Liturghia nu va înceta niciodată! Biserica este sufletul și coloana vertebrală a neamului românesc

 
Dragă politicianule ales pentru binele poporului, presat îngrozitor de o ocultă anti-oameni, înainte de a vota sau semna o mizerie infinită, închide, te implor, ochii, și amintește-ți pentru o clipă ochii mamei tale. Și fă ce-ți zic ochii ei. Oamenii politici care se înfruptă de la sânul țării, ar trebui să realizeze faptul că umilirea, sărăcirea și distrugerea a 60% din populația țării nu e o urgență sanitară, ci o oroare a istoriei și o sinucidere politică definitivă. Treziți-vă!!!

Astăzi nu mâncarea, nu proprietățile, nu funcțiile sunt tranzacționate ca pe tarabă. Astăzi se vând și se cumpără suflete de oameni de către slugile demonilorDacă oamenii celui viclean vor închide bisericile într-un popor imunizat natural 70%, vom sluji pe câmpuri, în case, în catacombe. Dacă ne ucid, vom sluji în cer. LITURGHIA NU VA ÎNCETA NICIODATĂ! Biserica este sufletul și coloana vertebrală a neamului românesc.

În fiecare gând, lucru, și cuvânt, cântărește în minte: este oare acesta izvorât din iubire și slujește adevărului? Și așa nu vei greși. Și te vei mântui. Toate gândurile, dorurile, iubirile noastre, nu mor odată cu trupul, ci se păstrează în suflet și în memoria infinită a Lui Dumnezeu.  Mii de oameni mă roagă insistent să mă rog pentru oameni care n-ar mișca un deget să înlăture cauza suferinței lor (păcatul). Trist!

O pandemie e, de fapt, un examen psihiatric planetar pentru aflarea procentului de psihopați care nu simt durerea altora și se bucură de suferința lor. Poți vedea avântul antihristic al media din sloganuri. „Crede în oameni”, o mutilare a lui „Crede în Dumnezeu”. De Paști, antihriștii spun: „Oamenii sunt lumina”, în loc de „Dumnezeu e Lumina”.  Nu, nerozilor, oamenii NU sunt Lumina decât în Dumnezeu. Altfel sunt întuneric.

Nu, rătăciților, nu credem în oameni, dacă ei nu sunt în Dumnezeu. Altfel ei trădează și ucid. Fiecare popor, câtă credință are în Dumnezeul cel adevărat, atâta curaj, libertate și înțelepciune are în fața invaziei iadului pe pământ.

Pr. lector universitar Ioan Valentin Istrati (Preluare de pe Pagina cu de toate a lui Marius Dumitru).
 
Publicitate

6 gânduri despre „Liturghia nu va înceta niciodată! Biserica este sufletul și coloana vertebrală a neamului românesc”

 1. „MARELE MEDICAMENT ESTE CA OMUL SĂ SE DĂRUIASCĂ SLUJIRII LUI HRISTOS”
  Sfântul Cuvios Porfirie Kavsokalivitul

  „În viața mea, locul cel dintâi îl are rugăciunea. Toate se pun în rânduială prin rugăciune. Dar trebuie să ai iubire, înflăcărare în rugăciune. Să vă rugați mai mult pentru ceilalți decât pentru voi!”.

  „Toate să se facă în chip lin, nesiluit și liber! Tot ceea ce faci din corvoadă, îți vatămă sufletul. Nu ajungeți sfinți, vânând răul. Lăsați răul! Să priviți către Hristos și El vă va mântui. În loc să stați în afara ușii și să alungați răul, mai bine disprețuiți-l, nebăgându-l în seamă. Năvălește asupra voastră răul? Voi dăruiți-vă toată puterea lăuntrică binelui, adică lui Hristos. Nu vă luptați să alungați întunericul din cămara sufletului vostru. Faceți o găurică pentru a intra lumina și întunericul va pleca. Vă apucă frica și dezamăgirea? Întoarceți-vă către Hristos. Iubiți-L simplu, smerit, fără pretenții și vă va izbăvi El Însuși”.
  „Când vine Hristos în inimă, viața se schimbă. Hristos este totul. Cel ce trăiește în Hristos, trăiește lucruri despre care nu se vorbește, lucruri sfinte. Trăiește în bucurie. Însă, când nu trăiești cu Hristos, trăiești în melancolie, în necaz, în frământare, în strâmtorare; nu trăiești corect. Atunci apar multe anomalii și în organism. Este influențat trupul, glandele endocrine, ficatul, fierea, pancreasul, stomacul. Ți se spune: «Ca să fii sănătos, ia de dimineață lapte, un oușor, unt și doi-trei pesmeți». Însă, dacă trăiești corect, dacă-L iubești pe Hristos, cu o portocală sau cu un măr, ești foarte bine. Marele medicament este ca omul să se dăruiască slujirii lui Hristos. Iubirea lui Dumnezeu le preface pe toate, le sfințește, le îndreaptă, le schimbă”.

  Ne vorbește părintele Porfirie, viața și cuvintele, Ed. Egumenița, 2003.

  Apreciază

 2. Să nu închidem ușa sufletului nostru Soarelui Învierii!
  CUVIOSUL EFREM FILOTHEITUL

  Cu adevărat, Hristos după Răstignirea Sa S-a pogorât la iad și, așa cum spun Părinții Bisericii noastre, tot iadul a fost luminat de focul Dumnezeirii. De la focul Dumnezeirii s-au luminat toate sălașele din iad cu strălucirea Sa, legăturile și încuietorile iadului s-au rupt, iar cei dintru întuneric au văzut Lumina. Veacuri întregi petrecuseră în întunericul iadului. Atunci Hristos a întâlnit pe Adam și Eva, dar acolo L-au văzut cu firea omenească; cu chipul lui Dumnezeu-Omul. I-a chemat cu aceeași voce a Dumnezeirii, așa cum odinioară în Rai îi chemase mai întâi, spunându-le: „Adame, unde ești?”. Și atunci le-a spus:

  – Veniți împreună cu Mine! Ajunge atâtea veacuri petrecute aici jos. Ați plătit păcatul vostru. Eu pentru voi M-am făcut om, pentru voi am pășit pe pământ și am suferit multe chinuri. Pentru voi M-am jertfit și am răbdat ocări, disprețuiri, pălmuiri, învinovățiri, scuipări, biciuire, cunună de spini, dureri, cruce și moarte, ca să vă mântuiesc. Eu am plătit datoria voastră.

  Și prezintă iconografia bizantină în icoana Învierii, pe Hristos înviat ținând cu mâna dreaptă pe Adam și cu mâna stângă pe Eva, ca să-i aducă lui Dumnezeu Tatăl jertfă neîntinată. Iar ei Îl privesc în ochi, Îi recunosc glasul și Îl urmează cu toți Profeții, Drepții, precum și cu toți cei care au crezut că Dumnezeu S-a întrupat și S-a jertfit, ca să plătească datoria noastră și astfel să urce împreună cu El în Împărăția Cerurilor.

  Precum un biruitor, atunci când biruiește, nebun fiind de bucurie, ține în mâini captura, sceptrul biruinței, tot astfel și Hristos a ridicat pe om, care era osândit în iad, și l-a dus la Părintele Său ca pe un trofeu, mântuit și spălat cu Sângele Jertfei Sale. Cât de nesfârșită este dragostea și milostivirea lui Dumnezeu!

  Dumnezeu vrea mult ca să-l mântuiască pe om. Când omul se pocăiește și Îl iubește pe Dumnezeu, toată păcatele sunt îndepărtate, toate se împrăștie, toate se risipesc și omul înaintează către dobândirea lui Dumnezeu în veșnicie. Așadar, numai să ne pocăim și să iubim; nimic altceva. Pe pământ să nu iubim nimic altceva, fără numai pe Dumnezeu. Iar aceasta să o facem cerere în rugăciunea noastră.
  Să cerem să ne dea luminare, ca să înțelegem măreția lui Dumnezeu și să-L iubim. Atunci ne vom conștientiza și neputința noastră. Când vom trăi acest lucru, și anume că sunt un nimic și că totul este Dumnezeu, atunci Îl îmbrățișez pe Dumnezeu și mă mântuiesc. Așadar, nimic nu ne rămâne decât să ne întoarcem la Dumnezeu cu dragoste și toate ni se vor ierta.

  Luați aminte, creștini, la deznădejde, deoarece după apusul întristării să fiți siguri că va răsări soarele bucuriei și al nădejdii. Să nu închidem ușa sufletului nostru Soarelui Învierii!
  Este Soarele Care încălzește mult inima, care topește și alungă norii negri ai diavolului, ai deznădejdii, și alungă întunericul diferitelor greutăți și rele, ce le-au născut păcatul și îndepărtarea noastră de Dumnezeu.
  Răsare Soarele, iar fiarele ce stăpâneau în întunericul nopții se ascund și se retrag în vizuinele lor.

  A răsărit Soarele Învierii, Hristos, iar fiarele neîmblânzite care voiau să-L războiască s-au împrăștiat și au fost nevoite să se ascundă în peșterile ideologiei lor. Dacă mii de soldați urcați pe un vârf de munte pot să spună „stop” soarelui și să-i oprească răsăritul, vor putea atunci și mii de demoni și necredincioși să împiedice răsăritul Soarelui Învierii. Precum soarele înaintează netulburat și neîmpiedicat până ajunge la zenitul său, tot astfel și Soarele Hristos străbate prin Istorie neînfricat de răgetele fiarelor și ale nerozilor atei și răspândește dragostea și nădejdea în sufletele credincioșilor.

  Să-L urmăm, fiii mei, să ne pocăim neîncetat pentru păcatele noastre și să pășim pe calea mântuirii cu nădejde și cu credință în dragostea lui Dumnezeu! Amin.

  Fragment din cartea Arta mântuirii,Starețul Efrem Filotheitul -Editura Evanghelismos.

  Apreciază

 3. Deputatul PSD Dsniel Ghita face ce face si iar face istorie.Iata ce a spus:
  „Daniel Ghiță, KNOCKOUT la cei care vor certificatul verde în biserici: Nici păgânii din trecut nu au avut curajul să interzică credința
  Autor: Loredana Codruț
  Publicat: 02/12/2021 15:33
  Actualizat: 02/12/2021 15:40
  Sursa foto: Facebook

  Deputatul PSD Daniel Ghiță s-a aprins după discuțiile privind introducerea certificatului verde în biserici.

  „Certificatul verde nu are ce căuta la intrarea în biserici și nu poate fi folosit ca instrument de discriminare și de interzicere a exercitării credinței. Un asemenea criteriu anti-uman pentru mersul la biserică înaintea Sărbătorilor Creștine din luna decembrie reprezintă o batjocură la adresa poporului român și o încercare de distrugere a credinței care nu poate fi tolerată.
  ADVERTISING


  Nimeni nu are dreptul să interzică mersul la rugăciune și celebrarea Sărbătorilor Creștine! Pentru aceste drepturi românii au ieșit în stradă în 1989! Ne întoarcem iarăși la dictatură? Numai înainte de 1989 românii nu aveau voie la biserică, mai ales dacă aparțineau anumitor categorii sociale, cum era, de exemplu, personalul din învățământ. Și acum nu mai au dreptul la rugăciune și Împărtășanie decât cei vaccinați?

  Solicit oprirea de urgență a acestei abominații! Este strigător la cer și că se ajunge la o asemenea discuție în spațiul public și politic! Respectați credința și tradiția românească! Să nu îndrăzniți să atacați dreptul românilor de a se ruga și de a merge la biserică, singura lor mângâiere în asemenea vremuri de restriște. Nici păgânii din trecut nu au avut curajul să le interzică românilor credința strămoșească, și atunci cum putem numi democrație un regim unde se adoptă o asemenea măsură?”, transmite Daniel Ghiță.”

  Apreciază

 4. Trăim coşmarul emis de I. V. Stalin
  Maria Diana Popescu 05 Decembrie 2021

  Decembrie ne-a surprins polarizaţi de restricţiile extreme, mereu prezente, mereu păgubitoare şi de anomia generalizată la nivelul guvernării şi instituţiilor statului. Cu un preşedinte inerţial, interesat doar de foloasele de moment, cele mai interesante lucruri din lume se întîmplă în România. Ideologiile partidelor, lipsite de valoare, realism şi aplicabilitate, se întrepătrund într-una singură: voinţa lui Iohannis. Gîndind logic şi obiectiv, o cireadă de vaci politice nu poate fi condusă decît de un văcar, ţinut pe fotoliu, în cin înalt, de gangsterii americani şi europeni. Uşor, uşor, americanii şi-au instalat la noi trupe şi armament cum nici în Irak n-au avut! Probabil îi apără de furia poporului pe Iohannis şi trupa lui de comando, pe Cîţu şi Orban pentru împrumuturile uriaşe, fără număr, pe Cioloş pentru falsa chetă şi supraevaluarea „Cuminţeniei Pământului”, pe Orban, Lazăr, Portocală, Koveşi, Barna et caetera. Ăştia mi-au venit în minte acum, din lungul pomelnic al criminalilor care au sugrumat România, de cînd avem un antiromân la Cotroceni.

  Sătui de măsurile abominabile, nevaccinaţii cu spirit treaz au luat cu asalt străzile ţării şi ale marilor oraşe ale globului. Lor li se alătură şi cei înşelaţi cu promisiuni fără acoperire, cum ar fi „revenire la normalitate”, dacă se lasă înţepaţi. Tot mai mulţi cetăţeni români şi planetari, care s-au oferit din spirit civic să fie traşi în ţeapă, se trezesc din somnul naivităţii sau oportunismului. Rîndurile persoanelor care nu mai cred în propaganda televizată şi în dictatura medicală s-au îngroşat masiv. Sub capac fierb mocnit alte revolte. Făcătorii de aşa-zise vaccinuri, realizate cu un pas înaintea apariţiei noilor „tulpini”, s-au auto-înzestrat cu darul profeţiei, altfel nu poate fi explicată premoniţia cu exactitate a fiecărui „val”, înainte ca primul caz să fi fost depistat. Ceea ce s-a văzut pe străzile Europei şi ale lumii e doar un antrenament, o încălzire faţă de „valurile” reale de proteste care vor lovi şi devasta sistemele politice, sanitare şi dictatoriale ale lumii, care vor să schimbe radical şi iremediabil faţa lumii.

  Doar ipohondrii şi panicarzii vaccinaţii ai Europei se gîndesc, într-o tihnă, dinaintea furtunii, la sărbătorile de iarnă, crezînd, în capul lor, că înţepătura de seringă a îmblînzit mutaţiile planificate, ignorînd abuzurile la care sînt supuse masele, odată cu restrîngerea sau chiar anularea unor drepturi cetăţeneşti fundamentale. Cînd, însă, recesiunea economică, financiară şi foametea vor exploda peste tot în lume şi, evident, mai asurzitor, la noi, urmare a măsurilor politice dictatoriale, certificatul verde, Omicronul şi viitorii fraţi de lamelă vor deveni nişte glume proaste. Tot mai des aud că oamenii nu mai deschid televizoarele, că ignoră avalanşa de ştiri alarmante, de minciuni, manipulări şi restricţii aberante, menite să inoculeze frica.

  De cînd e lumea şi pămîntul „elitele” întunericului au batjocorit turmele şi comunităţile prin înşelătorii de tot felul, menite să le supună şi dreseze. Un virus există! Numai că el este folosit politic de guvernele statelor pentru a opera măsuri dictatoriale, care nu puteau fi puse în aplicare în condiţii de normalitate. Primele noutăţi ale resetării interne au venit odată cu restricţiile din tîrgurile de Crăciun. Obligativitatea certificatului, la pachet cu biletul de intrare – 7 lei pe cap de vaccinat, dar şi cu Moş-Crăciunii lui Iohannis, instalaţi recent la Palatul Victoria. În tîrg pot intra simultan 1.000 de persoane, numărate, probabil, cu degetul arătător. Să fim totuşi îngăduitori! Înainte de a rîde de vaccinaţii care cred în sacul Moş-Crăciunilor iluminaţi, încărcat cu vaccinuri şi tichete spre mirificul ţintirim, să ne amintim că au fost mulţi români care au crezut în Santa Klaus, iar acum şi-au rupt operele de două parale, dedicate acestuia, şi-l înjură spectaculos.

  Probabil, va veni vremea cînd Iohannis şi ciuma galbenă vor scoate de la naftalină vestitele izolete ale morţii pe care au cheltuit munţi de bani şi le vor vinde la licitaţie, cum se vînd astăzi, tablourile lui Nicolae Ceauşescu în Europa. Tot felul de tulpini străine au fost aruncate peste noi, dar nu vor reuşi cu niciun chip să dezrădăcineze arborii milenari ai românismului. Poporul, credinţa, tradiţia, patriotismul nu vor fi nişte frunze luate de vînt. Nevaccinaţii trebuie să fie atenţi la tulpina autohtonă – Klaus Werner Iohannis – şi la noile tehnologii militare de supraveghere şi supunere. Pentru că, asta ne aşteaptă în ţara pe care Iohannis vrea s-o transforme într-o planetă a maimuţelor.

  Cît priveşte nou-profeţitul Omicron, potrivit dex-ului este a cincisprezecea literă a alfabetului grecesc. Fără prefixul „o”, micronul este o unitate de măsură pentru lungime, egală cu a mia parte dintr-un milimetru. Asta să însemne că a mia parte din populaţia unui stat va mai rezista pe valurile timpului? Nu pot fi prea bine înţelese raţiunile de botez practicate de iluminaţi, dar mă întreb de ce aceştia preferă alfabetul unei ţări ortodoxe, în speţă, Grecia. Noua variantă descoperită prima dată în Bostwana şi apoi în focare din Africa de Sud a primit denumirea unei litere din alfabetul grecesc ca şi cele anterioare: Alfa, în Marea Britanie, Beta, în Africa de Sud, Gamma, în Brazilia şi Delta, în India. Ce mai contează denumirea, cînd în laboratoarele secrete, monştrii sacri ai diabolicului au pe lamela microscopului coşmarul emis de I. V. Stalin: „Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane este doar statistică”.

  Vaccinat sau nu, românul este prezent la cea mai „tare” piesă dramatică a democraţiei româneşti, după modelul comediei de salon sau tăieturii franceze, teatrului absurd, á la Eugen Ionesco, cu personaje caricaturale, situaţii penibile şi vervă prostească, bulevardieră, cu tunuri, trădări şi vînzări, unde distingem stirpea cunoscută a virusului original de parvenitism şi corupţie. Numai la atîta pare a se mărgini spectacolul, al cărui bilet îi costă scump pe români. Chiar, viaţa lor. Orice titlu ar purta această piesă de teatru, actorii ei – Iohannis şi trupa sa de saltimbanci – sînt cazuri patologice de corupţie, impostură şi de sublimă vînzare de popor şi ţară: Realitatea dramatică pe care o trăim poate fi înţeleasă ca proiecţie a comportamentului lor dictatorial, imoral, balcanic, globalist şi devastator.

  Apreciază

 5. Atenție ca farmaciile dau foc antibioticelor ca oamenii sa moara de boala,cred.
  Este mesajul care mi la transmis un prieten din Norvegia !
  Salut am vesti proaste astazi , am vorbit cu un prieten farmacist, si norvegienii au ars toate antibioticele Eritromicina din toate depozitele, curind vor scoate si alte antibiotice cele care emrg pe plamini si nu va mai exista nimic, de Ivermectina si Hidroxiclorochina nici astea nu mai exista, atentie puneti-i in garda si pe ai nostrii pentru ca peste tot se va face la fel, stau si ma intreb daca baiatul meu va avea infectie in git pe el il ajuta eritromicina, sunt ingrozit de ceea ce se intimpla.

  Apreciază

 6. Ce traim acum?Dictatura biometrica.Ce e biometria?
  Biometria (gr. bios = viață, metron = măsură) este o ramură a biologiei în care se utilizează metodele statistice, calculul probabilităților și principiile analizei matematice pentru studiul ființelor vii. De asemenea, se poate aplica la diferite nivele de organizare a materiei vii[1]:

  biometria nucleului (cariometria);
  biometria celulelor (citometria);
  biometria țesuturilor (histometria);
  biometria organelor (viscerometrie, osteometrie);
  biometria părților corpului (somatometrie).
  Biometria cuprinde metode de recunoaștere unică a oamenilor pe baza uneia sau mai multor trăsături intrinseci fizice sau comportamentale. În informatică, în special, biometria este folosită ca o formă de gestionare a accesului de identitate și de control al accesului. Este utilizată de asemenea, pentru a identifica indivizi în grupuri aflate sub supraveghere.

  Tehnologia biometrică oferă metode automate de identificare sau autorizare a unei persoane. Acestea se pot încadra în două mari clase[2]:

  Metode fiziologice, legate în general de formele corpului. Exemplele includ, dar nu sunt limitate la amprente, geometria mâinii, recunoașterea feței, recunoașterea irisului care a înlocuit-o în mare măsură pe cea a retinei, ADN și odor/miros.
  Metode comportamentale, legate de comportamentul unei persoane. Exemplele includ, dar nu sunt limitate la ritmul tastării, mers și voce. Unii cercetători au inventat termenul de comportametrie pentru această clasă a datelor biometrice[3].
  Referințe

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: