Irineu Popa a lucrat în cârdășie cu ecumeniștii din Mănăstire

Concentrându-ne atât de mult pe satanismele lui Irineu, scăpăm din vedere un fapt chiar mai grav decat acestea : co-semnarea de catre membrii Consiliului Duhovnicesc al Manastirii Frasinei a blestemului aruncat de arhiconul de la Craiova asupra intregii Biserici! Caci asta se face de fapt prin acel blestem : se blesteamă intreaga Biserica! Nu este vorba doar despre inchiderea unui lacas de cult, desi chiar de-ar fi fost si doar atat, ar fi insemnat o nebunie! Recititi cu maxima atentie documentul si fiti atenti la nuante! Si tineti cont ca este redactat de un eretic ecumenist, al carui limbaj este intotdeauna plin de capcane si de mesaje subliminale, vrand sa transmita mereu altceva decat pare ca transmite!

Sigur ca Părintii frăsineiți au fost constransi, sigur ca unii dintre ei au protestat verbal, dar in nici un caz nici unul dintre ei nu trebuia sa semneze, ci dimpotriva, sa respinga toti, intr-un singur glas si intr-o con-glasuire Ortodoxă! Vadindu-l pe Irineu ca pe dusmanul lui Hristos! Pentru ca in acele momente Hristos Însuși ii chema la mărturisire, fiind impreuna cu ei si dandu-le puterea sa o faca! Dar ei au ales sa Il tradeze, desi Mântuitorul îi ocrotea pe dânșii de atâtea zeci de ani! Asa încât, prin acele semnaturi s-au rupt pe ei insisi si au rupt si Manastirea Frasinei atat de Cele Ceresti, cat si de Pleroma! Anume aceste doua rupturi le-a aratat Domnul, prin surparea drumului care leaga lumea de Manastirea Frasinei! Evident ca este si un avertisment direct catre Irineu, insa, dupa cum am explicat mai sus, este mult mai mult decat atat! Daca Parintii frasineiți nu se vor lepada cat mai curand si cat mai deplin de semnaturile lor anti-hristice, Domnul își va lua mâna definitiv de pe Ctitoria Sfântului Calinic!

Mihai Dinculescu


                                                      VEAC AMAR

                      Se-nchid biserici, Doamne, in veacul de pe urma

                      Si-ai Tai pretind sa fie acei care le-nchid!

                      Lucrarea Ta Divina din lume ei o curma

                      Printr-un blestem satanic, salbatic si stupid!

                      In numele credintei oprit-au Liturghia!

                      Atat de rau li-i gandul, si-atata de nebun!

                      Au pustiit Altarul, au zavorit Chilia,

                      Si, sfartecandu-Ti Trupul, pe Cruce iar Te pun!

                      Norodul amuteste! Tacerea-i vinovata!

                      Pastorii Turmei Tale sunt lupii naimiti!

                      Irozii in sutane au inceput sa bata

                      Piroanele Durerii! Nu mai pot fi opriti!

                      Sa Il ucizi pe Domnul – jertfind Treimii Sfinte

                      E hula cea mai mare vazuta-n univers!

                      Chematii la-Inviere isi varuiesc morminte

                      In care sa-si ascunda sufletul lor pervers!

Mihai Dinculescu

Publicitate

2 gânduri despre „Irineu Popa a lucrat în cârdășie cu ecumeniștii din Mănăstire”

 1. Unde este zidul la care ne veți împușca?
  DE DR. ADRIAN CACOVEAN

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când ați fost prigoniți în Ucraina v-am primit în țara noastră cu brațele deschise să vă oferim casă, masă, educație, sănătate, ajutoare sociale în bani?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când Transnistria era ocupată de ruși, voi ați ajutat-o?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că în timp ce noi vă oferim găzduire și învățământ în ucraineană, voi ne închideți toate școlile în limba română?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ați luat români din Ucraina și i-ați trimis la moarte primii în războiul de acum?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat Insula Șerpilor?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat sudul și nordul Basarabiei, nordul Bucovinei și Ținutul Herța?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru atrocitățile comise de regimurile ucrainene asupra românilor prinși în teritoriile românești ocupate ilegal de către Ucraina?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene alogene, ilegitime de după 2014, impuse prin intervenție externă, au masacrat orice era de altă etnie?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene post 2014 au început marea lor greșeală de a se lua chiar de rușii care trăiesc în Ucraina și de toate etniile din Ucraina?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că nu punem botul la propaganda voastră mincinoasă cu tot felul de atrocități comise de voi în Ucraina pe care încercați să le puneți în cârca dușmanului?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că preoți ortodocși din Ucraina sunt măcelăriți în biserică de trupe nelegiuite, criminale?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimul Zelenski a târât toată lumea în război, foamete, sărăcie, moarte, comuna primitivă, pentru interesele personale ale lui Zelenski, Biden și fiul său, Oculta, homosexualii și pedofili lumii și toți psihopații?

  – unde este zidul la care ne veți împușca pentru că noi vedem toți stricăciunea voastră, cine sunteți și ce spurcăciune vreți să instalați pe pământ în locul Domniei Lui Dumnezeu aici și peste tot în lume!

  Indiferent ce faceți, cu Dumnezeu, Treimea Sfântă și Fiul Omului nu există trocuri!

  Desigur, oamenii au nevoie de întâmplări în viața asta ca să afle ce vor și ce i-ar împlini.

  Au mai existat Potopuri, Sodome, Gomore, cataclisme!

  Ce suntem noi în fața lor?

  Noi alegem, carne de tun sau mucenici!

  Ce-i aici este nimic, o frântură de clipă în fața eternității!
  via activenews

  Apreciază

 2. Se apropie vremea tribunalelor militare arabe si vremea cand rusii ii vor aresta si executa petoti politicienii membri ai partidelor proamericane si cand americanii ii vor aresta si executa pe toti politicienii membri ai partidelor prorusesti dupa cum am spus.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: