IPS Părinte Mitropolit Longhin: Adevăruri dureroase, rostite cu tărie și curaj

Atâta vă rog: să fiţi uniţi şi să nu daţi copiii la moarte. Credinţa noastră Ortodoxă nu ne dă voie să ne omorâm unii pe alţii. Pentru interesele politice, pentru cei care-şi apără businessul lor, care-şi apără scaunele lor de conducere, vor să omoare lumea noastră, care trăieşte în pace şi-n Dumnezeu. Dragii mei, nu aveţi voie să împuşcaţi, să omorâţi. Dumnezeu dă viaţă, Dumnezeu o ia. Conducătorii Ucrainei au spus: „Credinţa Ortodoxă este cel mai mare vrăjmaş al Ucrainei”. Aşa le-au dictat străinii, care nu pot suporta adevărul, pentru că sunt orbi.

Cum pot ridica arma şi împuşca făptura lui Dumnezeu? Are şi el mamă, soţie, copil, ca şi voi. De ce impun, cu de-a sila, să omorâm? Va ieşi adevărul la suprafaţă: sunt mii şi zeci de mii care au murit şi ei vorbesc de sute. Eu nu dau binecuvântare să mergeţi la război.

Noi vă îndemnăm la pace. Sunt circa 10.000 de soldaţi ucişi, de care nici mamele lor nu ştiu că nu mai sunt în viaţă. Nu fac politică, ci spun cu durere că nu-i război împotriva vrăjmaşului, ci e războiul cel dintre noi. Când blestemaţii apără Statele Unite, vor să vadă cum se omoară ortodocşii, cum se împuşcă ortodocşii, şi ei stau şi beau, mănâncă şi se veselesc, şi se bucură de sângele care se varsă pe un pământ sfânt.

Greu vor plăti sângele care curge pe mâinile şi pe hainele lor. Acestea le-a făcut o Europă blestemată, de care Sfinţii Părinţi au spus „să nu vă închinaţi fiarelor” şi americanii, care în ce ţară s-au băgat, numai vrajbă şi vărsare de sânge au adus. S-au dat la o parte şi se bucură de sângele creştinilor noştri. Simţim cu toţii, fraţilor, că suntem în pragul celui de-al treilea război mondial.De aceea, vă spuneam, pocăiţi-vă! Noi nu dăm copiii la moarte!

https://www.youtube.com/embed/RsQlahqCcIA Niciodată nu voi pomeni la Sfânta Liturghie pe aceşti conducători blestemaţi ai ţării noastre. Niciodată pe aceşti conducători necredincioşi, fără frică de Dumnezeu, care stau în fotolii şi arată cu degetul zicând: omorâţi! Doar o singură rugăciune:

Dacă mai poţi, Doamne, luminează-i, că i-a cuprins ,,lumina,, întunericului şi iadul este peste ei. Nu vor altceva decât să curgă sânge şi asta este plăcerea lor. Satanişti! Slugile satanei sunt! Dacă nu se vor opri, îi va opri Dumnezeu, dar va fi jale mare”.

Publicitate

4 gânduri despre „IPS Părinte Mitropolit Longhin: Adevăruri dureroase, rostite cu tărie și curaj”

 1. Conducătorii Ucrainei au spus: „Credinţa Ortodoxă este cel mai mare vrăjmaş al Ucrainei”.(probabil nenorocitul blestemat cu tot neamul de Zelenski a afirmat aceasta)
  Eu cred că cel mai mare vrasmas al Ucrainei și în general al popoarelor creștine europene este acel neam blestemat care l-a condamnat pe Domnul Iisus Hristos la moarte (ucigașii lui Hristos), neam blestemat din care fac parte și criminalii care conduc acum statul ucrainean ca Zelenski , Kolomoiski ,etc..,tot acel neam blestemat deține controlul politic și în America și Uniunea(de distrugere) Europeană. Blestemați să fie ei cu falsul lor mesia(anti-hrist) pe care îl așteaptă !
  Bine a spus Loghin Jar , este adevărat !
  Eu personal nu-l susțin din cauză că este în comuniune cu Patriarhul Chiril care este serghianist și eretic ecumenist , dar ceea ce a spus este adevărat .

  Apreciază

  1. Stati putin nu va grabiti. IPS Longhin nu-l pomeneste pe Kiril de ani de zile, deci nu-i in comuniune cu el. Cum nu stiti, foarte multa lume stie. Nu stiti ca IPS Longhin l-a infruntat pe Kiril in Sinodul Arhieres Rus, pentru documentele ecumeniste semnate cu blestematul papa, la Havana?
   Asa incat, sustineti-l din toata inima.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Nu știu prea multe de IPS Loghin , fiind din Ucraina am tras concluzia că este în comuniune cu Biserica Ortodoxă Rusă si că îl pomenește pe patriarhul Chiril.
    Dacă nu-l pomenește pe Chiril foarte bine face !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: