Cum se ucid oamenii în spitale. Ghid practic

Cand se comit asemenea faradelegi, tacerea inseamna complicitate.

Un om din nord-vestul ţării a fost internat în spital într-o stare îngrijorătoare. Nu ştiu dacă a fost infectat cu covid, ori a avut altă boală. Cert e că suferea de o formă severă de diabet. Primele măsuri: i s-a aplicat masca de oxigen, care urma să fie luată după constatarea decesului, i s-a întrerupt tratamentul specific diabetului şi, atenţie!, i s-a administrat glucoză prin perfuzie! Gestul e de-a dreptul criminal şi vădeşte clar intenţia  de a ucide! Şansa bietului om a fost faptul că periodic comunica cu fiul său şi cu medicul diabetolog curant.

Ajuns într-o stare disperată, a avut convorbire cu fiul său şi acesta a recurs la un gest ce s-a dovedit a fi salvator. A găsit înţelegere la un procuror şi împreună s-au dus la spital şi au reuşit să-l externeze pe semnătură.

Să nu uiţi, Wernere! Să nu uiţi, Câţule. Să nu uiţi, Arafate! Să nu uitaţi niciunul din medicii care  v-aţi ucis semenii la comanda sistemului antihristic. De Dreapta Judecată a lui Dumnezeu nu veţi scăpa!

Presbiter Ioviţa Vasile

8 gânduri despre „Cum se ucid oamenii în spitale. Ghid practic”

 1. Despre stiinta si despre tehnocratie, (susteinable development goals).

  Cand vorbim despre stiinta moderna vorbim despre un monstru creat ca sa-L inlocuiasca pe Dumnezeu. Richard Lewontin, profesor la Harvard University, spunea:

  ” Noi stim ca teoriile noastre (big bang, teoria evolutionista, etc..) nu functioneaza, dar asta nu conteaza pentru noi, deoarece intreaga perspectiva pe care am creat o are ca scop ca in niciun caz sa nu mai lasam vreun picior divin in usa”.

  Asadar, nu conteaza ce dovezi si ce argumente se aduc impotriva acestor teorii, oricat de elocvente ar fi (teoria evolutionista de exemplu poate fi desfiintata in doar 5 minute), din cauza ca mereu vor raspunde cu partinire filosofica, astfel:

  „Nu ne pasa ce spuneti si cu ce argumente veniti, noi nu vom lasa niciun picior divin in usa”.

  Acum stim cu cine ne luptam. Ne luptam cu diavolul, nu este vorba despre o lupta intelectuala ci despre lupta cu diavolul, cu cel care schimonoseste adevarul facand minciuna sa para adevar si care de cele mai multe ori are si succes, asa cum a avut si in gradina Edenului.

  Stiinta moderna de astazi este proiectata cu un singur scop si aici fac o mica paranteza recunoscand faptul ca si eu am crezut partial in aceste teorii, din ignoranta si din cauza ca „asa am apucat”, dar si pentru ca erau prezentate cu foarte multa certitudine, neavand in realitate niciuna, asa cum aveam sa descopar mai tarziu. Asadar, scopul stiintei moderne este ca viziunea oamenilor, a publicului larg asupra lumii, in mod neaparat necesar trebuie sa-L exluda pe Dumnezeu din peisaj. Principala dogma aici este ca Pamantul sa nu fie centrul si in centrul Universului, ci el trebuie tinut in miscare in vastele si indiferentele adancimi ale spatiului. Pamantul nu trebuie sa fi fost creat, ci trebuie sa fi aparut prin intamplare de-a lungul timpului (a miliarde de ani). Ce inseamna sa pui Pamantul in centrul Universului? Inseamna sa elimini elementul timpului si al intamplarii si sa accepti ca Pamantul are un Creator, iar asta schimba radical totul. Ceea ce ei au facut este sa se asigure ca au pus Pamantul undeva unde sa para ca ca suntem la marginea Universului, calatorind prin neant la marginea pustie a unei galaxii unde ai numai praf si alte stele si nicio alta forma de viata, asa ca in mod convenabil putem acum dezvolta aceasta teorie cum ca totul a aparut din nimic, prin accident, prin Big Bang si noi am avut noroc si iata-ne aici, traim, murim si asta este totul. Odata cu moartea totul s a terminat.

  Nu exista absolut, dar absolut niciun sens, nu exista nicio intentie in existenta noastra, suntem doar un accident, suntem ai nimanui. Iubire nu exista, nu exista decat reactii chimice intr-o arena a moleculelor cu totul indiferenta si oarba, noi avem doar iluzia ca existam. Nimic nu exista cu adevarat pentru ca nimic nu are consistenta dumnezeiasca, nu exista natura, totul este materie si flux si poate fi schimbat in orice (a se vedea Nominalismul). Nu exista viata de apoi, aici este totul si daca aici este totul, atunci tot aici este si „mantuirea” noastra. Si ce inseamna a te mantui? A nu te imbolnavi de exemplu, dar si a evada din plapanda conditie umana, omul fiind aici vazut ca ceva mult prea slab ca sa l putem lasa asa si sa nu il imbunatatim, sa il upgradam. Faptul ca ajungem hrana viermilor, nu este tolerabil in viziunea nihilista asupra lumii.

  Si cine ne mantuieste? Elita si stiinta mincinoasa.

  Psihologia moderna este acelasi lucru. Psihologia moderna a fost creata cu scopul de a inlatura pacatul din peisaj ca si cauza a problemelor si a suferintelor noastre. Nu mai exista pacat. Psihoanaliza lui Freud, elimina pacatul. Vina este a trecutului, a parintilor, sau a nu stiu carei confuzii pe care am avut-o in copilarie, iar noi suntem victime, ceilalti sunt de vina mai mereu, nu noi.

  Medicina moderna este creata ca sa-l trateze pe om ca pe un animal, ca pe o masinarie chimico-bilogica si atentie, trebuie sa facem sa para ca stim si am descoperit totul despre om si despre trup, cand in realitate nu stim nici macar 2 la suta. 80% dintre pacientii care merg la spital si pretind ca sunt bolnavi nu au nimic, 2 din 3 oameni sunt ipohondrii si pot fi vindecati doar cu vorba buna si cel mult cu o aspirina. Cand ajungi la spital tu nu mai esti un om, ci esti un plaman bolnav, un ficat bolnav, care nu are dreptul sa comenteze ceea ce spune doctorul. Intre masina dusa la service si omul dus la spital nu este nicio diferenta.

  Camuflajul pe care-l pun pe ei, acest halat alb de laborator (atentie iarasi pentru ca stim ca diavolul se preface in inger de lumina), vrea sa ne transmita cum ca ei sunt undeva mult deasupra noastra, a masei amorfe de oameni.

  „Noi suntem stiinta! Te iei de noi? Te iei de stiinta! Esti anti stiinta! Noi suntem oamenii de stiinta si suntem la un nivel superior, noi stim totul, noi am descoperit totul, noi nu vedem lucrurile asa cum le vedeti voi oamenii normali, noi suntem sus, undeva in stratosfera cunoasterii! Noi am dobandit Gnoza!”

  Acelasi lucru se petrece cu toate stiintele: Geologie, Arheologie, Paleontologie, Biologie, Cosmologie, Medicina (acestea doua din urma sunt cele mai rele) si lista continua…

  Si daca mai intai L-au eliminat pe Dumnezeu din peisaj si noi suntem ai nimanui, ce ne ramane de facut? Facem o agenda. Un program de urmat prin care sa evoluam, pentru ca daca nu evoluam, vom pieri. Fie ne va omora un asteroid, fie vreun virus, fie vreo gaura neagra, fie poluarea, cert este ca trebuie sa preluam noi fraiele evolutiei si sa iesim din plapanda noastra conditie.

  Limits to growth (limitele cresterii economice).

  Ideea aici este ca trebuie pusa o limita cresterii economice inainte ca lucrurile sa degenereze, pentru ca daca vom continua pe traiectoria cresterii economice se va alege praful. Si toate modelele lor predictive „demonstreaza” aceasta prabusire gigantica a ecosistemului ce va avea loc „in curand”. Toate masurile politice din ultimii 50 de ani, pregatesc implementarea acestei tehnocratii. Omul placerilor a murit, este vremea omului zeu (membrii elitei) si a omului sacrificiului, care nu mai are nimic dar este fericit. Este fericit incuiat in casa si mutat in artificial si in virtual cu totul. Asadar, pentru a crea lumea noua, pe care este musai sa o cream, va trebui sa facem sacrificii totale. Printre altele, va trebui in mod urgent si neaparat sa ne donam trupurile noastre „Stiintei”, „to Science”, In anul 2050, cei care il vor mai apuca, nu vor mai avea nimic, dar vor fi „fericiti”. Elita va crea utopia pe Pamant, insa, asa cum stim, orice incercare de creare a utopiei pe acest Pamant, sfarseste in distopie.

  Fundalul ideologic din spatele acestei gandiri este maltusian, cu alte cuvinte cresterea populatiei omenirii este o catastrofa, din cauza ca populatia creste exponential, iar productia hranei agricole creste linear, asa ca va veni un moment in viitor cand populatia va epuiza toate resursele si apoi vom muri de foame sau vom muri din cauza schimbarilor climatice legate de poluare.

  Pentru aceste predictii s au folosit modele construite pe computer, la MIT. Acest proiect a purtat numele de World 2, adica lumea a doua, sau noua ordine mondiala pe intelesul tuturor. In „limits to growth” se foloseste un program mai sofisticat numit world 3 care se bazeaza pe world 2. Acest program poarta numele de „sistem dinamics” si este folosit in astfel de predictii. Se introduc in computer diferite variabile, ca parti dintr un sistem si se extrage rezultatul. Aceste modele sunt folosite ca sa dicteze deciziile politice. Dar ei decid ce variabile sa introdica in acest sistem, printre care poluarea, agricultura si cresterea populatiei, ca sa scoata rezultatul dorit. Aceste sisteme au dat gres oricum de fiecare data. Mai intai au spus prin anii 80, pe baza acestor predictii, ca va veni peste noi o era glaciara si nu a venit, apoi au spus ca vremea se incalzeste si cand au vazut ca vremea se raceste iarasi, au numit o din incalzire globala, „Climate Change” si tot asa… Tot ei au prezis ca vor muri 70 de milioane de oameni de Covid 19 in numai 6 luni si pe baza acestei predictii am fost incarcerati in case anul trecut. Modelele lor intotdeauna au dat gres insa nu acest lucru conteaza, ci ceea ce conteaza vom explica in partea a doua…

  Partea a doua. Despre vaccin, omul nou si minunata lume noua (Brave new world)

  In curand, fara vaccin nu vom mai putea intra nici macar in magazin si nu vom mai putea face nimic, nu vom mai avea dreptul de a participa la nicio activitate economica, din cauza ca nu dorim sa devenim „Omul Nou”, asa cum intelege elita ca este omul nou.. Miza finala urmarita de elita este crearea „omului nou”.

  De unde stiu? Stiu, pentru ca am studiat agenda lor, iar agenda lor este la vedere. Agenda lor este tehnocratia si transumanismul.

  The fourth industrial revolution, Marele Reset, Revolutia AI, Susteinable Development Goals si Human Enhancement.

  Absolut nimic nu ramane pe afara. Ceea ce este tehnocratia pentru lumea exterioara, aceea este transumanismul pentru om. Acest lucru este de facto, o spun ei, nu o inventez eu.

  Ce este Transumanismul? Transumanism inseamna nivelul urmator, un fel de „next level” pe scara „evolutiei”. Toata constructia lumii moderne de dupa iluminism, promite transumanismul.

  Dinamica iluminismului este fuga de Dumnezeu, negare disperata de Dumnezeu, pentru ca sa devenim noi dumnezei. Dupa ce ne-au indoctrinat bine de tot timp de zeci de ani, pana ce ne au convins sa credem in evolutie si nu in Dumnezeu, sa credem ca ne tragem din Marele Zbang in care nimicul a explodat si a aparut asa de la sine materia, timpul si spatiul, nu se stie unde si cum si de ce, dar fara niciun agent exterior, via – materia devenind constienta de sine si de la sine – via supa primordiala – via maimute, acum ne spun ca a sosit timpul ca noi, adica nimicul care a devenit constient de sine, sa ne upgradam, sa trecem la modelul si la nivelul urmator de nimic constient de sine, intocmai ca un telefon. Daca ai reusit sa faci pe cineva sa ia in serios teoriile absurde ale evolutiei si Marelui Zbang, apoi poti sa-l convingi de absolut orice. Creierii lui au devenit o plastelina maleabila cu care poti face ce vrei tu. Omul care nu mai crede in Dumnezeu, va crede orice si in orice.

  Asadar, acum ca si urmatorul pas pe scara evolutiei, trebuie sa ne upgradam. De ce sa ne upgradam? Pentru ca suntem prea slabi si prea plapanzi, prea prost creati de „evolutie” care a facut o treaba bunicica, dar care treaba este de acum depasita.. Insa trebuie sa ne upgradam si pentru ca L-am ucis pe Dumnezeu negandu-L si spunand ca „nu exista”, iar acum este de datoria noastra sa-i luam locul. Locul este vacant. Cu cine sa-L inlocuim pe Dumnezeu? Cu omul-zeu, devenind noi zei. Homo sapiens devine homo-zeus. Care este scopul transumanismului ca si next level al evolutiei? Crearea omului nou, a semi-zeului.

  Pentru ca noi sa devenim homo-zeus, dupa ce L-am negat pe Dumnezeu pana la evacuare si am primit la schimb telefoane, internet, televizoare masini, mall-uri si apa calda si ne am obisnuit cu acest „next level” al upgradarilor, trebuie acum printre altele, sa ne adaptam si sa ne armonizam cu aceasta religie scientifica si pentru inceput (pentru ca asta este abia inceputul erei transumaniste), trebuie sa ne transformam, sa ne imbunatatim, dar nu o singura data, ci regulat, pentru ca acesta este „Noul Normal” al „Lumii Noi”, trebuie asadar sa ne upgradam regulat ADN-ul. De ce? Pentru ca evoluam! La asta obliga teoria evolutionista si acestea sunt implicatiile ei. Ea nu este doar o teorie ce se invata la scoala, ci este un alt fel de a vedea lumea si omul. In teoria evolutionista nu este vorba doar despre trecut, ci mai ales despre ce va fi de aici inainte. Aceasta este o agenda a viitorului impusa de ONU, OMS, WEF, care cuprinde planuri imediate, pe 5, 10, 20, 30 de ani de aici inainte. Chiar asa se cheama: ” Susteinable development Goals”. Unul dintre aceste „goals” este upgradarea naturii umane, „Human Enhancement” si unirea ei cu smart tehnologies, via revolutia AI si restul alaiului. Aceasta este piesa centrala a Marelui Reset. „Build back better”, sau „Noul Normal”.

  De aici inainte, conform cu succesul revolutiei tehnologice, trecem la nivelul urmator, iar ei, elita, nu noi mojicii, preiau fraiele „evolutiei”, evolutie cara pana acum a fost un proces „natural” si necontrolat, dar care de acum inainte, odata cu dezvoltarile tehnologice, (asa cum ne au si aratat si ne au uluit cu noile tehnologii), va fi un proces controlat la nivel global. De cine? De elita, via „oamenii de stiinta”, acesti preoti si sfinti ai noii ere. Negi propaganda? Comiti pacatul suprem. Esti anatema, esti exclus din societate.

  Nimic nu e gratis. Am vrut tehnologii si confort? Ei bine, poftim acum, iata: Era „evolutiei” naturale a luat sfarsit, iar acum, o data cu revolutia tehnologica, ne spun ei, „the final revolution” cum o numeste „Marele Reset”, ecoul Marelui Zbang, este aici. De acum inainte intram in era evolutiei controlate, unindu-ne cu tehnologia.

  Deja suntem acolo, vorbim pe whatsapp intr o lume digitala si ne place. In cel mult 10 ani, oricum in decada 2030-2040, ne vom si uni cu telefoanele la nivel fizic, via neuro link connections, asa cum ne promit marile corporatii MIT. Stiti ce inseamna asta? Intelegeti urmarile? Inseamna ca nu vei mai putea trai in acest sistem fara a-ti face toate upgradarile. In viitorul apropiat vom avea si un scor social si totodata, cu ajutorul revolutiei AI, pana la inceputul decadei urmatoare, ne vom uni si cu tehnologia.

  Dar sa revenim la ADN ul nostru. Ce ne arata aici de fapt alterarea ADN? Care este scopul urmarit?

  Alterarea ADN ne arata cum ca numai si numai daca accepti aceste salturi evolutive, daca accepti upgradarea, hai sa i spunem asa, doar asa vei mai putea participa in noua societate de aici inainte. Pentru ca societatea liberala, seculara, se bazeaza ca doctrina pe neexistenta lui Dumnezeu. Si in locul lui Dumnezeu, ca baza, este pusa Tehnocratia, insa nu doar tehnocratie in contextul lumii exterioare, ci si in interiorul nostru, acesta este intregul, acesta este transumanismul. In societatea erei noi in care pasim, oamenii neupgradati nu au ce cauta. Nimic nu ramane pe afara, totul va fi transformat.

  Transumanism inseamna sa te transformi in ceva mai mult decat esti in mod natural. Nu intamplator a fi si a ramane natural, nevaccinat de exemplu, este condamnat si este zugravit acum in mesajul indus cu forta de mass media, dupa cum sper ca ati observat, in culori palide, depasite, ca si cum daca esti natural esti un depasit, un plapand, un om slab, muribund, ba chiar un ucigas.

  Omul nou este om cu „+”. Pentru a fi considerat Om intreg de aici inainte, trebuie sa fii om + upgrade-ul urmator, om 2+5, iar cei fara upgrade sunt oameni „-5” sunt sub-oameni din punctul lor de vedere, din cauza ca sunt neactualizati, asadar sunt nedemni de a mai avea drepturi egale cu ceilalti.

  O sa vedeti cum se vor numara actualizarile si in paralel se va urmari si gradul de aderare la acest sistem, dar si gradul de supunere al fiecaruia in parte… Se vor crea complexe de superioritate ptr cei vaccinati, care au si vor avea acces in mai multe locuri decat cei nevaccinati, dar nici ei peste tot, nu mereu si nu cu zero restrictii, pentru a se mentine starea de tortura psihologica. Si se vor crea complexe de inferioritate si pentru cei nevaccinati care nu vor mai avea in curand acces nicaieri. Standardul ptr ceea ce trebuie sa fii ca sa participi in aceasta societate va fi de aici inainte in continua schimbare. Va urma mereu: acest „next level”… Il refuzi? Esti exclus.

  Un vaccin si gata? Desigur ca nu. Un vaccin si inca unul si inca unul si inca unul si tot asa, ca sa te obisnuiesti cu upgradarile. Apoi vor urma si altfel de upgradari fara de care nu vei putea exista in aceasta minunata lume noua.

  Acest joc nu se va mai opri niciodata. De ce? Pentru ca tu ca om, asa cum te-a creat Dumnezeu, sa luam exemplul de fata, tu cu sistemul tau imunitar daruit de El, esti considerat un jegos, un om murdar si o rusine a existentei, un purtator de moarte, o fiinta care se chinuie, care umple spitalele, o fiinta slaba, bolnava si muribunda, invechita, depasita. E aici un ecou al pocaintei si al necesitatii indumnezeirii, insa inversat. Parintele Rafail Noica remarca faptul ca raul trimite fara intentie spre bine, pentru ca nu poate fi original, el imita, insa in sensul de inversiune si prin inversiune. Asadar, ei constientizeaza o cadere a omului, insa o pun pe baza faptului ca nu suntem suficient de evoluati si de „woke”. Apoi tot ei vin si iti ofera si solutia mantuitoare. Singura metoda de a te „mantui”, singura cale de salvare, singura metoda si de a te pocai de acest „jeg” de om plapand facut de Dumnezeu, este sa te upgradezi mereu, sa te upgradezi constant. „Pocainta” asta va fi constanta.

  Omul vrea sa se creeze pe el insusi, urandu-L pe Dumnezeu si vrand sa-L stearga din memorie, sa-L evacueze, se mutileaza singur. Vrea sa iasa din conditia sa, sa devina post-uman. Avem aici de a face cu o ura demonica fata de om, o ura ancestrala fata de ceea ce suntem si fata de cum am fost creati. Din aceasta cauza am fost numiti „virusi” atata amar de vreme, „virusi” consumeristi care o sufoca pe mamica Gaia (desi tot ei ne au transformat in dinozauri devoratori). Tot pentru asta am fost mai intai torturati si atacati psihologic cu tot felul de mesaje toxice, ca sa ne simtim vinovati ca existam, vinovati ca suntem barbati si femei, sa uram a fi barbat si femeie, sa uram copiii, sa i sacrificam prin avorturi, avem asadar de a face cu o ura diabolica fata de OM, ca chip al lui Dumnezeu. Avem de a face cu o ura diabolica fata de noi insine, o ura fata de cum am fost creati, ura care se ridica spre Facator.

  The Final Revolution, Marele Reset, este o revolutie definitiva impotriva lui Dumnezeu.

  „Gata cu bolile! Gata cu religia retrograda, devenim supra oameni!”

  Avem de a face cu o ura pacatoasa, o negare disperata de Dumnezeu si totodata si de sine ca chip al lui Dumnezeu pe care-L uram si de care fugim, pe care-L negam si de care nu vrem sa ne mai amintim..

  Omul nu mai vrea sa fie vulnerabil, asa crede el, crede ca poate deveni semi-zeu, iese din conditia sa si se razvrateste, se re-creeaza pe sine dupa chipul, sau dupa modelul promis si propus de diavol inca din zilele Facerii, cand ne a promis ca vom fi ca Dumnezeu, dar fara Dumnezeu si nu dupa chipul Lui. Liberalismul care ne a adus aici, asa cum am spus-o inca de acum multi ani, sfarseste in tiranie si este in esenta satanism. Si in liberalism ne este promis si antihrist.

  Aceasta este minunata „Lume noua”, „The Brave New World”, in care pasim. Raul este noul bine aici.

  „Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui”. Toate acestea, oricat de deranjante ar fi, trebuiau sa fie. Fac parte din calatoria noastra spre Eshaton. Noi insam nu ne punem nadejdea in viata aceasta oricum ar fi ea. Cu bune si cu rele, aici toate trec. Cei ce isi pun toata nadejdea doar in viata aceasta, cei care cred ca aici este totul, sunt mai de plans decat toti oamenii, din cauza ca nu au nicio nadejde a vietii vesnice si nicio alinare si sunt astfel la cheremul acestei elite posedate, asa cum ii numea Dostoievschi pe adeptii ideologiilor ateist-materialiste, in romanul sau „Demonii” (Posedatii).

  Noi insa, asteptam invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie, Amin! (mesaj primit pe WhatsApp)

  Apreciat de 1 persoană

 2. Jean-Jacques Crèvecœur este unul dintre liderii francofoni în materie de dezvoltare personală. Autor, formator și conferențiar de renume internațional din 1989, este autorul a zece cărți, printre care best-seller-urile „Relații și jocuri de putere” și „Ai grijă de tine, nu aștepta ca alții să o facă!”. Este fondatorul Academiei de Viață în Mișcare, o școală online care îi învață pe indivizi să aibă grijă de viața lor, la toate nivelurile…

  Traducerea rezumatului:

  Noua Ordine Mondială
  PENTRU CEI NEAVIZAȚI

  Sau cum să înțelegem
  ce se întâmplă chiar acum!
  Din cele 7 etape programate,
  3 au fost deja finalizate, iar al 4-lea este
  în curs de desfășurare…

  FAZA 1
  Simularea unei amenințării și crearea fricii.
  (decembrie 2019 – martie 2020)

  – Punerea în scenă a unei pandemii în China.
  – Uciderea a zeci de mii de
  bătrâni.
  – Umflarea numărului de cazuri și decese.
  – Poziționarea vaccinării încă de la început
  ca fiind singura soluție.
  – Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.
  – Rezultatul: panică (aproape) generală.

  FAZA 2
  – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie
  2020-decembrie 2020)

  – Impunerea de măsuri coercitive multiple
  și măsuri neconstituționale.
  – Paralizarea comerțului și a economiei.
  – Observarea supunerii unei majorități și a
  rezistenței unei minorități rebele.
  – Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.
  – Cenzurarea liderilor dizidenței.
  – Pedepsirea nesupunerii.
  – Generalizarea testelor PCR.
  – Crearea confuziei între cazuri, infectați,
  bolnavi, spitalizați și morți.
  Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.
  Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.
  – Rezultatul: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.

  FAZA 3
  Aducerea unei soluții perfide și mortale.
  (decembrie 2020 – iunie 2021)

  – Oferirea unui vaccin gratuit pentru toți.
  – Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.
  – Stabilirea unui obiectiv de imunizare a turmei.
  – Stimularea redresării parțiale a economiei.
  – Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele cauzate de injecții.
  – Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii.
  – Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a virusului.
  – Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge pragul de imunitate a turmei.
  – Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru
  exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.
  Rezultatul: îndoieli și sentimente de trădare în rândul
  vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.

  FAZA 4
  Instalarea codul Apartheid și codului QR. (iunie
  2021-octombrie 2021)

  – Organizarea voluntară a penuriei.
  – Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând
  pe cei care sunt vaccinați, pedepsindu-i pe cei care se opun.
  Crearea unui apartheid al celor privilegiați împotriva celorlalți.
  – Îndepărtarea dreptului de a lucra sau de a studia celor care nu sunt vaccinați.
  – Îndepărtarea serviciilor de bază celor nevaccinați.
  – Impunerea de teste PCR plătite pentru cei care nu se vaccinează.
  Rezultat, primul pas către controlul digital, sărăcirea adversarilor.

  FAZA 5
  Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie
  2021 – martie 2022)

  – Explodarea lipsurilor de bunuri și alimente.
  – Oprirea economiei reale și închiderea
  fabricilor și a întreprinderilor.
  – Lăsarea șomajului să explodeze.
  – Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).
  – Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
  – Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
  – Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a
  imunității de grup.
  – Diabolizarea anti-vacciniștilor și stigmatizarea lor pentru decese.
  – Arestarea liderilor opoziției.
  – Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere
  carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de sănătate…
  – Implementarea legii marțiale pentru a supune opoziția.
  Rezultat, a doua etapă a controlului digital.
  Închisoarea sau eliminarea adversarilor.

  FAZA 6
  Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie
  2022-septembrie 2022)

  Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere,
  prăbușirea băncilor.
  Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
  – Declanșarea „Marii Resetări”.
  – Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
  – Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
  – Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)
  – Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
  Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.
  Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.
  – Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza Codex Alimentarius.
  – Extinderea măsurilor la țările emergente.
  Rezultat, a treia etapă a controlului numeric.
  Extinderea N.O.M. la întreaga planetă.

  FAZA 7
  Generalizarea creditului social și a controlului integral.
  (din septembrie 2022)

  – Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.
  – Implementarea sistemelor de control și monitorizare.
  – Militarizarea societății.
  – Eliminarea definitivă a adversarilor.
  – Activarea controlului bio-numeric al gândurilor,
  emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.
  – Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.
  Rezultat, a patra etapă a controlului digital.
  Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.

  PLANUL NOII ORDINI MONDIALE
  ORDINEA MONDIALĂ SIMPLIFICATĂ

  1. Pandemie.
  2. Variante.
  2. Vaccinarea obligatorie.
  3. Pașaportul de vaccinare.
  4. Penurie mondială.
  5. Atacuri cibernetice false.
  6. LEGEA MARȚIALĂ.
  7. Dispariția banilor fizici.
  8. Venitul universal.
  9. Credit social.
  10. Transumanism.
  11. SUPUNEREA COMPLETĂ.
  ( mesaj primit pe Telegram)

  Apreciază

 3. DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: Câți vaccinați au decedat, ce nu vor să se afle
  De neimaginat reportajul realizat de unul din posturile tv-adevărul iese la lumină!
  Slavă lui Dumnezeu Cel Atotputernic!

  Apreciază

 4. În lupta cu gândurile pătimaşe, ne luptăm împotriva diavolului însuşi

  Sfântul Grigorie Sinaitul a scris un capitol întreg, intitulat „Despre alungarea gândurilor”, în care citim:
  „Nici un începător nu poate alunga vreodată vreun gând, dacă nu-l alungă Dumnezeu.
  Căci numai cei puternici pot război şi alunga gândurile; dar şi aceştia nu de la ei alungă gândurile, ci împreună cu Dumnezeu poartă războiul împotriva lor, ca unii ce au îmbrăcat toate armele Lui. Iar tu, venind gândurile, cheamă pe Domnul Iisus, des şi cu stăruinţă, şi vor fugi. Căci nerăbdând căldura inimii izvorâtă din rugăciune, fug ca arse de foc”.

  Numele Domnului Iisus îl biciuieşte pe diavol, iar prezenţa harului divin produce o căldură harică în inimă. Aceste două lucruri: numele lui Iisus şi căldura inimii ard neghina gândurilor rele, alungându-le din minte. Celui căruia îi lipseşte puterea de a se ruga, Sfântul Grigorie Sinaitul îi spune: „Cel ce nu are lucrarea rugăciunii, le biruie în alt chip, urmând lui Moise. Căci sculându-se [acesta] şi întinzându-şi mâinile şi privirea la cer, le va pune pe fugă Dumnezeu însuşi”. Iar Sfântul Isihie Sinaitul ne povăţuieşte: „Deci oricând şi ori de câte ori se întâmplă să se înmulţească în noi gândurile rele, să aruncăm în mijlocul lor chemarea Domnului nostru Iisus Hristos, şi le vom vedea îndată împrăştiindu-se ca fumul în văzduh, cum ne învaţă experienţa”.

  Omul nu se poate elibera de gândurile demonice prin propriile sale puteri. Chiar dacă ne considerăm înţelepţi, trebuie să ignorăm orice gând şi să ne punem toată nădejdea în Dumnezeu, rugându-L:

  „Doamne, rânduieşte acest lucru cum voieşti Tu şi cum ştii Tu!”.

  Acest citat este semnificativ, ştiut fiind că, la vreme de ispită, mulţi încearcă să se confrunte cu ea prin resursele proprii lor – însă raţiunea lor nu poate birui gândurile demonice, oricât de înzestraţi ar fi în această direcţie.
  Să reţinem faptul că, în lupta cu gândurile pătimaşe, nu luptăm pur şi simplu împotriva unui gând rău, ci împotriva diavolului însuşi.

  Mitropolit Hierotheos Vlachos, Psihoterapia ortodoxă: știința sfinților părinți, traducere de Irina Luminița Niculescu, Editura Învierea, Arhiepiscopia Timișoarei, 1998, p. 271-272

  Apreciază

 5. Pr. Elpidie:

  „Se vor crea foarte multe împrejurări, prin care mulți arhierei vor deveni marionete ale profetului mincinos. Îl vor urma, se vor supune voii lui şi vor învăţa, în mod greşit, pe preoţi şi aceştia, la rândul
  lor, vor transmite poporului. Foarte mulţi oameni se vor pierde.

  Apreciază

 6. Din învățăturile Sfântului Varsanufie de la Optina

  – Să nu plecaţi din biserică mai înainte de a se termina Liturghia, pentru că veţi pierde harul ce-l primiţi.

  – Cînd intri în biserică, să-ţi aduci aminte că ea este casa lui Dumnezeu. Să stai în ea cugetand neîncetat în mintea ta că te afli în casa Lui. Şi să nu laşi nici o clipă să fugă din mintea ta gândul că Dumnezeu Se află alături de tine. Şi să nu-ti îngădui niciodată, sub nici un motiv, vreo libertate şi vreun confort în mişcările tale, cât timp te afli înlăuntrul bisericii.

  – Să nu daţi importanţă faptului că după Sfânta Împărtăşanie vă vin multe ganduri urâte şi dorinţe rele. Satana vă luptă mai tare în această zi, ca să vă pierdeţi folosul ce l-aţi primit.
  Moţăiala în timpul sfintei slujbe este lucrarea diavolului! Să vă luptaţi cu ea cat de mult puteţi. Şi să nu spuneţi niciodată: “Mâine mă voi împărtăşi”, ci : “Dacă Domnul se va milostivi si mă va învrednici, mă voi împărtăşi.”

  – Să nu judeci niciodată pe cineva. Şi, mai ales, ceea ce ţi se pare că este rău. Patima aceasta este foarte cumplită şi greu o biruiţi.

  – Să nu vă încredeţi în bănuieli. Omul care se încrede în sugestiile celui viclean şi bănuieşte, este stăpânit de diavolul, care îi arată şi lucruri care niciodată nu s-au făcut. Când diavolul vă arată lipsurile şi slăbiciunile altora şi vă îmbrânceşte în judecată, să vă spuneţi vouă înşivă : “Eu sunt mai rău decat acela. Eu sunt vrednic de osânda veşnică. Doamne, miluieşte-mă!” Chiar dacă spuneţi aceste cuvinte fără tărie, totuşi trebuie să le spuneţi.

  – Gândurile îndoielii, precum şi cele ruşinoase şi de hulă trebuie să le dispreţuiţi. Să nu le daţi nici o importanţă! Dispreţuiţi-le! Şi atunci vrăjmaşul diavol nu va mai rezista, ci va fugi. Diavolul nu rezistă dispreţului, deoarece a fost călcat. Dar dacă începeţi totuşi acest dialog cu gândurile (nu uitaţi că gândurile acestea nu sunt ale voastre, ci ale vrăjmaşului, venite din afară) , diavolul vă va aduce atâtea gânduri, încât vă vor încovoia şi aşa vă vor “întuneca”.

  – Nu trebuie să ne mâniem pe cei care ne pricinuiesc mâhnire, căci ei sunt făcătorii noştri de bine. Ei ne arată nedesăvârşirile noastre de care noi înşine nici nu ne dăm seama. Trebuie, aşadar, să-i suferim în linişte şi să ne rugăm pentru ei.

  – Mâhnirile care vin una după alta trimise de Dumnezeu, sunt dovada dragostei Lui faţă de noi. Scopul fiecăreia este diferit. Ni le trimite ori ca să ne taie un oarecare rău, ori ca să ne cuminţească, ori ca să ne slăvească mai mult în viaţa ce va să fie, ori ca să ne pedepsească pentru păcatele noastre cele vechi.

  – Când înduri unele mâhniri să-ţi spui : “Poate sunt vrednic de aceste mâhniri. Poate toate-mi sunt absolut necesare, ca să mă curăţ de patimile mele şi mai ales de mândrie.” A suferi diferite amărăciuni nu este atat de important, ci trebuie să ne îngrijim să nu ne umplem de răutate împotriva aceluia ce ni le-a pricinuit.

  – Cand te tulbură gândul de frică pentru mâhnirile ce vor urma, să nu începi să vorbeşti cu el, ci să spui simplu : “Facă-se voia Domnului!” . Şi asta te va umple de linişte.
  – Cand sunteţi în dispoziţie bună să aşteptaţi vijelii. Aşa se întâmplă întotdeauna. La fiecare bine, ispita ori merge înainte, ori vine după el.

  – Partea si soarta celor ce vor să se mântuiască este suferinţa. Când suferim, trebuie să ne bucurăm. Şi asta pentru că în acest fel suntem mai siguri de mântuirea noastră.
  – Am observat în viaţa mea că problemele de nedezlegat şi întâmplările de neînţeles se desluşesc de la sine. Uneori mai repede, alteori după mai mulţi ani. De aceea niciodată n-am stăruit să le explic, deoarece am crezut că odată mi se vor descoperii. Şi într-adevăr, Domnul mi-a trimis dezlegarea îndoielilor la vremea potrivită.

  – Pacea lui Dumnezeu este adusă în inima noastră de dorinţa sinceră de a păzi voia Lui. Deci, lasă-te cu totul în voia cea sfântă a Domnului, Care este bun şi desăvarşit şi El îţi va da pace chiar când suferi multe mâhniri lăuntrice şi exterioare. Lasă-te în mâinile lui Dumnezeu totdeauna şi în toate.

  – Crede-mă că atunci când suferi ceva foarte greu, suferi după voia lui Dumnezeu, pentru mântuirea ta.

  – Roagă pe Domnul să-ţi ridice orice mâhnire şi, o dată cu asta, leapădă-ţi voia ta cea păcătoasă şi oarbă. Lasă-te pe tine, sufletul şi trupul tău, lucrurile tale prezentul şi viitorul tău, cunoscuţii, prietenii, rudele tale şi toate celelalte în voia lui Dumnezeu Cel Preasfânt şi Preaînţelept. Spune: “Slavă Ţie, Dumnezeule! Slavă Ţie, Dumnezeule! Slavă Ţie, Dumnezeule, pentru toate!”. Cu aceste cuvinte minunate şi sfinte se spulberă toate gândurile cele întunecate şi fuge greutatea din suflet şi vine în el pacea şi bucuria. Facă-se voia Ta, Doamne, în toate! Slavă Ţie, Doamne, pentru toate!
  – Nu trebuie să deznădăjduim niciodată. Să nu uităm că şi în cele mai înfricoşătoare căderi se ascunde mila cea nesfârşită a Domnului… Chiar şi pierderea părinţilor duhovniceşti este, în planurile sfinte ale lui Dumnezeu, pentru mântuirea noastră. Crede-mă!

  – Despărţirea trupească nu distruge unirea duhovnicească dintre doi oameni, legaţi prin dragostea în Hristos, care este lucrul cel mai de preţ din lume.
  – Uneori, Dumnezeu lasă pe om să se simtă părăsit şi uitat. La fel se poate întâmpla cu toată societatea. În aceste cazuri, lucrul nostru este să ne păstrăm credinţa în Hristos. Dacă se va păstra credinţa, este nădejde de mântuire. Iar credinţa se păstrează numai prin abţinerea de la orice păcat.

  – Toate faptele noastre cele bune trebuie să fie încercate, adică probate dacă sunt cu adevărat după Dumnezeu. Toate chiar şi credinţa noastră. Încercarea se face prin amărăciuni şi suferinţe.
  – Nu trebuie să ne lipim de cele pământeşti, chiar de ni se vor părea de mare preţ. Oricărui lucru pământesc să-i dai valoarea lui pămantească. Însă numai una are într-adevăr mare valoare: mântuirea sufletului nostru. Toate celelalte sunt deşarte. Aici, pe pământ, toate sunt nesigure. Gândul nostru trebuie să fie aţintit şi pironit în Dumnezeu şi în viaţa veşnică. Toate cele pământeşti vor trece.
  – Nu te preocupa niciodată ce vor spune oamenii care nu au o gândire creştinească.

  – Acum, creştinismul este urât peste tot, pentru că îi împiedică (pe oameni) să trăiască cum vor, să păcătuiască nestingheriţi. Noua generaţie se dizolvă, se strică, putrezeşte. Vor să trăiască fără Dumnezeu şi urmările sunt evidente.

  – Toată lumea se află sub influenţa unei puteri care stăpâneşte mintea, voinţa şi toate puterile sufletului. Şi această putere este vicleană, pentru că izvorul ei este diavolul, iar uneltele lui sunt oamenii vicleni.
  Prin ei lucrează Antihrist şi înaintemergătorii lui . Apostolul spune: “Pentru aceea Dumnezeu i-a predat duhului amăgirii, al înşelării, fiindcă n-au primit iubirea adevărului.”
  Ceva întunecat şi înfricoşător vine peste lume. Omul va rămâne mai mult sau mai puţin sub stăpânirea lui şi cu cât puterea celui viclean îl are mai mult (pe om) în stăpânirea sa, cu atât omul va fi mai puţin conştient de ceea ce face.

  Patericul de la Optina

  Apreciază

 7. In legatura cu cazul profesoarei de muzica din Botosani,pot sa-mi permit o mica analiza asupra cazului din punctul de vedere al dreptului muzical .Ce este muzica?Muzica este un domeniu de formare de caractere in primul rand.Muzica este un domeniu atat de vast incat incadrarea in tipare este greu de conceput.Muzica mai este metoda perfecta de formare,de educare a relatiei om cu om.Daca nu stii sa ti deschizi porii sufletului prin comunicare libera a ceea ce gandesti,simti,nu poti sa canti,nu poti sa formezi personalitatea viitorului talent,nu poti comunica cu publicul prin cantare.Cum poti cultiva sensibilitatea muzicala discipolilor,elevilor cand tu ca si cadru didactic porti masca si obligi invatacelul sa poarte masca?Unde mai vorbim de acustica in clipa cand si profesorul si elevul poarta masca sau e stresat ca trebuie s o poarte?Conditia numarul UNU pentru o formare muzicala buna este asigurarea mediului acustic.Pe plan muzical,la ora de muzica,purtatul mastii si la unii si la altii duce la deteriorarea perceptiei emisiilor vocale,duce la deteriorarea in timp a corzilor vocale pentru ca acel elev cu masca pe gura,cand canta,nu are loc aerarea cutiei vocale,nu are loc schimbul de aer vital pentru calitatea vocii copilului.Din punct de vedere muzical,intre dascal si discipol nu trebuie sa se interpuna ceva care sa distanteze sentimental pe unii de altii pt ca in primul rand muzica este perfecta educare a sentimentelor umane,aspect pretios care sa cladeasca personalitati in domeniul cantarii si nu brute ,cum sunt unii politicieni care nu-si mai simt semenii care i-au votat.Orice intervine ca si regulament strict in procesul educativ muzical,duce la deformarea auzului muzical,duce la pierderea perceptiei asupra frumosului.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: