Dr. Răzvan Constantinescu, mesaj pentru 2022: NU NE CLINTIM!

Dragi conaționali, știu că ați suferit în acest an mai mult decât în precedenții – și din cauza lipsurilor generate de situația economică intenționat deteriorată, dar mai ales din cauza presiunii psihologice al cărei element central este FRICA indusă programatic de către autorități și propagată cu servilism ticălos și mercantil de către mass-media. 

Ați fost numiți „idioții Europei”, deși situația din România este net, incomparabil mai bună, la distanță uriașă de țările care și-au trimis cetățenii, prin diverse măsuri coercitive, la experimentul criminal al terapiei genice, poreclite „vaccinare”. Minciuna care sufocă planeta este din ce în ce mai evidentă și nu va mai dura mult până când va fi devoalată complet.

Vă invit și vă rog să nu vă pierdeți speranța: gândiți-vă în fiecare zi că nu suntem singuri în furtuna istoriei, căci ar fi total ilogic și improbabil să lase umanitatea de izbeliște chiar Cel Care a creat-o. Suntem mulți, chiar dacă glasul nostru nu se mai aude în vacarmul generat de posesorii tuturor valorilor materiale de pe pământ. 

Noi suntem posesorii spiritelor (sufletelor) noastre, care nu pot fi cumpărate. De aceea, vom izbândi! Nu vă pierdeți încrederea, nu vă pierdeți Credința, totul va fi bine în 2022! LA MULȚI ANI!

(Preluare de pe ActiveNews)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: