Parada păcatului! Dumnezeu mai are foc în cer pentru a arde cetățile Sodoma și Gomora, indiferent unde şi cu ce nume reapar

Conform DEX, sensul propriu de bază al cuvântului ,,paradă” este încărcat de noblețe, desemnând o ,,festivitate militară la care defilează trupele; defilare a trupelor cu prilejul acestei festivități.”

Aflu cu stupoare că în data de 5 iunie la Iași se va desfășura o paradă LGBT! Urâciunea pustiirii caută acum cu disperare un loc de cinste fie și prin pervertirea sensului acestui cuvânt. Oare ieșenii chiar nu mai au ce să scoată la paradă și au ales să organizeze parada păcatului și să-l înnobileze? Oare chiar nu au nimic de spus în legătură cu aceste acțiuni? Acestea reprezintă priorități naționale? De ce se organizează o paradă a păcatului într-o țară ortodoxă? Cum să ajungă promovarea păcatului o acțiune cu caracter festiv?

Ca să i se dea greutate ,,evenimentului”, acesta va dura nouă zile!!! Mai întâi, timp opt zile, se desfășoară concerte cu mesaje specifice, picnic feminist,  dialoguri despre HIV, activități de subminare a culturii tradiționale, teste HIV, sifilis și hepatită (boli specifice acestor comunități), activități propagandistice etc.

Îndoctrinați cu mesaje pidosnice și testați, în a noua zi ,,bravii” participanți, la paradă, vor aduce în atenția privitorilor materiale propagandistice prin care vor arăta că în România se respectă ,,drepturile omului” de a-L sfida pe Dumnezeu și poruncile Lui!!! Războiul este a granița României, iar noi Îl răstignim din nou pe Hristos, prin păcate, în loc să ne pocăim de relele făcute deja și să-I cerem ajutorul!

Cuvântul paradă mai are și un sens figurat, desemnând o ,,atitudine, comportare etc. ostentativă, prin care cineva încearcă să facă impresie, să atragă atenția asupra sa.” Și acest sens de asemenea trebuie luat în seamă ținând cont de fragilitatea imaginii membrilor LGBT, de imperativele politice venite din Occident, de lupta dusă împotriva lui Dumnezeu și a familiei tradiționale, de dorința mai-marilor lumii de reducere a populației. Mai pe scurt, cu această ocazie, creștinii ortodocși sunt sfidați pur și simplu. Și, ca să fie corecți politic, mulți tac, cu toate că știu că și tăcerea este un păcat.

 Cine trebuie să vegheze ca moralitatea creștină să fie respectată? Și tu, și eu! De la vlădică până la opincă! Se răsucesc în morminte strămoșii noștri care au luptat să avem o țară creștină când văd ce se întâmplă în această țară!

Să nu se bucure, totuși, cei care ne sfidează la adăpostul corectitudinii politice! Dumnezeu mai are foc în cer pentru a arde cetățile Sodoma și Gomora, indiferent unde sau cu ce nume reapar! El ne avertizează:

6.,,Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării.
7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Matei, 18, 6-7)

Lucreția P.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: