Atenţie, suntem infectaţi din atmosferă, prin dârele morţii, numite chemtrails

Dimineaţa, spre amiază, când ceaţa se risipeşte, cerul senin al lui Dumnezeu este brăzdat în toate direcţiile de aşa numitele chemtrails-uri, dâre toxice care răpândesc germenii bolilor care  ne cuprind pe cei mai mulţi dintre noi. În vară, şi-n această toamnă activitatea avioanelor aducătoare de boli şi moarte, a fost extraordinar de intensă. Mi-a fost dat să văd, cât am putut cuprinde cu privirea, nu mai puţin de şase avioane care zburau în acelaşi timp în direcţii diferite pentru a asigura o cât mai bună acoperire, cu Dumnezeu ştie ce substanţe dăunătoare sănătăţii şi vieţii. Avem nişte agenţii de mediu care ar putea elucida natura substanţelor slobozite asupra noastră. Nu o vor face niciodată. La butoane se află tot oamenii sistemului. De data aceasta, nu poluatorul plăteşte, cum sună lozinca ştiută. Plătim noi, muritorii de rând. Plătim scump, cu sănătatea sau chiar cu viaţa.

Am avut curiozitatea să întreb o persoană care lucrează în domeniul aviatic, despre dârele morţi pe care le vedem zilnic. Răspunsul a fost cel oficial şi mincinos, adică acele dâre ar fi condensuri ale avioanelor de pasageri, care nu dăunează sănătăţii. Sunt proşti, dar au puterea.

Cineva spunea, pe bună dreptate, că suntem sub ameninţarea cohortelor de sub comanda lui Arahat şi propunea eliminarea acestuia cu orice mijloace. În acest punct ma disociez de respectiva persoană. Violenţa, în toate formele ei, este condamnată de Sfânta noastră Biserică, iar Arahat să fie eliminat prin mijloace exclusiv non-violente. Să nu cădem în greşala de a-l urî. Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne-a dat ca poruncă iubirea vrăjmaşilor. Nimeni să nu ridice mâna asupra lui. E suficient răul pe care şi-l face singur. Nu vedeţi cum în fiecare zi îşi sapă singur groapa? Nu vedeţi cu câtă osârdie aleargă pe calea iadului?

Trăind la ţară, cunosc bine lumea satului, îi ştiu bine pe consătenii mei. În Bucureşti, ori alt oraş se dau cifre umflate, pentru că nimeni nu-i poate verifica. La ţară e altceva. De mai bine de-o lună, a fost o epidemie. Nu pot preciza cine de ce boală a suferit. Vor fi fost viroze, pneumonii, răceli, gripe şi poate şi covid. Ştiu persoană vaccinată cu ambele doze, care s-a infectat a doua oară cu covid. În forme uşoare, vor spune grohăitorii de serviciu. Pentru mine, atacul din atmosferă asupra oamenilor, prin chemtrails-uri, reprezintă o modalitate deosebit de periculoasă la adresa vieţii noastre.

Criminalii ne promit că dacă ne vom vaccina, crimele lor vor înceta şi viaţa va reveni la normalitate. Să-i credem? Eu unul nu-i cred nici atunci când, din greşeală, spun adevărul. E o capcană în care au căzut mulţi naivi. Mă îngrozesc, gândindu-mă ce se va întâmpla, în viitor, cu cei vaccinaţi. Ei însă sunt mulţumiţi şi împăcaţi.

Presbiter Ioviţa Vasile

Informaţie. Angajatul centrului eparhial din Huşi, pe postul de episcop, Ignatie Mureşanul, părea un om moderat. Cel puţin aşa afirmau cei care-l cunoşteau mai îndeaproape. Cu ceva vreme înainte, a ales medioctitatea judeţeană şi naţională, numită Nelu Tătaru, pentru a-i acorda o distincţie bisericească. Nu ştiu dacă şi-a motivat opţiunea în vreun fel, de aceea ne îngăduim să speculăm că l-a decorat pentru întreaga activitate, cu referire specială la contribuţia Tătarului la procesul de exterminare a populaţiei României. Vedeţi cum se susţin între ei? Toţi sunt o apă ş-un pământ.

7 gânduri despre „Atenţie, suntem infectaţi din atmosferă, prin dârele morţii, numite chemtrails”

 1. Doamnă Diana Sosoaca:puteti face interpelare (nu una,ci doua,trei,patru)interpelari pe problema chemtrail-urilor?Multumim.

  In postarea de mai jos,decupati cuvantul „Falun Gong” si inlocuiti-l cu cuvantul „crestin ortodox traitor” si veti vedea ce viitor ne asteapta pt ca modelul chinez se vrea universal atata cat sa fie pentru distrugerea crestinismului apoi se va opri cand si-au atins scopul.

  Știri China

  Abonament
  Home
  Tags
  Arhivă
  Contact
  Știri China
  Pentru a avea acces complet la întreaga colecție, treceți la un abonament plătit.
  ÎNREGISTREAZĂ-TE
  Semne de carte
  Ce ascunde cel mai dur regim al planetei? Secretul însângerat la care superputerile lumii închid ochii
  Ce ascunde cel mai dur regim al planetei? Secretul însângerat la care superputerile lumii închid ochii
  Măcelul a început în toiul nopţii, pe 20 iulie 1999.

  În acea noapte, ascunşi sub vălul întunericului, în întreaga Chină, miliţienii au târât zeci de mii de oameni din pat şi i-au băgat cu forţa în dube. Mulţi au fost duşi în închisori și lagăre. Când acestea s-au umplut, au fost duşi pe stadioane. La 10 ani dupa masacrul din Piata Tianamen, China era din nou întoarsă pe dos la ordinul unui dictator nemilos…

  Au urmat anchete extrem de brutale, după tipicul regimului dictatorial de la Beijing. Iar în săptămânile care au urmat, aparatul de represiune a reuşit să aresteze un număr impresionant de oameni, care s-au trezit peste noapte inamicul public numărul unu al Partidului Comunist Chinez (PCC).

  Ce vină aveau? Nici una, de fapt. Partidul-stat nu zdrobeşte vinovăţia, ci omoară în principal pentru a-şi menţine controlul absolut. Milioanele de năpăstuiţi ajunşi pe mâna Securităţii chineze aveau un singur lucru în comun: practicau Falun Gong (sau Falun Dafa), o formă tradiţională de exerciţii de qigong, dublată de un set de învăţături morale bazate pe principiile Adevăr, Compasiune, Toleranţă.

  În anii ’90, parcurile celei mai populate ţări din lume erau pline de oameni care practicau acest tip de exerciţii cu mișcări line, adânc înrădăcinate în cultura milenară a Chinei. Dintre toate practicile şi şcolile de acest gen ale vremii, Falun Gong a ieşit în evidenţă şi a produs schimbări profunde în societatea chineză.

  De ce? Spre deosebire de alte practici care vizau doar ameliorarea condiţiei fizice prin exercitii, Falun Gong punea un mare accent și pe îmbunătăţirea constantă a caracterului moral al individului printr-o formă de autodisciplină interioară denumită „cultivare” în cultura antică chineză. Minte sănătoasă în corp sănătos, cum am spune noi, în Vest.

  Prezentată public în mai 1992, practica a cunoscut – graţie beneficiilor sale pentru sănătate, a faptului că era complet gratuită – o evoluţie fără precedent în societatea chineză, ajunsese extrem de populară în rândul oamenilor. Prea populară pentru închistaţii de la conducerea Partidului, care în loc să se bucure că mișcarea ajuta oamenii să devină mai buni și mai sănătoși pe scară largă, astfel încât să poată servi mai bine statul, au început să se teamă că doctrina morală propusă de Falun Gong pune serios în umbră ateismul marxist, învechit şi stupid, care pierduse orice priză la public după masacrul din 1989. Nimeni nu mai credea în doctrina Partidului, care promova principii bolnave precum violența și lupta de clasă, iar popularitatea mişcării Falun Gong arăta din plin acest lucru.

  Securitatea, care din 1989 lenevea, căpătase brusc de lucru, prin urmare călăii s-au grăbit să prindă acţiunea. Liderul Partidului Comunist Chinez de atunci, Jiang Zemin, a ordonat zdrobirea grupului şi a dat trei luni pentru îndeplinirea sarcinii. Dictatorul comunist era plin de resentimente la adresa popularei practici – care număra deja 100 de milioane de aderenți (1 din 13 chinezi ajunseseră să practice în doar câțiva ani) – şi era complet posedat de ideea că persecuţia pe care o începea era menită să etaleze măreţia puterii supreme a Partidului.

  În efortul său de a „eradica Falun Gong”, Jiang Zemin nu s-a abţinut de la nicio atrocitate. „Nici un mijloc nu a fost considerat excesiv”, „morţile (ca urmare a torturilor, în închisori) urmau sa fie considerate sinucideri”. A creat un serviciu special pentru a implementa măcelul, care raporta direct Biroului Politic – temutul Birou 610 (așa-zisul Gestapol Chinez), asupra căruia aveau control doar cei nouă cei mai puternici politicieni din China.

  Lupta cu Morile de Vânt

  Sarcina pe care dictatorul Jiang Zemin a dat-o călăilor Partidului nu a fost, însă, una uşoară. Trebuiau să aresteze „Falun Gong” şi să-i facă să „renunţe”. Dar cine era „Falun Gong”? Practicanţii erau oameni normali, de pretutindeni, nu existau liste cu numele lor, nici măcar noţiunea de membru. De unde să-i iei? La ce să-i obligi să renunţe? La „adevăr”, la „bunătate”, la „toleranță”? La exerciții bune pentru sănătate?

  Dată fiind situaţia, călăii Partidului au făcut ce ştiau ei mai bine: au bătut, violat, torturat şi ucis, pentru a strânge cât mai multe nume şi pentru a raporta îndeplinirea planului. Au urmat decese în puşcării, cauzate de torturile sălbatice, proteste sporadice şi eminamente paşnice din partea practicanţilor, mai multe torturi, mai multă sălbăticie, mai multe crime.

  Cele trei luni au trecut, iar Partidul, la toate nivelurile, înţelegea cu stupoare că a dat peste un grup de oameni complet diferiţi: deşi paşnici, având o moralitate înaltă, nu puteau fi ușor controlaţi prin teroare. Oricâți ar fi omorât PCC, cei rămaşi în viaţă continuau să practice în casele lor, căci pentru mulți dintre ei Falun Gong devenise deja un mod de viață.

  Odată începută, însă, persecuţia Partidului nu putea fi lesne oprită – se strânseseră deja mult prea multe crime oribile. Aşa că maşina de ucis a Partidului a tot funcționat producând grozăvii din ce în ce mai mari. Au fost alocate fonduri imense pentru a sprijini persecuţia. Propaganda Partidului a început să demonizeze practicanţii Falun Gong pentru a se asigura de sprijin popular și a face atrocitățile mai ușor de acceptat de către cetățeni.

  Nici logistica nu prea făcea faţă. După milioane de oameni arestaţi, puşcăriile şi centrele de detenție deveniseră pline de practicanţi Falun Gong, care trebuiau torturaţi, anchetaţi şi puşi la muncă prin lagăre. Alte zeci de milioane erau afară, protestând paşnic împotriva măcelului, afișând bannere pe blocuri sau prin copaci, scriind pe bancnote mesaje care dezvăluiau crimele regimului sau împărţind pliante informative și discutând cu ceilalți chinezi despre atrocitațile la care sunt supuși.

  Astfel că, la un moment dat, Partidul a venit cu o iniţiativă chiar mai diabolică, „soluţia finală” a capitalismului comunist din China: organizarea unei industrii de recoltare de organe, pe viu, cu forţa, de la deţinuţi. De ani de zile, studii și sondaje efectuate de autoritățile din China arătau că exerciţiile practicate de membrii mişcării Falun Gong aveau rezultate umitoare în îmbunătăţirea sănătăţii. Iar piaţa de organe era bănoasă… Se rezolva astfel şi problema aglomerării puşcăriilor. „Carcasele” deţinuţilor dispăreau în cuptoarele de cremare, fără urmă, sau ajungeau în expoziţii de cadavre plastinate, pe care Partidul le plimbă prin lume.

  Aşa a apărut cea mai scabroasă formă de persecuţie din istoria cunoscută a omenirii, care ştergea orice formă de umanitate pe care Partidul ar mai fi păstrat-o. Medicina devenea, din cea mai nobilă meserie, o maşinărie de făcut bani şi omorât. Oamenii, pe care orice guvern are datoria să-i protejeze, erau reduşi la nivel de sursă de organe în „ferma de oameni” a Partidului. Capitalismul comunist devenea absolut. Corpurile oamenilor ajungeau de facto proprietatea Partidului-stat, după ani de zile de când conştiinţa lor fusese capturată de marxism.

  De ce presa mainstream, mai ales cea din Occident, a scris prea puţin despre acest subiect? Pentru că şi ea a fost făcută părtaşă, prin tăcere, folosind şantajul şi iluzorii avantaje materiale, la acoperirea acestor crime.

  „Genocidul Medical”

  Dovezile recoltării forţate de organe de la prizonieri Falun Gong au apărut de peste 15 ani dar adevărata amploare a crimelor este încă necunoscută, căci accesul la informații este foarte dificil într-o țară închisă precum China. Chiar și așa, potrivit unui raport independent, intitulat „Recoltarea sângeroasă / Carnagiul: O actualizare”, au avut loc oficial circa 1,5 milioane de transplanturi de când Partidul a declanșat acest „genocid medical”. Probabil tot atâtea crime în serie, căci chinezii – din motive culturale – ezită să își doneze organele, având credința că trupul trebuie să rămână intact după moarte.

  Până să înceapă acest genocid, deși populația Chinei este cea mai numeroasă din lume, erau doar câteva sute de donatori voluntari pe an. Practic, deţinuţii politic din China au ajuns să fie executaţi prin extragerea forţată a organelor, devenind astfel victimele industriei macabre patronate de Partidul-stat.

  Deşi insuficient mediatizat din varii interese (politice, economice etc.), subiectul a produs ceva reverberaţii la nivel internaţional. Inclusiv Parlamentul European, precum și alte Parlamente ale lumii au adoptat rezoluţii care îl condamnă şi prin care cer regimului comunist de la Beijing să oprească atrocitățile.

  Iar în unele ţări precum Israel, Taiwan, Spania, Australia şi Italia, acţiunile regimului comunist chinez au produs schimbări ale legislaţiei fiind interzis aşa-numitul „turism pentru transplant”.

  Vă invităm să urmăriţi documentarul Genocidul Medical: Crime în masă ascunse în industria transplantului de organe din China.

  Realitatea este însă că, în ciuda faptului că vorbim de crime care le egalează pe cele ale naziștilor, nu există voința politică la nivel internațional să se abordeze acest subiect în mod tranșant pentru că regimul de la Beijing este extrem de influent și sunt interese economice în joc, și nu numai.

  „Regimul chinez s-a angajat în uciderea în masă a unor oameni nevinovaţi”, a declarat unul dintre autorii investigaţiei citate, David Matas, un renumit avocat de drepturile omului, care a catalogat „genocidul medical” desfăşurat de PCC drept „o formă a răului fără precedent pe această planetă”.

  Între timp, alte milioane de vieţi inocente suferă prin puşcării. Viaţa multora atârnă de un fir de ață: de o bătaie în uşă care să-i ducă în vreo puşcărie, de o altă anchetă violentă, sau de o nouă tortură care să le aducă moartea.

  Un Exemplu de Demnitate Umană

  În pofida schimbărilor la vârf în China, campania de exterminare împotriva Falun Gong continuă și astăzi, deși a devenit evident că eradicarea Falun Gong este imposibilă, chiar şi pentru o maşinărie criminală atât de bine pusă la punct cum este cea a Partidului.

  De la începutul măcelului, două generaţii de lideri s-au perindat la conducerea Partidului și un număr impresionant de membri ai Partidului și funcționari ai statului au fost împinşi să ia parte în mod direct sau indirect la crime.

  Odată cu ieşirea din scenă a liderilor care au declanşat teroarea, au apărut întrebări privind motivele şi posibilitatea continuării represiunii. Nimeni nu ştie însă cum s-ar putea opri sau continua măcelul.

  De partea lor, victimele care mai trăiesc în „libertate” în China şi în afara ei, cer în continuare pedepsirea vinovaţilor. Iar noi trebuie să fim conștienți că răul nu poate umbla pe stradă, la lumina zilei, dar că în timp poate cuprinde totul. Pe fiecare dintre noi, oricât de închişi în turnurile noastre de fildeş şi oricât de departe ne-am crede. Asistând pasivi la crime în văzul lumii, într-o zi riscăm să ajungem și noi victimele crimelor în văzul lumii. Iar până atunci, complici prin inacțiunea noastră. Chiar și un gând bun, pentru alți semeni de-ai noștri aflați la greu, contează enorm.

  Revenind la Falun Gong, la peste două decenii de când Jiang Zemin a demarat genocidul ce a însângerat China, practica nu numai că nu a dispărut, ci s-a extins în afara graniţelor, în peste 110 ţări. De-a lungul vremii, a primit mii de premii şi onoruri, iar fondatorul său a fost de cinci ori nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace pentru contribuţia adusă omenirii prin principiile şi beneficiile practicii.

  Iar practicanţii Falun Dafa au dat, întregii lumi, un exemplu de curaj şi demnitate prin rezistenţa lor în faţa brutalităţii regimului comunist. În ciuda unor presiuni inimaginabile, ei nu au renunțat la Adevăr, Compasiune și Toleranță, valori în care ne putem regăsi cu toții, indiferent de țara în care trăim, și nici nu au acceptat pasiv abuzurile unui regim criminal. Au rezistat pașnic, dar ferm, și-au pus viața în joc pentru a-i ajuta pe cei aflați prin pușcării sau persecutați în tot felul de moduri, precum și pe restul chinezilor să nu participe din cauza propagandei la comiterea de fapte rele, pentru care, fiecare dintre noi mai devreme sau mai târziu trebuie să plătim.

  Mulţi dintre practicanți, asumându-şi riscuri personale, au lucrat neobosit atât în China, cât și la nivel internațional, pentru a expune şi a opri atrocităţile. Și fac asta, fără încetare, de peste două decenii.

  Iar în urma acestor eforturi neîncetate, mulţi chinezi din toate categoriile sociale au reuşit să vadă dincolo de minciunile şi propaganda defăimătoare a PCC şi nu de puţine ori au luat atitudine în mod concret pentru susţinerea practicanţilor Falun Gong. Mai mult, unii dintre cei care îi persecutau pe aderenţii Falun Dafa, înșelați fiind de propaganda PCC, şi-au schimbat radical atitudinea: mulți dintre membrii forţelor de ordine şi funcţionari din anumite localităţi protejează acum în mod activ rezidenţii care practică Falun Dafa şi refuză să-i aresteze pentru activităţile lor de informare a publicului.

  Expunerea atrocităţilor a declanşat, de asemenea, în interiorul Chinei un val imens şi constant de demisii din Partidul Comunist Chinez şi din organizaţiile sale afiliate, fapt ce a cutremurat din temelii regimul roşu. Până acum peste 350 de milioane de chinezi au decis să renunțe la adeziunea lor.

  Vremurile se schimbă, roţile Istoriei se învârtesc. Jiang Zemin – pe vremuri unul dintre cei mai temuţi casapi ai Chinei – și toți acoliții săi vor trebui la un moment dat să dea socoteală pentru crimele lor.

  Iar povestea practicantilor Falun Gong încă nu s-a terminat. Ei nu sunt victime, cum ar fi vrut Partidul Comunist Chinez, ci eroii zilelor noastre, cei care, prin exemplul lor, au arătat că Teroarea, oricat ar fi de dură și de neagră, nu poate stinge Lumina din noi. Au arătat că Adevărul, Compasiunea și Toleranța sunt mai puternice decât orice formă de Rău. Prin curajul și bunătatea lor, ei sunt o sursă de inspirație pentru noi toți.

  Și noi, românii, putem lua poziție și cere oprirea persecuției împotriva practicanților Falun Gong. Vă puteți aduce contribuția prin semnarea acestei petiții online.
  Ești pregătit să începi acum?
  Abonează-te pentru a avea acces la conținutul premium sau contactează-ne dacă ai întrebări.
  ABONEAZĂ-TE
  CONTACTEAZĂ-NE
  Știri China
  Stiri despre China pe care nu le găsești în presa main stream din Romania.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Tot ce e impus cu forta e pecete antihristica.
  Pecete=incrustare facuta in urma unui act de violenta.De exemplu:dupa ce un martir crestin era decapitat,asasinii se duceau sa raporteze mai marilor lor obisnuind sa spuna in limbajul lor zilnic ca si acesta a fost „pecetluit” cu sens de „terminat”,cu sens de „anihilat”,adus la stadiul de inexistenta fizica si ca nu mai poate fi pericol pentru nimeni.
  Cand ti se intampla pecetluire antihristica prin viclenie,cum e acum cu tehnologiile acestea,e un caz fericit pt ca mai ai ragaz sa te razgandesti si sa te caiesti.Cand se va intampla pecetluirea de mana Antihristului sa nu intelegeti ca e vorba de aplicare a ceva pe corp si atat;pecetluirea de mana Antihristului inseamna in acelasi timp si aplicarea a ceva pe corp dar si uciderea insemnatului de catre Antihrist ca act final al pecetluirii,ca Antihrist sa fie sigur ca cel in cauza e pecetluit,adica e in pierzanie desavarsita si ca nimeni si nimic nu i va mai tulbura Antihristului posesia sa asupra acelui suflet si corp.

  Apreciază

 3. Pseudo-Patriarhul Bartolomeu a transmis un mesaj în favoarea vaccinării împotriva COVID-19:
  Este„complet absurd și greșit” ca unora să le fie frică să primească vaccinul.

  „Este complet absurd și nedrept pentru unii oameni să se teamă să primească vaccinul. Nu există o scuză rațională ”, a spus Pseudo Patriarhul într-un interviu acordat MEGA.

  „Solicit ca toată lumea să fie vaccinată fără rezerve pentru a evita pericolele grave care îi vor conduce la moarte.

  „Noi, ca biserică, ca religie, ca Patriarhie Ecumenică în special, respectăm știința, reprezentanții științei, și descoperirile științei și ne adaptăm viața conform cu acestea.”

  În ceea ce privește negatorii pandemiei și anti-vaxxerii, Pseudo Patriarhul Bartolomeu a declarat că „ei nu gândesc corect, nu gândesc logic și fac nedreptate față de ei înșiși și de semenii lor, deoarece pot transmite coronavirusul semenilor lor fără să-și dea seama. Există un mare pericol. ”

  https://greekcitytimes.com/2021/08/28/patriarch-bartholomew-vaccinated/amp/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: