Se înmulțesc iudele!


Cu câteva zile înainte, jurnalistul Cristian Tudor Popescu lansa un atac dur împotriva IPS Teodosie care încuraja lumea să nu se vaccineze. Apoi am văzut și potiticieni care au ieșit în lumina reflectoarelor nu pentru a ne convinge, ci pentru a ne amenința în vederea vaccinării!
Cel mai mult, însă, m-a durut atitudinea Părintelui Efrem din Sfântul Munte Athos care a apărut într-o emisiune televizată la TrinitasTV. Este un părinte cunoscut care poate îndruma sau poate sminti multă lume prin cuvântul său. De data aceasta, părintele Efrem a ales să smintească. Mai pe scurt, acest părinte îi îndeamnă pe români să se vaccineze! Mai întâi îi dojenește că sunt împotriva vaccinului și le spune să nu fie fanatici și apoi le cere ne cere să nu lepede știința! Din câte știu, menirea lui este să apere Credința Ortodoxă, nu știința! Apoi ne spune că și Sfântul Nectarie din Eghina și Sfântul Paisie Aghioritul au fost internați în spital înainte de a muri. Da, au fost internați pentru a li se alina suferința, nu pentru a primi vreun vaccin.


,,Aceste lucruri (adică vaccinurile n.n.)- spune părintele Efrem – nu au legătură cu Antihristul și cu 666 și cu alte lucruri peste fire. Este un lucru curat, medical! Nu vreau să respingeți știința și să vă temeți! Unde este Dumnezeu? Nu e lucru rău să existe posibilitatea de vaccinare și să vă vaccinați. Nu vă temeți! N-o să pățiți nimic. Maica Domnului o să vă binecuvânteze!” Mai avea puțin și spunea ca Papa că nu ne mântuim dacă nu ne vaccinăm!

 În fața acestor provocări, mulți creștini au fost de-a dreptul șocați din mai multe puncte de vedere. În primul rând, vaccinul este experimental până în anul 2023. Nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru efectele adverse ale acestuia. Sunt dispuși cumva aceștia? Eu cred că nu. Atunci de ce se înverșunează împotriva celor care nu susțin vaccinarea. Ce li se reproșează antivacciniștilor? Că nu acceptă să fie cobai cuminți riscându-și sănătatea sau chiar viața? Toți ar trebui să știe că România este o țară ortodoxă și că oamenii s-au informat și au aflat că sunt mințiți. Nimeni nu este interesat de sănătatea noastră, a românilor. PS Teodosie a înțeles că nu are dreptul lăsat de Dumnezeu de a-și minți enoriașii. Se pare că părintele Efrem din Athos nu a înțeles acest lucru. Românii refuză vaccinurile din multe motive:

1.Sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii.
2.Au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu Credința Ortodoxă.
4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă căreia îi slujesc aceștia! Să recitească Apocalipsa și să afle că acest popor ortodox respinge acest ser experimental din motive religioase. Una e știința și altceva este această ideologie satanistă cu pretenții de știință. Una este să se dorească sănătatea populației și altceva este să dorească împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății.

5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent. Ce ne propun formatorii de opinie? Să ne supunem necuratului? Papa Francisc pregătește terenul pentru noua religie mondială care va fi satanistă, iar vaccinurile au menirea de a ne tăia orice legătură cu Dumnezeu prin tehnologie. Acest fapt a fost profețit în Apocalipsă, capitolele 13-14. De aceea, creștinii ortodocși nu primesc ceea ce Dumnezeu le interzice. Mai întâi facem ascultare de Dumnezeu și apoi de cezar. Nimic mai mult. Dumnezeu să ne ajute să facem cu toții voia Sa!Lucreţia P.

6 gânduri despre „Se înmulțesc iudele!”

 1. PS Ignatie al Husilor îndeamnă și el la ascultare față de autorități
  Recent a trecut la cele veșnice și PS Gurie al Devei și Hunedoarei, surse din interiorul eparhiei vorbesc că episcopul Gurie a fost vaccinat cu 3 doze, a treia doza fiindui fatală

  Apreciază

 2. Nicolae Ciuca se afla in incompatibilitate cf art.84,85,86 ş.u. ale legii 161/2003.Gradul de general ca si la Bode este si functie in acelasi timp.Pt aceasta ei trebuie sa figureze ca generali in rezerva pt functii publice care nu tin de gradele pe care le au.Sunt incompatibilitati si la statul de plata.Nu i corect sa ia doua salarii in acelasi timp:si de prim ministru si de general.

  Apreciază

 3. O stire de la firul ierbii:in Anglia,din 70 de milioane cati sunt cu totii acolo,doar 10 milioane sunt:fani televizor,vaccinati(acestia sunt pensionarii varstnici) si cativa din tineret,restul de 60 de milioane sunt total impotriva vaccinurilor anticovi si sunt foarte ,foarte informati.Benzina a fost la ratie 3 saptamani pana acum doua zile cand s a renuntat la asa ceva.Magazinele nu sunt goale cum se minte.Englezii au spus ca:daca o singura data va mai fi lockdown ,vor protesta cu totii hotarat si in stilul ori ei,ori noi,incat toata sandramaua cu vaccinarea va pleca acasa!Sunt foarte hotarati.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s