De ce luptă sataniștii pentru distrugerea Sfintei Mănăstiri Frasinei? Pentru ca puterea Preasfantului Nume al Domnului Iisus Hristos si Sfintele Rugaciuni ii ard cumplit

In privinta Manastirii Frasinei sa stiti ca majoritatea informatiilor sunt obtinute pe viu si direct de la sursa! Tata m-a dus acolo de cand eram copil si inima mea s-a lipit iremediabil de acel loc. Am mers acolo de zeci de ori, posibil sa fi atins si suta. Am asistat fascinat , de vreo 15-20 de ori, la Exorcizari.  ( la Biserica din vale a Manastirii, caci numai acolo se faceau! ). Unele cazuri erau foarte grave, rugaciunile se savarseau cu minim 7 preoti, dar, din ce am vazut eu, puteau sa fie si 15 deodata. Cel mai grav caz, la care eu nu am asistat, a durat 3 zile încontinuu. Parintii se schimbau la 6 ore, cei care ieseau „din tura” se duceau si se odihneau cateva ore, apoi reveneau si reintrau in lupta. Caci intr-adevar, se ducea o lupta pe viata si pe moarte vesnice! Demonii se impotriveau, urlau, blestemau, incercau sa infricoseze, nu voiau sa iasa din oameni, il insultau pe Mantuitorul, pe Maica Sa, dar si pe preoti! Se exprimau prin voci de nedescris, care, bineinteles, nu erau ale celor pe care îi posedau! Iar posedati, pe care uneori nu îi puteau stapani nici 4-5 barbati zdraveni,  faceau miscari convulsive, incontrolabile, se zvarcoleau, cadeau la pamant, se ridicau brusc, faceau spume la gura, unii dintre ei in cantitati incredibil de mari! Atunci am constatat nemijlocit ce va sa zica expresia romaneasca „a face ca toti dracii”!

Cel mai minunat era ca Parintii frasineiti niciodata nu se opreau pana nu il salvau pe om, alungandu-i dracii! Niciodata! Iar cel salvat era intotdeauna ca nou nascut! Si absolut toti, inclusiv copiii de cativa anisori ( fiindca da, demonii pana si intr-unii ca acestia intrau! ) relatau acelasi lucru : ca au fost constienti de tot ce s-a intamplat cu ei si ca se aflau intr-un fel de inchisoare foarte stramta, din care nu puteau sa iasa! Si cu cat incercau mai mult sa iasa de acolo, cu atat dracii ii strangeau si mai tare! Majoritatea lor îi si vedeau fizic pe draci! Ei bine, la toate acestea, repet, eu am fost martor în copilarie și in adolescență! Initial, nici tata si nici Parintii nu au vrut sa ma lase sa asist la asa ceva! Dar s-a intamplat sa fie acolo un Parinte ( nu stiu de ce, dar nu am aflat niciodata numele lui! ) care, cu o autoritate pe care nimeni nu a contestat-o, le-a spus celorlalti sa ma lase sa asist, si numai daca mi se face rau sa ma scoata afara! Nu mi s-a facut rau, nu mi-a fost frica si n-am patimit nici o tulburare si nici o vatamare! Nici prima data si nici dupa aceea! Nu stiu cum sa explic, dar mi se parea ceva firesc realitatea la care asistam si, de asemenea, mi se parea ceva firesc sa ma aflu acolo! Asta in conditiile in care pana atunci habar nu aveam ca exista asa ceva! Abia multi ani mai tarziu aveam sa citesc despre Exorcizarile care se faceau in diferite locuri ale Lumii Ortodoxe, cu sute de ani in urma! La Frasinei insa ele continuau sa se intample si sa constituie cea mai fireasca normalitate! Si au fost asa pana ce acest Iuda al Frasineiului si al Ortodoxiei Romanesti, Irineu Popa, le-a interzis! Asa ca, cel putin pe mine, Mihai Dinculescu, nu poate sa ma abureasca prin minciunile lui in-luciferizate! Cum ca aceste lucrari s-ar fi facut din neascultare, din neoranduiala, fara binecuvantare si incalcandu-se blestemul Sfantului Calinic! Iar el stie foarte bine cum stau lucrurile! Dupa cum stie si Parintele Ioanichie, dupa cum stiu si batranii sau chiar si cei de varsta medie care le-au trait nemijlocit!

Deocamdata atat, fiindca cele ale lumii ma preseaza sa le implinesc!

Cu nadejde in Hristos-Domnul,

Mihai Dinculescu

23 ianuarie 2023

Publicitate

10 gânduri despre „De ce luptă sataniștii pentru distrugerea Sfintei Mănăstiri Frasinei? Pentru ca puterea Preasfantului Nume al Domnului Iisus Hristos si Sfintele Rugaciuni ii ard cumplit”

 1. Acum câteva zile madam Sosoaca a fost la biserica din vale cu „duhovnicul” ei care a ținut o slujbă ce-i drept în exterior, cine credeți că este acest personaj? Ei bine nimeni altul decât Adrian Singurov

  Apreciază

  1. Diana Sosoaca este pe langa ortodoxie, din nefericire. Ca minim ascultator al Lui Hristos, nu poti sa urli amenintari, ocari si blesteme, chiar la adresa lui Irineu, pentru ca Dumnezeu este judecatorul si stapanul acestor rataciti. Il are acum pe popa Singurov ca mare sfatuitor, iar ce-a facut acolo la Frasinei acest popa indracit, e o alta palma data ortodoxiei. Se lauda ca el poate sa blesteme si mai grav ca sa crape popii ceilalti instant. Am inteles c-a facut afara Liturghie si le-a dat Impartasanie tuturor. Ce Liturghie face autorul ,,ortodoxiei cuantice„? Doamne, apara oamenii! Eu nu l-am putut asculta pe popa Singurov, la fel cum n-am putut citi cartile filosofilor, care-mi zapacesc mintea si echilibrul sufletesc, dar sunt foarte multi oameni care prefera sa urmeze drumul acesta plin de gropi si maracini, din invataturile dracesti.

   Apreciază

   1. Din pacate, Diana isi iroseste fortele cu acesti indivizi dubiosi. Pana mai ieri era cu derbedeul acela batran, cum ii zice?, Calistrat Chifan. Acum l-a luat in poala pe Singurov. Cine l-a pus sa dezlege un blestem care nu valoreaza nimic? Pacat ca nu-i cine s-o orienteze un pic si nu stiu daca ar fi dispusa sa asculte. Ce sa facem, sunt multe ciudatenii pe lumea asta.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Si mie imi pare rau si ma rog pentru trezirea ei, ca se vede dorinta ei de-a salva poporul roman, dar patriotism fara ortodoxie traitoare, pentru romani, nu exista! Cine si-ar putea imagina toate luptele castigate de Stefan cel Mare cu romanii moldoveni, intru apararea pamantului lor, daca nu L-ar fi avut pe Dumnezeu in minte si inima, si domnitorul pe Daniil Sihastrul, duhovnic? Rugaciunile noastre sa fie si pentru ea, si pentru toti romanii!

     Apreciază

 2. Prigoana împotriva preoților români din Ucraina
  Redactia ART-EMIS 22 Ianuarie 2023

  Aproximativ 500.000 de mii de români trăiesc sub prigoana ocupației ucrainene, iar conducătorii statul român nu reacționează.

  P.C. Mihail Jar, stareţul ortodox român al Mănăstirii Bănceni din regiunea Herța (pământ românesc sub ocupație ucraineană – n.r.) a declarat că mănăstirile din zonă au fost vizate de controale violente ale serviciilor de securitate ucrainene.

  Serviciile secrete ucrainene susţin că unii preoţi români fac propagandă pro-rusă, ameninţându-i cu expulzarea. O parte din clerici acuză statul ucrainean de prigoană..

  Mai multe percheziţii au avut loc în biserici, mănăstiri şi chiar în casele preoţilor.

  Peste 100 de lăcaşuri de cult unde se roagă români ar putea fi scoase în afara legii.

  Serviciile secrete din ucrainene au descins în mai multe parohii pentru a găsi documente care să dovedească faptul că acești preoți au legături cu Rusia sau că au cetățenie rusă[1].

  „Nu te poţi ruga nici la Dumnezeu, dormi cu frică în casă”

  „Au început prigoanele grele şi mari, ne-au distrus complet. Ne-au distrus, pur și simplu trebuie să răbdăm pentru Hristos, pentru credință. Dar nu în felul ăsta. Nu te poţi ruga nici la Dumnezeu acum, să stai să dormi cu frică în casă. Au intrat noaptea la Mitropolie la Cernăuți, au intrat noaptea peste ei în case cu automate (arme- n.r.), i-au pus (pe clerici – n.r.) la perete, au spart geamurile. […] Au mers la mănăstiri de maici, le-au pus la pământ, le-au apăsat cu călcâiul pe cap, lucruri foarte grele […]. Aici la noi s-a oprit puțin, nu știu din ce cauză. Cel mai mult s-au controlat Mitropolia și mănăstirile. Bisericile din sate au stat liniștite. Mănastirile au fost controlate mai tare”, a mai spus preotul.

  Zelenski dat în judecată de preoţi români

  Presa ucraineană a anunțat că Mitropolitul Meletie al Cernăuților și Bucovinei l-a dat în în judecată pe Zelenski, cerând să fie anulat ordinul prezidențial – intrat în vigoare la sfârșitul anului trecut – prin care îi este revocată cetățenia. Ordinul despre retragerea cetățeniei a fost deja transmis Serviciului de Stat de Migrație, iar oamenii bisericii ar putea fi deportați din Ucraina, potrivit publicației „Livyi Bereg”, care citează surse din administrația prezidențială.

  Persoanele care au rămas fără cetățenie ucraineană sunt mitropoliți, vicari, arhiepiscopi, episcopi și protoierei ai Bisericii Ortodoxe Ucrainene, care s-a desprins canonic de Moscova după invadarea Ucrainei de către Rusia[2].

  Preoți români din Ucraina, acuzați că sunt agenți ai Rusiei. Li se fabrică dosare și riscă să fie deportați

  Preoții români din Ucraina susțin că sunt supuși unor abuzuri, fiind acuzați că ar fi agenți ai Rusiei. Ei spun că li se fabrică dosare prin care riscă să fie deportați.

  După ce Biserica Ortodoxă Ucraineană s-a separat de Biserica Ortodoxă Rusă, preoții români au fost acuzați de rusofilie, în contextul conflictului armat din Ucraina.

  Un preot român din Ucraina spune că i-a fost incendiată biserica fără să se facă anchetă, ba mai mult, i-a fost retras dreptul de cetățenie ucraineană, fără o explicație concretă. I-au spus doar că este trădător de ţară.

  „Cu ce am greșit eu de vor să-mi lege mâinile? Le spun că eu nu fug nicăieri, aici stau, cu poporul meu, din țara mea și vă iubesc pe toți. Eu m-am dăruit cu totul bisericii și ţării mele” (Mitropolitul Meletie al Cernăuților și Bucovinei).

  După problema cu legea minorităților, acum se întâmplă și cu biserica, dar din partea statului român nu a apărut nicio reacție.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: