Substanţa diabolică, numită vaccin, are eficienţă doar atunci când ucide. Cei rămaşi în viaţă se infectează din nou


„…Le solicit promotorilor certificatului verde ca, înainte de a-i acuza pe nevaccinați de creșterea numărului de infectări și a-i trata ca pe niște stigmatizați, să ne explice situația Norvegiei, care, cu 80% populație adultă vaccinată, a atins în luna septembrie recordul absolut de infectări de la începutul epidemiei și până azi, scrie fostul ministru Varujan Vosganian pe fb, preluat de Romanian Global News.

-situația Irlandei care, cu 88% populație adultă vaccinată, a avut în septembrie dublu de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare (februarie 2021);
– situația Israelului, care, cu 74% populație adultă vaccinată, a atins în luna septembrie recordul absolut de infectări;
– situația Statelor Unite ale Americii, care, la 67% populație adultă vaccinată, a avut în septembrie dublu de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare;
– situația Turciei, care, la 65% populație adultă vaccinată, are triplu de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare;
– situația Marii Britanii, care, la 80% populație adultă vaccinată, are triplu de infectări față de momentul începerii campaniei de vaccinare;
– situația Franței (76%), Spaniei (90%), Portugaliei (98%), care, la astfel de procente de populației vaccinată, au atins în august-septembrie un număr de infectări mai mare decât la începutul campaniei de vaccinare (triplu în cazul Spaniei, dublu în cazul Portugaliei, o dată și jumătate în cazul Franței).
Și exemplele pot continua. Dacă nu ne dau explicațiile necesare, continuând în mod absurd să dea vina pe nevaccinați, atunci va fi greu să fie stăvilite nemulțumirile celor care sunt tratați ca niște oameni de categoria a doua (nu spun cetățeni, căci dreptul de a fi cetățeni începe să le fie interzis…)”

Varujan Vosganian

Titlul imi apartine mie, Iovita V.

3 gânduri despre „Substanţa diabolică, numită vaccin, are eficienţă doar atunci când ucide. Cei rămaşi în viaţă se infectează din nou”

 1. Te voi salva copile! Sunt părintele tău!
  Dr. Lucian Duță, fost președinte al C.N.A.S. 29 Septembrie 2021

  Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: Nu mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva Covid. Asta e convingerea mea și asa voi face.

  Și am argumente :

  – Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals! Cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați !
  – Nu există efecte secundare ale vaccinului. Fals! Ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute !
  – Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals! Boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați iar simptomele pot varia de la om la om!
  – Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals! Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine.Cu ce efecte? Nimeni nu știe!
  – Există tratament pentru cei care fac boala dar ni se ascunde acest lucru. Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi iar rata de vindecare este aproape de 95%!
  – Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.
  – Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!
  – Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!

  Apreciat de 1 persoană

 2. *Sieg Heil, Cosmin Prelipceanu! Sieg Heil, Klaus Iohannis! Sieg Heil, Românie Educată!
  ADRIAN PĂTRUȘCĂ

  Au trecut ore bune de când Cosmin Prelipceanu a instigat public: „Să-i scăpăm pe copii de părinții lor!”
  Prelipceanu este un realizator TV cu state vechi, nu vreun corespondent de provincie fără experiență și timorat, pentru a fi bănuit că „a dat o bâlbă”. Că „a vorbit gura fără el”.
  Mai mult, atunci când ministrul Educației, invitat în emisiune, a schițat o opoziție timidă, Prelipceanu a întărit vehement:

  „Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple!”

  Reacția anemică a ministrului Educației este mai terifiantă chiar decât ieșirea lui Prelipceanu.
  Sorin Câmpeanu nu s-a ridicat de pe scaun pentru a părăsi platoul. A plasat un convenabil și parcă jenat „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație” și a rămas la emisiune până la capăt.
  Nici ajuns acasă, pe Cîmpeanu nu l-au frământat remușcările pentru lipsa lui de reacție. Nu a emis nici un comunicat, declarație, panseu de Facebook, prin care să își manifeste tranșant dezaprobarea.
  Pentru că, în sinea lui, Cîmpeanu NU îl dezaprobă pe Prelipceanu.
  Omul care ocupă fraudulos fotoliul de ministru al lui Spiru Haret și care a propus ca studenții nevaccinați să participe la examene echipați în combinezoane de protecție anti-COVID nu poate fi departe de scârbavnicele idei naziste ale lui Prelipceanu.

  *

  Au trecut aproape 24 de ore de la această monstruozitate publică și nu am înregistrat nici o reacție oficială din partea postului Digi 24.
  Nici din partea Consiliului Național al Audiovizualului.
  Nici din partea politicului – Președinție, Guvern, Parlament.
  Tăcerea este asurzitoare. Ea demonstrează că Prelipceanu a spus ceea ce toți factorii de putere gândesc.
  Numai că, fiind doar prost, nu și politician, a spus cu voce tare ce i-a trecut prin cap.
  Aceasta înseamnă „România Educată”: o țară monstruoasă care, după modelul Barnevernet, se pregătește să-i confiște pe copii din familiile care nu dovedesc suficientă Conștiință Civică.

  „Îi scapă pe copii de părinții lor”, îi smulge din căminul familial, în care sunt otrăviți cu basme despre tradiții, puritate, bunătate, iubire de țară și Doamne-Doamne.

  Aceasta este Pecetluirea Copiilor.
  Armata Progresistă a viitorului se formează de pe acum și de la cele mai fragede vârste. Ea nu trebuie să aibă nici Mamă, nici Tată. Nici măcar Părinte 1 sau 2.
  Ea trebuie să asculte doar de Partid.

  Sieg Heil!

  *Trăiască Victoria!Salutul nazist sau salutul lui Hitler este un gest care a fost folosit ca un salut în Germania nazistă.
  A fost adoptat în anii 1930 de către Partidul nazist pentru a semnala ascultarea liderului partidului – Adolf Hitler – și pentru a glorifica națiunea germană.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: