Amurgul (dumne)zeilor

Satanicul papă Francisc  se pregăteşte să părăsească scena istoriei. I s-a pus în vedere sa întreprindă anumite acţiuni, numirea unor noi cardinali, de pildă, necesare purcederii antihriştilor cu noul papă. Francisc a ajuns în scaun cu rotile, nu mai poate continua şirul fărădelegilor cu aceaşi vigoare, şi-atunci trebuie înlocuit, cum şi el l-a înlocuit pe papa Ratzinger, în 2013. S-ar putea să avem trei papi în viaţă, cum s-a întâmplat o singură dată în istoria Vaticanului.

Nimeni nu-l va regreta pe Francisc, poate nişte papistaşi într-o ureche. Omul şi-a făcut datoria cu vârf şi îndesat. Nu ştiu alt papă care să fi decretat atâtea erezii şi rătăciri, cum a făcut Francisc. Tot ce i-a pus diavolul în minte, a preluat şi apoi a propovăduit ex cathedra lumii papistaşe, lumii întregi, ca fiind ,,adevăruri’’ şi căi vrednice de urmat. Nu le-am contabilizat pe toate, nu voi stărui asupra lor acum, decât că la finalul acestui articol voi face un copy-paste, ca să ne amintim monstruozităţile propovăduite de acest individ care mie îmi inspiră milă. De ce? Pentru că vă spun de pe acum că va părăsi viaţa aceasta pământească nepocăit, şi-atunci ce nădejde de mântuire ar mai exista pentru el? Niciuna.

Am scris un articol prin care mi-am exprimat mirarea şi nedumerirea cum poate omul acesta să fie urmat de 1,2 miliarde de papistaşi. Nu voi înţelege niciodată. Nu voi pricepe cum cardinalul Vigano, un critic acerb al papei Francisc şi un fin observator al problemelor cu care se confruntă lumea de azi, rămâne totuşi încarcerat în ereziile şi rătăcirile papistaşe, fără a îndrăzni să facă măcar un pas timid spre Ortodoxie şi Adevăr. Sfântul Lavrentie de Cernigov a spus că în vremurile pe care le trăim vor fi mulţi surzi şi orbi. Şi extrem de mulţi muţi, aş adăuga eu.

Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan a văzut şi a scris ceea ce noi citim la Apocalipsă 13, 11: ,,Am văzut apoi altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea Mielului, dar grăia ca un balaur’’.

-coarnele fiarei: cele două triunghiuri ascuţite ale acoperământului capilar al papilor, unul în faţă, celălat în spate

-asemănarea cu Mielul Hristos e aparentă şi înşelătoare. Papa se socoteşte vicarius Filii Dei, locţiitor al Fiului lui Dumnezeu pe pământ. Cel vădeşte ca fiară pierzătoare de suflete este faptul că grăieşte ca un balaur, ca diavolul (Apocalipsa 20, 2). Şi ca să vă covingeţi, citiţi acest copy-paste:

1.Iadul nu există! Mântuitorul Hristos ,,a minţit’’, Francisc cel nebun are dreptate. Doamne, iartă-ne! ,,Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am câştigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze’’.

2.Toate religiile sunt adevărate. Într-un discurs socant care rezoneaza in jurul lumii, Papa Francis a declarat: “Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos.

3.Homosexualii, partizanii uciderii prin avort şi comuniştii necredincioşi fac parte din ,,biserică’’. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!

4.Adevărul lui Dumnezeu evoluează, e în continuă schimbare. Catolicismul este acum o “religie modernă și rezonabila”, care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renuntam la intoleranta. Trebuie să recunoaștem că adevărul religios evoluează și este in continua schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră.

5.Ateii se vor mântui. ,,Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragoste și caritate chiar si ateul il recunoaște pe Dumnezeu și isi salveaza sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii

6.Dumnezeu este schimbător. O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de confuzie și isterie: “Dumnezeu se schimbă și evoluează ca si noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspandim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra si o recunoastem.

7.Biblia este depăşită de vreme şi trebuie rescrisă. ,,Biblia este o carte sfanta foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt invechite.Unii le arata ca intolerante si critice. Este timpul sa vedem aceste versete ca ulterioare interpolari, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit in Scriptură.

8.Hirotonirea femeilor, care pot deveni papese. ,,În conformitate cu noua noastra interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni! ” Unii cardinali ai Bisericii catolice s-au aratat contrariati recentelor declaratii ale Papei.

9.Eşecul lui Dumnezeu. Ţinând o cruce în mână, Francisc a întrebat retoric: Ce este aceasta? Este eşecul lui Dumnezeu.

10.Vaccinul este un dar al lui Dumnezeu

11.Învierea Domnului nu e un fapt real, e o iluzie. Ne este greu să credem că Iisus a înviat cu adevărat, că a cucerit cu adevărat moartea. Este o iluzie? Un rod al imaginației noastre?”, a spus șeful lumii catolice, după cum scrie și cotidianul italian Libero, care subliniază: „Un mesaj tulburător: să punem la îndoială învierea lui Hristos în ziua de Paști.”

12.Când un cardinal papistaş a oprit o muiere, vajnică militantă pentru avort, de la zisa lor împărtăşanie, Francisc a primit-o şi a ,,împărtăşit’’-o, arătând că este un adept al uciderii pruncilor nevinovaţi, lipsiţi de apărare. Piei, satano!

Presbiter Ioviţa Vasile

6 gânduri despre „Amurgul (dumne)zeilor”

 1. Urmatorul papa va fi pletos ,cu manusi albe, cu cioc si roba gri,om de un tupeu dracesc.Vesmintele de slujba ale lui si ale conducerii catolice vor fi sorturile masonice.Catolicii nu vor mai oficia messa lor ci ritualuri masonice cu masti pe fata,sabii si torte in bisericile lor cu public.In 5 ani de la inscaunarea acestui papa vor fi si la noi ritualuri masonice in biserici in loc de slujbe.Romania va fi prima tara ortodoxa in care preotii si episcopii cu patriarhul vor avea sorturi masonice cu sabii si torte si toate simbolurile masonice la ritualuri in loc de slujbe.Ritualurile acelea vor fi ritualuri de magie neagra in biserici.

  Apreciază

 2. La liturghii,preotii in momentele cand vor da „pace tuturor” vor pune dupa ei sa dea”pace”tuturor prima data preotul catolic,apoi pastorul sectar, rabinul,imamul si pe urma gurusii.Cantareti bisericesti nu vor mai fi si nici coruri ci va fi orchestra cu cantareti de opera.Unde se va oficia ritualuri episcopii si preotii oficianti vor fi aliniati in forma pentagramei iudaice.”Icoanele” lui antihrist din biserici vor fi roboti cu chip uman si in roba care vor avea ustensile de ritual in maini si vor face un fel de ceremonie cu fata spre public dar fara sa se miste deloc din locurile lor.Acesti roboti vor fi laudati ca si creatie artistica iar dupa incheierea ritualurilor robotii vor dialoga personal cu cetatenii din invataturile buddhiste,mozaice,musulmane si din Evanghelie deloc .La intrebarea ce e dragostea si mila ei vor spune”nu stiu”,nu am fost invatat sa spun asta”.

  Apreciază

 3. Despre război:

  O profeţie a Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: indică faptul că cel de-al treilea război mondial va fi unul devastator. „Din cauza acestei conflagraţii, foarte mulţi oameni îşi vor pierde vieţile. Războiul care va izbucni va fi
  mondial. Se va vărsa mult sânge. Marile oraşe vor deveni ruine.“
  . Rugați-vă neîncetat! Turcia va fi căsăpită de ruși și sfâșiată. Cei care vor participa la acest război se vor pierde.“

  Mesajul recent și pe scurt al părintelui Elpidie aflat în vizită în România…

  „Antihrist vrea să devină conducătorul mondial, dar Dumnezeu nu îl va lăsa încă, vă intarzia acest lucru.
  Dar de furie, acesta va crea distrugeri la nivel mondial, va crea boli făcute de el însuși ca voi să luați medicamentele (pastile,vaccinuri)propuse de el care vă vor schimba ADN-ul.
  Al doilea lucru pe care îl va face, va fi distrugerea agriculturii, va fi foamete produsa de el, ca să mâncați alimentele otrăvite propuse de Antihrist.
  Se va folosi de cea mai înaltă tehnologie pentru otrăvi alimentele, aerul, trupul vostru, dar dacă vă veți spovedi, împărtăși, bea agheasmă și veți face semnul crucii peste tot ce veți mânca și bea Dumnezeu va anula otrava din acestea, așa cum martirii în vechime făceau cruce peste ce era otrăvit și nu li se întâmpla nimic.
  A treia metodă, va fi distrugerea economică a tuturor statelor.
  Vor fi luate casele celor care le-au luat cu împrumut, vor crește prețurile la toate cele necesare traiului zilnic.
  A patra metodă, va fi lipsa energiei electrice, a gazului, a petrolului, a apei. Mașinile vor fi aliniate în fața casei fără a putea fi folosite. Apele, o parte vor fi otrăvite, o parte vor seca. Dumnezeu îngăduie lipsa apei pentru ca noi nu știm să mulțumim pentru mâncarea care o primim, pentru apă, toate ni se par că ni se cuvin de la sine. Dar nu este așa.
  Apoi va veni razboiul. A cincea fază.
  Vor fi folosite frecvențe (tehnologia 5G) de către Antihrist ca să cedam.
  Dar cel care îl va iubi puternic pe Dumnezeu și pe aproapele, și s-a demonstrat prin știință că neuronii oamenilor care iubesc puternic nu pot fi controlați sau influențați din exterior.

  Spovediti-vă și împărtășiți-vă cât mai des!
  Agheasma va înlătura boala din corpul vostru. Rugăciunea oamenilor ajunsă la Dumnezeu va face ca razele Sfântului Duh să vină în sufletele noastre și în trupuri și va bruia și strica radarele satanice.

  M-am speriat de planurile satanice, dar Dumnezeu trimite mulțime de îngeri să ne apere. Știți că fiecare om are câte un înger păzitor. Să-i spuneți: „Îngere, al meu, te iubesc, să mă aperi!”, și să-i învățați pe copiii voștri să spună și ei asta înainte de culcare!”

  ,,Spuneți foarte des cuvântul „Iartă-mă!” unul altuia, în chip nevăzut îngerul păzitor vă va binecuvânta și vă va acoperi. Pe diavoli acest cuvânt îi arde.”
  Cu Dumnezeu nu trebuie doar să îi spui rugăciunile învățate de biserică, ci să vorbești cu El, așa cum ai vorbi cu copilul tău: „Tată, te iubesc!”, „Tată, îți mulțumesc, îți sunt recunoscător!”

  ,,Răul va veni și în România, multe locuri vor arde pentru a curăți întinăciunea care există și vor scăpa doar aceia care Îl iubesc și se roagă: „Tată, iartă-mă!”, „Tată, fie-ți milă de noi, noi suntem copiii Tăi!”
  ,,Până acum, în lume a stăpânit iubirea Lui Dumnezeu, de acum încolo, va stăpâni dreptatea Lui, deoarece El este Dumnezeu al iubirii, dar și al dreptății.”
  „Să nu vă fie frică, Românie, prin tot focul și apa care va veni te vei curăți și într-o zi vei străluci ca o împărăteasă, care împreună cu Grecia i se vor întinde granițele și vor avea conducători noi, care îl vor iubi mult pe Dumnezeu.”
  ,,Într-o bună zi, România și Grecia se vor uni.
  Acum urmează curățirea, trebuie să vă uniți în rugăciune ca să nu mai fie răul așa de mare, cât vrea satana să-l facă!”…

  Nota:
  Un pic cam asa e.Romania se va uni cu Grecia asa:vor fi 3 state:Rusia,Romania si Grecia dar poti sa spui ca vor fi unite intre ele in sensul ca vor fi fara granite intre ele.Capitala Rusiei va fi Kievul care acum e batjocorit de pagani si de razboi.Dumnezeu va ridica Kievul la cinstea cea dintai.Acolo vor fi zgarie-nori,manastirea Pecerska va fi de 20 de ori mai mare si mai inalta si va fi constructie din metal toata manastirea.Peste Romania va fi foc,focul razboiului si incendii masive doar la granite pt ca numai acolo vor fi padure cu continuitate in restul tarii padurile si dealurile vor fi chele cu palcuri de copaci rare neputandu-se propaga incendii masive in interiorul tarii..Apa :la multe zeci de ani dupa razboi,in locul Romaniei in mare parte va fi mare cu adancime in multe locuri de 3-400 de metri. Dupa razboi in Romania vor fi cei mai mari zgarie-nori metalici.Bisericile si manastirile vor fi toate constructii metalice si de cateva zeci de ori mai mari decat cele de acum.Vor fi construite in cate 10 zile numai de roboti .Mana omeneasca va lucra doar la partea lor ornamentala de pe acoperis-gradinile de flori,legume.Cerealele se vor cultiva in zgarie-nori si vor fi orase numai cu culturi de cereale.Nu vor exista tractoare,utilaje de semanat si combine de treierat ci roboti in ac.blocuri care vor face totul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: