Două situaţii cu anevoie de înţeles

Familiile dominante ale lumii, Rockefeller şi Rotschild, sunt alcătuite din evrei, Soros e evreu. Despre preşedintele şi primul ministru al Israelului ce să mai vorbim. Cum au putut îngădui aceşti oameni ca fraţii lor de sânge să fie supuşi acestui proces de exterminare, prin ,,vaccinul’’ acesta ucigaş? Un precedent găsim în istorie. Înainte de izbucnirea celui de-al doilea război mondial, vârfurile înstărite ale evreimii s-au pus la adăpost în Statele Unite, în vreme ce fraţii lor mai modeşti au fost lăsaţi pradă nebuniei naziste, au populat lagărele de exterminare şi, şi au umplut crematoriile. Să mai amintim că Hitler a avut rădăcini evreieşti?

Acesta e adevăratul anti-semitism,  iar nu nişte vorbe aruncate-n vânt.

A doua nedumerire îmi este pricinuită de poporul grec. Spun statisticile că aproximativ jumătate din greci au primit substanţa diabolică. Ştim că la ei constrângerile au fost extrem de dure, şi mai ştim că ierarhia lor, cu puţine excepţii,  cu Ieronim în frunte, s-a angajat cu toate puterile în a susţine inocularea credincioşilor lor. Grecii, la fel ca românii, au fost vânduţi de păstorii lor nevrednici, cum a prevestit Părintele Justin Pârvu. Totuşi, grecii sunt un Popor Ortodox, cu Sfinţii cei mai numeroşi, cu sfinte moaşte cum niciun alt popor nu are. Grecia este pământ Apostolic, ca să amintim doar de Sfinţii Apostoli Andrei şi Pavel. Grecia are Biserici Apostolice, care au fost primele destinatare ale unor Epistole Soborniceşti cuprinse în Biblie, cum sunt I şi II Corinteni şi I şi II Tesaloniceni. Multe alte lucruri minunate se pot spune despre Poporul grec. Mă opresc aci pentru că nu vreau să mă întristez şi mai mult.

Dumnezeul nostru Cel Atotputernic, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, să se milostivească spre evrei, spre greci, spre români şi spre toate popoarele pe care el le-a semănat pe faţa pământului.

Presbiter Ioviţa Vasile 

Mostră de inteligenţă prezidenţială

Nevaccinatul KW Iohannis a glăsuit: „Dați-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Astăzi am cerut date și am văzut că s-au distribuit sau au fost date peste 10 milioane de doze de vaccin. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români care sunt vaccinați cu schema completă. E păcat că sunt așa puțini!” – Klaus Iohannis, Președintele României, la vizita de lucru a șefei CE a UE –Ursula…  şi cum o mai cheamă.
Sursa: ActiveNews

4 gânduri despre „Două situaţii cu anevoie de înţeles”

 1. Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă.
  Sentința nu este definitivă, dar pune la ananghie prostocrația plandemică, în frunte cu Arafat și (not so) supermanul bețiv al penele, Cîțu Vasilică.

  Un mare bravo pentru curaj judecătorilor de la CapCluj care au pronunțat această sentință.

  Un mare bravo pentru insistență celor doi colegi de breaslă de la Cluj, Gabriel Marin și Miky Kapcza, care au formulat și susținut această acțiune!

  În acest moment, conform justiției române, starea de alertă este ilegală, chiar dacă sentința de la Cluj este în primă instanță.

  PS Revin mai târziu cu amănunte.

  Avocat Gheorghe Piperea

  Apreciază

 2. De unde a furat proorociile acest buddhist imi dau seama.Acesta zice ca buddhist un fapt interesant:”Nevaccinatii sa si procure arme pt ca vaccinatii vor inebuni complet si se vor napusti spre ei ca sa i atace”.
  Conform celor spuse de călugărul tibetan în curând vor începe mari revolte sociale, politicienii, reporterii și medicii ce au slujit cauzei Covrig-19 vor fi lichidați de către masele de vaccinați care realizând faptul că au fost înșelați prin campania de vaccinare se vor răzbuna crunt.
  Piticule burtos – nepot de general Mossad fii atent la pulsul maselor și fii mereu cu un picior in scara avionului, că ăștia nu știu multe…

  Traducerea s-a efectuat cu Google Translate

  Un călugăr tibetan ne transmite următoarele informații :

  //… nu se vor mai ascunde și se știe că cei care mor mai devreme sunt vaccinați, apoi cei vaccinați vor deveni atât de furioși încât se vor revolta în marile orașe și vor ucide politicienii, medicii și jurnaliștii care i-au terorizat, i-au sedus și i-au obligat să se vaccineze.

  VOR FI REVOLUȚII ORIUNDE ȘI SFÂRȘITUL LANȚULUI.

  Vă sfătuiesc să părăsiți marile orașe, să vă refugiați în mediul rural și cei nevaccinați să-și obțină arme pentru a se proteja pe ei înșiși și familia lor, deoarece oamenii nebuni vaccinați îi vor ataca …//

  Apreciază

 3. Pai referitor la aceste orori precum nazismul și bolșevismul, întocmai că de aceste familii precum Rockefeller și Rotchild au fost finanțate și sponsorizate, referitor la Gyorgy Scwartz alias Soros, era o publicație in care el recunoștea cu seninătate cum își dădea el conaționalii pe mîna naziștilor pe vremea când era flăcău la Budapesta

  Apreciază

 4. In ceea ce privește situația actuală din Grecia, amintește in oarecare măsură de Rusia bolșevică, in care majoritatea pseudoierarhilor de acolo pe lîngă schisme și erezii și-au adăugat în palmares și serghianismul, ultimele „isprăvi” recente, 2 pseudoierarhi au deschis centre de vaccinare in biserici, este vorba de arhiepiscopia Larissa și al Cretei

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: