Ce trebuie să ştie barbarii de tirani care batjocoresc Poporul RomânPentru cei cărora le tună prin minte revizuirea Constituției României. În caz că nu știați, vă spunem noi, avocații și cetățenii României ce scrie la art.152 din legea fundamentală – Constituția

Limitele revizuirii :

(1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.

(2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora.

(3) Constituţia nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă şi nici în timp de război”… pe de o parte… iar pe de altă parte, vă învederez și notific totodată următoarele, astfel încât să nu puteți spune vreodată că nu știți ce scrie în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI….. adică la Art.54 :

(1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră.
(2) Cetăţenii cărora le sunt încredinţate funcţii publice, precum şi militarii, răspund de îndeplinirea cu credinţă a obligaţiilor ce le revin şi, în acest scop, vor depune jurământul cerut de lege’’.

La Art.55(1): Apărarea ţării

Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.”… coroborat cu Art.118(1):
(1)Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale.

(2)Cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea securităţii naţionale.”

 Art. 3 „Constituie ameninţări la adresa securităţii naţionale a României următoarele:

a)planurile şi acţiunile care vizează suprimarea sau ştirbirea suveranităţii, unităţii, independenţei sau indivizibilităţii statului român.”, IAR la „știrbirea suveranității” se atentează în primul rând și implicit la POPORUL ROMÂN care, conform

Art.2(1) din Constituția României, POPORUL ROMAN este TITULARUL NATURAL și DE DREPT al PUTERII POLITICE, pentru că SUVERANITATEA ROMÂNIEI este dată de SUVERANITATEA FIECĂRUI CETĂȚEAN ÎN PARTE.

Noi suntem suverani, pentru că Dumnezeu ne-a făcut așa, nu vreo instituție sau salariat-funcționar public al poporului român!… suveranitatea și libertatea sunt și punct asta pentru că sunt un dat și un dar divin! Ca să fie clar pentru absolut toată lumea, fără excepție!

Avocat Marina-Ioana Alexandru (titlul îmi aparţine, Presbiter Ioviţa Vasile)Un gând despre „Ce trebuie să ştie barbarii de tirani care batjocoresc Poporul Român”

 1. RO Vaccinare
  December 5 at 11:39 PM ·

  🎄 Primul “brad” împotriva COVID-19!

  Spiritul Sărbătorilor este prezent și la Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor!

  După sute de ore de muncă (n.m.:!!!!!!), “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare.

  Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. “Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson.

  Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție.

  Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!

  #ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare #NUVREAU (n.m.: ???) #PovestiDeLaVaccinare
  ***************

  „Ne tâmpim în pas de defilare…
  La Palatul Copiilor, Centrul de Vaccinare din incintă a construit un pom de Crăciun de trei metri, alcătuit din 19 000 de doze de vaccin, lângă care au fost așezate cutii de cadouri făcute tot din doze de vaccin. Site-ul oficial Ro.Vaccinare e foarte mândru, spune că acest brad „pro sănătate și pro viață” e rezultatul a sute de ore de muncă (!?!).
  N-am văzut în viața mea un pom de Crăciun mai sinistru, un simulacru mai păgân pentru o sărbătoare creștinească.
  Iată încă o comparație care arată cât de ridicolă este propaganda din jurul campaniei de vaccinare, cu certificatul ei verde cu tot. Israel și Palestina: două state cu climă asemănătoare, una dintre ele (Israel) având avantajul unui sistem medical mult mai performant. Israel are 9,2 milioane de locuitori, iar Palestina 4,8 milioane. În Israel procentul de vaccinare este de 63% pentru două doze. In plus, Israel este campioană mondială la a treia doză (45% din populație)! În Palestina procentul de vaccinați e doar de 29%, iar cu a treia doză s-a vaccinat doar 0,1% din populație, adică mai nimeni.
  Te-ai aștepta ca situația din Israel să fie mult mai bună, din perspectiva gestionării epidemiei de coronavirus. Stupoare! Israel a avut până acum 1,35 milioane de îmbolnăviri, în timp ce Palestina doar 432 de mii! Israel a avut 8200 decese, în timp ce Palestina doar 4 550 (procentual, sunt cam la egalitate). În ultima săptămână Israel a avut, în medie, 500 de îmbolnăviri/zi, iar Palestina 350 de îmbolnăviri/zi. În ce privește decesele, nu se mai moare de COVID nici în Israel, nici în Palestina.
  Așadar, pe ansamblu, Israel, campioană mondială la doza a treia și cu un procent de vaccinați mai mult decât dublu (de doza a treia nici nu mai vorbim), stă mai prost, pe ansamblul epidemiei, decât Palestina, țară aproape nevaccinată. Cum e, dragi specialiști?
  Un pom de Crăciun făcut din doze de vaccin, asta e tot ce putem? De ce să fim sociopați doar pe jumătate și să nu ducem educația macabră a copiilor noștri până la ultimele consecințe? Să terminăm cu dulcegăriile din poveștile copilăriei!
  N-ar fi mult mai potrivită povestea lui Prâslea cel voinic și dozele de aur? Sau Croitorașul cel viteaz care dă șapte doze dintr-o lovitură? Ori Făt-Frumos care o reînvie pe Albă-ca-Zăpada nu cu un sărut (între un bărbat și o femeie?!? câh, ce-i prostia asta?) ci cu o doză bine simțită în umăr? Ce frumos sună Jack și seringa fermecată… Sau Peștera lui Vaccin-baba… Ori Vaccinat la cinsprezece ani… De ce să se dea Greuceanu de trei ori peste cap când ar putea să facă trei doze și să fie strașnic imunizat în fața zmeului?
  Pe bune, dacă tot ne batem joc de sărbătorile creștine și de copilăria odraslelor noastre, măcar s-o facem cum trebuie. De ce să pierdem vremea cu educația lor, când putem să-i alienăm, ca pe noi, de-a dreptul?”, a scris Varujan Vosganian, marți, pe Facebook.

  Reamintim că oroarea zilei de luni a fost prezentarea în premieră pe pagina RO-Vaccinare a unui pretins pom de Crăciun construit din circa 19.000 de doze de ser Covid de la Pfizer și ModeRNA. Iar asta nu oriunde, ci la Palatul Copiilor din București, ca un preludiu în dresajul copiilor pentru previzionata vaccinare Covid de la vârste din ce în ce mai fragede.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: