Unde a mers, de fapt, Răzvan Theodorescu

Multe voci autorizate vor face elogiul acestui mare patriot și om de suflet, dar pentru Frații și Surorile care au împărtășit cu el străvechiul ideal al Francmasoneriei – Zidari speculativi – el va rămâne pentru totdeauna în mintea și în inima noastră ca o luminoasă figură! Acolo Sus, alături de Marele Arhitect al Universului – DUMNEZEU, Prea Iubite Suveran Mare Comandor Răzvan THEODORESCU, sufletul tău să se odihnească în pace și să vegheze asupra familiei tale și a poporului român! (ActiveNews)

Așa ne spune comunicatul masonilor, printre care s-a numărat și ovreiul purtător de nume românesc, Răzvan Theodorescu. Pe mine mă nedumerește formularea precum că dumnealui ar fi mers ,,Acolo Sus, alături de Marele Arhitect al Universului – Dumnezeu,, exprimare născătoare de confuzii. Mai întâi, marele arhitect a fost alungat din cer, de sus, pentru răzvrătire, și de-atunci nu încetează să zădărnicească mântuirea tuturor oamenilor, dacă ar fi cu putință. Dar nu este. Și locul lui a devenit iadul cel de jos, din adâncurile pământului. De-acolo au venit îngerii cei întunecați și acolo au dus sufletul lui R. Theodorescu, adică în locul spre care a nazuit o viață. Este cu neputință să nu fi știut academicianul despre alungarea diavolului de sus. Și totuși, în loc să devină un bun credincios al Bisericii noastre, a luat calea masoneriei, celei aducătoare de multe desfătări și avantaje materiale.

Pentru R. Theodorescu, toate acestea țin de trecut. Abia după 40 de zile va ajunge în fața lui Dumnezeu, pentru Judecata particulară. Oricât de ignoranți am fi, nu-L putem confunda pe Dumnezeul Adevărului cu diavolul, arhitect al tuturor relelor pământului.

Presbiter Iovița Vasile

Publicitate

3 gânduri despre „Unde a mers, de fapt, Răzvan Theodorescu”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: