Dr. Răzvan Constantinescu: Totul are un sfârșit

Doi ani de previziuni logice. Toate, absolut toate s-au adeverit. Ceea ce nu s-a confirmat a fost legat de termene: ”peste trei săptămâni e gata”, ”se va clarifica în curând”, ”mai avem puțin de suferit”, ”în maxim două luni vom afla”; eram și eu conștient că nu se poate atât de repede, dar era mai important efectul de încurajare decât vanitatea de ”prezicător” de Bahlui. Nu să ai dreptate în diagnostic e important, ci să-ți salvezi pacientul.

Cei care ați scăpat neînțepați, bravo vouă, v-ați verificat tăria de a rezista la agresiunile media, ale ”autorităților”, ale anturajului. Cei care nu ați reușit să rezistați – sunt sigur că se va descoperi curând un antidot față de otrava injectată. Dar, pentru ca suferința să nu fi fost în van, trebuie să folosim experiența ultimilor doi ani pentru a înțelege lucruri, pentru a ne păzi în viitor, pentru a fi mai înțelepți, mai solidari, mai oameni.

Și mai e ceva: pentru ca asemenea orori să nu se mai repete, e nevoie să urmărim cu strictețe felul în care promotorii minciunii și ai crimelor vor fi pedepsiți. Așa, nu vom uita. La noi, valul va ajunge mai târziu ca în alte țări, dar de data asta chiar va spăla țărmul de gândaci. Arafați, cercei și marinești, tătari și rafile, cîți și orbani, gâzi și tudori, turturici și prelipceni, chireaci și popești, pistoale și malere, muste și crai, imbri, zimbri și limbri, jurme și ținci, diaconi și rădulești – lungă listă de lighioane – toți vor trebui să dea socoteală. Dar nu pe vorbe, ci strict pe încasări și acte. Că una-i dacă un tâmpit aberează de capul lui, libertatea opiniilor trebuie garantată, nu-l poți pedepsi pe om pentru că-i prost sau pentru că a făcut un adenom la glanda fricii, alta-i însă dacă a aberat pe bani și, mai ales, alta-i dacă a făcut-o în cadru organizat.

(Preluare de pe ActiveNews)

Reproducem mai jos lista grohăitorilor de ambe sexe, care ne-au sufocat cu valuri de minciuni în aceşti ani. Menţionez că această listă de lighioane, cum le spune Distinsul Domn Doctor, nu e nici pe departe exhaustivă:

 Dr. ARAFAT RAED, ATI nepracticant.

 Dr. GHEORGHIȚĂ VALERIU „ad labam” Boli Infecțioase, CNCAV.

 Dr. MIHĂILĂ IOANA Endocrinologie, administrator S.C.

 Dr. CRAIU MIHAI Profesor (intraplandemie) Pediatrie.

 Dr. ALEXANDRU RAFILA Profesor Microbiologie.

 Dr. STREINU-CERCEL ADRIAN Profesor Boli Infecțioase.

 Dr. TĂTARU NELU Chirurgie.

 Dr. DORIN SARAFOLEANU specialist, vaccinist, propagandist

 Dr. PISTOL ADRIANA Epidemiologie, CNSCBT.

 Dr. MOLDOVAN ANDREEA Epidemiologie, Boli Infecțioase.

 Dr. MAHLER BOCA BEATRICE Boli Infecțioase. 

 Dr. MARINESCU ADRIAN GABRIEL Boli Infecțioase.

 Dr. CORIU DANIEL Profesor Hematologie.

 Dr. CIUREA VLADIMIR ALEXANDRU Profesor Neurologie.

 Dr. DOROBĂȚ CARMEN MIHAELA Profesor Boli Infecțioase.

 Dr. OANCEA CRISTIAN IULIAN Profesor Pneumologie.

 Dr. ȚINCU RADU ATI.

 Dr. CEPOI VASILE Medicină Internă. 

 Dr. MIXICH VLAD Politică Sanitară.

 Dr. CHERECHEȘ RĂZVAN Profesor Sănătate Publică.

 Dr. FLORESCU AYXEL SIMIN Boli Infectioase.

 Dr. IMBRI EMILIAN IOAN (mai mult gurist).

 Dr. BACIU ANDREI Chirurgie.

 Dr. MUSTA VIRGIL Boli Infecțioase.

 Dr. BĂLĂCEANU-STOLNICI CONSTANTIN Profesor Neurologie.

 Dr. ARAMĂ VICTORIA Profesor Boli Infecțioase.

 Dr. REDNIC SIMONA Profesor Reumatologie.

 Dr. ALEXIU SANDRA „Asociația Medicilor de Familie B-Ilfov”.

 Dr. ZOIȚANU RALUCA DANA „Societatea Națională Medici Familie”

 Dr. DIACONU GABRIEL Psihiatrie.

 Dr. DUMITRA GINDROVEL MF

„Dr” JURMA OCTAVIAN „decât” dr.

 ȘI nu în ultimă instanță 

 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE PEDIATRIE

 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE

Publicitate

6 gânduri despre „Dr. Răzvan Constantinescu: Totul are un sfârșit”

 1. Se strânge lațul ?
  Anca Radu, Jurnalistă
  26 Ianuarie 2022

  Medicii români, cu excepțiile aflate într-o minoritate de tip marjă de eroare, sunt absolut disperați când aud despre perspectiva încetării minciunii globale Covid, pur și simplu sunt la limita turbării – ies peste tot să ne explice cum chiar dacă auzim că se termină, nu e chiar atât de simplu, încă nu e sigur, la noi nu se poate, chiar dacă la nivel mondial se renunță la abuzurile denumite „măsuri sanitare”, efectiv sunt paralizați de groază cu gândul la posibilitatea de a exista un final al minciunii și al genocidului. Știu ei foarte bine de ce. Iar disperarea vine din faptul că și noi știm, și ei sunt perfect conștienți de asta.

  Buze aplicate apăsat pe fesele medicale ale Guvernului

  Toți medicii din specialitățile vizate sunt paralizați de groază atunci când trebuie să confirme dificultățile de oxigenare ale pacienților cu afecțiuni de așa natură. Orice provocare le puteți întinde dinainte bravilor eroi în halate de baie, dar nu dificultăți de oxigenare! Exclus! Să vă intre bine în cap, nimeni nu are dificultăți de oxigenare, nimeni! În legătură cu respirația, singura formulă de diagnostic admisă este „Se sufocă, ne imploră, regretă” și se utilizează exclusiv în secțiile ATI. Căci de doi ani de zile 99.9% dintre parafele medicilor din România au fost înlocuite cu buzele deținătorilor de drept de practică și se aplică apăsat pe fesele medicale ale Guvernului după examinarea îndelungată și aprofundată.

  Vă veți aminti

  Sunteți tot mai puțini cei care nu mai concepeți viața fără o cârpă pe față, dar celor care ați mai rămas în „activitatea civică” vă promit că veți ajunge ziua când copiii voștri vă vor privi cu aceeași căutătură bovină cu care unii îi privesc acum pe cei care nu poartă mască pe stradă sau nu se sigilează destul de bine cu ea în spații închise, după idei paranoice. Și vă vor privi copiii voștri cu această căutătură bovină exact în momentele în care vă veți zbate pentru fiecare gură de aer, ca să știți la ce e bună respirația – pentru că viața e dreaptă, dar dură până la violență.

  Contorsiuni logice și vedete clarvăzătoare

  Să o ții la infinit cu versul conform căruia „amenințarea războiului e alarmă falsă, pentru că nu mai este posibil un război”, explicând tot tu în paralel cât sunt de disperați coordonatorii dictaturii sanitare să scape de răspundere înseamnă să ai rotițele bine încremenite.

  Cei care susțin inepția asta cu imposibilitatea declanșării războiului probabil nu percep disperarea ăstora la adevărata ei dimensiune – că le-ar fi tuturor mai comod să ascundă totul sub preș inducând frica de război, dar rămânând la nivel de amenințare, nu e niciun dubiu, dar cu tensiunea socială ieșind prin tavan, cu sărăcia în continuă adâncire, cu perspectiva unei crize alimentare puse cu mâna în baza tâmpeniilor „ecologiste” la care în mod clar nu vor să renunțe, forțând și o criză energetică în aceeași idee, cu adevăruri grele care încă mai au de ieșit la suprafață în privința genocidului în plină desfășurare, să dai garanții despre imposibilitatea declanșării unui război de către niște scelerați care, tocmai am spus, au de acoperit un genocid, este prostie crasă, specifică idioților care vor să pară speciali și vizionari. nimeni nu poate da garanții de niciun fel în acest moment, nici într-o direcție, nici în cealaltă.

  Credințele astea mistice despre cum totul este planificat milimetric pentru următorii 35.345.766 de ani și niciun fir de praf nu se mută cu vântul niciun pixel mai încolo sunt deja caraghioase – de acord, psihopații din principalele centre de putere vor să fie dumnezei, dar dacă îi și privim ca fiind dumnezei, înseamnă că și noi suntem drogați bine.

  Disperarea nu are nimic predictibil în ea, de-asta se numește disperare, iar luată la pachet cu noțiunea de genocid, numai scenarii garantate nu produce.

  Apreciază

 2. Si am vazut totul.
  Trupele germane intrand pe intreg teritoriul tarii noastre cand frunzele incepeau sa cada de toamna.Soldatii germani strigau cu jigniri:”imbarcarea in trenuri si in camioane!”Toata populatia tarii apta de munca a fost dusa in lagarele din Arad si Timis pt barbati si Caransebes,Salonta pt femei.
  Germania incepuse sa poarte iarasi razboi cu Rusia dar pe toata latura nordica a intregului continent european.Germania nu lupta de una singura ci cu tari aliate:Olanda,Belgia,Norvegia,Suedia,Danemarca,Finlanda,Islanda,Polonia si Ukraina.Romania va fi tara neutra.Teatrul de razboi nordic european va fi preponderent in Ukraina,latura nordica a tarii noastre si in Polonia.Am vazut ca Rusia va folosi doar armamentul greu de divizie terestru fara rachete de niciun fel ci tancuri ,tunuri,mitraliere si artileria grea si bombardamente din avioane fara bombe nucleare ,cu hidrogen sau de distrugere in masa ci bombardament clasic.Am vazut ca dupa ce a trecut o vara dominata de seceta si greve masive ,la venirea toamnei a inceput razboiul nordic.In primele doua luni de razboi doar cu armament greu purtat de toate partile implicate,Polonia a fost rasa de catre Rusia,teatrul de lupta ruso-european devenind mai vast cuprinzand teritoriul golit al Poloniei,Ukraina pana in Slovacia si pe o iarna cu ceva frig dar total fara zapada.Am vazut ca razboiul a inceput brusc iar nemtii ne-au luat pe toti din pat cu injuraturi si amenintari dar fara loviri ori impuscari. Am vazut ca vara anterioara acestui razboi a fost secetoasa,fara mare productie agricola si cu productie economica zero dar toata populatia mergea pe strazi la greve.Iarna cu razboiul nordic a trecut.Ukraina a fost ocupata de rusi toata de la un capat la altul si intampinati cu euforie generala din partea ukrainenilor.Am vazut pretutindeni pe teritoriul tarii noastre armate ruse intampinate si la noi cu mare euforie populara si rusii i au executat public si in aplauzele poporului pe toti politicienii care au adus plandemia si au comis crime in masa cu vaxxinarea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: