Pandemia adevărată este cauzată de vaccinuri, nu atât de mult de gripa din China

Vaccinurile conțin agenți patogeni contaminanți care pot afecta permanent sistemele umane, inclusiv funcția creierului și reproducerea. Vaccinurile conțin toxine din metale grele, inclusiv mercur în doze extrem de mari, pe care le veți găsi în vaccinurile gripale cu doze multiple (injectări antigripale). Se știe că aceste toxine traversează bariera hemato-encefalică. Și acum observăm deja efectele negative post vaccinale, prin apariția de miliarde de proteine toxice, care imită virusul Covid, care plutesc în întregul sistem vascular, infectând și înfundând inima, creierul și organele vitale de curățare ale organismului. Acest lucru este dovedit de către medici care analizează probe de sânge ale victimelor vaccinate și prin autopsie. Acesta este motivul pentru care FDA și CDC au dificultăți să obțină aprobarea vaccinurilor Covid pentru copii chiar acum (gândiți-vă la declansarea de miocardită aici). Acest lucru ar decima industria vaccinurilor în cazul în care milioane de copii ar deveni brusc autiști, surzi, orbi, paralizați și/sau mor din cauza vaccinului anti Covid, ceea ce este o posibilitate realistă.

Așteptați-vă la un val de tulburări autoimune, malformații congenitale, autism și infertilitate din cauza leziunilor proteinelor cauzate de vaccinuri care conțin cheaguri de patogeni virali.


Americanilor le place să se laude că au „acoperire medicală” bună de la angajatori, dar această acoperire nu va repara daunele permanente cauzate de vaccinuri, chiar dacă acoperă costul îngrijirii cronice, pe termen lung, care este necesară pentru a face față tuturor reacțiilor post-vaccin. Reacțiile severe pe care oamenii le suferă de la vaccinuri se datorează adesea antigenelor, adjuvanților, emulgatorilor, metalelor grele, sânge (albumină) de origine animală și umană, substanțe chimice, agenți patogeni, tulpini multiple de virusuri, virusuri și bacterii modificate genetic, iar lista poate continua.

Acum există „vaccinurile” mortale Covid, care nu sunt deloc vaccinuri. Injecțiile cu proteine patogene​​(J&J) și injecțiille de ARNm (Pfizer și Moderna) au o problemă majoră în comun – sunt responsabile pentru miliarde de proteine ​​(nanoparticule) toxice, care imită virusul, care înfundă sângele și determina boli cronice nesfârșite, grav prejudiciu pentru sănătate.

Dizabilitățile de învățare și infertilitatea pot fi rezultatul toxinelor din sânge, inclusiv mercurul injectat și agenții patogeni virali. Dacă noul val de copii născuți va avea probleme de dezvoltare neurologică, întârziere mintală, dizabilități de învățare pe termen lung etc., este o problemă în așteptare. Și cine va acoperi costurile pentru toate acestea? Big Pharma? Nicio șansă.

Pandemia adevărată este cauzată de vaccinuri, nu atât de mult de gripa din China. Atenție la injecțiile care nu oferă imunitate, nu previn transmiterea bolii și au o protecție foarte limitată și în scădere împotriva cazurilor severe de Covid. Zeci de mii de oameni mor din cauza injecțiilor gripale Fauci (inclusiv bebelușii din pântecele mamelor), care le afectează sistemul imunitar vital, de curățare și de reproducere, posibil pentru totdeauna.

Consultați agențiile de știri despre adevărul pandemiei pentru a fi la curent cu capcanele create de escrocheria Covid. Nu este nevoie de un om de știință sau medic pentru a vedea că vaccinurile Covid, Remdesivir și ventilatoarele agravează problemele declanșate de pandemie, creând o nouă pandemie.

Sursa: https://www.naturalnews.com/2021-10-24-will-the-clot-shots-cause-retardation-and-infertility.html

Traducere: Dr. Gabriela Naghi

3 gânduri despre „Pandemia adevărată este cauzată de vaccinuri, nu atât de mult de gripa din China”

 1. Avocatul Gheorghe Piperea dixit:

  Azi am primit rezultatul testului de imunitate celulară, științific intitulat test de transformare limfoblastică (LTT).
  Terminalul N al proteinei spike este de 5 ori mai mare decât necesarul pentru a fi considerat imun.
  Terminalul C al proteinei spike este de 6 ori mai mare decât necesarul pentru a fi considerat imun.
  Așa numitul „control pozitiv” este de 7,3 ori mai mare decât intervalul de referință.
  Așa-numitul control mitogen (PWM) este de aproape 6 ori mai mare decât intervalul de referință.

  Concluzia analizei: „a fost depistat un răspuns imun semnificativ al limfocitelor T de memorie față de capetele C-terminal și N-terminal ale proteinei spike”.

  Din acest punct de vedere, riscul de infecție/transmitere a infecției este cu mult mai mic decât în cazul imunizării artificiale.

  Urmează să formulez acțiune judiciară pentru ca, în baza principiului 7 din Regulamentul (UE) 2021/953, autoritățile să recunoască această imunitate naturală (pe care cei mai mulți dintre noi o avem, de altfel).
  Modelul de acțiune va fi făcut public curând.
  Este extrem de important să rețineți, însă, că nu există nicio garanție că instanțele vor admite o astfel de acțiune și, mai ales, că se va obține o soluție rapidă. Tot ceea ce vă pot spune este că șansele zero sunt “caracterisice” doar celor care nu acționează.
  De asemenea, este foarte important de reținut că nici această postare, nici alte postări mai vechi sau mai recente, nu sunt sfaturi medicale sau invitații la un comportament medical/social anume. Fiecare este pe cont propriu în domeniul sănătății și al locului de muncă. Fiecare decide dacă își ia sau nu doza, pe risc propriu, fiecare decide dacă risca sau nu pierderea locului de muncă pentru refuzul inoculării dozei.
  Ceea ce pot spune cu certitudine este că drepturile și libertățile se pierd prin inacțiune, tăcere vinovată, frică și conformare față de „zgomotul” cartierului. Iar democrația s-a pierdut pas cu pas, nu ieri, și nici acum 20 de luni.

  PS Un mega-fake news se derulează, sub ochii noștri, la tv, pe internet și pe paginile de socializare – se zice peste tot că gata, de azi, prin decizia discreționară a lui Arafat și prin hotărârea ilegală a unui guvern demis (care nu mai are nicio atribuție constituțională pentru asemenea hotărâri) s-ar fi introdus obligativitatea certificatului verde, ca o condiție a păstrării locului de muncă; vă invit să vă uitați cu atenție pe art. 12 din anexa trei a HG nr.1130/2021; nu veți găsi acolo nicio astfel de obligativitate; de fapt, acolo se spune că, la locurile de muncă unde sunt mai mult de 50 de inși, angajatorul „trebuie să țină cont” de existența certificatului verde; asta nu este o obligație de a deține un certificat verde, ci o recomandare pentru angajator să își organizeze lucrul la birou/fabrică în așa fel încât să se respecte distanțarea socială și fluxul de personal care să evite infectarea, de exemplu, prin organizarea pe ture, lucrul de acasă etc.; nu este exclus ca un angajator zelos chiar să vă dea afară pentru acest motiv, dar ar fi nu doar o concediere ilegală, ci chiar un abuz în serviciu penal (și asta chiar în baza minunatelor acte normative arahatian-câțiene, diferite alte motive de ilegalitate fiind „morman”, ca să zic așa).

  Apreciază

 2. Numai templul nezidit de mână al inimii Îl poate încăpea pe Dumnezeu
  SFÂNTUL TEOFAN ZĂVORÂTUL

  Sfântul Ștefan grăiește: „Cel Preaînalt nu locuiește în temple făcute de mâini… Ce casă Îmi veți zidi Mie, zice Domnul, sau ce loc pentru odihna Mea?”. Numai templul nezidit de mână al inimii îl poate încăpea pe Dumnezeu, precum a grăit Domnul: „De Mă iubește cineva, va păzi cuvântul Meu, și Tatăl Meu îl va iubi; și vom veni la el, și locaș la el vom face” (Ioan 14, 23).

  Felul în care se săvârșește acest lucru e pentru noi de nepătruns; dar este lucru adevărat, căci este limpede că atunci „Dumnezeu lucrează în noi și ca să voim, și ca să săvârșim, după a Lui bunăvoire” (Filipeni 2, 13). Nu sta pe gânduri, așadar, ci doar dă-I Domnului inima ta, iar El va face din ea templu al Său, numai că e nevoie să I-o dai pe toată.

  (Sfântul Teofan Zăvorâtul, Tâlcuiri din Sfânta Scriptură pentru fiecare zi din an, Traducere din limba rusă de Adrian și Xenia Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, 2011, p. 38)

  Apreciază

 3. „Sfinte Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtor de Mir, ne rugăm ţie în clipe de mare necaz pentru a ne apăra de primejdia care ne înconjoară. Aşa cum Tu ai reuşit să nu te închini la idoli şi la duşmanii lui Hristos, tot aşa ajută-ne să-i biruim pe toţi duşmanii noştri ştiuţi şi neştiuţi. Sfinte Mare Mucenic, dă-ne putere şi binecuvântează-ne să-i învingem pe cei care vor să ne aducă pagubă şi să ne despartă de persoanele pe care le preţuim şi le iubim. Aşa cum L-ai ajutat pe Nestor să-l învingă pe crudul lie, cel care-i omora pe creştinii din Salonic , tot aşa ajută-ne pe noi să scăpăm de dezbinarea, de ura şi de răzbunarea celor care vor să surpe munca noastră şi ajută-ne să scăpăm din cele mai cumplite primejdii. Roagă-l Tu pe bunul Dumnezeu să ne dăruiască nouă marea lui milă. Amin.”

  ”Vino, mucenice al lui Hristos, la noi, celor ce ne este de trebuință a ta milostivă cercetare și ne apără pre noi cei dosădiți cu îngrozirile cele tirănești și cu nebunia cea cumplită a eresurilor! De care ca niște robiți și goi suntem goniți, din loc în loc adesea trecând, și rătăcind prin peșteri și prin munți. Deci, milostivește-te, prea lăudate, și ne dă nouă iertare; alină viforul și potolește mânia cea asupra noastră, rugând pre Dumnezeu, Cel ce dă lumii mare milă”.

  „Mare mucenice Dimitrie, Izvorâtorule de Mir, cel care ai ruşinat păgânătatea, plecându-ne genunchii înaintea ta, ne rugăm ţie cu umilinţă: Tu, cel care stai înaintea lui Hristos, vindecă-ne prin rugăciunea ta de patimile sufleteşti şi trupeşti care ne apasă!

  Luminează-ne sufletele moleşite de păcate, tu, cel care te-ai luptat cu tăria Duhului pentru adeverirea credinţei adevărate!

  Fereşte-ne, sfinte, prin iubitoarea ta mijlocire, de orice întâmplări rele: de boli, de neputinţe, de potop, de foc, de cutremur, de vrajbă, de lipsuri, de războiul dintre noi, de vrăjmaşii văzuţi şi de cei nevăzuţi şi de toate primejdiile, ca să ne învrednicim şi noi, păcătoşii, în veacul ce va să fie, ca împreună cu tine şi cu toţi sfinţii, să-L slăvim cu bucurie pe Dumnezeu şi să devenim părtaşi vieţii veşnice. Amin!”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: