Când proorocii diavolului spun adevărul

Fragment dintr-un interviu din anul 1981 cu Jacques Attali, consilier al fostului presedinte al Frantei, Mitterand, aparut in cartea „L’avenir de la Vie”, autor Michael Solomon

,,Viitorul va fi despre găsirea unei modalitaţi de reducere a populaţiei. Începem cu bătrânii, pentru că îndată ce depăşesc 60-65 de ani oamenii trăiesc mai mult decât produc şi asta costă scump societatea. Apoi cei slabi, apoi cei inutili care nu ajută societatea şi, în cele din urmă, proştii. Eutanasierea vizează aceste grupuri; ea va trebui să fie un instrument esenţial în societăţile viitoare. În orice caz. Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi lagăre de concentrare, dar îi vom face să creadă că este pentru binele lor.

Suprapopularea este ceva prea costisitor din punct de vedere economic. Şi din punct de vedere social, este mult mai bine atunci când maşina umană se opreşte brusc decât atunci când se deteriorează treptat. Nici nu vom putea testa milioane şi milioane de oameni pentru inteligenţa lor, vă puteţi imagina. Vom găsi sau vom provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane. O criză economică, reală sau nu, un virus care afectează bătrânii – n-are importanţă ce. Cei slabi şi cei fricoşi vor ceda, iar proştii ne vor crede şi vor cere tratamentul.  Iar noi vom avea grijă să avem pregătit dinainte un tratament care să reprezinte soluţia (depopulării). Selecţia idioţilor se va face de la sine, ei înşişi se vor duce singuri la abator’’.  

Observaţii

1.Idiotul Klaus Werner Iohannis a fost şi el la abator. Fiind un idiot util, a fost injectat cu o substanţă inofensivă.

2.Ţiganii s-au ,,vaccinat’’ într-un procent insignifiant. O explicaţie ar fi aceea că au bulibaşi buni, care au spus clar: canci vaccin. Românii, în schimb, au episcopi şi preoţi care i-au împins de la spate spre centrele de inoculare.

Presbiter Ioviţa Vasile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: