Dobitocii de rang înalt

Când îmi spui că bărbaţii au capacitatea să nască, nu mă pot abţine şi-ţi pun eticheta care-o meriţi: dobitoc congenital. Când vrei ca această neghiobie să fie cuprinsă şi omologată în actele oficiale ale u.e., spun că eşti un dobitoc cu statut consolidat, aşa cum sunt toţi care sunt de acord cu tâmpeniile tale.

Când mintea ta bolnavă şi înceţoşată îţi spune că gângăniile de toate felurile, viermii şi alte vietăţi greţoase reprezintă o soluţie salvatoare pentru a asigura hrana omenirii, ce pot să spun decât că eşti un prost consecvent şi ai ajuns în vârful piramidei tocmai datorită prostiei tale manifeste. Dacă atât poţi gândi, fă bine şi te hrăneşte tu cu râme şi viermi, iar pe noi lasă-ne în pace, pentru că niciodată nu vom face precum spui tu. Şi când se găseşte un penelist, precum Ovidiu Raeţchi, entuziasmat de imbecilitatea ta, îl invit cu toată deferenţa să se hrănească cu bunătăţile pe care tocmai le-a descoperit confratele lui de la Bruxelles.

De-mi vei spune să fac economie la apă, îţi răspund că niciodată n-am făcut risipă. Am folosit cât mi-a fost necesar şi aşa voi face întotdeauna, pentru că Dumnezeu îmi dă apă în fântână chiar şi în perioadele cele mai secetoase. Economie la apă faci tu, pentru că ţi-e lene să te speli şi să-ţi schimbi hainele, să-ţi tai unghiile, aşa încât faţă de tine trebuie păstrată o distanţă socială de minim zece metri.

Îmi spui acum, dragă imbecilule, că trebuie să fac economie şi la curent, să scot toate aparatele din priză şi să mă mulţumesc cu un bec chior. Acesta-i binele pe care ni-l faceţi, după ce ne-aţi târât hoţeşte în ue-ul vostru satanic? Nu sunteţi în stare să păstraţi o stare de fapt, creaţi crize de tot felul, care desigur pe voi nu vă afectează.

Îmi dictezi şi temperatura pe care vrei tu să o am în casă. Mintea ta întunecată a impus românilor ca începând cu 2024, să nu ne mai încălzim cu lemne, asta după ce tot tu, idiotule, ne-ai închis minele. Cu ce se vor încălzi milioanele de români. Nu-ţi pasă, ai dat directiva pe care dobitocii autohtoni vor căuta s-o pună-n practică, dar n-ai fost în stare să oferi alternativa, pentru că ea nici nu există.

Aş putea continua cu multe exemple ,,geniale’’, izvodite de minţile bolnave care s-au concentrat în Bruxelles. Nu meritaţi prea multă atenţie. Pe dobitoc n-ai cum să-l jigneşti. Dacă-i vei spune în faţă cele mai jignitoare cuvinte, va zâmbi tâmp, semn că nu ai cum să-l sensibilizezi, cât de cât. Prostul satului e cu două clase deasupra lor, şi nu s-a coborât niciodată la nivelul lor, grăind inepţiile enumerate mai sus. Ziceţi poate că sunt prea dur, numindu-i dobitoci. Uitaţi-vă ce spune Acad. Ioan Aurel Pop: ,,Unele dintre propunerile privind educația din România sunt rețete sigure de îndobitocire, de cufundare în ignoranță, îndemnuri la necunoaștere, la comoditate și la letargie’’. Dacă de la cel mai înalt for ştiinţific al ţării avem asemenea sentinţă, nu putem decât să-i dăm dreptate Academicianului. Cine are puterea de a îndobitoci? Dobitocul ajuns pe ,,cele mai înalte culmi’’. La Ministerul Învăţământului avem unul, Sorin Câmpeanu. În jurul lui gravitează mulţi alţii.

Întotdeauna omenirea a avut cantitatea sa de dobitoci. Rău este atunci când aceştia ajung în poziţii înalte, se socotesc a fi dumnezei şi caută să ne coboare la nivelul lor, adică să ne îndobitocească. Nu vor reuşi!

Presbiter Ioviţa Vasile

6 gânduri despre „Dobitocii de rang înalt”

 1. Dr. Adrian Cacovean: Cauza principală a bolilor și nemernicii care ne otrăvesc viața
  DE DR. ADRIAN CACOVEAN

  Azi am continuat atacurile de mare precizie asupra inamicului numărul unu al sănătății: emoțiile intempestive, cauza principală a bolilor.

  Pacienții de azi sunt mulți vechi, reveniți în tratament după ani și ani, loviți unii de aceleași emoții învârtoșate de pandaliile lumii ăsteia nebune și altele noi.

  Toți au revenit datorită succesului atacurilor din trecut asupra cauzelor bolilor lor, confirmând teoria și precizia atacurilor din trecut.

  Pe lângă emoții, care acționează informatic și în final sunt traduse chimic ca otravă pentru oameni, animale, plante chiar, până la nivel celular, genetic, există și otrăvuri vehiculate ca atare de către nemernicii care ne otrăvesc viața, sufletul, aerul, istoria, trecutul, prezentul, viitorul, genele, mâncarea, apa, solul, educația, credința, familia.

  Cât de mare este otrava măsurilor pandemice, otrava măsurilor anti încălzire globală, a scumpirilor prin samsarii hrăpăreți din energie, mărirea salariilor otrăvitorilor de parlamentari ca recompensă pentru faptele lor penale, de trădare de țară și neam, otrava corectitudinii politice, otrava experimentelor de manipulare genetică și a tratamentelor anticovide, otrava băgării României în război pentru slava unei țări care persecută românii și orice etnie conlocuitoare!

  Este destul, nu mai înghițim!

  Apreciat de 1 persoană

 2. SFÂNTUL APOSTOL ȘI EVANGHELIST IOAN, “FIUL IUBIRII”. “Lipiţi-vă de Domnul, mai ales atunci când se ivesc vânzători şi prigonitori mai înverşunaţi!”

  Pe pieptul lui Iisus…

  Dar unul dintre ucenici, acela pe care-l iubea Iisus, stătea la masă culcat pe pieptul Lui. Câte poeme minunate, câte tablouri sfinte, câte predici ziditoare s-au înălţat spre cer şi au umezit ochii a mii şi mii de oameni, pornind de la acest dumnezeiesc moment!

  Binecuvântat să fie Domnul, Care, dacă a îngăduit, pentru împlinirea Scripturilor, să fie un fiu al pierzării (Ioan 17, 12), din pricina căruia inima lui Iisus să se întristeze şi Duhul Lui să se tulbure, tot El a făcut să aibă, de cealaltă parte, un fiu al iubirii, prin alipirea căruia inima Lui sfântă să se mângâie şi Duhul Lui să se învioreze.

  Binecuvântat să fie Domnul, căci dacă Săptămâna Patimilor a descoperit un fiu al urii, tot ea ne-a descoperit un atât de fericit fiu al dragostei, de la care ne-au rămas cele mai dulci şi mai fierbinţi chemări ale dragostei lui Dumnezeu.

  Cu cât ura unora este în stare de fărădelegi mai mari, cu atât dragostea altora va deveni mai fierbinte, mai curată, mai alipită de cel nevinovat.

  Fiii urii mor de două ori, fiii dragostei nu mor niciodată.

  Invăţaţi deci de la Apostolul iubirii şi fiţi mai alipiţi de Domnul! Lipiţi-vă de Domnul, mai ales atunci când se ivesc vânzători şi prigonitori mai înverşunaţi! Nu vă fie teamă că acela care vinde pe Hristos, vă va putea da în mâinile tiranilor şi pe voi! Şi chiar dacă v-ar da, ce mai înseamnă viaţa pentru voi fără Domnul (Filip 1, 21)? Pentru mine a trăi este Hristos, spune Sfântul Apostol Pavel. Atunci a muri este un câştig. Ce să mai fac cu o libertate fără Hristos? Ce să mai fac cu o Evanghelie fără El? Atunci a merge la pătimire cu Iisus este un har! Viaţa fără Hristos nu mai valorează nimic, dar moartea şi pătimirea cu El valorează cât veşnicia!

  Fericiţi veţi fi când aceste gânduri vor birui în voi josnica teamă pentru trupul netrebnic! Şi fericiţi veţi fi dacă veţi birui în voi frica de a pierde bunurile netrebnice, slava şi viaţa netrebnică ce ar putea să vă rămână, pierzând pe Hristos!

  O, Preadulcele meu Mântuitor şi Domn Iisus Hristos, bucuria sufletului meu, mângâierea şi odihna inimii mele, dragostea şi fericirea duhului şi vieţii din mine, fii binecuvântat în veci de veci! Pe pieptul Tău cel plin de dragoste am aflat odihna tuturor zbuciumărilor mele. Pe pieptul Tău am aflat fericirea vieţii mele, lumina veşniciei mele, răsplata tuturor suferinţelor mele! Pe pieptul Tău cel dulce doresc să rămân alipit şi ascultător şi nimic pe lume să nu mă mai poată smulge de acolo, nici binele, nici răul, nici clipa, nici veşnicia!

  (din: Lacrima si har. Preotul martir Constantin Sarbu, Editura Bonifaciu, 2011)

  Apreciat de 1 persoană

 3. Nu este o boală, este un test de inteligență și cel mai rău urmează să vină
  Colonel (r) Pedro Baños, Spania 25 Septembrie 2022

  Dacă nu ne dăm seama că ni se spală creierul, înseamnă că au reușit deja. Și este evident faptul că, din păcate, cu marea majoritate deja au reușit acest lucru. Cu excepția câtorva țări pe care elitele le-au declarat „laborator de experimentare”, precum Austria, Italia și Australia, în multe altele, inclusiv la noi, încep să se audă semne ale sfârșitului pandemiei. Nimeni să nu creadă că acesta este sfârșitul problemei.

  Sfârșitul prevăzut al romanului va veni abia atunci când elitele vor constitui Guvernul Mondial și vor avea întreaga umanitate – pe care o lasă în viață, ceea ce nu va fi mult, așa cum era menționat pe „Georgia Guidestones” – convertită în automate biologice perfect controlate.

  Plandemia nu este altceva decât o „repetiție generală cu de toate”, pentru a vedea cât și cum înghite populația. Și în acest sens a fost un succes răsunător. Planul este de modă veche și este la câteva episoade de finalizare, incluzând, cu o certitudine absolută, farsa schimbărilor climatice antropogenice, un război la mare scară, o prăbușire economică și, cel mai probabil, o întrerupere electrică și un atac OVNI simulat, proiectul „Blue beam”.

  Cine nu-i crede capabili de toate acestea și multe altele, nu știe că atacul de la 11 septembrie a fost planificat de CIA, că 11-M a fost planificat de NATO, că marea majoritate a drogurilor ilegale călătoresc în avioane militare și că toate războaiele și crizele au fost planificate de „EI”.

  Banii care au permis armatei bolșevice să-l învingă pe țar, și cei care i-au permis lui Hitler să ajungă la putere și să reînarmeze Germania, paradoxal au ieșit (pentru cei care nu știu cum funcționează lumea) din aceleași bănci anglo-saxone, ai caror moștenitori sunt astăzi Blackrock și Vanguard.

  Odată cu schimbările climatice antropogenice, ne sug creierul de mulți ani. Dar nimeni nu ne explică că acum 2.000 de ani (în timpul Imperiului Roman) clima era mai caldă decât este acum și că în secolele al XII-lea și al XIII-lea era și mai caldă, în ceea ce se cunoaște „optimul climatic” (notați că se spune „optim”, nu „prost”), în care Groenlanda era locuită și producea recolte (ce problemă!), iar nivelul mării nu era substanțial diferit de cel de astăzi.

  În niciun caz, ființa umană nu producea acel CO2 „extrem de periculos”. Nici nu ne spun că „Mica Eră de gheață” (secolele al XIV-XIX-lea) a coincis cu ceea ce este cunoscut în astronomie ca „minimul Maunder”, adică o perioadă în care Soarele nostru nu a produs aproape nicio furtună solară, ceea ce indică cea mai mare activitate a sa. Cu alte cuvinte, clima Pământului este determinată de Soare (ce noutate!), iar ființa umană aspiră, cel mult, să o modifice la nivel local și la scară foarte mică, prin geoinginerie. Cu alte cuvinte, toate eforturile care ni se vor cere pentru a ne „salva” de încălzirea globală vor servi doar la sărăcirea și controlul nostru.

  Războiul se pregătește de câțiva ani. Ucraina este punctul fierbinte. Aproximativ 13.000 cetățeni de origine rusă sunt deja uciși acolo, pentru a-l provoca pe Putin. Deși puțini o știu, în 1939, în Polonia, cetățeni de origine germană au fost uciși și deportați pentru a-l provoca pe Hitler, cu rezultatul pe care îl cunoaștem. Istoria se repetă.

  Cele două războaie mondiale au fost scuza pentru a zdrobi milioane de persoane și a crea embrionul Guvernului Mondial (Liga Națiunilor, mai întâi, și ONU, mai târziu). Orice problemă „globală” este organizată de „ei” ca o scuză pentru a le cere o soluție globală – guvernul mondial. Sistemul deja vechi de Problemă-reacție-soluție.

  Și atâta timp cât nu o vedem, vom continua să mușcăm momeala. Din fericire, plandemia a fost o farsă atât de nerușinată, încât un procent, deși mic, semnificativ, s-a trezit și le va fi foarte greu să ne înșele din nou atât de ușor.

  Notă – Colonel Pedro Baños este specialist în geostrategie, apărare, securitate, terorism jihadust și informații.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Construirea unei noi religii a viitorului pentru așa-numita criză climatică

  Pervertirea pocăinței

  Consiliul Mondial al Sectelor

  În urmă cu 10 ani, poate chiar mai mult, deputatul independent Ann Bressington din Australia de Sud, într-un discurs revelator, a reamintit cuvintele lui Mihail Gorbaciov, că „criza de mediu va fi dezastrul internațional care va propulsa Noua Ordine Mondială, adica vom avea Un Guvern Mondial”.
  Și a vorbit și despre Carta (ONU) pământului, care a fost rezultatul Conferinței pământului din 1992 și pentru care autorii săi sperau ca cele stipulate să fie recunoscute „ca cele zece porunci noi, cu ecologismul (ecologia) ca noua Religie a Lumii Unice”, !!!

  Si cercetătorul Patrick Wood spune, de asemenea, următoarele despre textul Cartei pământului:

  „A fost un document care arăta ca o convenție ce obliga pe toata lumea.
  A fost un document foarte religios, umanitar, care a încercat să unească lumea într-un singur concept de globalizare.. în cele din urmă a fost semnat de aproape toate statele Organizației Națiunilor Unite, iar autorul principal al Cartei pământului a fost Steven Rockefeller.
  Așa că rockfelerii au înțeles de timpuriu, ca nu este vorba doar despre sistemul economic, și nu este neapărat vorba doar despre sistemul politic de control, trebuie să fie stabilita și o cutuma religioasă, pe care sa o putem folosi pentru a-i face pe oameni să creadă că ceea ce resetam este pentru binele lor.”

  Așa-numitul „Consiliu Mondial al Bisericilor”, care lucrează în acest scop, a stabilit in a doua zi a celei de-a 11-a Adunări Generale de la Karlsruhe, Germania, o conferință de presă pe această temă:
  „Grija creației”!
  Joy Kennedy, „managerul echipei de schimbări climatice” de la MAI, în pragul isteriei, a spus următoarele despre acest lucru.
  (fragment):
  „PENTRU A AUZI «vocea creației» avem nevoie de o nouă înțelegere și o explorare într-o nouă cosmologie.

  Auzim multe despre POCAINTA….
  Ce este POCAINTA?

  [Interventia blogului din Grecia: Da. Da. Spuneți-ne doamna noastra de la Consiliul Mondial al Sectelor, ce este POCĂINȚA?]

  „Este o schimbare cosmologică în modul în care înțelegem relația noastră, ca specie umană, cu restul lumii naturale și cu Dumnezeu…”

  [Interventia blogului din Grecia: adica sincretismul și Dumnezeu]

  … și cu întreaga creație, cu lumea. !!

  [Interventia Blogului din Grecia:
  Ce spun ei?
  Adică pocăința nu mai are legătură cu restabilirea relației noastre prin har cu Hristos Dumnezeul-Om, ci cu mediul natural; adică nu are legătură cu schimbarea modului de viață (ethosul) pentru a putea ține poruncile lui Hristos, ci cu reducerea amprentei de carbon!?]

  Dacă nu facem acest lucru, dacă nu ascultăm înțelepciunea popoarelor indigene ale mileniului, nu vom putea face schimbările care sunt necesare și care trebuie sa le facem cat mai repede.
  Fereastra catastrofei climatice se închide foarte repede…
  Mai avem poate doar 7 ani până să trecem limita de 1,5 grade Celsius….

  [Interventia Blogului din Grecia: Vorbește despre 2029, chiar înainte de indeplinirea Agendei 2030; calendarul pronostic este bine estimat?]

  Deci suntem în pericol.
  Este un pericol existențial și o amenințare.
  Un pericol real cu care iminent o să ne confruntăm acum, in scurt timp, repede….
  Cuvantul de ordine din partea Consiliului Mondial al Bisericilor, este acesta:
  graba implementarii agendei trebuie să fie prioritatea fiecăruia!
  Pentru a putea efectua schimbarea, resetarea.
  Să o luăm atât de în serios încât este o chestiune de viață și de moarte.

  AVEM NEVOIE DE UN NOU EXEMPLU.

  AVEM NEVOIE DE O NOUĂ TEOLOGIE A SUPRAVIEȚUIRII.

  AVEM NEVOIE DE O NOUĂ DOGMA A MANTUIRII ÎNTR-O PERIOADĂ DE CRIZĂ CLIMATICĂ”.

  ��

  Așa că daca mergem mai departe și ascultăm vocile indigenilor, în special ale tinerilor…
  Ce ne mai pot spune.
  Sincer, măștile lor au căzut deja și nu se mai pot ascunde.

  Ne-am simți mai „în siguranță” dacă ar mai vorbi despre sectele lor.
  Și iata că noua ordine mondiala a antihristului, așa cum o vedem în fiecare zi, inversează in mod sistematic Evanghelia,
  de asemenea, ei au pervertit POCĂINȚA pentru că nu doresc ca fiul risipitor să se întoarcă prin Hristos la Tatăl, ci să o ia pe cealaltă cale care îl va conduce la Satana.
  Este nevoie doar de un pic de spirit de observație pentru a vedea cum pe internet, dacă se face un clic pe cuvinte cheie apar fie unele curente filosofice noi, sau unele mode noi, sau unele trupe noi, creatie cinematografică noua, jocuri pentru copii noi, care prin mesajul transmis sa perverteasca și sa schimbe sensul acestor cuvinte cheie.
  Și iata o nouă lume a sensurilor și percepțiilor este literalmente creată sub nasul nostru.
  Și nu este nerezonabil să presupunem că in modul în care mergem intr-acolo va veni un moment în care noi semnificații vor prevala, la fel de populare, iar cei care trăiesc în lumea crestina si traditionala vor fi considerați nebuni si periculosi.

  Deci, aici e cheia new age… in pocăința ecologică promovată de
  Consiliul Mondial al Sectelor!

  Parintele Nicolae Steinhardt:

  Diavolul a coborat la voi avand manie mare, caci stie ca timpul lui e scurt.
  Apoc. 12, 12.

  Graba. Diavolul e zorit, lucreaza sub semnul iutelii.
  Pentru ca nu uita ca puterea lui e limitata in timp.
  Poate si pentru ca agitatia e forma a torturii.
  Toti cei aflati sub stapanirea demonului sunt manati parca de neastampar si de o inexplicabila iuteala.
  Mai e si dorinta (demonica) de acaparare a cat mai multor bunuri si bucurii in cel mai scurt timp posibil (de „a profita de viata”) si poate in cazul pacatosului nepocait de a termina treaba repede, sa nu fie surprins.
  Dar graba demonica are o raza mult mai vasta si izvoraste din adancimi nespus mai tainuite. De fapt din insusi caracterului cosmic infractional al Satanei.
  De aceea, poate, e Domnul Hristos suparat vazand-o Marta ca se ingrijoreaza si se agita.
  Impulsul de a termina treaba cat mai repede e cel care ii indeamna pe saduchei si pe farisei sa faca apel la Simon din Cirene: scape Rastignitul acesta de o parte a chinului, numai sa ispravim odata cu El.
  Sunt peste masura de zoriti cu totii.
  Iuda a lucrat si el iute.
  Graba e cuvantul de ordine.

  Sfantul Iustin Popovici:

  In imparatia umanismului, locul Dumnezeului-Om Hristos a fost luat de catre Vicarius Christi, Principala caracteristica a caderii in pacat este mereu aceeasi: a dori sa fii bun de dragul propriei tale persoane, a dori sa fii desavarsit pentru tine insuti si a vrea sa fii Dumnezeu tot de dragul tau.
  In acest mod, in chip inconstient, omul se aseamana diavolului, fiindca si diavolul a dorit sa devina Dumnezeu de dragul lui, a dorit sa se aseze in locul lui Dumnezeu. Iar prin aceasta inaltare de sine, el s-a facut de indata diavol, cu totul despartit de Dumnezeu si pururea in contradictie cu El.
  Prin urmare, esenta pacatului, a oricarui pacat, consta in aceasta aroganta marire de sine. Aceasta este esenta insasi a diavolului, a lui satana. Nu este nimic altceva decat a dori sa te pastrezi doar inlauntrul propriei tale fiinte, a nu te dori in adancul fiintei tale decat pe tine insuti.
  Tot diavolul se afla aici: in dorinta de a-L alunga pe Dumnezeu, in dorinta de a exista doar pentru tine insuti si in tine insuti, de a fi pururea in contradictie cu Dumnezeu si tot ceea ce Ii apartine Lui.
  Si ce este oare aceasta? Este egoismul si iubirea de sine imbratisata intru toti vecii, cu alte cuvinte, iadul. Fiindca iata ce este in esenta sa umanistul – intru totul inchis inlauntrul sau, traind prin sine, pentru sine, pururea in contradictie cu Dumnezeu. Aici rezida orice tip de umanism.
  In aceasta lume in care traim totul imbatraneste si moare. Doar persoana care s-a imbracat pe sine intru Hristos si se aseamana cu Dumnezeul-Om Hristos, care participa la viata trupului Sau, Sfanta Biserica Ortodoxa, devenind madular al ei, nu imbatraneste si nu moare fiindca unul ca acesta a devenit parte integranta, vie, a sfantului si vesnicului trup teandric al lui Hristos, Biserica, in care omenitatea fiintei umane se dezvolta si „sporeste in cresterea in Dumnezeu” (Col. 2, 19), dobandind „starea barbatului desavarsit, la masura varstei deplinatatii lui Hristos” (Efes. 4, 13).
  Aceasta inseamna ca omul creste si se dezvolta in continuu si fara de hotar spre unitatea cu Dumnezeu, in dumnezeiasca infinitate in care intreit stralucitorul Domn Dumnezeu a inzestrat umanitatea atunci cand l-a creat pe om dupa chipul si asemanarea Sa.
  Infailibilitatea este o trasatura teandrica naturala si o functie teandrica naturala a Bisericii, care este Trupul teandric al lui Hristos si al carei vesnic conducator (Cap) este Adevarul, Adevarul atotcuprinzator, Cel de-al doilea Ipostas al Atotsfintei Treimi, Domnul nostru Iisus Hristos, Dumnezeul-Om. In ceea ce priveste dogma cu privire la infailibilitatea papei, acesta a fost practic proclamat a fi insasi biserica, iar papa – om fiind – a uzurpat locul Dumnezeului-Om Hristos
  Acesta este cel din urma triumf al umanismului si in acelasi timp „cea de-a doua moarte” (Apoc. 20, 14; 21, 8) a papalitatii, iar prin ea si dupa ea, moartea oricarei forme de umanism.
  Asadar, dogma infailibilitatii papale nu este numai o erezie oarecare, ci cu adevarat cea mai mare erezie impotriva Adevaratei Biserici a lui Hristos care a existat in lumea noastra de la venirea Dumnezeului-Om Hristos printre noi. Nici o alta erezie nu a fost atat de violenta si de totala impotriva Dumnezeului-Om Hristos si a Bisericii Sale precum a fost papalitatea cu dogma infailibilitatii papei (adica a omului). Nu exista nici o indoiala asupra ei.
  Exista oare vreun remediu pentru acele nenumarate boli mortale? Exista, sigur ca exista. Pocainta. Acesta este mesajul vesnic al Evangheliei lui Hristos: „pocaiti-va spre cunoasterea adevarului” (2 Tim. 2, 25). Altminteri nu este cu putinta ca cineva sa creada in atotmantuitoarea Evanghelie a Dumnezeului-Om Hristos: „Pocaiti-va si credeti in Evanghelie” (Marcu 1, 15).
  Pocainta dinaintea Dumnezeului-Om Hristos este singurul leac pentru pacat, singurul leac pentru toate pacatele, chiar pentru cele mai mari cu putinta. Nu exista indoiala. Pocainta este leacul chiar si pentru acesta, pentru cel mai mare pacat al papalitatii, si anume acel arogant pacat al infailibilitatii papale, asa cum este unicul remediu si pentru fiecare forma de umanism luata in parte si pentru toate luate la un loc.

  👇

  Așa se explică de ce preotii noștri nu mai vorbesc despre pocăință și despre dezrădăcinarea patimilor asa cum reiese din marea terapie patristica a Bisericii.
  În schimb, subliniez aici poziția ortodoxă cu privire la problema dezastrelor ecologice, care este tratata, în două articole ale Parintelui Theodoros Zisis:

  „Răul natural și moral în raport cu problema ecologică” și „Mesajul spiritual de la incendiile din Kineta și Mati”.
  https://averoph.wordpress.com/2018/08/26/%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%b9%ce%ba/

  https://averoph.wordpress.com/2018/07/29/%cf%80-%ce%b8%ce%b5%cf%8c%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b6%ce%ae%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1/

  ��

  Consiliul Sectelor:

  [de la min. 9.50]
  #WCC assembly – Press conference 01.09.2022 – YouTube

  Χτίζοντας μία νέα θρησκεία για την λεγόμενη κλιματική κρίση. Η διαστροφή της μετάνοιας από το Παγκ. Συμβούλιο Αιρέσεων. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/09/26/%cf%87%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bb%ce%b5%ce%b3/

  Apreciază

 5. RELIGIA CHRISLAM

  S-A OFICIALIZAT:

  Conduși de Papa Francisc, liderii religiilor lumii adoptă oficial documentul de fraternitate umană la al 7-lea Congres

  CHRISLAM 2022: The International Day of Peace – YouTube

  Papa Francisc a semnat in anul 2019 in prealabil „Declarația de fraternitate umană pentru pacea mondială”

  Legământul cu imamul musulman pentru crearea religiei mondiale Chrislam

  Papa Francisc și marele imam al al-Azhar au semnat o declarație istorică de fraternitate, cerând pacea între națiuni, religii și rase, în fața unui public de lideri globali religioși din creștinism, islam, iudaism și din alte credințe.

  https://www.nowtheendbegins.com/end-times-covenant-pope-francis-antichrist-signed-islamic-leader-makes-no-reference-to-jesus-christ/

  Iar in Septembrie 2022

  Odată cu adoptarea, săptămâna aceasta, de către cel de-al 7-lea Congres Mondial al Religiilor, a documentului Fraternității Umane, creat de Papa Francisc și Mohamed bin Zayed,

  Chrislam este acum oficial Religia Mondială.

  Este oficial, Chrislam a fost acum codificat și ratificat, odată cu aprobarea la cel de-al 7-lea Congres al liderilor religiilor mondiale și tradiționale, a documentului Fraternitatea umană creat de Papa Francisc al Vaticanului și finanțat și promovat de Mohamed bin Zayed din Emiratele Arabe Unite….

  Din partea Bisericii Ortodoxe a participat Patriarhul Teofil al Ierusalimului

  LIVE | Pope Francis in Kazakhstan 2022 | Final Declaration and conclusion of the Congress | – YouTube

  CHRISLAM CONFIRMED: Led By Pope Francis, Leaders Of The World’s Religions Formally Adopt Human Fraternity Document At 7th Congress • Now The End Begins
  https://www.nowtheendbegins.com/7th-congress-of-leaders-of-world-religions-adopt-human-fraternity-chrislam-document-pope-francis-mohamed-bin-zayed/

  WAM English pe Instagram: „. The 7th Congress of Leaders of World and Traditional Religions kicked off today in the Kazakh capital, Nur-Sultan, under the title „The Role of the Leaders of World and Traditional Religions in the Spiritual and Social Development of Human Civilisation in the Post-Pandemic Period”. The opening ceremony was attended by President of the Republic of Kazakhstan Kassym-Jomart Tokayev; Dr. Ahmed Al-Tayeb, Grand Imam of Al-Azhar and Chairman of the Muslim Council of Elders; Pope Francis of the Catholic Church, alongside 108 other religious and world leaders from 60 different countries. The two-day Congress of the Leaders of World and Traditional Religions is a unique interfaith forum convened every three years in Nur-Sultan at the initiative of the First President of Kazakhstan. This forum has played an important role in the rapprochement of cultures and civilisations in searching for answers to the key challenges of current time. #WamNews”

  Apreciază

  1. The Greatest Hoax | Serge Monast – Project Blue Beam

   Rezumat:
   Acum, ce planifică și acesti oameni?…, așa cum am mai spus, acesta nu este un vis și aceasta nu este o gândire paranoică.
   Acest lucru este real.
   Deci, ei au un plan… pentru a accepta Noua Ordine Mondială, oamenii vor trebui să accepte mai întâi Noua Religie a Lumii.
   Pentru a intra în Religia Lumii Noi, creștinii vor trebui să abdice de la propriile fundamente dogmatice. Așa cum au spus, în special Benjamin Creme, David Spangler, Alice Baily, Helena Petrovna Blavatsky… toti au spus că inițierea va fi pe o bază ideologica, în interiorul bisericii „creștine” noi, organizate și dirijate de o Lojă Masonică.
   Ea se va baza pe o inițiere luciferică, așa că ceea ce trebuie să înțelegem aici este:
   nu va fi posibil ca cineva care se va ține strâns de propria sa credința creștina să mai intre în Noua Ordine Mondială.
   Acest lucru va fi imposibil.
   Aceasta este prima pregătire pentru planul pentru umanitate, pentru că ceea ce vor să facă este să zdruncine credințele tuturor creștinilor de pe planetă.
   Și pentru a face acest lucru au nevoie de niște dovezi false, presupuse din trecut și din trecutul îndepărtat, care să „dovedească” bărbaților și femeilor că religiile lor sunt false.
   Care sunt planurile Noii Ordini Mondiale?
   Ei planifică distrugerea tuturor oamenilor care cred în Biblie, care se închină lui Iisus Hristos și urmaresc dispariția completă a creștinismului pentru a realiza acest plan.
   Noua Ordine Mondială va schimba legile națiunilor pentru ca credințele și simbolurile religioase creștine – cum ar fi crucea, de exemplu – să fie ilegale.
   Sigur ca Paștele și Crăciunul, de exemplu, vor fi înlocuite de festivitățile New Age in întreaga lume.
   Acum, pentru cei care nu vor accepta NWO, care vor respinge, noua era: new age – new age, poporul noii ordini mondiale, care este același lucru – pentru ei se planifică lagăre de concentrare – lagăre de reeducare – și pentru acele lagăre au făcut ceea ce se știe a fi clasificarea culorilor curcubeului a prizonierilor noii ordini mondiale. Curcubeul considerat simbolul podului care duce la lumea satanică a Noii Ordini Mondiale.
   Știm deja, de exemplu, că toată lumea va trebui să depună un jurământ în fața lui Lucifer cu o inițiere ritualica (acceptarea semnului fiarei n.n.) pentru a trece acea punte în noua Ordine Mondială.
   Toți cei care se opun acestei inițieri, așa cum se intenționează, vor fi cu siguranță trimiși într-un centru de detenție unde vor fi separați în diferite categorii. Asta e ceea ce ei numesc clasificarea culorilor curcubeului a prizonierilor Noii Ordini Mondiale
   Integral:
   The Greatest Hoax | Serge Monast – Project Blue Beam transcript
   http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/bluebeam.htm
   Urmează transcrierea unei prezentări înregistrate de Serge Monast, un jurnalist canadian francofon.
   Deși nu a existat o precizare a anului pe bandă, Monast vorbește despre 1983 ca fiind „acum unsprezece ani”, așa că vom presupune că această discuție a avut loc în 1994.
   Am auzit din când în când de o hărțuire împotriva domnului Monast, și mai târziu am auzit că el a fost ucis.
   Pentru că banda din care am transcris nu era de înaltă calitate și, împreună cu accentul francez foarte greu, nu am reușit să identificam unele dintre cuvinte.
   A trebuit să intuim ortografia unora dintre nume.
   Am decis să transcriem această bandă, deoarece informațiile se referă la evenimentele care au loc astăzi.
   Linia de timp proiectată a fost în afara țintei, pentru că domnul Monast se aștepta ca planul să fie îndeplinit până in anul 2000… la fel ca mulți altii.
   El a indicat, de asemenea, în timpul prezentării că planificatorii au stabilit inițial data pentru 1983.
   Asta ar putea explica titlul cărții lui George Orwell, 1984.
   Data de 1984 (’85), de asemenea, cu informații prezentate la un comitet legislativ special în Illinois, în 1978, studiind efectele regionalismului asupra statului, de către un domn care a mărturisit că: a fost un fost curier secret al Agenției Naționale de Securitate; „poziția oficială a Guvernului SUA este de a schimba această formă de guvernământ în socialism… prin regionalism”; și asta este „logica din spatele acestui lucru este că, atunci când va avea loc noua ordine, care este programată în jurul perioadei 1985, reprezentarea comitetului care va face parte din consiliul mondial va fi foarte egală cu populația țărilor europene”.
   vorbind despre numărul preconizat de populații din fiecare regiune fiind limitat la aproximativ 20 de milioane fiecare, astfel încât nici o „regiune” nu ar putea obține vreodată în mod eficient independența față de guvernul mondial.
   PROIECTUL NASA BLUE BEAM de: Serge Monast – 1994
   Aceasta este Presa Liberă Internațională din Canada (adresa dată, nu mai este valabilă – International Free Press Network, P.O. Box 177, Magog, Quebec, Canada J1X3W8).
   Rețeaua Internațională de Presă Liberă nu este un grup religios, nicio organizație politică, ci o agenție de presă independentă la nivel mondial, în domeniul politic, economic, medical și militar.
   Ne-am specializat în investigarea și publicarea de rapoarte speciale și casete audio pentru a expune lumea subterană a conspirației.
   Organizația Națiunilor Unite va pune în aplicare o Nouă Ordine Mondială.
   Sarcina noastră este să-i facem pe oameni să înțeleagă că venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis, nici un gând paranoic. Este un adevărat proiect satanic în curs de desfășurare. Pentru ce?
   Urmeaza să desființeze toate religiile tradiționale creștine pentru a le înlocui cu o religie unică bazată pe „cultul omului”.
   Vor să abolească toată identitatea națională și demnitatea națională pentru a stabili o identitate mondială și guvernare mondială. Desființarea familiei, așa cum este cunoscută astăzi, pentru a o înlocui cu indivizi care lucrează cu toții pentru gloria unui guvern mondial. Urmaresc a distruge toate lucrările individuale artistice și științifice crearea de lucrări pentru a pune în aplicare un guvern mondial.
   Și acest tip de declarație de război din partea Națiunilor Unite este pentru:
   punerea în aplicare a unei apartenențe universale și obligatorii la Organizația Națiunilor Unite, ca transcendere a Organizației Națiunilor Unite de către forța multimilitară și multi-polițienească; un Departament de Justiție la nivel mondial, prin intermediul Organizației Națiunilor Unite, cu o Curte Penală Internațională; un nou acord comercial la nivel mondial pentru toate națiunile; sfârșitul războiului rece – al războiului local cum este astăzi, și obligația de conviețuire pentru „pace”; și, de asemenea, o religie a lumii noi și o cultură a lumii noi pentru toți oamenii.
   Dacă dorim cu adevărat să înțelegem Proiectul Blue Beam – Proiectul Blue Beam al NASA – de unde este acesta?… trebuie să ne întoarcem la zorii Erei Vărsătorului. Amintiți-vă că cântec?
   Acest cântec spunea:
   Când luna se află în casa a șaptea, iar Jupiter se aliniază cu planeta Marte, iar pacea ne va ghida planeta, iar iubirea va conduce stelele.
   Acest lucru se referea la anul 1982, care urma să fie la acea vreme deschiderea conspirației pentru Epoca Vărsătorului.
   Chiar înainte de punerea în aplicare a Noii Ordini Mondiale, care ar fi trebuit să înceapă la acel moment, în 1983… și trebuie să spun că Proiectul Blue Beam a fost înființat pentru anul 1983.
   Acesta a fost amânat în acel moment.
   Nu știm exact de ce, dar din 1983, fac unsprezece ani s-au îmbunătățit cu adevărat cu noi tehnologii și prin spațiu, care le permit chiar acum
   să-și facă posibil spectacolul spațial.
   Deci, obiectivele mișcării New Age sub care operează Organizația Națiunilor Unite chiar acum, sunt punerea în scena a unui Mesia al erei noi.
   Instrumentele noului guvern mondial sunt o armată multi-națională – o armată internațională; o forță de poliție internațională; o Bancă Mondială pentru economie; un guvern mondial în cadrul Organizației Națiunilor Unite; o Bancă Mondială pentru întreaga lume.
   Asta înseamnă că toate mișcările verzi vor fi nivelate în această nouă Bancă Internațională sau vor dispărea.
   O Religie mondială în care toate doctrinele bisericești vor fi distruse din rădăcini pentru a fi înlocuite de noua religie a Epocii Vărsătorului
   Vor fi șapte clasificari pentru toți bărbații și femeile – noul paradis, asa cum au spus ei – în cazul în care toată lumea va avea o lucrare predeterminată pentru a decide dacă acestia sunt de acord sau nu; sediul lagărului mondial de concentrare de la Organizația Națiunilor Unite pentru cei care nu vor accepta noul sistem; agricultura mondială și controlul aprovizionării cu alimente, care va controla aprovizionarea cu alimente și vitamine în întreaga lume.
   Noua Ordine Mondială va fi un sistem guvernamental intins/cuprins între vechile URSS, Marea Britanie și comunitățile sale, precum și statele unite reale, cu populația sa de creuzet.
   Asta e la final… o nouă ordine mondială spiritual-politică care o va înlocui pe cea veche în care trăim acum.
   Care sunt planurile Noii Ordini Mondiale?
   Ei planifică distrugerea tuturor oamenilor care cred în Biblie, care se închină lui Iisus Hristos și dispariția completă a creștinismului pentru a realiza acest plan.
   Noua Ordine Mondială va schimba legile națiunilor pentru ca credințele și simbolurile religioase creștine – cum ar fi crucea, de exemplu – să fie ilegale.
   Doar Paștele și Crăciunul, de exemplu, vor fi înlocuite de festivitățile New Age in întreaga lume.
   Noua Ordine Mondială plănuiește, de asemenea, desființarea tuturor monedelor și transferul de numerar electronic prin super platforma digitala – ceea ce numim și noi, autostrada electronică.
   Gânditorul și cărțile doctrinare de bază ale conspirației New Age pentru Guvernul Lumii Noi sunt – și evoca numele acelor oameni pentru că tot noul mod de a gândi in Noua Ordine Mondială sunt de la acei oameni, acei autori care au scris diferite tipuri de cărți care reprezinta credința de bază a mișcării New Age:
   Helena Petrovna Blavatsky, care a scris Isis Unveiled și Doctrina Secretă.
   Alice A. Baily care a scris Rasa și inițierea și externalizarea ierarhiei.
   De asemenea, Inițierea, umane și solare;
   Reapariția lui Hristos – Hristosul lor este mesia cel nou;
   Destinul națiunilor, în care ei planifică ce vor face cu statele -cu națiunile actuale.
   Autobiografia neterminată, Ucenicia în New Age, Psihologia ezoterică – aceasta este o scriere a lui Alice Baily, foarte importantă pentru toți gânditorii New Age care sunt exact cei care planifică Noua Ordine Mondială.
   De asemenea, scrierea lui Nicolae Roerich a scris Mytreya, acesta este noul lor Mesia; Shambala the Resplendent; The Agni? Yoga Series. De asemenea, scrierea lui David Spangler care a scris Apocalipsa, nașterea unei noi ere, considerată ca o perspectivă valoroasă asupra mișcării New Age.
   Reflecții asupra lui Hristos, care este legat de inițierea luciferică;
   Holograme in spațiu, au transmis ca ar trebui să fie un spectacol in spațiul mare ceresc în care extratereștrii ar trebui să vină pentru a salva oameni.
   Relația și identitatea; Legile manifestării; New Age, și spre o viziune planetară, care este direct legată de Noua Ordine Mondială așa cum au de gând să fie.
   Acum, ce planifică și acei oameni?… și, așa cum am mai spus, acesta nu este un vis și aceasta nu este o gândire paranoică.
   Acest lucru este real. Deci, ei de plan… pentru a accepta Noua Ordine Mondială, oamenii vor trebui să accepte mai întâi Noua Religie a Lumii.
   Pentru a intra în Religia Lumii Noi, creștinii vor trebui să abdice de la propriile fundamente dogmatice. Așa cum au spus, în special Benjamin Creme, David Spangler, Alice Baily, Helena Petrovna Blavatsky… toti au spus că inițierea va fi pe o bază de lume, în interiorul bisericii creștine noi organizate și este o Lojă Masonică, și organizarea Ordinului.
   Ea se va baza pe o inițiere luciferică, așa că ceea ce trebuie să înțelegem aici este: nu va fi posibil ca cineva care se va ține strâns de propria sa credința creștina să mai intre în Noua Ordine Mondială. Acest lucru va fi imposibil
   Acum, pentru cei care nu vor accepta NWO, care vor respinge, noua era: new age – new age, poporul noii ordini mondiale, care este același lucru – pentru ei se planifică lagăre de concentrare – lagăre de reeducare – și pentru acele lagăre au făcut ceea ce se știe a fi clasificarea culorilor curcubeului a prizonierilor noii ordini mondiale. Curcubeul considerat simbolul podului care duce la lumea satanică a Noii Ordini Mondiale.
   Știm deja, de exemplu, că toată lumea va trebui să depună un jurământ în fața lui Lucifer cu o inițiere ritualica (semnul fiarei n.n.) pentru a trece acea punte în noua Ordine Mondială.
   Toți cei care se opun acestei inițieri, așa cum se intenționează, vor fi cu siguranță trimiși într-un centru de detenție unde vor fi separați în diferite categorii. Asta e ceea ce ei numesc clasificarea culorilor curcubeu a prizonierilor Noii Ordini Mondiale.
   Clasificarea copiilor creștini, așa cum se planifică, caci trebuie folositi ca jertfă umană.
   Unde?
   În cadrul ceremoniilor de liturghie neagră, unde ei vor participa la orice fel de orgie sexuală, si unii dintre ei urmează să fie păstrati ca sclavi sexuali.
   Clasificarea 2, care este clasificarea deținuților care urmează să fie utilizați în experimente medicale în care medicamentele și noile tehnologii vor fi testate pe oameni.
   A 3-a clasificare este clasificarea deținuților sănătoși pentru centrul internațional de organe umane, unde organele lor vitale vor fi îndepărtate unul câte unul, în timp ce acestia vor fi menținuti în viață cu sisteme speciale de susținere a vieții.
   Clasificarea 4, pentru toți lucrătorii sclavi sănătoși.
   Noua ordine mondială este o dictatură mondială de bază bazată pe religia luciferică.
   O dictatură cu aparența unei democrații internaționale.
   Pentru a menține iluzia democrației, lagărele și munca sclavilor vor fi ascunse de populația pământului. Amintiți-vă, de exemplu, cum Hitler a ascuns exterminarea din lagărele de concentrare în timpul său. Clasificarea 5, care este clasificarea prizonierilor selectati în centrele internaționale de re-educare, unde vor fi reeducați pentru a se spala pe creier detinuti din întreaga lume și unde vor învăța cum să glorifice virtuțile noii ordini mondiale pentru umanitate.
   Clasificarea 6, care este centrul internațional de execuție (decapitare).
   Încă așteptăm detalii cu privire la clasificarea ratei a 7-a, precum și încă așteptăm dovezi privind clasificarea culorilor pentru fiecare secțiune de deținuți.
   Acum, oamenii acestia… planifică noua lor lume paradisiacă.
   Deci trebuie să înțelegeți că atunci când am decis să lansez – în urmă cu aproximativ șase luni – câteva părți minuscule de informații cu privire la proiectul lor cel mai secret, care este proiectul NASA Blue Beam, nu eram sigur la acel moment dacă voi supraviețui datorita poziției mele împotriva celui mai sofisticat proiect al noii ordini mondiale, înființat pentru a-i îngenunchea pe toți oamenii din toate națiunile, culturi și religii.
   Dar acum, urmând propria mea conștiință creștină, dragostea mea reală și profundă pentru toți frații și surorile mele necunoscuti din America și din alte părți ale lumii, accept pe deplin să-mi dau viața așa, pentru adevăr, pentru Iisus Hristos, prin dezvaluirea pentru prima dată a celor patru pași majori ai satelitului Blue Beam Project Ceea ce îi rog pe toți cei care vor citi și auzi descrierea de mai jos:
   Nu trebuie să fiti paralizați de frica, ci să răspânditi fiecare cuvânt din conținutul acestei casete audio de nouăzeci de minute și să sa va adunati împreună pentru a va ruga, a gândi și a planifica diferite moduri în care sa va organizati pentru a supraviețui showdown-ului guvernului Noii Ordini Mondiale și abuzului de putere.
   Pentru că ceea ce trebuie să înțelegem este că Noul Guvern mondial nu va fi ceva permanent – nemuritor.
   Nu este cazul.
   Dar ceea ce trebuie să facem și ceea ce trebuie să gândim acum este cum să ne organizăm pentru a supraviețui unei astfel de tiranii, unor astfel de planuri satanice.
   Acum, celebrul proiect NASA Blue Beam are patru pași diferiți.
   Patru părți spre punerea în aplicare a Religiei Lumii Noi cu antihrist în fruntea sa.
   Și trebuie să ne amintim că Religia Lumii Noi este fundamentul de bază pentru Guvernul Lumii Noi.
   Fără această Religie a Lumii Noi, un astfel de guvern, o astfel de dictatură mondială este complet imposibilă.
   De aceea, proiectul este atât de important pentru ei, dar a fost atât de bine păstrat secret până acum.
   Primul pas se referă la defalcarea tuturor cunoștințelor arheologice. Se ocupă de organizarea cutremurelor în anumite locuri precise ale planetei, unde presupuse noi descoperiri vor explica brusc – pentru populatii – sensul greșit al doctrinelor de bază ale tuturor religiilor majore.
   Această clasificare folosită pentru a face populația să creadă că toate doctrinele religioase au fost înțelese greșit și interpretate greșit au început deja cu domeniul pregătirii psihologice pentru populații pentru primul pas a fost pregătit prin filme precum 2001 o Odeseia spațială; seria, Star Trek; Star Wars care se ocupă cu invazia spațială și protecția spațiului; și ultimul film, Jurassic Park, care se ocupă de teoria evoluției.
   Acum, ceea ce este important de înțeles în acest prim pas este că acele cutremure vor lovi în diferite părți ale lumii unde oamenii de știință și învățăturile arheologice au fost predate în trecut, unde se presupune că au existat unele secrete ascunse.
   Prin aceste tipuri de cutremure va fi posibil pentru ei să redescopere din nou – se presupune, mai bine – redescoperirea din nou a acestor tipuri de secrete, iar acele secrete sunt menite să discrediteze toate doctrinele de bază ale religiilor. Aceasta este prima pregătire pentru planul pentru umanitate, pentru că ceea ce vor să facă este să arunce în derizoriu, să zdruncine credințele tuturor creștinilor de pe planetă.
   Și pentru a face acest lucru au nevoie de niște dovezi false, presupuse din trecut și din trecutul îndepărtat, care să „dovedească” bărbaților și femeilor că religiile lor sunt false.
   Al doilea pas se referă la giganticul spectacol spațial cu holograme și sunete optice tridimensionale, proiecții laser ale mai multor imagini holografice în diferite părți ale lumii, fiecare primind imagini diferite în funcție de predominarea credinței religioase regionale/naționale. Chipul acestui nou zeu va vorbi în toate limbile.
   Acum, pentru a înțelege acest lucru, trebuie să ne întoarcem puțin în diferite cercetări ale Serviciilor Secrete efectuate în ultimii 25 de ani.
   Cum ar fi aceasta:
   Sovieticii au fabricat calculatorul avansat, chiar importat, și le-au hrănit cu baza psihică specială minuțioasă, sub studii despre anatomia și biologia corpului uman; și studiile despre anatomia, chimia și electricitatea creierului uman. Aceste computere au fost alimentate, de asemenea, cu diferite limbi și semnificațiile lor.
   Dialectul oamenilor a fost alimentat din satelitul Nature Truth. Sovieticii au început să hrănească calculatorul cu programe obiective, cum ar fi cele cu Noul Mesia.
   Se pare, de asemenea, că sovieticii acum, pregatesc poporul noua ordine mondială prin metode sinucigașe pentru societatea umană prin alocarea unui val de unde electromagnetice pentru fiecare creier, pentru fiecare persoana din categorii diferite.
   Acum, există două lucruri diferite în această a doua parte.
   Spectacolul spațial și de unde vine acel spectacol spațial.
   Proiectia spatiala, Show-ul, imagistica holografică va fi folosit pentru o simulare a Celei de a Doua Veniri în care vi se vor oferi scene care se concentrează pe împlinirea a ceea ce este deja o dorință pentru crestini, pentru a va proteja chipurile de vrajmasi.
   Rezultatele acestui Hristos Fals pus în scenă în mod deliberat va fi punerea în aplicare a unei noi Religii Universale.
   Destule trucuri vor fi proiectate pe cer pentru a ne da pe spate.
   Proiectul este menit sa realizeze capacitatea de a prelua o grămadă de oameni ca într-un tip de răpire intr-o situație limita și de a simula o rapire in vazduh.
   Rezistența prin a respinge Religia Lumii Noi, Noua Ordine Mondială și a Noului Mesia va fi la scară planetara pedepsita.
   Proiectul Blue Beam se va pretinde a fi împlinirea universală a profețiilor vechi.
   În principal, se va folosi cerul ca un ecran de proiectie pentru film,
   printr-un laser spațial generat de sateliți care va proiecta imagini simultane în cele patru colțuri ale planetei în fiecare limbă și în fiecare dialect în funcție de regiune. Se are in vedere aspectul religios al noii ordini mondiale și va fi o seducție pe scară largă a gloatelor.
   Computerele (digitalizarea implementata deja) vor coordona satelitii și software-ul va rula spectacolul.
   Holografia se bazeaza pe un semnal identic, combinand pentru a produce o imagine sau o holograma cu perceptia senzoriala a iluziei optice.
   Este un fenomen optic.
   Mai exact, spectacolul va consta în proiecția cu laser a mai multor imagini holografice în diferite părți ale lumii, fiecare primind un videoclip diferit în funcție de predominarea credinței religioase regionale/naționale.
   Nicio zonă nu va fi exclusă.
   Cu animația pe calculator și efectele sonore care par să vină din adâncurile spațiului, ipochimenii uimiți ai diferitelor credinte vor fi afectati prin schimbarea perceptiei religioase intr-o maniera spectaculoasă, convingătoare. Atunci proiecția lui Hristos, a lui Mahomed, Buddha, Krishna etc. se vor contopi într-o singura figura (aceea a lui antihrist) prin redefinirea tainelor, profețiilor și Revelației care va fi fost dezvăluită prin Traditie.
   Acest unic dumnezeu proiectat pe cer va fi, de fapt, antihristul care va explica diferite scripturi care au fost înțelese greșit, si că religiile sunt responsabile pentru întoarcerea fratelui împotriva fratelui, intoarcerea unei națiunii împotriva altei națiunii; de aceea, religiile lumii trebuie abolite pentru a face loc Epocii de Aur, New Age of the One World Religion, reprezentata de singurul dumnezeu antihrist în acest caz, acela pe care îl văd înaintea lor proiectat pe cer.
   Firește că acest fals superb pus în scena va duce la tulburări sociale religioase la scară largă, inclusiv a agitatiei milioanelor de fanatici religioși, la cazuri de posesie demonică la o scară nemaiîntâlnită până atunci.
   În plus, acest eveniment va avea loc într-un moment de mare anarhie politică și tumult general, desi Organizația Națiunilor Unite intenționează să folosească cântecul de bucurie al lui Beethoven ca imn oficial al Noii Ordini Mondiale.
   Acum, dacă punem acest spectacol spațial și paralel cu programul Star Wars obținem acest lucru: efectele combinațiilor de radiații electro-magnetice și hipnoză care au făcut, de asemenea, obiectul unor cercetări intensive.
   În 1974, de exemplu, cercetătorul G. F. Shapis a spus despre una dintre aceste propuneri de cercetare și despre această investigație:
   „Va avea efectul că cuvântul emis de hipnotizator poate deveni, de asemenea, variat in functie de energia electro-magnetica modulata prin undele radio direct în creierul uman, fără a folosi niciun dispozitiv tehnic pentru receptarea sau transportul mesajului și fără ca persoana expusă la o astfel de influență să aibă vreo șansa de a controla conștient informațiile induse. Este de așteptat ca acestia să-și devieze comportamentul și să considere ca ei reactioneaza asa din proprie voință.”
   Agențiile guvernamentale și corporațiile lucrează în direcția Noii Ordini Mondiale si sunt pregătite să promoveze orice îi va ajuta să-și atingă obiectivul de control social total.
   „Va veni ziua în care vom putea combina manipularea senzorială cu drogurile, hipnoza și manipularea abilă a recompensei și pedepsei pentru a obține un control aproape absolut asupra comportamentului indivizilor. Atunci ar trebui să fie posibil să se realizeze un tip foarte rapid și extrem de eficient de spălare pozitivă a creierului, care ne-ar permite să facem schimbări dramatice în comportamentul și personalitatea unei persoane.”
   Acum, vorbim despre acest tip de raze și despre comunicarea electronică telepatică în două sensuri… tipurile de raze care sunt alimentate din memoria computerelor care stochează o mulțime de date despre ființa umană și despre limba vorbita; și astfel oamenii vor fi atinși in interiorul creierului lor, făcându-i pe fiecare să creadă că propriul său „dumnezeu” vorbește cu fiecare în sufletul său, ne referim la posibilitatea acestui tip de tehnologie și la acest tip de efecte ale gândirii.
   „Ar trebui să remodelăm societatea, astfel încât să fim cu toții instruiți de la naștere să vrem să facem ceea ce societățile doresc să facem. Avem tehnicile necesare pentru a face acestp lucru. Nimeni nu deține propria personalitate.”
   Iar acest citat este foarte important pentru că este, de asemenea, din învățătura de bază a Organizației Națiunilor Unite, căci „nimeni nu deține propria personalitate”. Același psiholog adaugă:
   „Nu ai niciun cuvânt de spus despre ce fel de personalitate dobândești și nu ai niciun motiv să crezi că ar trebui să ai dreptul să refuzi să dobândești o nouă personalitate dacă cea veche este antisociala”.
   Ar putea fi cel mai mare proiect de control al minții care a existat vreodata pentru că NASA Blue Beam Project este, de asemenea, pentru punerea în aplicare a unei noi religii mondiale, un proiect de control al minții.
   Deci, aș sugera să se examineze dovezile cu atenție.
   Acum, dacă mergem mai departe în diferitele rapoarte pe care le avem aici, găsim acest lucru:
   Operația și tehnologia de control al minții includ un mesaj emițător care difuzează la frecvența sistemului nervos uman, sistem care este fabricat de sistemul electro-optic Laurel din Pasadena, California. Laurel, un contractor important de apărare a efectuat anterior cercetări privind armele de energie direcționată pentru generalul-locotenent Leonard Perez de la Forțele Aeriene ale SUA, care căuta o armă pentru a induce mesaje în mintea inamicului și pentru a-și îndemna propriul echipaj la fapte supraumane de vitejie.
   Această armă poate fi folosită pentru a induce privarea sesizarii senzoriale totală prin transmiterea semnalelor în nervii auditivi la o asemenea putere de frecventa încât blochează capacitatea victimelor de a se „auzi gândind”.
   Dispozitivul a preluat conceptul vechii butade:
   „Este atât de mult zgomot aici încât nu mă aud gândind si nu ma pot concentra”, și l-a transformat într-o armă puternică de teroare.
   Un alt dispozitiv cu microunde impuls poate livra semnale sonore direct la o persoană în timp ce acestea rămân nedetectabile de către oricine altcineva.
   Tehnologia este foarte simplă și poate fi construită folosind un pistol radar obișnuit de poliție.
   Fasciculul de microunde generat de aparat este moderat la frecvențe audio și poate transmite voci direct în creier… și aici revenim pentru acel proiect NASA Blue Beam, așa cum vorbeam la început, despre comunicațiile electronice telepatice bidirecționale din spațiu care functioneaza exact cu acest tip de tehnologie.
   Acum, dați-vă seama, atunci când am vorbit despre faptul că mesia (antihrist) din spațiu ar vorbi cu oamenii de pe pământ din interiorul lor, ca ar emite un astfel de mesaj, cum ar fi de pilda la musulmani, si care ar avea ca efect o posesie demonica și o tulburare socială pe scară largă, cum nu s-a mai văzut vreodată pe planetă.
   Această tehnologie ar putea fi folosită pentru a-i face pe surzi să audă, dar în schimb ar putea sa fie întoarsă împotriva oamenilor.
   Microundele pot fi, de asemenea, folosite pentru a influenta efectul medicamentelor in organism, a bacteriilor și otrăvurilor sau pentru a afecta funcționarea întregului creier.
   Asta înseamnă foarte mult, pentru că dacă oamenii nu cred că acest tip de tehnologie este posibila, sau acest tip de tehnologie despre care vorbim este doar science fiction… acei oameni se pun în pericol pentru că atunci când noaptea celor o mie de stele vor străluci in spațiu în acea noapte, când noul Mesia (antihrist) și noua religie a lumii vor fi puse în aplicare pe planetă, acei oameni nu vor avea timp să se pregătească și nu vor fi pregătiți să se protejeze împotriva unui astfel de tip de tehnologie.
   Acum vom vorbi despre al patrulea pas al proiectului NASA Blue Beam. Acum, al patrulea pas se referă la manifestarea universală cu mijloace electronice.
   Acesta conține trei orientări diferite. Unul este de a face omenirea să creadă că o invazie extraterestră este pe cale să lovească fiecare oraș major al pământului, în scopul de a împinge fiecare națiune puternica de a folosi arme nucleare pentru a riposta.
   În acest fel, ar pune fiecare dintre aceste națiuni într-o stare de dezarmare totală în fața Organizației Națiunilor Unite după atacul fals.
   Al doilea este acela de a-i face pe creștini să creadă într-o răpire majoră, cu presupusa intervenție divină a unei presupuse forțe extraterestre bune care vine să salveze poporul de la un atac satanic brutal.
   Scopul său este de a scăpa de orice opoziție semnificativă față de Noua Ordine Mondială.
   A treia orientare în a patra etapă este un amestec de forțe electronice și demonice.
   Undele folosite în acel moment vor permite să induca/emita prin fibră optică, cablu coaxial cel folosit pentru tv, linii electrice și telefonice pentru a pătrunde peste tot in echipamentele electronice, caci aparatele vor fi deja instalate cu microcipuri.
   Scopul acestuia se referă la intentiile globale catre întreaga lume pentru a împinge întreaga populație să se înece într-un val de sinucidere, ucideri și tulburări psihice permanente.
   Apoi, după acea noapte de o mie de stele omenirea va fi gata să implore pe Mesia (antihrist) să restabilească pacea peste tot cu orice preț, chiar și cu prețul abdicării libertății umane.
   Ceea ce este interesant de observat aici: tehnica folosită în acest al patrulea pas este exact aceeași folosită în trecut în URSS pentru a forța poporul să accepte comunismul.
   Același val digital va fi folosit de Națiunile Unite pentru a implementa Noua Religie a Lumii în Noua Ordine Mondială.
   Multă lume mă întreabă când se va întâmpla acest lucru și cum o vor face?
   Care sunt pașii pe care îi vor stabili înainte de acea Noapte Celor O Mie de Stele?
   Conform diferitelor cercetări și diferitelor rapoarte pe care le obținem, ei se gândesc chiar acum la un colaps economic, un crash economic ca pretext…
   Asta înseamnă ca un nou tip de monedă digitala diferita va fi introdusa.
   Atunci, in prealabil, ceea ce vor să facă este să-i forțeze pe toți cei care au niște bani cash de rezervă să cheltuiască acei bani, pentru că ei consideră că altfel vor avea probleme să pună în aplicare Noua Ordine Mondială dacă undeva există niște oameni independenți care pot supraviețui independenti, așa că trebuie să aduca oamenii într-un stadiu in care să-i forțeze să cheltuiască toti banii cash și sa piarda absolut tot ce au.
   De aceea vor să înceapă cu un fel de colaps economic controlat pentru a impune o nouă monedă digitala, iar după aceea intenționează să impună la nivel mondial moneda digitala.
   Pentru a implementa moneda digitala la nivel mondial trebuie să fi derulat deja implementarea super digitalizarii peste tot in lume, iar pentru ca oamenii or să se întrebe ce este mai exact digitalizarea… super digitalizarea este o modalitate electronica sofisticata de a controla direct oamenii in fiecare locuinta atunci cand va fi implementata sau instalata.
   În acel stadiu, controlul – controlul politic – al tuturor celor de pe planetă va fi posibil.
   Pentru a preveni orice fel de independență față de oameni trebuie să ne amintim că Papusarii…vor face orice pentru a se asigura că toată lumea, va fi cheltuit toate economiile personale și orice rezervă de numerar sau tezaur de valoare in bunuri.
   Pentru a preveni, de asemenea, orice fel de independență au început deja, peste tot pe planetă, a implanta în păsări, pești și animale sălbatice implanturi cu microcip.
   De ce?
   Pentru că vor să se asigure că pentru cei care nu vor accepta NWO, nu vor putea pescui sau vâna nicăieri, pentru că în ziua în care ar încerca să facă incerce sa pescuiasca sau sa mearga la vânătoare, în ziua în care ar prinde un pește sau ar vana un animal cu implant de microcip ar fi monitorizat prin satelit, absolut, peste toata suprafata pamantului.
   Aceiași oameni pentru a se asigura de controlul deplin al tuturor schimbă legile din diferite țări chiar acum pentru a se asigura că vor avea control deplin asupra vitaminelor.
   De asemenea, ei schimbă legi în acest moment, cele despre religie, dar și cele despre tulburările psihiatrice, pentru a considera pe oricine are un potențial de rezistenta/disidenta ca fiind diagnosticat cu tulburare psihiatrică și astfel ar trebui internat într-o clinică pentru a fi reeducat.
   Dacă țineți cont de faptul că această Nouă Ordine Mondială, Noul Guvern Mondial este o dictatură mondială, nu puteți uita faptul că o dictatură va face tot posibilul pentru a se asigura că va fi în măsură să controleze pe oricine de pretutindeni de pe planetă.
   De aceea, tipul de tehnologie nouă pe care îl impun acum peste tot este o tehnologie de control al oamenilor. Dacă luăm, de exemplu, tehnologia pe care am avut-o în anii 1940 și 1950, acest tip de tehnologie a fost făcută pentru a ajuta oamenii pentru o viață mai ușoară.
   Dar noua tehnologie – dacă va faceti timp să va uitati la calculatoare, microcipuri, mașini noi cu microcip, la digitalizare… veți observa, ca acest lucru este evident, veți observa că tehnologia este construita într-un mod in care poate monitoriza și controla pe oricine peste tot.
   Și daca acest tip de tehnologie este făcută în acest fel, ea este făcută și cu un scop.
   A refuza să vezi acest scop înseamnă ca nu vrei să vezi dovezile unui nou tip de putere politică care vrea să se impuna pe planeta.
   Acum, la finalul acestei expuneri… Vreau să-mi cer scuze pentru dificultățile mele, problema mea cu limba engleză, pentru că, ca un jurnalist canadian sunt, de asemenea, din partea de est a Canadei, care este de limba franceză vorbitoare.
   Sper că, chiar dacă am probleme cu pronunția, sau cu accente franceze în discursul meu, sper că va fi posibil pentru toată lumea, cel puțin să înțeleagă sensul acestei expuneri și, de asemenea, sensul real al NASA Blue Beam Project.
   Și îi rog pe toți cei de pretutindeni care vor asculta să facă tot posibilul să răspândească peste tot cuvintele despre acest tip de tehnologie nouă care există acum în spațiu și care există în scopul punerii în aplicare a Religiei Lumii Noi, care este, de asemenea, fundamentul de bază al guvernului Noii Ordini Mondiale.
   Vă mulțumesc!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: