Naimitul din Constantinopol, deghizat în veşminte patriarhale, a început o nouă prigoană împotriva slujitorilor lui Hristos. Poliția greacă a arestat fraternitatea bătrânului Raphael Berestov

Site-ul „Moscova – a treia Roma” a publicat un apel al bătrânului Rafael Berestov și al frăției sale, adresat ortodocșilor să se roage pentru ei. Oamenii din Muntele Athos au anunțat:

„Falsul patriarh Bartolomeu a ridicat o nouă persecuție împotriva noastră. Poliția a venit la noi, i-a dus pe frați la secție, ne-au lăsat să mergem doar prin harul lui Dumnezeu și mijlocirea Preacuratei Născătoare de Dumnezeu. Avva nostru s-a rugat cu ardoare pentru noi în acel moment. Intenția ecumeniștilor este de a ne deporta din Grecia. Pentru a face acest lucru, au implicat serviciile de securitate ale statului și poliția.

 Vedem și simțim milostivirea evidentă a lui Dumnezeu, ocrotirea Celui Prea-Curat – ocrotire miraculoasă! Lumea este condusă de Dumnezeu! Dumnezeu transformă toate dorințele și acțiunile vrăjmașului în binele credincioșilor! Rugaţi-vă pentru noi

Prin rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, Doamne Iisuse Hristoase, binecuvântează pe Părintele Rafael, pe Părintele Onuphrie cu frații după voia Ta în slava Ta! Vine țarul nostru ortodox rus! Ne rugăm împreună, vă iubim în Hristos!

Atoniţii”

P.S. Dragi frați și surori! Părinții noștri de la Muntele Athos nu au niciun act: fără pașapoarte, și mai mult, fără vize Schengen, nimic! Vă mulțumesc pentru sprijin și de la Dumnezeu pentru abundența darurilor Sale!

(Preluare de pe site-ul Borba za Veru. Traducere Google. Titlul îmi aparţine)

De urmarit: https://fb.watch/bmUr9nTZ1Q/

Un gând despre „Naimitul din Constantinopol, deghizat în veşminte patriarhale, a început o nouă prigoană împotriva slujitorilor lui Hristos. Poliția greacă a arestat fraternitatea bătrânului Raphael Berestov”

 1. Părintele Hristofor din Tula a fost inspirat de Domnul Dumnezeu și ne-a avertizat (la fel ca mulți alți Sfinți) cu privire la cele pe care le trăim astăzi.
  Oamenii se aruncă orbește către sclavie (lagărul digital) continuând să accepte (acte cu cip, carduri de sănătate cu cip, certificate verzi, permise cu cip, buletine cu cip, pașapoarte biometrice, etc).
  Este vizibil că ne aproiem tot mai mult de pecetea 666. Tocmai de aceea, Dumnezeu va îngădui să aibă loc marele test de credință, pe care mulți îl vor pica.
  Nu disprețuiți proorociile lăsate! Nu vă jucați cu mântuirea voastră.
  Trebuie să ne apropiem de Domnul Dumnezeu cu pocăință sinceră și cu smerenie, ca să ne lumineze Harul Său, să putem lua deciziile cele mai bune.
  Spunea părintele Hristofor că Domnul a mai adăugat încă 27 ani din 1996 până la începerea celei mai mari prigoane, adică 2023.
  Să sperăm că nu este așa, dar trebuie să ne pregătim duhovnicește…
  ☦️ Ambasadorul Creștin Ortodox ☦️
  (citat din postarea pe care ati pus-o la finalul articolului)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: