Noua ordine mondială

Când îi auziţi pe globalişti vorbind despre această aberaţie, să ştiţi că lucrurile stau exact pe dos. Alcătuirea pe care o pun ei la cale nu e deloc nouă, datează din vremea căderii diavolului şi a îngerilor săi, doar că acum a luat o amploare nemaiîntâlnită. Ordinea lor e o teribilă dezordine, o revărsare de ură satanică, o luptă diabolică împotriva lui Dumnezeu şi a făpturilor Sale, o imensă crimă cu premeditare, având ca ţintă finală depopularea planetei cu până la 90 la sută. Nu e nici mondială, cu toate că vor să subjuge întreaga planeta şi să o modeleze după cum le pune cel rău în minţile lor bolnave. Mondială, adică sobornicească sau catolică, e Biserica lui Hristos, pentru că ea deţine Învăţătura mântuitoare pentru toate făpturile, din toate locurile şi timpurile! Asta înseamnă universalitate, nu neghiobiile proferate de satanizaţii lumii.

Ordinea, în sensul de armonie, o găsim în creaţia lui Dumnezeu. E drept că puterile răului tulbură această ordine, între nişte limite îngăduite de El. Ordine e în alcătuirea cerească a celor nouă cete îngereşti. Ordine e şi pe pământ, când omul stă sub ascultarea lui Dumnezeu şi nu se lasă dus de valurile stârnite de aceşti demonizaţi. Ordine e în Biserica lui Dumnezeu, cu toate că pseudo-ierarhia care a pus stăpânire pe ea, vrea să introducă rânduielile diavolului în locul celor statornicite, pentru veşnicie, de Mântuitorul Hristos.

La sataniştii care trâmbiţează noua ordine mondială găsim ordinea doar cu sensul unei anumite enumerări sau ierarhizări, un fel de piramidă a răului, cu mai multe niveluri. Încerc să schiţez cât de cât această ierarhie, şi încep aşa:

-diavolul sau satana

-legiunile sale de demoni, răspândite în iad, pe pământ şi în văzduh

-marile familii, putrede de bogate – vor putrezi şi la propriu! – , Rockefeller, Rotschild şi altele

-figurile întunecate numite Soros, Bill Gates, Faucci, Klaus Schwab etc.

-masoneria cu toate ramificaţiile sale tenebroase

-neputinciosul Joe Biden, jalnicul Vladimir Putin, măscăriciul Zelenski, Macron, Boris Johnson, Trudeau, Xi Jinping al Chinei, ştersul Olaf Scholz şi majoritatea indivizilor aflaţi în fruntea guvernelor şi statelor lumii. Să ştiţi că oculta mondială nu a declanşat plandemia, războiul, crizele economice trecute şi cele viitoare, decât în momentul când a avut oamenii săi instalaţi în toate punctele cheie ale lumii. Credeţi că între Putin şi Zelenski există o adversitate? Nici vorbă. Amândoi sunt piese ale aceluiaşi sistem, execută ordine venite de la aceiaşi stăpâni. Propaganda mincinoasă vrea să ne inoculeze gândul că Zelenski e bun, e erou, iar Putin e malefic, demn de dispreţ. Amândoi sunt ticăloşi nepereche.

-la acest nivel l-aş introduce şi pe Iohannis cel băţos, pe premierul de 50 de bani şi mă opresc aci, pentru că putem alcătui şi o ierarhie românească a prostiei, răului şi nesimţirii. Poate cu altă ocazie.

Când îţi imaginezi această piramidă a răului şi pierzaniei, poate te cuprinde o anume frică, cinstite cititorule. Nu cădea în această greşeală. ,,Staţi împotriva diavolului şi el va fugi de la voi’’ (Iacov 4, 7). Aşadar, dacă Însuşi Dumnezeu ne îndeamnă la luptă contra vârfului piramidei, a diavolului, cel mai puternic, cu şanse neîndoielnice de a-l birui, ce să mai vorbim de această pletoră de mari mahări, ce se cred dumnezei? Aduceţi-vă aminte de Dumnezeieştile cuvinte pe care Atotputernicul le-a aşezat în paginile Sfintei Scripturi, prin condeiul Sfântului Prooroc Isaia: ,,Ascultaţi-Mă pe Mine, voi, cunoscători ai dreptăţii, Popor care eşti cu Legea Mea în inimă! Nu te teme de ocara oamenilor şi de batjocura lor să nu te înfricoşezi. La fel, ca pe un veşmânt îi mânca molia şi ca pe lână viermii îi vor mistui’’.

Presbiter Ioviţa Vasile

5 gânduri despre „Noua ordine mondială”

 1. Acum aceste minți bolnave au trecut la incendierea grânelor, și decimarea bovinelor, ovinelor, porcinelor, in alte zone albinele , pt a provoca o foamete globală, in Olanda fermieri obligați să-și
  închidă fermele, in caz contrar li se vor confisca terenuri, acum va fi declanșată o foamete globală, pe de altă parte guvernanții depe la noi și nunumai, anunță lansarea de vouchere pt alimente, lumea în marea majoritate nu mai au răbdare și le așteaptă

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dacă România va rămâne în U.E., va pieri!
  Ec. Dr. Ilie Şerbănescu 06 Iulie 2022

  În cele ce urmează redăm opinia cunoscutului economist Ilie Șerbănescu despre criza actuală, cauzele ei, inechitatea și efectul distructiv al așa numitelor „măsuri europene” dictate de Bruxelles și perspectiva României în actuala conjunctură-etapă a Noii ordini Mondiale. „Fostul ministrul al Reformei a subliniat faptul că tot cei mai săraci dintre români, clasa medie și antreprenorii vor suporta noile taxe și impozite în contextul crizei, nicidecum companiile-gigant, care încasează în țara noastră cele mai mari profituri, pe care le fiscalizează în țările de origine (n.r. – în general, după ce le trec prin paradisuri fiscale)”

  În condițiile războiului U.E. se va desființa. Au luat-o razna. Decarbonizarea a provocat criza energetică

  „Nu numai că veniturile nu cresc, dar tot arsenalul acesta fiscal este îndreptat împotriva românilor. El dacă ar fi corect, ar trebui să fie îndreptat, dacă tot facem această reașezare fiscală, împotriva tuturor plătitorilor și anume în funcție de cât plătesc fiecare și cât ar merita. Nu pot să înțeleg de ce tot prichindeii trebuie să plătească pentru tot ceea ce se întâmplă, iar marile corporații să fie exceptate, doar pentru că aceste corporații sunt străine. Asta e problema.

  Această criză energetică, ce pornește de la Bruxelles, nu are legătură cu războiul

  Solidaritate? Cine cu cine? Eu îl înțeleg pe domnul președinte. Să fie o taxă de solidaritate a cui, cu cine? Cum să fie multinaționalele în solidaritate cu mine? Ele au venit aici să ne exploateze. România va avea probleme severe, în contextul măsurilor dure în domeniul energetic, dictate de Comisia Europeană.

  Dacă România va rămâne în U.E., va pieri!

  În primul rând, această criză energetică, ce pornește de la Bruxelles, nu are legătură cu războiul. A fost generată de înfumurarea celor de la Bruxelles cu decarbonizarea. Ea este necesară, dar pe 30 de ani, nu în 3 sau 5 ani. Au luat-o razna. Popoarele nu au nevoie de U.E. Cred că în condițiile răzoiului, UE se va autodesființa, se va autodistruge. În ceea ce privește România, problema este că dacă va rămâne în UE, va pieri!”.

  Iohannis știe foarte bine ce face!

  Klaus Iohannis a sărit în apărarea marilor companii străine. Întrebat despre posibilitatea introducerii taxei de solidaritate (- 0,5% – 1%) pe cifra de afaceri, Klaus Iohannis a respins inițiativa și a preferat să discute mai degrabă despre „digitalizare”: „Sunt pentru păstrarea cotei unice și împotriva taxei de solidaritate. Această opinie nu am exprimat-o doar acum. Taxa de solidaritate nu mi se pare corectă, ca principiu. Nu e cel mai bun și modern mod de a impozita. Până când nu există o digitalizare funcțională, nu cred că în România se poate introduce o altfel de cotă, este o discuție care s-a purtat de-a lungul timpului. Pentru a păstra o transparență și o formă de a o pune în practică, ne-am exprimat mereu pentru cota unică. Nu e un principiu ce nu poate fi schimbat… Acum nu văd altă soluție pentru România. După ce terminăm digitalizarea, această discuție se poate relua. Aceste schimbări nu pot apărea pe termen scurt” (K.W. Iohannis).

  Notă – Declarațiile actualului șef de stat (când nu se află în deplasare-navetă la Carmen-Hermannstadt, în vacanțe, concedii sau participare la intruniri internaționale unde rigidizează statornic în poziția mutului sau a celui nebăgat în seamă) poate fi înlocuită cu străvechea zicală românească: „Țara arde-n foc și baba se piaptănă!”. Pentru adaptarea la realitate, cine dorește poate înlocui „baba” cu „Oracolul de la Cotroceni” și zicala va reprezenta oglinda clipei! (Ion Măldărescu, ART-EMIS)

  Apreciază

 3. Cuvantul meu.
  Bill Gates si cei cu tine:oricate gropi si cimitire ati face voi pentru omenire;oricati ati vrea voi sa bagati in groapa si in cimitire mintea omeneasca nu poate fi ingropata.Mintea artificiala isi gata firul pentru ca depinde de materie inerta creata de om si de energie.Prin oxidarea materiei sale mintea artificiala isi intrerupe firul,ciclul existentei si incepe un alt ciclu dupa ceva pauza existentiala pe cand mintea omeneasca naturala isi continua existenta prin parinte in fiu/fiica.Intelig.artificiala e ca un bec care se stinge si se reaprinde.Superioritatea mintii omenesti in fata celeilalte consta in capacitatea de a purta Revelatia Divina,Lumina divina,luminarea de sus.Mintea omului e punte atat pentru vertical(inaltime),pentru orizontal(latime),pentru adancime,pentru armonie,legatura iubirii si pentru noime ale caror intelesuri nu se rezuma numai la materie,pe cand mintea artificiala nu are nimic din acestea decat doar puntea pentru orizontala in regim de maxima detentie avand soarta animalelor fara suflet.Aceasta inteligenta artificiala apare pe fata pamantului ca si animalele iar dupa ce dispare ea nu cunoaste viata dupa moarte,ca animalele,nu cunoaste nici fericirea Raiului si nici chinurile iadului.Inteligenta art.nu poate experia progres spiritual,nu cunoaste unirea cu Dumnezeu.Inteligenta naturala,mintea umana poate cunoaste progresul spiritual,poate cunoaste prefaceri,schimbari de forma si nu de fond,poate deveni:senzor duhovnicesc,radar duhovnicesc,televizor duhovnicesc.De multe ori toate intr-una.Ea are cea mai mare calitate:posibilitatea unirii cu Dumnezeu,posibilitatea indumnezeirii dupa har fara sa-si piarda catusi de putin din calitatile ,insusirile,forma ei omeneasca.

  Apreciază

 4. Nota:
  Mintea umana nu-si pierde identitatea si zestrea proprie in unirea cu Dumnezeu ba mai ales se dezvolta ,se perfectioneaza continuu.In vesnicie perfectionarea ei nu cunoaste niciodata vreo stagnare sau sfarsit.
  Nefericita minte artificiala in schimb isi pierde identitatea si zestrea proprie in unirea cu corpul material in care se introduce,nu poate sa cunoasca perfectionarea sa pana la infinit ci pana la un timp harazit ei de fierar,de potcovar.

  Apreciază

 5. Nu l-as include pe Vladimir Putin pe lista celor rāi. Rusia este un stat ortodox cu armata proprie, cea mai mare din lyme. Romania nu mai exista demult. Rusia este acum Numai pentru ea, pentru apararea poporului din Ucraina, deocamdata.
  Sa vedem ce va mai ingādui DUMNEZEU pentru a-i pedepsi pe adevaratii satanisti ai planetei / flat Earth.
  Preotii stau su fac politica oficiala si incaseaza salaruu nemeritate de oreiti ai statului antihristic. Preotii români L-au tradat pe HRISTOS si nu se vede Adevarul! Peste 50% din români au deja semnul fiarei prin ciparea cu coduri MAC prin serurile ucigatoare covid. Preotii au stiut si au tacut de frica lui Daniel Ciobotea , seful BOR srl.
  Preotii ortodocsi, toti, din veacul al 8 – lea vor arde in iad in curåbd când va veni IISUS HRISTOS la JUDECATA
  Rāmân foarte putini, numeri cu degetele de la mânā, câti preoti care nu sunt ecumenisti….si care nu sunt tradatori de HRISTOS!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: