Rechizitoriu în Ţara Sfântă împotriva asasinilor. Adevărul despre genocidul planetar al „pandemiei” iese la lumină

Scrisoare adresată Ministerului Sănătății din Israel – 10 ianuarie 2022

Până la urmă, adevărul iese întotdeauna la lumină. Și adevărul în privința Coronavirusului începe să se dezvăluie. Atunci când concepte distructive se prăbușesc unul după altul, nu mai rămâne decât să ne adresăm experților care au gestionat această pandemie: noi v-am zis! Cu doi ani întârziere, realizați în sfârșit că un virus respirator nu poate fi învins și că orice încercare de acest fel este destinată eșecului.

Nu recunoașteți, pentru că nu ați recunoscut aproape nici o eroare în ultimii doi ani, însă, privind în urmă, este limpede că ați eșuat lamentabil în aproape toate măsurile voastre și până și presei i-a devenit greu să vă acopere rușinea. Ați refuzat să recunoașteți că infecția vine în valuri care dispar singure , în ciuda anilor de observații și a cunoștințelor științifice. Ați insistat să atribuiți fiecare declin al unui val exclusiv măsurilor voastre” și astfel, printr-o propagandă mincinoasă, ați învins flagelul. Și după aceea l-ați învins din nou. Și din nou, și din nou, și din nou.

Ați refuzat să recunoașteți că testarea în masă este ineficientă, deși propriile voastre planuri de contingență afirmau asta.
Ați refuzat să recunoașteți că trecerea prin boală oferă mult mai multă protecție decât vaccinul* , în ciuda cunoștințelor existențe și a observațiilor care arătau că persoanele vaccinate netrecute prin boală au un risc mult mai mare de a se infecta decât persoanele trecute prin boală.
Ați refuzat, în ciuda a ceea ce arătau studiile științifice, să recunoașteți că persoanele vaccinate sunt contagioase. Pe această bază, ați încercat să ajungeți la imunitatea de grup prin vaccinare – ați eșuat și aici.
Ați insistat să ignorați realitatea că boala este de zeci de ori mai periculoasă pentru grupurile de risc și pentru adulții vârstnici decât pentru tinerii care nu fac parte din grupurile de risc, în ciuda informațiilor care au venit din China încă din 2020.
Ați refuzat să adoptați „Declarația de la Barrington”, semnată de peste 60.000 de oameni de știință și profesioniști medicali sau orice alte programe de bun simț.

Ați ales să îi ridiculizați, să îi calomniați, să le deformați spusele și să îi discreditați. În locul programelor bune și al persoanelor bune, ați ales niște profesioniști cărora le lipsea pregătirea potrivită pentru gestionarea pandemiilor (medici generaliști pe post de consilieri șefi ai guvernului, veterinari, agenți de securitate, personal din presă etc.)
Nu ați creat un sistem eficient pentru a semnala efectele secundare ale vaccinurilor, iar rapoartele despre efectele secundare au fost eliminate până și de pe pagina dvs. de Facebook.

Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin, de teamă că îi veți persecuta așa cum ați făcut-o cu unii dintre colegii voștri.
Ați ignorat numeroase rapoarte care vorbeau despre schimbările în intensitatea și durata ciclurilor menstruale.
Ați ascuns informații care ar fi permis o cercetare obiectivă și adecvată (de exemplu, ați șters datele pasagerilor de pe aeroportul Ben Gurion).
În schimb, ați decis să publicați articole lipsite de obiectivitate împreună cu membri din conducerea Pfizer despre eficiența și siguranța vaccinurilor.
Totuși, de la înălțimea orgoliului vostru, ați ignorat și faptul că până la sfârșit Adevărul va ieși la lumină. Și el a început să iasă. Adevărul este că ați adus încrederea publicului în voi la un nivel fără precedent de jos și că v-ați erodat statutul de autoritate.


Adevărul este că ați risipit în van sute de miliarde de șekeli – pentru a publica acte de intimidare, pentru teste ineficiente, pentru lockdown-uri distrugătoare și pentru a tulbura rutina vieții în ultimii doi ani.

Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor. Ați făcut în așa fel încât copiii să se simtă vinovați, speriați, să fumeze, să bea, să devină dependenți de droguri și iritabili, după cum o atestă directorii de școli din toată țara.
Ați distrus viețile, economia, drepturile omului, sănătatea mintală și fizică.
I-ați calomniat pe colegii care au refuzat să vi se supună, i-ați asmuțit pe oameni unii împotriva altora, ați dezbinat societatea și ați polarizat discursul.
I-ați etichetat, fără nici o bază științifică, pe oamenii care au optat să nu se vaccineze drept inamici publici și răspânditori de boală.


Ați promovat într-un mod fără precedent, o politică draconică de discriminare, de negare a drepturilor și de selecție a oamenilor, inclusiv a copiilor, în funcție de opțiunile lor medicale. O selecție lipsită de orice fel de justificare epidemiologică.
Când compari măsurile distructive pe care le-ați urmat cu politicile raționale din unele țări, poți să vezi cu claritate că distrugerile pe care le-ați provocat nu au făcut decât să adauge noi victime la persoanele deja vulnerabile la virus.
Economia pe care ați ruinat-o, șomerii pe care i-ați provocat și copiii cărora le-ați distrus educația reprezintă un surplus de victime rezultate exclusiv în urma acțiunilor voastre.


Nu exista nici o urgență medicală, însă voi ați întreținut o asemenea stare de doi ani încoace din lăcomie de putere, de bani și de control.
Singura urgență este faptul că voi încă decideți măsurile și controlați bugete enorme pentru propagandă, și le manipulați în mod conștient, în loc să le direcționați pentru a întări sistemul de sănătate.
Această „urgență” trebuie să înceteze!

Sursa scrisoarea originală în limba ebraică – Israel’s Prof. Ehud Qimron – „Ministry of healts – It’s Time to Admit Failure – https://theparadise.ng/israels-prof-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/ – 12 ianuarie 2022

Text selectat şi editat de Dr. Gabriela Naghi

11 gânduri despre „Rechizitoriu în Ţara Sfântă împotriva asasinilor. Adevărul despre genocidul planetar al „pandemiei” iese la lumină”

 1. Iată ce a declarat Dr. Reiner FÜLLMICH*, de vorbă cu jurnalistul Richard Boutry (realizator al emisiunii La Minute de Ricardo) la finele conferinței despre procesul „Nuremberg II” care începe săptămâna viitoare la Curtea Internațională:

  „Crime împotriva umanității, așa se numesc cele pe care le vedem desfășurându-se sub ochii noștri. N-aș fi crezut niciodată că asta este ceea ce ni se întâmplă în prezent. După cum am spus de nenumărate ori, dacă mi-ar fi spus cineva acum doi ani ce urma să ni se întâmple, nu l-aș fi crezut, l-aș fi trimis să-și ia pastilele, spunându-i că totul va fi bine.

  Ceea ce se întâmplă în prezent, măsurile anti-Corona sunt cu mult mai periculoase decât virusul. Știu că virusul există, dar nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Măsurile sunt cele care omoară oameni, obligativitatea purtării măștii, distanțarea socială și, desigur, așa-numitele „vaccinuri”, care nu sunt deloc vaccinuri, sunt doze mortale, așa cum am aflat de la adevărații oameni de știință, precum dr. Mike Yeadon și grupul de cercetători cu care acesta lucrează.

  Ba chiar se și experimentează dozaje letale. Avem dovada acestui lucru: încearcă să facă vaccinul cât mai letal posibil fără a speria prea mulți oameni.

  Iar noi ne luptăm împotriva tuturor acestor lucruri. Singurul mod de-a o face este să dai lucrurile în vileag pentru a aduna cât mai mulți oameni care să înțeleagă ce se întâmplă, să le poți arăta întregul tablou, astfel încât ei să știe că nu doar au dreptul, ci și obligația să se opună. Nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru proprii lor copii”, a declarat dr. Reiner Füllmich jurnalistului francez.

  Avocatul german Dr. Reiner FÜLLMICH, este liderul unui grup de avocați care au dat în judecată OMS pentru daunele provocate populației de măsurile covidiene.

  Apreciază

 2. Ce înseamnă a te ruga?
  Sfântul Sofronie Saharov de la Essex

  Adevărata rugăciune este legătura cu Duhul Dumnezeiesc, Care Se roagă întru noi; El înalţă duhul nostru la starea de contemplare a veşniciei. Asemenea harului care se pogoară de Sus, rugăciunea depăşeşte firea noastră pământească. Rugăciunii, i se împotriveşte trupul stricăcios, neputincios să se înalţe în sfera duhului; i se împotriveşte intelectul, care este neputincios să încapă neîncăputul, este zguduit de incertitudini şi respinge tot ceea ce depăşeşte priceperea lui. Rugăciunii, îi stă împotrivă mediul social în care vieţuim şi care orânduieşte viaţa prin alte mijloace, diametral opuse rugăciunii. Rugăciunea nu o pot suferi duhurile vrăjmaşe. Dar numai singură rugăciunea poate să regenereze făptura din starea ei de cădere, să biruiască inerţia şi stagnarea, printr-o mare încordare a duhului nostru întru urmarea poruncilor lui Hristos.
  Rugăciunea este un lucru deosebit de greu. Stările duhului nostru sunt într–o necontenită schimbare; câteodată, rugăciunea curge în noi ca un râu preaputernic; altădată însă, inima pare a fi uscată. A te ruga – adesea – înseamnă a–I grăi lui Dumnezeu despre starea noastră dezastruoasă: neputinţă, mâhnire, îndoială, frică, tristeţe, deznădejde – într-un cuvânt: despre tot ceea ce ţine de condiţiile existenţei noastre. Să ne exprimăm fără a căuta expresii elegante sau chiar fără o succesiune logică.
  Adesea, acest mod de a ne adresa lui Dumnezeu este începutul rugăciunii – conversaţie.

  Arhimandritul Sofronie, Despre rugăciune

  Apreciază

 3. De ce să mă descurajez?
  Sfântul Cuvios Iosif Vatopedinul

  De ce să mă descurajez? Am alunecat.. Am alunecat pentru că nu am ajuns încă la nepătimire. Am fost înșelat și am făcut o neasculatare, mi-am făcut vreo voie, iar diavolul îmi aduce descurajarea…

  Apreciază

 4. Purtarea de grijă a Preabunului şi mult Milostivului Dumnezeu
  Sfântul Maxim Grecul

  David, fiind uimit de iubirea de oameni cea nespusă şi neînţeleasă a Stăpânului tuturor, vorbeşte către El cu mare mirare: „Când privesc cerurile, lucrul mâinilor Tale, luna şi stelele pe care Tu le-ai întemeiat” (Psalmul 8, 3).
  „Doamne! Ce este omul? Că te-ai făcut cunoscut lui, sau fiul omului? Că-l socoteşti pre el?” (Psalmul 143, 4). Foarte înţelept şi minunat aseamănă el cu deşertăciunea sfârşitul zilelor vieţii noastre trecătoare. Căci, precum atunci când soarele apune sau este acoperit de un nor mic dispare imediat umbra oricărui lucru, tot aşa se stinge şi viaţa noastră imediat ce iese din trup sufletul care l-a însufleţit.
  Totuşi, fără să ţină cont de nimicnicia şi răutatea noastră, Creatorul nostru, Preabunul Dumnezeu, nu încetează să ne poarte de grijă, ci continuă să ne facă bine prin orice mijloc. Noi însă, nerecunoscătorii, cum preţuim iubirea de oameni atât de mare a Creatorului nostru şi bunătatea Lui faţă de noi? Sau cum putem să-I mulţumim cu vrednicie pentru grija Lui faţă de noi şi pentru binefacerile Lui neîncetate?

  Sfântul Maxim Grecul, Viața și cuvinte de folos, Editura Bunavestire, Galați, 2002, p. 83

  Apreciază

 5. Europarlamentarul croat Mislav Kolakušić în timp ce vorbea cu președintele francez Emanuel Macron, a comparat vaccinarea obligatorie cu pedeapsa cu moartea în timpul summitului Parlamentului European.

  „Președinte Macron, având în vedere numeroasele restricții ale drepturilor și libertăților civile din Franța în timpul pandemiei, vă spun un singur lucru: în calitate de președinte al UE, vă rog să faceți exact opusul a ceea ce ați făcut în Franța.

  Ați spus astăzi că sunteți mândru că nu există pedeapsa cu moartea în Europa. Zeci de mii de oameni au murit din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor. Vaccinarea obligatorie înseamnă pedeapsa cu moartea și executarea pentru mulți cetățeni europeni. Prin urmare, fiecare cetățean trebuie să aibă în continuare posibilitatea de a alege.

  Crima este crimă.

  Cei dintre dumneavoastră care nu știți acest lucru și nu au fost informați, ar trebui să vadă datele oficiale ale Agenției Europene a Medicamentului (EMA). Mulțumesc”.

  https://orthodoxostypos.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%bc-kolakusic-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%ad%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd/

  Apreciază

 6. Vindecaţi-vă alunecările prin pocăinţă, iar ceea ce lipseşte din lucrarea dumneavoastră acoperiţi cu umilinţa duhului

  Liniştiţi-vă! Viaţa pământească a creştinului este amestecată cu mângâieri şi cu ispite. Aşa a rânduit Purtarea de grijă dumnezeiască! Mângâierile ne sprijină în calea lui Dumnezeu, iar ispitele ne înţelepţesc.
  Tovărăşia oamenilor binecredincioşi şi discuţiile cu aceştia aduc un folos vital. Pentru a da sfat, pentru a îndruma nu este însă de ajuns să fii binecredincios; trebuie să ai experienţă duhovnicească, şi în primul rând ungere duhovnicească. Aşa învaţă despre aceasta Scriptura şi Părinţii.

  Sfătuitorul binecredincios, însă lipsit de experienţă, mai degrabă poate să tulbure decât să aducă folos. Nu numai printre mireni, ci şi printre monahi este foarte greu de găsit un sfătuitor în stare, ca să zic aşa, să măsoare şi cântărească sufletul care se sfătuieşte cu el şi să-i dea sfat potrivit măsurii acestui suflet, potrivit „avuţiei” lui.
  Acum, sfătuitorii şi îndrumătorii dau sfat mai mult după propria lor măsură şi din cărţi. Ei bine, tocmai sfatul de primul fel este deosebit de folositor şi de lucrător; el este foarte apropiat sufletului, şi sufletul simte asta.
  Sfântul Isaac a zis: „Nimic nu este mai de folos pentru fiecare decât sfatul lui” – pe când sfatul străin, chiar dacă pare a fi alcătuit din cuvinte bune şi chibzuite, aduce sufletului numai chin şi neorânduială. Sufletul simte că sfatul este nepotrivit, simte că e străin de el.
  Sunt unii care grăind rănesc ca cu sabia, spune Scriptura, iar limbile înţelepţilor vindecă (Pilde 12, 18).
  Folosiţi-vă mai mult de citirea Sfinţilor Părinţi; fie ca aceştia să vă călăuzească, să vă amintească de virtute, să vă îndrume în calea lui Dumnezeu! Felul acesta de vieţuire este al vremurilor noastre: el ne-a fost poruncit, predanisit de către Sfinţii Părinţi ai ultimelor veacuri. Plângându-se de marea puţinătate a îndrumătorilor şi sfătuitorilor de Dumnezeu luminaţi, aceştia îi poruncesc râvnitorului bunei credinţe să se călăuzească în viaţa sa după scrierile Părinteşti.

  Sfatul sfinţilor este priceperea (Pilde 9, 10).
  Străduiţi-vă să nu vă fure împrăştierea, iar dacă se va întâmpla să fiţi furat de ea din neputinţa pe care o au în fire toţi oamenii, nu vă descurajaţi. A nu fi biruit deloc este un lucru nefiresc pentru omul trăitor pe pământ, nici măcar pentru cel care trăieşte în cea mai adâncă pustie şi însingurare. Nestatornicia şi alunecările lucrează neapărat în fiecare om, chiar şi în sihastrul care se nevoieşte cu cea mai mare asprime – cu atât mai mult e cu neputinţă să nu fie furat cel ce trăieşte în lume, în mijlocul tuturor smintelilor.
  Să nu doriţi de la dumneavoastră ceea ce este cu neputinţă, să nu pretindeţi sufletului dumneavoastră ceea ce el nu-i în stare să dea. Vindecaţi-vă alunecările prin pocăinţă, iar ceea ce lipseşte din lucrarea dumneavoastră acoperiţi cu umilinţa duhului.
  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  Sfântul Ignatie Briancianinov, De la întristarea inimii la mângâierea lui Dumnezeu. Scrisori către mireni, Editurile Sophia şi Cartea Ortodoxă, 2012

  Apreciază

 7. Ruagați-vă, frații mei, Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, când se ridică în casa ta furtuna vrăjmașiei și a răutății!

  Străduiți-vă să păstrați credința și iubirea în inimile voastre. Dacă nu ai grijă să faci asta, ești nevrednic de mijlocirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu înaintea Lui Însuși Dumnezeu. În plus, cinstiți mereu cu râvnă și respect pe Preasfânta Născătoare a Domnului Preaînalt; căci El este cu adevărat vrednic să o incununeze pe Ea Binecuvântată, Născătoare de Dumnezeu, fără prihană și Prea curată, cea mai înaltă dintre toate făpturile, Mijlocitoarea omenirii. Încearcă să hrănești duhul smereniei din tine, pentru că Ea Însăși este smerită, cum nu este niciun muritor, și Ea isi indreapta privirea de iubire doar catre cei smeriți. „Pentru că El a privit la smerenia roabei Sale”, i-a spus Ea Elisabetei despre Dumnezeul și Mântuitorul ei (Lc.1; 48).

  Unde, în ce biserici eterodoxe, numele Preasfintei Născătoare de Dumnezeu este înțeles, înălțat, slăvit și prea mărit, ca în Biserica noastră Ortodoxă, zi de zi!? Așa că pronunțați neîncetat și cu adorare acest nume… Timp de secole, am învățat și am experimentat cât de puternică și mântuitoare este Ea, rugăciunea ei pentru noi. De câte ori a scăpat Ea de tot felul de rele și nenorociri patria noastră și orașele noastre, oamenii noștri, satele noastre și atâția bărbați și femei! Unde pe tot pământul este demnitatea înălțată și prea mărită, căci ea este cu adevărat vrednică de numele Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, dacă nu în Biserica Ortodoxă!

  Mulțumim Apărătoarei noastre, Maicii Domnului Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, Mariei, Preacurată și PreaBinecuvântată Fecioară, Care ascultând rugăciunea inimilor noastre, ne mântuiește de roade și asuprire diavolească. Privește-o cu ochii inimii tale, în Duhul Sfânt, privește de parcă Ea ar fi în inima ta și cheamă-o: Maica noastră, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Maria, Care fără întârziere mijlocești pentru noi, mântuiește-mă de vrăjmașul care mă împiedică!
  Și imediat, chiar acum, Ea te mântuiește, după credința inimii tale, după nădejdea ta în Ea. Este dureros să ne depărtăm de zidul opresiunii, focului și descurajării și minunată este salvarea noastră de către Domnul nostru! De aceea se revarsă în sufletul tău si ridică spre Ea ochii inimii tale în speranța bunătății ei și a puterii Sale binefăcătoare. Credința ta este cea care te va mântui (Matei 9:22).

  fragment
  http://www.lalorgnettedetsargrad.gr/2019/12/13/saint-jean-de-kronstadt-prier-la-tres-sainte-mere-de-dieu/

  Apreciază

 8. Sfântul Isaac Sirul: Cum devine omul nemuritor

  Omul care a găsit dragostea mănâncă și bea pe Hristos în fiecare zi și în fiecare ceas, devine nemuritor.

  „Oricine mănâncă această pâine pe care i-o voi da Eu, zice, nu va gusta niciodată moartea”.

  Ferice de cel care mănâncă pâinea Iubirii, care este Iisus!

  Cel ce mănâncă Iubire Îl mănâncă pe Hristos, Dumnezeul mai presus de toate, după cum mărturisește Ioan, zicând: „Dumnezeu este Iubire.”

  https://asceticexperience.com/2016/12/how-to-become-immortal/
  O rugăciune când nu știi pentru ce să te rogi

  În Scrisorile misionare ale Sfântului Nicolae Velimirovici (Vol. 3) #254, Sfântul Nicolae consemnează o rugăciune tainică a Sfântului Filaret de la Moscova (+1867), găsită printre hârtiile sale după nașterea sa la Cer.

  Rugăciunea tainică a Sfântului Fiaret este așa:

  „Doamne, nu știu ce să-Ți cer. Știi doar de ce am nevoie. Mă iubești mai mult decât sunt capabil să mă iubesc eu.
  Tată, dă-i robului Tău ceea ce el nici măcar nu poate cere. Nu îndrăznesc să cer nici suferință, nici binecuvântare, dar stau în fața Ta cu inima deschisă către Tine. Vezi-mi nevoile pe care eu nu le cunosc. Privește-mă și fă după mila Ta. Pedepsește și vindecă, lasă-mă să cad și mă ridică. Tremur și tac înaintea voii Tale cele sfinte și înaintea judecății Tale, care îmi este de neatins. Mă ofer Ție ca jertfă. Nu există nicio dorință în mine decât dorința de a împlini voia Ta. Învață-mă să mă rog. Tu, Tu Însuți roagă-te în mine! Amin.”
  Observați cât de multe nu știe acest sfânt. Pentru mine, începutul rugăciunii cu inima deschisă vine când încep să-mi cunosc ignoranța în rugăciune. Nu știu pentru ce să mă rog. Nu știu de ce am nevoie. Și cu siguranță nu știu de ce au nevoie alții. Dumnezeul care știe totul, iubește pe toți și poate face orice este necesar, acesta este chiar Dumnezeu căruia Îi vorbesc. Dumnezeu știe . Ce pot face este să spun amin.
  Ceea ce pot face este să-mi deschid inima fie la suferință, fie la binecuvântare, la cădere sau la ridicare, la pedepsire sau la vindecare. Dumnezeu știe. Ceea ce pot face este să mă ofer ca jertfă. Sau cel puțin, asta este ceea ce mă pot ruga să fac.
  Aceia dintre noi care trăim într-un context de libertate religioasă relativă poate găsi jertfa, un cuvânt prea puternic. Totuși, sugerez că orice fel de suferință pe care o îndurăm de dragul iubirii față de alții sau pentru a rezista patimilor păcătoase sau pentru a îndura bolile fără a ne plânge sau chiar în a ne bucura de binecuvântări fără a uita pe Dumnezeu și pe cei care suferă, este exact jertfa la care se referă Sfântul Filaret.

  https://www.pravmir.com/prayer-not-knowing/

  Apreciază

 9. Dr. Adrian Cacovean: Aceasta este știință și poate stabili ce poți face și ce nu poți face!

  Aceasta este știință și poate stabili ce poți face și ce nu poți face! Pentru prima dată în istoria medicinii testele medicale nu indică un tratament clar ci un experiment pe toți oamenii chiar și cei ce nu sunt bolnavi și mai ales indică ce să facă cu omul: carantinare, izolare, împiedicare să călătorească, să intre în magazin, încuiere în propria casă, încuiere la spital, închidere afacere, privare de drepturi, protocol criminal, distrugere economică, foame, faliment, sărăcie, mizerie, întuneric, moarte!

  *
  Mizerabil. Să iei banii pentru că-l ai în lista de pacienți, dar să-i condiționezi intrarea în cabinet de vaccinare, unde-i jurământul? De nediscriminare? Parcă nu avem voie să facem discriminări, nici să exercităm vreo presiune care să vicieze consimțământul. Mulți nu se duc la medic din cauza condiționărilor și presiunilor de se intra în lotul experimental. Așa ajung în ultimul hal de decompensare când sună la 112 disperați și dacă la admiterea în UPU sunt pozitivi, protocolul schimbă abordarea și încadrările, ca să se obțină cazurile.

  *

  Standardele comunității Facebook se aplică doar unora. Când știrile oficiale din urmă se dovedesc minciuni, cele actuale, minciuni și ele, continuă nestingherite. Pentru Mark Zuckerberg există o singură opinie adevărată, minciuna oficială prezentă și cea premonitorie, de oracol, de ghicitoare a evenimentelor de groază de valuri ucigașe, izvorâte din știința divinatoare bazată pe minciunile oficiale actuale. A doua opinie, demascarea minciunii oficiale, exprimarea adevărului este fake news, conspiraționism și obiect de cenzură! Îți vine rândul Zuckerberg să stai în boxa acuzaților la Nurnberg 2!

  *

  Digitalizarea în curs este strict legată de ciparea de care Ursula vorbește acum și pe care vrea să o legifereze în UE. Este foarte grav ce se întâmplă. Certificatul verde a fost doar un pas să ne obișnuim cu lațul sau lanțul ce urmează. Așa cum ANAF blochează toate conturile dacă datorezi un leu (deși ar putea activa plata automată a datoriei către stat), cipul va permite statului să te oprească să intri oriunde, la magazin, bancă, metroul, avion și chiar să ieși din casă când ai a doua opinie sau nu te conformezi. Digitalizare înseamnă legarea de glie, întoarcere la sclavie și iobăgie, dictatură.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: