,,Religia’’ babilonică a antihristului are chip şi nume

În zilele de 14-15 septembrie 2022, căpeteniile tuturor ereziilor şi rătăcitilor lumii s-au adunat la Nur-Sultan, în Congresul liderilor religiilor mondiale şi tradiţionale. Au fost prezente circa 100 de delegaţii din 60 de ţări ale lumii. A fost adopta documentul numit al Fraternităţii Umane, care e actul de naştere a Crislamului, numele blestematei ,,religii’’ a noii ordini mondiale asiduu pregătite pentru a-l primi, ca dumnezeu, pe spurcatul antihrist.

Capi ai răutăţilor au fost, nici nu se putea altfel, papa Francisc şi Mohamed bin Zayed. Au fost prezenţi mahomedani de toate orientările,  jidani, budişti, taoişti, şintoişti, anglicani şi Bunul Dumnezeu mai ştie câţi alţi alergători pe căile pierzării.

Antonio Gutteres, secretar general ONU şi Irina Bokova, director general al UNESCO au completat lista celor care Îl resping pe Unicul Mântuitor al lumii, Iisus Hristos, şi se pregătesc să-l întronizeze pe mesia cel mincinos, fiul pierzării – antihristul.

Din partea Bisericii Ortodoxe, se spune,  a participat Teofil al Ierusalimului. Nu cunoaştem motivele pentru care a lipsit ereticul şi schismaticul Bartolomeu din Constantinopol, cel care de multă vreme luptă împotriva lui Hristos şi a Bisericii Sale şi îşi dedică toată osteneala în vedere primirii lui antihrist.

Mie-mi plac exprimările clare şi exacte. În acest sens, am spus că nici la reuniunea cmb de la Karlsruhe, Biserica Ortodoxă, Mireasa lui Hristos, nu putea fi prezentă într-un loc al spurcăciunilor şi fărădelegilor. Au participat impostorii şi uzurpatorii care au vorbit în numele ei, fără să aibă mandat. În mod analog, la Nur-Sultan a fost prezent ereticul şi schismaticul Teofil al Ierusalimului ca reprezentant al ecumeniştilor trădători, care încearcă distrugerea Sfintei Biserici Ortodoxe din interiorul ei.

Întăreşte, Dumnezeule, Sfânta  şi Dreapta Credinţă a dreptmăritorilor creştini şi Sfântă Biserica Ta o păzeşte în veacul veacului. Amin.

Presbiter Ioviţa Vasile

Publicitate

4 gânduri despre „,,Religia’’ babilonică a antihristului are chip şi nume”

 1. Îl ispitim pe Dumnezeu când cerem ceva, dar viaţa noastră nu este potrivită cu voia Lui
  Sfantul Cuvios Porfirie Kavsokalivitul

  Spune înţeleptul Solomon că Hristos „Se lasă găsit celor ce nu-L ispitesc pe El” (Înţelepciunea lui Solomon 1, 2). „Ispititorii” lui Dumnezeu sunt cei ce se îndoiesc, ezită sau, încă şi mai rău, se împotrivesc atotputerniciei şi atotînţelepciunii Lui. Sufletul nostru nu trebuie să se împotrivească, zicând „de ce a făcut Dumnezeu asta aşa, de ce pe cealaltă altfel, nu putea să facă altcumva?”.
  Toate acestea dovedesc o micime de suflet şi o împotrivire lăuntrică. Ele arată părerea înaltă ce-o avem despre noi înşine, mândria şi marea noastră iubire de sine. Aceste „de ce”-uri îl chinuiesc mult pe om, dând naştere la ceea ce lumea numeşte „complexe”. De pildă, „de ce să fiu foarte înalt?” sau, invers, „foarte scund?”. Şi se roagă cineva, şi face privegheri, dar se împlineşte tocmai contrariul. Şi suferă şi se răzvrăteşte fără folos.
  În vreme ce cu Hristos, cu harul, toate pleacă. Există acest ceva în adânc, adică „de ce”-ul, dar harul lui Dumnezeu îl adumbreşte pe om şi, deşi rădăcina este un complex, la suprafaţă răsare un trandafir cu flori frumoase şi, cu cât este udat cu credinţă, cu iubire, cu răbdare, cu smerenie, cu atâta încetează să aibă putere răul, încetează să existe; adică nu dispare, dar se veștejeşte. Cu cât nu este udat, trandafirul se veștejeşte, se usucă, se pierde, şi îndată răsar spinii.
  Însă nu numai împotrivirea şi „de ce”-ul arată că Îl ispitim pe Dumnezeu. Îl ispitim şi când cerem ceva de la El, dar viaţa noastră este departe de Dumnezeu. Îl ispitim când cerem ceva, dar viaţa noastră nu este potrivită cu voia Lui – adică e plină de lucruri potrivnice lui Dumnezeu; pe de-o parte – chinuri, frământări, iar pe de cealaltă – Îl rugăm.

  Ne vorbeşte părintele Porfirie – Viaţa şi cuvintele, Editura Egumeniţa, 2003, pp. 261-262

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: