Ecumeniștii distrugători ai Mănăstirii Frăsinei, în fața detectorului de minciuni

1.Făcând o vizită inopinată la Mănăstirea Frăsinei, Sfântul Calinic a surprins călugării petrecând cu femeile din sat și atunci a pus acea piatră cu legământ, interzicând părții femeiești să treacă peste hotarul statornicit.

Ați mințit!

Sfântul Calinic a ctitorit Mănăstirea după rânduiala Sfântului Munte Atos, aceasta însemnând săvârșirea Sfintelor Slujbe după rigoarea și tipicul atonit, eliminarea totală a cărnii din hrana călugărilor și bineînțeles, avatonul atonit, adică interdicția pusă femeilor de a se apropia de Mănăstire. Această ultimă prevedere a fost stabilită dintru început, nu ulterior cum mint ecumeniștii cei fără de rușine.

2.Biseica din vale a fost construită fără binecuvântare și încalcă hotarul pus de Sfântul Calinic (Ioan Irineu Popa)

Ai mințit, minciuno-mitropolitule!  ,,Părintele Ioanichie Popescu, a participat personal in direct la sfintirea picturii Bisericii din vale a Manastirii Frasinei, sfintire realizata in anii 60 ai secolului trecut, dupa aproximativ 20 de ani de la sfintirea Bisericii! Aceasta sfintire a picturii a fost facuta de Patriarhul Iustinian Marina si Episcopul Iosif Gafton, care, de altfel au fost contribuitorii financiari principali ai realizarii picturii! Este de la sine inteles ca ei dadusera si binecuvantarile pentru aceasta lucrare! In plus, tot ei sunt si cei care dadusera binecuvantarile pentru ridicarea Bisericii respective, in anii tulburi de dupa al doilea razboi mondial! Si atunci cei doi contribuisera financiar decisiv, fara ajutorul lor neexistand fonduri pentru ridicarea Bisericii!.. Ceea ce se cunoaste mai putin astazi este faptul ca Frasineiul reprezinta chiar Manastirea de Metanie a celui ce avea sa devina ulterior cel de-al treilea Patriarh al B.O.R., Iustinian Marina! Acolo a vietuit o vreme, acolo a fost calugarit! (Mihai Dinculescu).

3.Blestemul pus ÎPS Irineu vine să întărească blestemul Sfântului Calinic!

Ai mințit.

Blestemul lui Irineu n-are nicio legătură cu interdicția Sfântului Calinic, care a statornicit o bună rânduială canonică, în timp ce Irineu a săvârșit un ritual masonic, sub un acoperământ aparent religios. De când un eretic dovedit poate întări legământul unui Sfânt? Să ne lămurim: Irineu a blestemat, de blestem va avea parte. Veți vedea că acel blestem se va întoarce împotriva lui. Neavând nicio putere, nu e necesar să fie dezlegat și oricare preot poate sluji în biserica de jos fără nicio frică.

4. Dincolo de limbajul excesiv arhaic, ermetic pentru înțelegerea omului de azi, este vorba de o decizie menită să sporească gradul de rigoare și ascultare duhovnicească ale celor ce au optat pentru o viață ascetică bazată pe cele trei voturi (angajamente) monahale: ascultare, castitate și sărăcie benevolă (Vasile Bănescu, pontifex maximus, patriarh de facto al României, înlocuitorul ,,Sfântului Sinod).

Ai mințit, ca întotdeauna.

Despre ce spor de rigoare și ascultare poate fi vorba, când ați distrus sistematic viața duhvnicească din mai toate mănăstirile românești. Ați numit stareți și starețe ecumeniști de-ai voștri, fără vocație monahală, care aplică orbește directivele voastre satanic. Ați alungat călugării vrednici, care s-au opus sinodului tâlhăresc din Creta, cum a fost cazul celor 13 maici de la Văratic, scoase din mănăstire în vreme de iarnă.

5. Mitropolia Olteniei are datoria firească de a explica mai clar decizia bună pe care a luat-o spre binele și ordinea internă a mănăstirii Frasinei, renumită pentru asprimea vieții duhovnicești a monahilor care au dorit să trăiască acolo Idiot de serviciu, Vasile Bănescu)

Ai mințit.

Rog cititori să-mi ierte asprimea limbajului, dar când un individ sare în apărarea unui tovarăș întru fărădelege și ne spune că închiderea unei sfinte biserici e un fapt bun, alt termen nu găsesc. Binele nu are nevoie să fie explicat. Îl vedem, îl simțim și ne bucurăm de el. Mitropolia Olteniei poate doar să poleiască ticăloșia, să o pună într-un ambalaj frumos ca să ne-o livreze, dar tot ticăloșie rămâne. Asta face Irineu Popa acum.

6.Preoții comunităților de etnie română din Ucraina nu aparțin de Patriarhia Română / Biserica Ortodoxă Română, ci în mod majoritar de Biserica Ortodoxă Ucraineană rămasă în comuniune cu Biserica Ortodoxă Rusă”, a subliniat Vasile Bănescu.

Ai mințit, nemernicule!

Jurisdicția  e una, apartenența la Neamul Românesc e cu totul altceva. În Ucraina avem pământ românesc răpit de niște bandiți ca tine, români ortodocși de un sânge cu noi, Credință Ortodoxă, Biserică Ortodoxă Română, limbă românească, simțire românească. Voi n-aveți Țară, Neam. Credința vostră e în marele architect al universului – diavolul, ,,biserica,, voastră e loja, limba o impregnați cu minciunile voastre spurcate, inspirate de tatăl minciunii.

Dacă niște imbecili ne răpesc mâine Dobrogea, înseamnă că dobrogenii nu mai țin de Biserica Ortodoxă Română? De când bandiții spurcați stabilesc jurisdicțtii în Biserică?

6.Circulă o seamă de legende despre femei care ar fi avut de suferit din pricina faptului că ar fi nesocotit legământul Sfântului Calinic.

Ați mințit

Ultima ,,legendă’’ s-a petrecut cu catolica Veronica Bulai, mama Monicăi Columbeanu, sub ochii noștri și ai camerelor de televiziune. Era anul 2013, după ce i-a îngrozit pe călugării de la Frăsinei prin nesăbuința ei de a pătrunde în mănăstire, a plecat cu grupul la Peștera Polovragi. O stâncă, așezată acolo de Dumnezeu încă de la facerea lumii, s-a desprins exact în momentul în care a ajuns Veronica Bulai și a strivit-o, fără cea mai mică șansă de scăpare. Legendă?

Presbiter Iovița Vasile

 

Publicitate

3 gânduri despre „Ecumeniștii distrugători ai Mănăstirii Frăsinei, în fața detectorului de minciuni”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: