Idioții din cauza cărora au murit oameni în România. Rafila: Masca e mai eficientă decât vaccinarea!

Ministrul Sănătății, Al. Rafila, a făcut prima lui declarație normală din pandemie: el a admis ineficiența serurilor experimentale care au omorât oameni și au îmbolnăvit de Covid milioane de români sub falsa protecție a „imunizării” TV, afirmând textual că ar da vaccinurile pe mască.

Mască care la rândul ei nu ferește de nimic, după cum a comunicat în privat însuși țarul pandemic Anthony Fauci (document mai jos) și după cum a constatat Al. Rafila pe propria lui piele de triplu vaccinat, dublu mascat și bine infectat.

„Nu pot să spun cum este situația din punct de vedere juridic, dar în mod evident în momentul în care o Ordonanță este declarată neconstituțională de către Curte decizia trebuie respectată.”, a admis Rafila, citat de ȘtiripeSurse, după ce e primit în plină figură, în ciuda măștii protectoare, upercutul administrat de Adrian-Cristian Secu, un tânăr student la Drept care a dat o veritabilă lecție și tuturor maeștrilor avocați din România.

„Mi se pare că disputa aceasta care a fost abrogată de CCR are sigur un aspect juridic, dar din punct de vedere rațional dacă discuți de o măsură de protecție care limitează transmiterea și se dovedește că masca este mai eficientă poate în acest moment chiar decât vaccinarea în limitarea infecției nu cred că ar trebui să constituie un impediment pentru cineva.”

Bravo, Rafila!

Meriți o mască cu fața lui Bourla din partea noastră! Că și el a recunoscut într-un joc freudian al creierului lui vaccinat că injectarea cu două sau chiar trei doze nu aduce nici o protecție.

Dar ce ne facem că până și revista pandemistă Lancet – după cum observă cu amuzament colegul nostru de la Evadare.ro – a constatat cu maximă mirare într-un studiu semnat de nu mai puțin de 11 cercetători că din 7 pacienți busterizați, toți 7 s-au covidat: „Din cei 7, cinci au făcut trei doze de Pfizer, unul a combinat Astra cu Pfizer și altul a mers pe Moderna, pachetul complet.”

Păi cum era Arafate, cum era Gheorghiță, cu eficiența de 95% spre 99% – REAL DE 0.84%??? Ați luat-o pe mânecă, ca să nu folosim un alt limbaj care e specific buzelor voastre. Să vedem cum veți face față proceselor civile pentru decese și îmbolnăviri după asigurările voastre false, promovate în mod ilegal cu concursul CNA. Sau vă puneți speranța în sponsorizările Pfizer, pe chestia că ați fost „idioții utili” ai lui Burla? Așa cum Cîțu a fost „idiotul util” al Ursulei și acum trebuie să răspundă la DNA pe ce a dat 2 miliarde de euro din banii românilor?

Idioți, idioți, dar au murit oameni din cauza grupului idiotizat organizat.

Deci până la urmă atâta ne trebuia și scăpam de virus? O măscuță?! Dar nici măcar aia, după cum recunoaște Fauci. Și-atunci, ce ne trebuia: Vitamina D – cum confirmă azi israelienii -, adică puțin soare, de care am fost ținuți departe în mod deliberat, niște vitamina C, tratamente preventive normale și ieftine și cam atât? Poate cineva să-i spună descoperirea epocală a lui Rafila și savantului de renume sătesc (Gheorghiţă, cel cu capul gol, n.m.) care crede că miocarditele afectează două organe, și inima și cordul!?

Sper să nu-i sară amândouă din loc, ca-i rămâne în aer viitorul „job” de infirmier dungat la Spitalul Penitenciar Jilava!

Victor Roncea (Preluare de pe ActiveNews)

2 gânduri despre „Idioții din cauza cărora au murit oameni în România. Rafila: Masca e mai eficientă decât vaccinarea!”

 1. Numai prin smerenie şi umilinţă ne putem câştiga mântuirea

  Atât timp cât suntem în viaţa aceasta, supuşi stricăciunii şi morţii, nu trebuie să contenim lupta cu patimile.
  Prin urmare, chiar cel care a biruit „aproape toate patimile” va mai fi războit totuşi de doi draci: „Dintre aceştia, unul supără sufletul, ducându-l de la multă iubire de Dumnezeu la o râvnă nelalocul ei, încât acesta nu mai vrea să placă şi altul lui Dumnezeu, afară de el”. Cu alte cuvinte, acest fel de drac împinge sufletul către un zel nepotrivit, de a atinge desăvârşirea el singur şi nimeni altul, de a-I fi bineplăcut Domnului, el singur şi nimeni altcineva.
  „Iar celălalt [drac] supără trupul, stârnindu-l printr-o anumită aprindere spre pofta împreunării.” Dumnezeu îngăduie această ispitire, deoarece „când vede Domnul pe vreun nevoitor înflorind bogat în mulţimea virtuţilor, îl lasă să fie întinat de acest drac, ca să se socotească pe sine mai nevrednic decât toţi oamenii din viaţă” – şi astfel, prin smerenie şi umilinţă, să-şi câştige mântuirea: „Cu primul drac ne vom lupta folosind multă smerenie şi dragoste, iar cu al doilea, prin înfrânare, nemâniere şi gândire adâncă la moarte. Simţind astfel neîncetat lucrarea Duhului Sfânt, ne vom ridica şi deasupra acestor patimi, întru Domnul”. (Sfântul Diadoh al Foticeei)

  Mitropolit Hierotheos Vlachos, Psihoterapia ortodoxă: Știința Sfinților Părinți, Editura Învierea, Arhiepiscopia Timișoarei, 1998, p. 340

  Apreciază

 2. Celui ce este dispus să moară pentru Hristos nu-i pasă de momentele triste și dureroase

  Dacă vrem să suportăm ușor tot necazul și toate ispitele, să dorim moartea pentru Hristos și s-o avem totdeauna înaintea ochilor. De altfel, avem și poruncă de a ne lua crucea și de a-L urma, or aceasta înseamnă să fim totdeauna gata să murim (pentru El).
  Deci, dacă vom avea o astfel de dispoziție, vom suporta ușor, după cum s-a spus, tot necazul cel văzut și nevăzut.
  Celui ce este dispus să moară pentru Hristos nu-i pasă de momentele triste și dureroase. De aceea, zicem, necazurile sunt greu de suportat pentru cei ce nu iubesc moartea pentru Hristos și nu au totdeauna gândul îndreptat spre El.
  Deci, cel ce dorește să moștenească pe Hristos și cunoaște Pătimirile Lui, trebuie să-și dorească același lucru, iar cei ce zic că iubesc pe Domnul, întru aceasta să se facă cunoscuți, adică prin faptul că suportă orice necaz care vine asupra lor, nu numai cu curaj, ci și cu voie bună, având nădejde în El.

  Sfântul Macarie Egipteanul, Alte șapte omilii, Cuvânt despre libertatea minții, 17, în PSB, vol. 34, p. 343

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: