Siluan Şpan, pseudo-episcopul român din Italia, i-a predat papistaşilor pe românii ortodocşi din Peninsulă

Marturia unui preot roman despre cum controleaza papalitatea bisericile ortodoxe din Italia

O scrisoare care e un strigăt de durere a ceea ce se petrece in realitate cu ortodocsii in tarile iubitorilor ecumenisti: Marturia unui preot din Italia : E tragica situatia in Italia, episcopii ortodocsi, inclusiv PS Siluan, primesc ordine de la cardinalii catolci, ce anume sa faca…. suntem prostiti in fata, noi preotii… Pe episcopi ii cheama cardinalul catolic la apel si le da directive. Am observat ca episcopii îi iubesc mai mult pe catolici decat pe preotii lor ortodocsi… Patriarhul Bartolomeu a interzis crearea de noi parohii sub el, dar în schimb se iubeşte cu papa…Ca nu cumva sa se supere ,,fraţii ” catolici care ne controleaza prin faptul ca ne-au dat bisericile lor care sunt oricum goale, catolicismul este in decadenta si in curând asa vom ajunge si noi ortodocsii, pasim pe urmele lor… Curia catolica vrea sa controleze prezenta Ortodoxiei in tarile catolice, ca nu cumva sa ia amploare trecerea la Ortodoxie, ne-au dat lacasuri de cult cu conditia sa nu botezăm vreun italian. Daca se afla ca botezăm ne ia biserica şi ne trezim si izgoniti de episcopul ortodox care e dator vândut catolicilor (studii, clădiri, biserici, bani, cinste). Cam aşa functioneaza sistemul. Şi noi facem compromisuri cu ei, le pupăm mâinile, iar ei ne controlează. Sunt domni, iar ortodocsii sunt nişte pigmei toleraţi… Dacă eram liberi, italienii se converteau la Ortodoxie, dar suntem constrânşi de mafia ecumenistă… Când aud ca facem ecumenism ca să ne păstram locaşurile de cult mă gândesc la curvele care se culcă cu străini pentru bani, exact acesta este sentimentul…

Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Marturia unui preot roman despre cum controleaza papalitatea Bisericile ortodoxe din Italia https://www.aparatorul.md/la-ps-siluan-cardinalului-catolic-i-se-pupa-mainile-de-catre-credincosii-romani-ortodocsi-marturia-unui-preot-roman-despre-cum-controleaza-papalitatea-bisericile-ortodoxe-din-italia/

8 gânduri despre „Siluan Şpan, pseudo-episcopul român din Italia, i-a predat papistaşilor pe românii ortodocşi din Peninsulă”

 1. Distinselor Doamne :senator Diana Iovanovici Sosoaca,Doamna Avocat Iulia Medeleanu,Doamna Avocat Gabriela Nut cardasia cu clerul ecumenist,participarea la slujbele lor si la slujbele celor care nu s-au delimitat de ei si de erezia lor este supunere civica.Studiati.Puneti-va mintea la contributie.Ganditi ca nu doare.Daca in maximum doua saptamani nu veti face delimitarea publica de clerul ecumenist din Romania va veti pierde orice credibilitate si va vom intoarce spatele si va vom considera marionete ale sistemului.Ortodoxia e piatra de hotar.Alegeti:ori cu ortodoxia,ori afara si cu voi dintre noi si va vom numara printre mincinosi si tradatori.Aveti doua saptamani sa va hotarati.Dupa doua saptamani daca nu veti lua hotararea de a va delimita de sistem in varianta lui religioasa-ecumenismul va vom exclude dintre noi romanii si ne vom alege ca sa ne reprezinte lideri ortodocsi.Avetidestul timp sa va hotarati ca cu minciuna nu mai merge.Va credem numai daca va deziceti de comuniunea cu ereticii,restul e vorba goala.

  Apreciază

 2. Catre Doamna Senator Diana Iovanovici Sosoaca ,
  Dragi patrioti.

  Distinselor Doamne :senator Diana Iovanovici Sosoaca,Doamna Avocat Iulia Medeleanu,Doamna Avocat Gabriela Nut cardasia cu clerul ecumenist,participarea la slujbele lor si la slujbele celor care nu s-au delimitat de ei si de erezia lor este supunere civica.Studiati.Puneti-va mintea la contributie.Ganditi ca nu doare.Daca in maximum doua saptamani nu veti face delimitarea publica de clerul ecumenist din Romania va veti pierde orice credibilitate si va vom intoarce spatele si va vom considera marionete ale sistemului.Ortodoxia e piatra de hotar.Alegeti:ori cu ortodoxia,ori afara si cu voi dintre noi si va vom numara printre mincinosi si tradatori.Aveti doua saptamani sa va hotarati.Dupa doua saptamani daca nu veti lua hotararea de a va delimita de sistem in varianta lui religioasa-ecumenismul va vom exclude dintre noi romanii si ne vom alege ca sa ne reprezinte lideri ortodocsi.Avetidestul timp sa va hotarati ca cu minciuna nu mai merge.Va credem numai daca va deziceti de comuniunea cu ereticii,restul e vorba goala.

  Apreciază

 3. SFINȚII VĂ RĂSPUND

  „- Slujitorii ecumenisti sunt eretici, dar au lucrarea preotiei si sunt inca ai lui Hristos pana vor fi dati afara din Altare.

  GREȘIT !

  Sf. Ioan Apostolul, 2 Ioan 1, 9 :

  ” Oricine se abate şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învăţătura Lui, acela are şi pe Tatăl şi pe Fiul.”

  – Nu e treaba noastra a preotilor a monahilor si a mirenilor pentru ce au semnat ierarhii la Creta in 2016.

  GREȘIT !

  ” Prin tacere il tradam pe Dumnezeu” (Sf. Grigorie Teologul)

  ” Esti ateu daca taci atunci cand Credinta este primejduita.” (Sf. Grigorie Palamas)

  – Trebuie sa ascultam de ierarhi si de preoti chiar daca sunt eretici ecumenisti, serghianisti, atei si umanisti.

  GREȘIT !

  ” Trebuie a asculta de invățători și de preoți, și a nu-i judeca, chiar de ar avea o viață urâtă; dacă însă credința le e greșită, atunci nu trebuie doar să nu-i ascultăm, ci și să fugim de ei, și să-i judecăm. ” (Sfântul Ioan Gură de Aur)

  – Am intrebat duhovnicul despre ereziile ecumenismului si serghianismului, despre cmb, despre calendarul niceean-patristic si despre sinodul din Creta, iar el mi-a spus ca nu e treaba mea sa discutam asa subiecte.

  GREȘIT !

  ” Daca episcopul sau preotul este viclean in chestiunile credintei, atunci fugi si leapada-te de el, nu numai ca de un om, ci chiar si inger din cer de-ar fi.” (Sfantul Ioan Gura de Aur)

  – Eu merg la parohia mea chiar daca duhovnicul meu e ecumenist, caci pe mine ma intereseaza slujba si predicile.

  GREȘIT !

  Sf. Ignatie al Antiohiei, purtătorul de Dumnezeu, scria în Epistola sa către Sf. Policarp al Smirnei: ”Tot cel ce se pronunță împotriva celor hotărâte, chiar dacă ar fi vrednic de crezare, chiar dacă ar posti, chiar dacă ar trăi în feciorie, chiar dacă ar face minuni, să-ți fie lup în piele de oaie, care lucrează stricarea oilor.”

  – Slujitorii eretici ecumenisti trebuie intai judecati, condamnati si anatematizati, apoi nu mai merg la ei la slujbe.

  GREȘIT !

  ” Eretic, spune Sf. Vasile cel Mare, este cel ce greșește chiar și numai cu privire la vreo dogmă, sau referitor la unele chestiuni de doctrină ortodoxă , cum spune Zonara. Și în genere, după doctrina canonică a Bisericii Ortodoxe, cel ce nu este ortodox, este eretic.”

  De fapt, în cazul că ele (pedepsele) se pronunţă pentru erezie, prin însăşi această pronunţare se face doar constatarea că cei căzuţi în erezie, au căzut şi din har, de la data căderii în erezie, iar nu de la data pronunţării pedepsei (sinodale), care în asemenea caz are caracterul unui act constatator, cu raportare la starea harică a celui în cauză.

  Arhid. Prof. Dr. Ioan N. Floca – Drept Canonic Ortodox – Legislație și Administrație Bisericească VOL. II, EDITURA INSTITUTULUI BIBLIC ȘI DE MISIUNE AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE BUCUREŞTI — 1990, pagina 50.

  Sf. Ioan Damaschinul: Cine nu marturiseste dreapta credinta a celor 7 Sfinte Sinoade Universale si a Bisericii este NECREDINCIOS, chiar daca pare ca merge la Biserica si se roaga, el de fapt e necredincios.”

  – Eu raman in bor orice ar fi, bor este Biserica chiar daca are in ea erezia ecumenismului, erezia serghianismului, calendarul gregorian.

  GREȘIT !

  Sfantul Grigorie Palama (+1340) :

  “ Cei ce sunt in Biserica lui Hristos apartin adevarului, iar cati nu apartin adevarului, nu sunt nici in Biserica lui Hristos.”

  Sfantul Nichifor Marturisitorul, patriarhul Constantinopolului (+828) :

  “Si chiar daca foarte putini ramin inlauntrul Ortodoxiei si a bunei credinte, acestia sunt Biserica si in miinile lor se gaseste autoritatea si apararea asezamintelor Bisericii. Si daca acestia ar trebui sa sufere pentru buna credinta, aceasta va fi vesnica lauda pentru ei si li se va darui mantuirea sufletului.”

  – Eu merg la duhovnicul meu ecumenist din diaspora, chiar daca el face si slujbe in templele ereticilor papistasi si luterani.

  GREȘIT !

  Daca ticalosii diavoli sunt luptatori impotriva lui Dumnezeu, atunci si templele lor pagane si eretice sunt intinate si primejdioase. (Sf. Maxim Grecul 1555)

  – Eu raman in bor, doar bor e Biserica, indiferent ca bor s-a unit cu ereticii.

  GREȘIT !

  Sfantul Sofronie de la Cioara (1760) :

  ” Indeamna pe oameni sa se roage fiecare la el acasa, sa se intalneasca in taina cu preotii ortodocsi pentru spovedanie, impartasanie, cununii, botezuri si alte nevoi religioase si explica oamenilor ca popii uniti cu latinii nu sunt altceva decat niste tradatori lepădați.”

  Apreciază

   1. Comentariul ii vizeaza pe cei care vad,precum pr.Elpidie,in mod total gresit lupta eficienta contra ereziei stand in erezie si fiind prinsi in dans cu ereticii.Cuvantul „gresit” arata ca in gandirea lor,eretica de altfel e o mare problema.Nu poate face nimeni abstractie de erezia actuala stand in cardasie cu ereticii cat ar zice el ca are intentii bune.Santajul ereticilor actuali e atat de unic in istorie incat fara delimitarea de ei si de erezia lor literalmente si la modul concret si suta la suta risti sa fi aspirat de eretici si de erezie cu gandirea ta ortodoxa cu tot.

    Apreciază

 4. MINUNEA LUI DUMNEZEU. FRESCA SF. AP. PETRU ŞI PAVEL OCOLITĂ DE GLOANŢELE RĂZBOIULUI. VIDEO Ortodoxia astăzi Nota: Dragi frați și surori în Hristos! În felul acesta, Dumnezeu ne arată tuturor că, în ciuda războiului pe care l-a permis, El este întotdeauna cu noi. Frescele intacte ale apostolilor Petru și Pavel ne spun să avem o credință sinceră în Domnul nostru Iisus Hristos și să ne încredem numai în El, iar apoi, ca și în cazul acestor fresce, El ne va proteja și ne va acoperi cu mantia Sa. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru toate! Amin.

  Citeşte mai mult pe aparatorul.md: MINUNEA LUI DUMNEZEU. Fresca Sf. Ap. Petru şi Pavel ocolită de gloanţele războiului. VIDEO https://www.aparatorul.md/minunea-lui-dumnezeu-fresca-sf-ap-petru-si-pavel-ocolita-de-gloantele-razboiului-video/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: