Prin acţiunile lor, pseudo-ierarhii români Îl socotesc pe Mântuitorul Hristos –Izvorul vieţii şi al nemuririi – ,,aducător de boală şi de moarte’’

Vasile Banescu va batjocori Sfânta Biserică Ortodoxă Româna atâta vreme cât va fi lasat! De la sine nu va renunţa, nu se va pocăi, nu se va smeri! El nu a fost impus Patriarhului Daniel, ci literalmente este o „creaţie” a respectivului, fiindu-i principala şi cea mai stridentă vuvuzelă! Vasile Banescu este Patriarhul Daniel, iar Patriarhul Daniel este Vasile Bănescu! Gemeni identici, doar cu „funcţii” diferite! Amândoi se află în acelaşi duh, în aceeaşi direcţie, pe acelaşi drum! Oamenii aceştia, precum şi cei împreună cu dânşii, ca de exemplu pseudo-ierarhii Casian Crăciun, Calinic Argatu, Nifon Mihăiţă, Irineu Popa, Andrei Andreicuţ, ori zisul arhimandrit Ciprian Grădinaru, promotori făţişi ai infestarii cu serurile morţii, au ajuns deja, fără nici un fel de eufemism, in-luciferizaţi! Ei sunt purtători de cuvânt, ideologi, activişti, reeducatori şi torţionari ai legiunilor NOM! Au depăşit chiar si ecumenismul, căci, prin impunerea măştilor, a „distantarii sociale”, a „linguriţei de unica folosinţă” la Sfanta Euharistie, a Spovedaniei „de la 2 metri distanta”, a hulirii Sfintelor Icoane şi a Sfintelor Moaşte, au întemeiat o nouă „dogmatica”, satanică si satanistă, care Il „axiomatizează” pe Mântuitorul Hristos ca „aducator de boală şi de moarte”! S-au atins astfel demenţa si delirul maxim posibile! Urâciunea urâciunilor pustiirii! Până şi să afirmi că Dumnezeu nu există, este mult mai puţin grav! Dar cu siguranţă ca toti îşi vor lua plata lor! Iar Biserica va rămâne in veac Mireasa Neprihanita a Celui Ce S-a rastignit pentru Ea, cu moartea pre moarte călcând!

Mihai Dinculescu

9 gânduri despre „Prin acţiunile lor, pseudo-ierarhii români Îl socotesc pe Mântuitorul Hristos –Izvorul vieţii şi al nemuririi – ,,aducător de boală şi de moarte’’”

 1. Pe data de 2 octombrie 2021, doctorul Jean-Gabriel Balique, eminent membru al Academiei Naționale de Chirurgie a Franței, a adresat o scrisoare deschisă senatorilor și deputaților din Parlamentul de la Paris, prin care cere eliminarea Pașaportului de Vaccinare și renunțarea la sloganul mincinos „toți vaccinați = toți protejați”.
  Acum ne confruntăm în România cu o situație îngrozitoare, la care asistăm neputincioși, prin care toată mass media vândută, în frunte cu toate posturile de tv, asevite intereselor politice fac o propagandă rușinoasă, scârboasă și deșănțată vaccinării, inducând în eroare gravă populația amețită, ademenind-o către prăpastia morții.
  Iată câteva selecții din textul scrisorii, un important exemplu de „sursă medicală credibilă”cerută imperativ de corifeii vaxinului, în frunte cu „comandantul acțiunii”:

  Prima constatare care se impune este că „vaccinul” nu protejează și nici nu împiedică contaminarea (cf. Declarația ministrului Sănătății Olivier Véran în fața Consiliului de Stat din luna aprilie 2021).
  Nu a mai existat niciodată în medicină situația impunerii unui tratament sau unei vaccinări care nu funcționează.
  Pe 2 octombrie 2021, Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) înregistra 26.523 de decese legate în mod indubitabil de vaccinuri și 2 milioane de complicații dintre care 1 milion grave.

  Medicii semnalează creșterea numărului complicațiilor apărute în săptămânile de după vaccinare: numeroase cazuri de paralizii faciale, de miocardite și pericardite, complicații cardio-vasculare (infarct, AVC) la persoanele relativ tinere, alterare accelerată a stării generale la persoanele vârstnice, cancere – care până acum erau controlate – explodează după vaccinare, boli auto-imune precum poliartritele sau tiroiditele se dereglează în săptămânile care urmează vaccinării.

  Medicii semnalează 18 cazuri grave la vaccinul Moderna, tineri care nu prezentau riscuri de forme grave sau de deces din cauza COVID, dar care vor rămâne probabil cu sechele pe viață în urma vaccinării.

  Nici unul dintre vaccinurile obligatorii nu a provocat atât de multe complicații.
  În prezent, medicii îngrijesc mai mulți pacienți pentru complicații ale vaccinurilor decât pentru COVID însuși.

  Nu începeți din nou cu sindromul Cernobîl, când ni s-a spus că norul nuclear radioactiv s-a oprit la frontieră! Nu uitați de scandalul Sângelui Contaminat! În legătură cu acest subiect, știați că Institutul Francez al Sângelui impune un decalaj de 28 de zile după vaccinarea cu un vaccin atenuat (rujeolă, rubeolă, oreion, febră galbenă…), însă nu își ia nici o precauție în privința donatorilor de sânge recent vaccinați cu aceste noi vaccinuri, la care biodistribuția în organism este cunoscută incomplet?

  Nu este aceasta o nouă dovadă de ignorare a principiului precauției și un potențial scandal care urmează?
  Vă cer să priviți dincolo de cifrele oficiale, total manipulate, și să refuzați vaccinarea obligatorie, cu atât mai mult pentru copii, cărora li se pune în pericol viitorul.

  Faceți măcar un moratoriu, în cursul căruia să puteți asculta opinia numeroșilor medici, oameni de știință și a altora care încearcă să se facă auziți, dar care sunt boicotați sistematic atunci când opinia lor se află în contradicție cu politica sanitară guvernamentală.
  Eliminați Pașaportul de Vaccinare și opriți propaganda rușinoasă și mincinoasă despre vaccinare: „toți vaccinați = toți protejați”, lozincă total falsă, după cum știm acum!
  Ridicați sancțiunile tuturor membrilor personalului medical nevaccinați, cărora li s-a interzis să își exercite meseria.
  Fiți conștienți că ați fost informați și, atunci când adevărul va ieși la suprafață, căci el va ieși – mai devreme sau mai târziu – ținând cont de acumularea datelor științifice despre complicații, veți fi trași la răspundere!

  sursa:activenews

  Apreciază

 2. Dr. Franc Zalewski a găsit o altă formă de viață în flacoanele C-o – v – i-d V – a – x
  El este extrem de tulburat de ceea ce a descoperit.

  A analizat 3 fiole de vaccin Pfizer, a confirmat ca 2 din ele era doar simpla solutie salina, insa a 3-a continea ceva ce nu a mai vazut niciodata (si nici noi).

  In afara de oxidul de grafen, in interior a mai gasit ceea ce initial a denumit ca fiind niste „oua”, din care s-a dezvoltat in 4 zile, in conditiile unui mediu propice, o „chestie”, asa a denumit-o, pentru ca nu a stiut cum sa o denumeasca (filmuletul e subtitrat in engleza, „the thing”, „lucrul”, daca traduci mot-a-mot, insa nu este un lucru, este o chestie VIE).

  Capul ajunge la 2 mm, insa „bratele”/tentaculele ei, in numar de trei, ajung la 2,5 metri si sunt colorate individual. „Chestia” ajunge sa creasca, „alimentandu-se” cu oxidul de grafen. „Chestia” este VIE, si este FORMATA DIN ALUMINIU SI CARBON!!!!Nu exista fiinta vie cunoscuta de lumea stiintifica din ziua de azi, care sa fie formata numai din aluminiu si carbon. Dar ea creste, se dezvolta pana la acele dimensiuni uriase, si se si multiplica. De asemenea, la capatul fiecarei tentacule, are niste „gheare” din carbon, ceva cu care sa se ataseze.

  De asemenea, deocamdata este intr-o stare latenta, de „adormire”, nu facea absolut nimic, insa dl doctor banuieste ca ea nu va fi lasata asa, i se va da un semnal din exterior pentru activare, si atunci… Dumnezeu cu mila, nimeni nu stie ce va face.

  Uitati-va la poze, sunt marite foarte mult, Dr. Franc Zalewksi a facut o prezentare foarte buna, cu tot cu poze si grafice, cu tot ceea ce a descoperit.

  Asta explica prezenta oxidului de grafen in vaccinuri, ca si mijloc de „hranire”, explica si faptul ca NU toate fiolele de vaccin contin asa ceva, este la ruleta ruseasca, doar anumite fiole, anumite loturi, contin aceasta nenorocire.
  Sa va pegatiti psihic, arata ca un organism extraterestru.

  De asemenea la final, arata, marit de foarte multe ori, structura „pamatufurilor” cu care se recolteaza ADN-ul din testele PCR, ca de fapt asta sunt, instrumente de recoltare a ADN-ului si se intreaba, de ce ar fi nevoie de asa ceva. Arata groaznic!!!
  Traducere Ruxandra -Viorela Adam
  https://www.bitchute.com/video/SCnaAI3fLL5B/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s