platiţi pentru asta”

 1. Iata cand cineva e cazut sub anatema,chiar daca nu s-a pronuntat impotriva lui vreun sinod ortodox.Iata cand cineva e cazut in erezie,iata cand cineva oricare ar fi el e eretic,chiar daca nu s-a pronuntat impotriva lui vreun sinod ortodox care sa-l anatemizeze pe el,care sa-i anatemizeze erezia in care a cazut.Cineva ma intreaba ca sectantii:”Dovedeste,unde scrie clar cand cineva poate fi considerat eretic fara a se fi convocat vreun sinod care sa-l condamne ca eretic;unde scrie ca cineva e cazut sub anatema fara sa se fi convocat pt el vreun sinod care sa-l anatemizeze pe el nominal?”Iata dovada patristica:
  .https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=181975347413753&id=100068038650698&sfnsn=mo

  Apreciază

 2. A tăcea vinovat când se știe că în producerea vacxenului fascistoid, au fost sacrificaţi fetuși vii avortaţi, reprezintă din partea reprezentanţilor propagandistici ai BOR o complicitate criminală cu slugile antihristice ale leviatanului, lipsă de grijă şi dragoste părintească faţă de turma oilor naive și neinformate , pe care o au în păstorire.
  Toţi de la vladică la opincă au aflat de complicaţiile, reacţiile multiple adverse și morţile declanșate de această satanistă injectare.
  La începutul plandemiei arhierei și preoţi aflători în treabă și habarniști în domeniul medical, au îndemnat poporul prostit și adormit să se injecteze.Ii mustră oare acum conștiinta sau dorm liniștiţi, fără grijă, asistând la acest masacru în forţă, ordonat și pus în aplicare de oculta masonico sionisto-satanistă. Fără mărturisire curată, demnă și fermă în aceste vremeri de restriște și cernere, fără asumarea jerfei și suferinţei, fără a avertiza credincioșii de pericolul mortal, pe care îl are injectarea(fizic si duhovnicesc), nu mai pot sluji cu vrednicie Domnului Hristos.
  Fără jertfa martirică a miilor de Preoţi,monahi și mireni torturaţi zeci de ani, uciși în închisorile comuniste, ce s-ar fi ales de poporul nostru amărat și prigonit? Ce s-ar fi ales de jilţurile și mitrele arhierești ale mai marilor BOR trădători ai Ortodoxiei la Creta?
  Ieri ca și astăzi au ales omertà!

  Apreciază

 3. „Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.” – (Ioan 15:13)

  ”Dacă mama va lăsa copilul să fie vaccinat, este ca şi cum l-ar da la moarte. Am spus de mai multe ori să luăm modelul lui Brâncoveanu, care cu mărime de suflet privea mucenicia fiului său cel mic, Matei. Învăţaţi copiii să trăiască în legea creştinească, aceste obiceiuri să le deprindă mai cu seamă; nu mai e nevoie de nicio altă ştiinţă, de nicio şcoală; prin orice mijloace copiii noştri sunt otrăviţi nu numai cu aceste vaccinuri, ci cu atâtea informaţii mincinoase la adresa creaţiei lui Dumnezeu, cu calculatorul şi cu tot soiul de filme, care oferă copilului o educaţie antihristică“.
  Cuviosul Părinte Justin Pârvu
  Revista Atitudini nr.8; 7 octombrie, 2009

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s