Oare a binevoit PreaBunul Dumnezeu să ni-i trimită pe Enoh şi pe Ilie? Cuvântul unei cititoare

Vă mulțumesc că mi-ați aprobat micul meu comentariu.

Aş vrea să vă spun că astăzi am fost într-un mall, și am vrut sa intru la un magazin, să îmi cumpăr o pereche de botine sau ghete pentru vremea rece. La intrare cele două vânzătoare verificau documentele clienților care erau vaccinați. Eu nu sunt vaccinată, dar am crezut știrile că pot intra in mall-uri, magazine atât cei vaccinați, cât și cei care pot face dovada că au trecut recent prin boală. Când să intru în magazin, le-am prezentat vânzătoarelor dovada că am trecut prin infecția covid și nu au vrut să mă lase să intru, pentru că au primit indicaţii stricte că au voie să intre doar persoanele vaccinate. Stau într-o comună de pe lângă Ploieşti, iar totul s-ar petrecut la Winmarkt Ploieşti, ca și la pepco, Gara de Sud.

Am 53 de ani, și când abia învățasem să merg și să vorbesc, bunica mea mă învăța rugăciunea Tatăl nostru și să fac mătănii, întotdeauna 9 la număr. Iar bunicul citea adesea din Cartea Apocalipsei, iar acele cuvinte care mă făceau să mă înfior și să mă cutremur, ce va sa fie cu omenirea, mi-au rămas că o pecete vie în minte și-n suflet. Când citea bunicul că toți cei mici și cei mari, tineri și bătrâni, săraci și bogați, și cine nu va primi semnul fiarei pe mâna dreaptă sau frunte, nu va putea cumpăra, vinde și trăi după legea Lui Dumnezeu… mă bucuram că trăiesc vremuri îndepărtate de vremea Apocalipsei, pentru că nu știu cum, la cât de mică eram,înțelegeam cu ochii sufletului totul! Astăzi totul este atât de limpede, vremurile prigoanei creștinilor se întâmplă sub ochii noștri.

Am văzut o intregistrare cu părintele Dositheos de la mănăstirea Agia Skepi care povestea despre o credincioasă care trăia în Anglia și a mers Duminica la Sfânta Liturghie, dar preotul și enoriașii de acolo nu au primit-o în biserică, pentru că nu purta mască. Femeia a stat la intrare să asculte slujba iar când părintele a ieșit cu Sfintele Daruri, a vrut să intre să fie binecuvântată, dar a fost dată iară afară. A început să plângă și o mână a bătut-o pe umăr și a întrebat-o de ce plânge. Femeia a răspuns că nu a purtat masca și a fost dată afară din biserică de două ori. Și întorcandu-se a văzut doi bărbați și i-a întrebat cine sunt ei, după ce i-au spus să nu mai plângă, pentru că cei care nu au primit-o în biserică nu sunt  ,,ai noștri”. Iar ei au răspuns că sunt Enoh și Ilie. Vă pot trimite filmarea, eu cred că părintele avea dreptate, pentru că că am auzit că cei doi s-ar fi arătat și în Sfântul Munte Athos.

Numai Ortodoxia

4 gânduri despre „Oare a binevoit PreaBunul Dumnezeu să ni-i trimită pe Enoh şi pe Ilie? Cuvântul unei cititoare”

  1. Raul a fost invins.Sarpele cel vechi a fost legat.Ce urmeaza de acum e zvarcolirea lui pana la judecata.De aceea tot ce se va intampla de acum in colo va avea sens de:autodistrugere,autocolapsare,auto-restrangere a dominantei raului,contractie a timpului,evenimente care vor avea conotatie de autonimicire a raului si a railor,intunecarea spontana si de tot a mintii in clipa cand vrei sa faci un cat de mic rau,in contrast izbitor cu luminarea desavarsita a mintii cand vrei sa te intorci la ortodoxie,te caiesti de raul facut si te indrepti si faci faptele credintei;stare intermediara nu va mai exista,adica,stare de expectativa,de indiferent ,de rationalist,de caldicel nu va mai exista.S-a dus.Ori esti fulger in credinta,ori esti flacara stinsa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s