Adevaratii idioti ai Europei

Uniunea europeană e o construcţie antihristică, vicleană şi bizară. Germenele putreziciunii este în miezul său, de aceea viaţa ei nu va fi lungă. Va veni vremea când aceasta se ve prăbuşi şi pre mulţi îi va strivi. Dacă ar fi să se scrie ceva reprezentativ pe frontispiciul uniunii, ar trebui aleasă afirmaţia absurdă, nesimţită şi hilară: Bărbaţii pot naşte. E consemnat in actele uniunii, nu e o vorba aruncata anapoda. Aici am ajuns, în punctul în care minţile bolnave slobod cu inconştienţă tot felul de inepţii care, mai apoi capătă formă şi statut de directive şi sunt împrăştiate de-a valma peste toată Europa.

Cu ani urmă m-am uitat fugitiv peste un afiş în care ne era prezentată, în chip de reclamă, arhitectura uniunii. Am aflat că parlamentul european e organul legislativ. Toate bune şi frumoase, m-am gândit, dar ce legi a clocit şi a emis acest parlament? Niciuna, pentru că mamutul acesta are rol decorativ, în care se discută verzi şi uscate, dar nu lucruri de esenţă. Parlamentul a hotărât forma mufelor de alimentare a telefoanelor mobile şi metri pătraţi de care are nevoie o găină pentru a se dezvolta optim. Impresionant, nu?

Frâiele uniunii se află în altă parte, în mâinile unui grup restrains de vreo treizeci de persoane, alese cu rigoare, că doar deciziile majore nu pot fi lăsate în seama babilonicului parlamentul mamut. Comiţia europeană, despre ea este vorba, taie şi spânzură. Acuma să nu credeţi că aceasta ar fi alcătuită din inteligenţele colectate de pe tot cuprinsul Europei. Criteriile de selecţie sunt altele, iar de valoarea comisarilor ne dăm seama văzând imbecilităţile pe care le clamează, adevărate atentate la ordinea stabilită de Dumnezeu în Creaţia Sa. Mă refer la prostiile inimaginabile privind identitatea de sex, stimularea perversiunilor sodomite ca lucruri fireşti, ca să mă opresc la două exemple.

Ce-au gândit comiţarii acum, când se apropie Sărbătoarea Naşterii Domnului Iisus Hristos? Hai să nu-i mai lăsăm pe ăştia care cred în Hristos, să sărbătorească cum e tradiţia lor, să redefinim Crăciunul, să-l scoatem din vocabularul plebei. Să ştergem numele lui Hristos, al Fecioarei Maria, al Sfântului Ioan Botezătorul de pe toată faţa pământului. Nebunia hiperbolizată la dimensiuni planetare!

Comiţia aduce inovaţii nebănuite şi în domeniul lingvistisc. Stai şi te întrebi, oamenii aceştia n-au pic de ruşine, de bun simţ, nu văd cât sunt de penibili? Nu, dumnealor au puterea brută şi oarbă şi la adăpostul ei delirează zi şi noapte şi inundă continental cu şuvoaie de prostie. Vor ei să scoată din rostirea noastră cuvinte sfinte, mamă şi tată, bunăoară. Mai bine să spunem părintele 1 şi părintele 2. Simplu, nu? Ceea ce ignoră comiţarii este bogăţia extraordinară a limbii române. Dacă într-o bună zi ne vor interzice de pildă vocabula ,,idioţi’’, noi avem la îndemână imbecili sau tâmpiţi sau nătărăi sau cretini sau neghiobi sau nătângi şi sunt departe de a epuiza lexicul în această arie lingvistică. Deci, oricât ne-ar izgoni dumnealor prin directive tâmpe, noi tot găsim un loc de refugiu în Sfânta Limbă Românească. Nu pot da ei directive pentru toate vocabulele limbii. Şi un lucru să fie clar: vom renunţa la aceste cuvinte doar în momentul când vor dispărea toţi idioţii, imbecilii, tâmpiţii… Deocamdată nu e cazul, deoarece acum aceştia proliferează ca niciodată, şi încă la cele mai înalte niveluri.

Un lucru trebuie să-l ştie toţi românii: nicio ursulă, niciun sassoli şi cum s-or mai numi ei, n-au nicio îndreptăţire să vină şi să dicteze în România, după ce ne-au adus în acest dezastru. Ar trebui să fie declarate persona non grata şi să nu li se mai îngăduie să ne impună inepţiile lor, cu care au nenorocit un continent întreg.

Pentru ca n-au fost foarte ravnitori pentru a pentru a fi inoculati cu serurile ucigase, romanii au fost numiti ,,idiotii Europei”. Romanii n-au debitat asemenea tampenii, ca acelea de care am pomenit. Idiotii trebuie cautati in alta parte. La Bruxelles, bunaoara.

Presbiter Ioviţa Vasile

7 gânduri despre „Adevaratii idioti ai Europei”

 1. Parintele Elpidie a spus ca:”din Biserica va porni vaccinarea”.A nu se intelege concret din Biserica ci din partea apostata din Biserica,ierarhii si clerul si cinul monahal si o parte din mirenii simpatizanti lor.Si spunea ca multi se vor pierde cu vaccinarea din cauza preotilor ,patriarhului,episcopilor si calugarilor.Si tot el spunea ca indata ce vor incepe vaccpreoti(in masa,categoric) la si prin preoti Dumnezeu va PORNI razboiul,planul Lui de nimicire pas cu pas ,atrocitatile si urgiile devastatoare ,”mania lui Dumnezeu care acum sade mocnita,atunci va erupe dintr-o data CA UN VULCAN DE NEOPRIT ,CA VULCANUL DIN LAS PALMAS CARE E NEOPRIT DE ZECI DE ANI”,citez spusa parintelui.

  Acum dati mi permisiunea sa schimb penelul si sa va prezint un model de sobita interesant:

  Apreciază

 2. Va rog cu smerenie.Va implor:nu va speriati de nicio pandemie de variola.Tot ce arunca himera Bill Gat e arma psihologica.Terminati cu discutiile despre pandemii si incepeti discutii si pregatiri dintru razboi,despre razboi.Intelegeti ca plandemia asta este pentru incolonare,cipuirea va fi pentru aliniere pentru antrenarea intregii omeniri in vederea purtarii razboiului mondial.Fenomenologia plandemiei implicit a vaccinarii e exercitiul de pregatire undeva la nivelul de sirena ,alarma care declanseaza mobilizarea ,scoaterea intregii comunitati umane din starea de pasivitate si randuirea ei in angrenajul dinamic in vederea marilor pregatiri de razboi.Fenomenologia cipuirii fortate a populatiei lumii va urma imediat dupa vaccinare si va fi in practica ,a doua faza dupa mobilizare si scoaterea din pasivitate-inregimenatarea,incartiruirea intregii societati-stadiu care va reprezenta conturarea pragmatica a pregatirilor fazice ,pregatiri din care toata societatea va intra direct in razboi.Intelegeti ca tot ce se intampla acum si cu cipuirea si dupa sunt spectre militare.Punct.

  Apreciază

 3. Povestea cu xenobotii arata ca omul nu se poate modifica genetic.De ce au ales sistemul de reproducere al broastei Xeno?Pt ca broastele au sistem de multiplicare celulara diferit?Pe cine prostesc ei?Daca broastele ar avea celule diferite sau mai bine spus sistem celular propriu atunci am afirma,dupa ei,ca sunt sisteme ne-terestre.Mai spuneam ca extraterestrii(cei care nu se supun legilor colective terestre) nu sunt in realitate „extraterestrii”din sf-uri.Nu.Nici vorba.Extraterestrii sunt acea parte a evreilor care se cred neatinsi de legile terestre.Concret:evreul acela,ca extra-terestru ,vine in locuinta ta si in clipa venirii lui acolo,el deja devine proprietar pe locuinta ta,fara sa fie nevoie sa cumpere sau sa semneze un act pt ca el fiind extra-terestru ,pe unde se duce si pe unde sta,se anuleaza de la sine toate legile pamantene in favoarea lui.Din ac cauza acest soi de evrei nu sunt trasi la raspundere deocamdata de nimeni.Dar cum lucifer a picat din cerul lui unde nu dorea tot asa si acesti „extraterestri”evrei vor pica si ei din „cerul”lor dar tot unde nu-si vor dori-la zdup.Precum demonii nevazuti au cazut in adancurile nevazutului,asa si demonii acestia vazuti cu masca umana vor avea aceeasi tranta de la inaltime dar acum in varianta vazuta.

  Apreciază

 4. Au venit politistii cu dronele sa captureze numai Dinci si sa aduca acasa toate Alexandrele rapite de piratii ocultei mondiale.Ia stai mai.Ia sa coboram mintea care viseaza in stil extra-terestru si iaca pe cine cauta dronele politiei.Cauta alte Alexandre ca sa le captureze si sa le predea tot mafiotilor pentru ca nu s-au dinciuit cu nicio doza .
  „MAI pregătește represiunea. Polițiștii vor folosi drone pentru restabilirea ordinii publice

  Big Brother și drone pentru monitorizarea populației
  Ministerul Afacerilor Interne va achiziționa drone și elicoptere pentru a interveni rapid în restabilirea ordinii publice, potrivit programului de guvernare al noi coaliții de guvernare. Totodată, MAI va implementa un sistem de monitorizare video la nivel național, pentru a impune respectarea legii, și va cumpăra instrumente tehnice avansate de culegere și procesare a informațiilor.

  Potrivit noului program de guvernare, la nivelul Inspectoratului General de Aviație din subordinea Ministerului Afacerilor Interne vor fi dezvoltate noi capabilități de suport aerian care să asigure intervenția rapidă la evenimente din domeniul ordinii publice, inclusiv prin utilizarea aeronavelor fără pilot la bord. De asemenea, MAI va avea în vedere dezvoltarea sistemelor moderne de monitorizare a traficului rutier.

  ”Dincolo de funcția generală pe care acestea o îndeplinesc (suport pentru luarea unor decizii de dirijare a traficului rutier), este necesar ca informațiile pe care le oferă să poată fi utilizate și pentru impunerea respectării legii. O astfel de măsură, care va contribui decisiv la decongestionarea arterelor rutiere și la respectarea regulilor de circulație, poate avea mai mulți beneficiari: participanții la trafic, comunitățile și unitățile administrativ-teritoriale”, se arată în programul de guvernare. Totodată, ministerul intenționează să-și consolideze capacitatea de monitorizare și anticipare a riscurilor, amenințărilor și vulnerabilităților care pot conduce la tulburarea gravă a ordinii publice, respectiv de contracarare a formelor grave de criminalitate, prin dezvoltarea resurselor umane specializate în activitatea de informații și achiziția de instrumente tehnice avansate de culegere și procesare a informațiilor. În lupta împotriva fenomenului infracțional, MAI va implementa sisteme informatice de monitorizare electronică a agresorilor în domeniul violenței domestice, instrumente de analiză a informațiilor pentru combaterea pornografiei infantile, precum și a infracțiunilor săvârșite în mediul online sau cu mijloace electronice.

  Dispar femeile din Poliție
  MAI va continua îmbunătățirea mecanismelor de selecție și pregătire a personalului care asigură intervenția la evenimente, în sensul introducerii și a altor domenii de evaluare (educație civică, raționament logic) și creșterii exigenței în proba de verificare a performanțelor fizice. Ridicarea gradului de dificultate a probelor fizice va însemna, din start, eliminarea femeilor din rândul candidaților la școlile de Poliție și la Academia de Poliție.”

  La tehnica cu care se doteaza politia ca sa vaneze binele si virtutea ca sa le inghesuie undeva sa nu se mai stie de ele,Bin-Laden ar fi fost capturat in 3 secunde de la intrarea in tara sau Bill Gat ar fugi ca sobolanul.Dar ,vedeti ca tehnica aceasta nu e pentru culesul gunoaielor societatii ci e pentru secerat lanuri de flori ca sa fie duse in locuri murdare pt a fi distruse ca sa nu mai existe.

  Apreciază

 5. Dumnezeu întotdeauna sfârșește prin a rândui lucrurile într-un sens pozitiv
  Sfântul Sofronie Saharov

  Purtăm în noi păcatul strămoșesc, această otravă a celei dintâi ispite a lui Adam în Rai – „Veți fi ca Dumnezeu” – însă ascultarea ne poate slobozi de ea.
  Totul atârnă de legătura noastră cu Dumnezeu. De vom avea încredere în pronia Sa, vom avea și îndrăzneala de a urma cuvântului duhovnicului nostru. Logica proprie vieții zilnice și minții noastre nu este destul.
  Dumnezeu părăsește pe cel ce are prea multă încredere în propria sa înțelegere. Nu are însemnătate că un cuvânt este potrivnic nouă, că un sfat este împotriva bunului simț; dacă suntem gata a-l urma, de vom avea încredere în El, Dumnezeu întotdeauna sfârșește prin a rândui lucrurile într-un sens pozitiv. Taina ascultării este una din realitățile de cea mai mare însemnătate în calea mântuirii.
  Dumnezeu să vă păzească! Iar voi păziți atitudinea dreaptă! Din afară nimic nu se vede; este o viață ce nu are nimic deosebit. Ci înlăuntru, din pricina ascultării, suntem într-o stare de neîntreruptă încordare.
  Așa trebuie să fie creștinul: un „cablu” de înaltă tensiune pe care o păsărică se poate odihni fără nicio primejdie, dar prin care trece o energie în stare a face să explodeze întreaga lume.
  Iată cum vom avea intrare în veșnica împărăție a lui Hristos.
  Prin mica nevoință a ascultării, omul trece în ființarea cea fără de început a lui Dumnezeu.

  Arhimandritul Sofronie, Din viață și din Duh, Editura Reîntregirea, Alba Iulia, 2014, pp. 41-42

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: