Dragi Români, sataniştii doresc intrarea ţării noastre în război

Datorită unei postări a Doamnei Senator Diana Iovanovici Şoşoacă, aflăm următoarele: Sluga ocultei mondiale KW Iohannis, va solicita Parlamentului aprobarea pentru intrarea României în război, un demers de o gravitate extremă, în condiţiile în care putem alege calea neutralităţii şi neimplicării. Sunt sigur că voinţa a peste 95 la sută din români este ca ţara noastră să rămână în afara acestui război absurd, şi doar un mic procent de demenţi, printre care politicieni şi alogeni, doresc ca românii să devină parte beligerantă. Războiul acesta nu ne priveşte, este făcătura ocultei mondiale, iar noi nu trebuie să cedăm şi să ne facem ucigaşii fraţilor noştri nevinovaţi, după cum şi ei ar trebui să refuze lupta fratricidă, ale carei ,,beneficiari’’ vor fi marii criminalii internaţionali, cei care au provocat falsa pandemie, cu toate urmările sale pe care le vedem acum.

Sunt semnale clare care arată acest război în loc să înceteze, va fi mondializat şi se va recurge la folosirea armelor nucleare. În aceste împrejurări grave, noi ne vom folosi de cele mai puternice arme de distrugere a puterilor răului din lume: postul şi rugăciunea. Ei se bizuiesc pe puterea satanei şi a demonilor întunecaţi, noi Îl avem pe Dumnezeul Adevărului, Domnul Oştirilor, şi El ne va duce la biruinţă. Nu intraţi în panică, nu vă temeţi, bucuraţi-vă că Domnul Păcii este cu noi.

Domnul şi Dumnezeul şi Mântuitorul nostru Iisus, cu harul şi cu îndurările iubirii Sale de oameni, să-i lege pe toţi vrăjmaşii Săi, pe parlamentarii care doresc să voteze intrarea în război, să le ia orice putere de a face răul, iar eu nevrednicul preot, cu puterea ce-mi este dată, îi leg să fie loviţi de neputinţă totală, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Presbiter Ioviţa Vasile

Publicitate

4 gânduri despre „Dragi Români, sataniştii doresc intrarea ţării noastre în război”

 1. Hristos-Fiul este slava lui Dumnezeu-Tatăl
  Sfântul Chiril al Alexandriei

  Toate sunt de la Tatăl prin Fiul în Sfântul Duh. Înțelegem că Tatăl este împreună cu Fiul nu pentru că Acesta n-ar putea să facă ceva din cele ce sunt, ci pentru că este întreg în Fiul pentru identitatea ființei și pentru extrema și nemijlocita apropiere de El deoarece Fiul a provenit în mod natural din Tatăl. E ca și cum ar zice cineva că împreună cu mirosul ce se răspândește din floare și în lucrarea răspândită din mireasmă este floarea însăși, deoarece mirosul provine natural din ea.

  „Toate prin El s-au făcut, și fără El nimic nu s-a făcut.” (Ioan 1, 4)

  Nu pot să nu mă uimesc mult de lipsa de evlavie a ereticilor. Căci folosesc cele ce li se par că micșorează demnitatea Unuia-Născutului și Îl înfățișează ca mai prejos de Născător, potrivit scopului lor, iar cele ce sunt spuse în chip sănătos și drept, văzând în Fiul slava Tatălui, le scufundă în adâncurile tăcerii, având un singur scop: să calomnieze pe Cel slăvit de toată creația. Căci, auzind că toate s-au făcut prin El, adaugă cu pasiune numele de slugă, voind să vadă pe Fiul, în loc de liber, slugă, și în loc de Stăpân, servitor.

  Dar când Evanghelistul spune că fără El nimic nu s-a făcut, arată că nu s-a potrivit lui Dumnezeu-Tatăl să creeze altfel decât prin Cel Născut din Sine, Care este Înțelepciunea și Puterea Lui. De aceea, Unul-Născut este și slava lui Dumnezeu-Tatăl. Căci Tatăl e slăvit ca Creator, prin Cel prin Care, lucrând toate, a adus cele ce nu sunt la existență.

  Sfântul Chiril al Alexandriei, Comentariu la Evanghelia Sfântului Ioan, în colecția Părinți și scriitori bisericești, vol. 41, Ed. Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, București, 2000

  Apreciat de 1 persoană

 2. Durerea pentru bunătățile vremelnice este fără de folos
  Sfântul Nicodim Aghioritul

  Să știi, frate, că nu trebuie să te mâhnești dacă pentru păcatele tale pierzi vreun bun firesc și vremelnic, sau pe copiii tăi, sau pe nevasta ta, fie și însăși toată împărăția lumii, fie și însăși viața ta. Fiindcă de durerea aceasta nu se ține socoteală la pocăință, ci este zadarnică și fără de folos și nu este primită de Dumnezeu.

  S-a mâhnit și Saul când a auzit de la Samuel că își va pierde împărăția și însăși viața și atât de mult, încât de frică a căzut la pământ, dar în zadar.

  Nu mai spun că durerea care vine de pe urma bunătăților lumești și trecătoare nu numai că este fără de folos, dar pricinuiește și moarte, cum spune Pavel: „Iar întristarea lumii aduce moarte” (2 Corinteni 7, 10).

  Sfântul Nicodim Aghioritul, Carte foarte folositoare de suflet

  Apreciat de 1 persoană

 3. Atacuri la adresa Ips Longhin Jar de către un anume Tudor Ciocan Pr paroh la o parohie bucureșteană, acesta mai avea un pic și îl cataloga putinist, numele acestuia Tudor Ciocan

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: