Totul este atât de limpede!

Întregul comerţ şi întreaga viaţă socială sunt dependente de codul de bare 666.
Calculatorul central care recoltează datele personale ale oamenilor de pretutindeni se numeşte Fiara/Bestia. Serurile morţii, prezentate mistificat ca „vaccinuri anti-Covid 19”, conţin : o substanţă cunoscută ca „luciferază”; celule de copii avortaţi; modificatoare genetice; nanoparticule; microorganisme; componente chimice. Fiecare om „vaccinat” este marcat cu un cod QR care îi conferă statutul de „cetăţean”/ supus, obedient.

Totul este atât de limpede! Înaintemergătorul strigă în pustiu :,,Pocăiţi-vă, că s-a apropiat Împărăţia cerurilor’’.

Hristos rabdă pe Cruce. Irozii desfrânează şi preadesfrânează. Irodiadele întind capcane şi cer sânge. Salomeele seduc şi hipnotizează. Iudele vând şi trădează.
Pilaţii se spală pe mâini.Mulţimea urlă satanizată : Răstigneşte-l! Răstigneşte-L!

Hristos rabdă pe Cruce. Turma Mică este atacată cu sălbăticie. Totul este atât de limpede! Ierarhii anulează Credinţa. Ierarhii „fraternizează” cu ereticii, cu pagânii şi cu cezarul anti-hristic. Ierarhii con-lucrează cu sataniştii. Ierarhii Îl propovăduiesc pe Mântuitorul ca aducător de boală şi de moarte, iar pe agenţii morţii ca „mesianici”. Ierarhii prigonesc Poporul Ortodox. Ierarhii batjocoresc Sfinţii. Ierarhii închid Calea Mântuirii cu cheile iadului.

Totul este atat de limpede!

Mihai Dinculescu

3 gânduri despre „Totul este atât de limpede!”

 1. “La noi preotul nu vrea să-l supere pe stăpân şi de aceea tace şi deci, săracul este pierdut.
  CUVIOSUL PĂRINTE JUSTIN PÂRVU-“tatăl, şi mama poporului român”

  Ce este paradoxal e că şi în această parte, a Moldovei, unde creştinii sunt mai buni, ei rămân la vechea poziţie, nu se mişcă în nici un fel. Stau aşa înţepeniţi, nu-şi dau seama ce se întâmplă în jur. Se uită la televizor şi ce văd şi aud, aceea este. Aşa de mult le-a fost pustiit sufletul, încât nu mai judecă. Tot ce se întâmplă acum este şi din lipsa prezenţei Bisericii. Politicienii ştiu că întotdeauna Biserica a fost forţa şi rămâne forţa unui stat şi de aceea s-au grăbit să o paralizeze. Nu i-au mai dat voie să lucreze şi ne găsim într-un asemenea haos încât cu greu se va mai putea redresa ceva.

  Uitaţi-vă numai la ce se petrece acum: tineretul pleacă, se duce în lume, bătrânii mor, femeile nu mai nasc, hoardele asiatice vin peste noi, chinezii umplu Bucureştiul, sate întregi plângi de mila lor, că au rămas casele goale, românilor în genere le plângi de milă, ajungând mai răi decât cerşetorii. În străinătate sunt cotaţi mai prost decât ţiganii. Aici, dacă-i pui să facă ceva nu fac nimic, dar pe unde ajung spală rufele şi mizeria din toate marile metropole ale lumii!

  Cum mai poţi vorbi în acest caz de politicieni, când ei trec cu atâta uşurinţă peste aceste crime şi urgii, când copiii noştri, neamul nostru este pângărit şi asuprit, sărăcit şi silit să devină cerşetor. Mai poţi spune că suntem un neam unit, o naţiune închegată, când toţi specialiştii noştri emigrează spre Canada şi alte zări, când acolo sunt foarte buni iar acasă nu fac nimic, ci doar aleargă după un dolar şi o bucată de pâine? Când aici îşi pierd şi copilul şi casa şi familia şi viaţa lor? Unde sunt convingerile lor religioase, ca să-i lege de acest pământ?

  S-a ajuns, din nefericire, la o descompunere înceată a neamului nostru, care va avea o consecinţă extrem de gravă peste 40-50 de ani, când s-ar putea întâmpla să nu mai vorbim în limba română, să nu mai avem unde să ne închinăm într-o biserică ortodoxă română în Moldova de astăzi sau oriunde în ţară.

  E o vreme de pustiire a neamului, dar sperăm că Dumnezeu nu ne va lăsa, aşa cum nu ne-a lăsat în toate vremurile grele, când Biserica noastră a fost prezentă în mijlocul poporului, când Ştefan cel Mare, Daniil Sihastrul, Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân, uniţi cu toţi călugării şi călugăriţele din mănăstiri păstrau tradiţia şi continuau istoria. Aceştia erau ei politicieni? Înainte de toate erau creştini care ştiau să apere valorile ortodoxiei şi implicit ale neamului (…)”

  Fragmente
  Apărut în revista “Credinţa ortodoxă”, ianuarie 2001

  Apreciat de 1 persoană

 2. PS Gurie a murit după a treia doză de vaccin Covid. Presa sistemului l-au prezentat ca nevaccinat!
  Dumnezeu să-l ierte!
  Din informațiile noastre, PS Gurie se vaccinase cu toate cele trei doze, boala declanșându-se la scurt timp după a treia injectare cu ser Covid.

  Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, el însuși vaccinat cu serurile Covid și infectat după vaccinare, a recunoscut că episcopul decedat de Covid făcuse injecțiile Covid care, din păcate, și-au dovedit (in)eficiența:

  „Întrucât astăzi a apărut o știre falsă după plecarea din această viață a Preasfințitului Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, vă rog sa primiți această mică, dar necesară precizare:

  Preasfințitul era vaccinat.

  Din nefericire s-a infectat și a ajuns la spital intr-o stare mai avansată a acestei perfide boli. Dumnezeu să odihnească sufletul bun și nobil al acestui vrednic slujitor al Bisericii lui Hristos!”, a declarat Vasile Bănescu, citat de Știri pe Surse. Mai mult, PS Gurie avea diabet, boală considerată comorbididate.

  Iar asta, după un fake news rostogolit de „Adevărul” și preluat de HotNews, Observator News și alții, care îl dădeau pe episcopul BOR drept o victimă a… nevaccinării.

  Sursa:activenews

  Apreciază

 3. Iulian Capsali
  October 19 at 4:13 AM ·
  Experții Agenției Medicamentului din SUA (FDA) au RESPINS, cu argumente solide, ca persoanele sub 65 de ani să facă doza a treia de Pfizer. La noi, toți criminalii împotriva acestui popor cer doza a treia, deși face ravagii (miocardite, AVC, tromboze masive) iar oamenii mor sau rămân cu sechele pe viață.
  Vedeți aceste cazuri mediatizate? La fel cum vedeți războiul civil din Italia sau protestele din Franța, Elveția șamd.

  Dictatura mondială (Marea Resetare) este în curs.

  Revenind, atenție și la informațiile despre Israel: „decesele din Israel, în ciuda rapelurilor, sunt în creștere”; „sistemul de raportare a reacțiilor adverse este realmente nefuncțional, în special legat de a treia doză”; realizarea imunității de grup prin vaccinare nu este un scop realist și posibil”; „Dacă FDA nu poate da ca fiind sigură doza a doua, cum poate recomanda doza a treia?” șamd.

  Urmăriți, vă rog, tot materialul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: